2009. április 1., szerda

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete 2009. március

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete





2009. március 3. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Elérkezik az idő. Beteljesülnek a próféciák, amelyeket általad és más látnokok által közöltem. A föld soha nem látott még ilyen eseményt, amit most készítek. Belerendül a föld, megszakadnak a szívek, megtisztulnak a lelkek a bűn mocskától és szennyétől. Ítélet jön most a földre. Az ítélet mérlege a számból kijövő kétélű kard, Atyám igéje, Akit az Én személyem által, megtestesített, leküldött a földre, hogy megtanítsam e tudatlan népet a szeretetre. Példát adtam rá egész életemben, míg végül a keresztfán kínhalált szenvedtem értetek. Mégis csak kevesen választanak Engem, az élet Urát. Helyettem bálványok előtt hódolnak. De most véget vetek ennek az állapotnak. Minden lélek megkapja a tisztánlátás kegyelmét Tőlem, Megváltó Istenétől. Az Én szememmel, az Én mércémmel fogják látni lelkük állapotát. Mindenki abban a fokban lesz boldog, minél közelebb áll Hozzám, és annál szerencsétlenebb, minél távolabb tartotta magát Tőlem. Akkor minden szem meg lesz ajándékozva a lélek látásával. Minden értelem megkapja a tisztánlátás kegyelmét, mert kiárasztom kivétel nélkül minden lélekre Szentlelkemet, Aki bevilágítja a legsötétebb zugokat is. Napvilágra hozza a legeldugottabb titkokat. Felfedi a bűnöket, a hazugságokat, a csalásokat. Kivétel nélkül minden ember izzani, égni fog a lelkében. A jók, akik követtek Engem törvényeim megtartásában, az önmegtagadás és a kereszthordozás útján, ragyogni fognak, mint a nyári égen a csillagok. Megvilágítva bűnben élő embertársaik előtt az Én jogos elvárásomat, azt, hogy életszentségben éljenek. A bűnösök viszont kimondhatatlanul fognak szenvedni, mert Szentlelkem könyörtelenül kiégeti lelkükből a bűnt, a gőgöt, a gonoszságot, a kapzsiságot, a paráznaságot, és mindent, ami nem illik bele tanításomba, amely az életszentségre viszi a lelkeket. Természetesen, mint mindig, most is messzemenően tiszteletben tartom az ember szabad akaratát. Még ezek után is, aki akar, az megmaradhat a bűnben, sőt el is kárhozhat. Én nem erőltetem rá Magamat senkire. Ez egy hatalmas kegyelem, a Szentlélek kiáradása. Lehetőség a megtisztulásra, az üdvösség elnyerésére. De természetesen maga az egyén dönti el, hogy akarja-e vagy nem. Ti ezért kicsinyeim imádkozzatok e megátalkodott bűnös világért, hogy kamatoztassa talentumaimat, és éljen a lehetőséggel, amelyet most fogok adni a Szentlélek kiáradása által.”



2009. március 4. Szentségimádáson Jézus: „Ítélet jön most a világra. Mindenki meglátja tetteit. Olyan lesz, mint amikor a lélek kimegy a testből, és számot ad tetteiről.” (Ez a halálunk pillanata.) De most még életben maradnak, és a bűnösök megtérhetnek.”

2009. március 12. Szentségimádáson Jézus: „Nagyon szomorú idők következnek. Azért rendeltelek ma ide (a Szentségimádásra), mert tájékoztatni akarlak mindarról, ami már a küszöbön áll. Népem vak és konok. Felkínálom neki a megtérés kegyelmét, de ő elutasítja, és a bűnt választja. Most elérkezik rá a megtorlás ideje. Sajnos a büntetés nem válogat. Az igazak együtt fognak szenvedni a bűnösökkel. Most jön el mindaz, amire felkészítettelek. Eljön a nagy figyelmeztetés, amely a legnagyobb kegyelem, mert kivétel nélkül mindenkinek megadja a tisztánlátást. Utána megmutatom Magamat mindenkinek. Megjelenek az égen, hogy megerősítsem a hitükben gyengéket, és a hitetleneket hitre térítsem. Csak azok, akik elutasítják a Szentlelket, vagyis a megismert igazság ellen tusakodnak, ők lesznek a ti üldözőitek. Vigyázzatok! Báránybőrbe bújt farkasok ezek. Színes-mázos szavakkal tőrbe akarnak csalni titeket. De ti ne higgyetek nekik! Úgy mutatják, mintha megtértek volna, befurakodnak közétek, és elárulnak titeket. Cselekedeteikről ismeritek fel őket. Akiben igaz szeretet lakik, az önzetlen, adakozó, segítőkész. Ezek nagyokat imádkoznak, de a lelkük romlott, és a cselekedeteik gonoszak. Szüntelenül kérjétek a Szentlelket, hogy Ő vezessen titeket, és adja meg a tisztánlátás kegyelmét.”



A Szűzanya: „Sírok. Siratom gyermekeimet. Nagyon sokat fognak szenvedni, mert elfordultak Istentől.”



Az Úr Jézus: „Kislányom, Lelkemnek gyöngyszeme! Hamarosan lehull lelked szeméről a lepel. Kirepülsz testedből. Meglátsz Engem színről színre, Akit teljes szívedből imádsz. Boldogságod végtelen lesz. Elképzelni sem tudod azt az örömet, amit neked készítettem. Bízzál Bennem, és tedd meg, amit kérek. Már nem tart soká. Bevezetlek égi otthonodba. Oda, amit álmodban megmutattam neked.” (Kb. 7-8 hónappal ezelőtt azt álmodtam, hogy azt a kisfiamat, aki a méhemben meghalt, egy gyönyörű üvegpalotába hazavittem. A gyermek élt, csecsemő volt. Ez az álom kétszer is megismétlődött. Korábban azt mondta nekem az Úr Jézus, hogy a mennyben mindenkinek akkora háza van, amennyi lelket mentett meg a földön, hogy mindazokat vendégül tudja látni.) „A Kisatyával való álmod is ezt jelenti.” (Nemrég azt álmodtam, hogy bementem a Kisatya házába, és a legbelső szobában hosszan beszélgettünk. Ő azonos Bonajunkta atyával, akiről a III. kötetben írtam.) „Együtt lesztek mindörökké. A tanító a tanítványával. A Lelkiatya, lelki gyermekével.”

Kisatya: „Az Úr áll előtted. Belehalnál a boldogságba, ha megláthatnád Őt. Azért rejti el Magát.”



Az Úr Jézus: „Írj tovább! A Lelkemet adom neked. Lelkem az örök élet. Most írj a nagy figyelmeztetésről. Már a küszöbön van. Minden nappal, minden perccel közelebb vagytok hozzá. Éljetek szüntelen készenlétben! Tartsátok meg Atyám törvényét! Éljetek szeretetben! Aki ezt teszi, az nem esik ítélet alá. Ne legyetek kapzsik! Ne akarjatok uralkodni! Szolgáljatok inkább szeretettel, és alázkodjatok meg egymás előtt. Ellenfelem, a sátán elfut az alázatos embertől. A ti szeretetetek tüze pedig égeti őt. Ha el akarjátok űzni magatoktól, legyetek alázatosak, mert ez minden erény alapja, és éljetek szeretetben, mert ez maga a mennyország. Kicsinyeim! Ez a világ elmúlik. De a szeretet mindörökké megmarad. Éljetek szeretetben, mert aki így él, az az Istent szolgálja. Aki pedig ezt teszi, azt megtiszteli az Atya.


Most arról beszélek neked, hogy ki a legnagyobb Isten országában. Az a kisded lélek, aki teljesen ráhagyatkozik Isten szeretetére, irgalmára. Aki soha nem zúgolódik, elfogad jót, rosszat egyaránt. Bízik Isten szeretetében, és bölcsességében, hogy egyedül az válik a javára, amit Isten készített neki. Az ilyen lélek soha nem engedi ki a derűt a lelkéből. Szüntelenül imádkozik. Örömét leli az imában. Imája Isten imádása, és dicsőítése. Ha kér valamit, azt teljesen Istenre bízza, hogy mit ad neki. Úgy imádkozik, mint Édesanyám a kánai menyegzőn: „Nincs boruk.” Feltárja a problémát, és teljesen Rám bízza, hogy mit válaszolok rá. Nyitott a lelke. Mindent elfogad Tőlem, mert tudja, hogy szeretem. Szüntelenül a keresztre szegezett Szent Testemet látja, és ebből felismeri, hogy már mindent neki adtam. Az életemet, hogy megszerezzem lelke üdvösségét. Ezek után eltörpül minden evilági gond. Itt úgyis elmúlik minden. Ami örökké tart, az örök boldogságot már elnyerte. Imája folytonos hálaadás. Csak egy számít neki: az, hogy felismerje, és megtegye akaratomat. Maradéktalanul teljesítse örök rá vonatkozó tervemet. Lelke békéjét és boldogságát semmi sem tudja elvenni, mert nem kötődik semmihez és senkihez. Szükségben nem csügged, mert az élete öröme Én vagyok. A bőség nem távolítja el Tőlem, mert szemétnek tart mindent az Én fölséges ismeretemhez képest. Én vagyok életének értelme és célja. Csak arra van gondja, hogy Engem kövessen az önmegtagadás és a kereszthordozás útján. Jól ismeri tanításomat, az evangéliumot, és minden erejével arra törekszik, hogy azt tettekre váltsa. Nem törődik a világgal, mert az úgyis elmúlik. De gondja van felebarátjára, mindazokra, akiket eléje vezetek, hogy szükségükben megsegítse őket. Az ilyen lélek fogja hallani Tőlem, amikor a lelke kiszáll a testéből: Jól van derék és hűséges szolgám, jöjj be Urad örömébe! Ti, akik ezt elolvassátok, igyekezzetek hasonlókká lenni az ilyen kisded lélekhez, hogy elnyerjétek az örök boldogság legmagasabb fokát, és már itt a földön is megéljétek a nyolc boldogságot.”

2009. március 15. Szentségimádáson Jézus: „Nagyon nehéz idők következnek. Csak úgy fogjátok kibírni, ha előtte már most járultok a bűnbánat szentségéhez. Ez a nagyböjt legyen figyelmeztető, intő jel arra, hogy bánjátok meg szívből bűneiteket, és javuljatok meg! Ne halogassátok ezt megtenni, hanem keljetek föl bűneitekből! Rázzátok le magatokról a sátán által rátok rakott bilincseket, a bűn béklyóit. Mert a bűneitek kötnek titeket gúzsba, emiatt vagytok a sátán elkeseredett rabjai. Éljetek szabadon! Az igazság szabaddá tesz. Én vagyok az út, az igazság és az élet. Én oldozlak fel titeket bűneitek alól, felszentelt papjaim keze által. Én haltam meg értetek a keresztfán. Az Én Szent Testemmel és értetek kiontott drága Szent Véremmel erősítelek meg benneteket minden Szentmisén, hogy felvértezzelek a nagy harcra, amely az ördög és csatlósai, és az Én szent népem között dúl szakadatlanul. Értsétek meg végre: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Ha levágjátok magatokat, mint szőlővesszőket Rólam, a szőlőtőkéről, elszáradtok. Nem hoztok gyümölcsöt. Tűzre vetnek benneteket. De ha megmaradtok Bennem, és megtartjátok tanításomat, bő termést hoztok, amelyet szent angyalaim betakarítanak, vagyis jócselekedeteitek által léphettek be országomba, az örök életre. Ne várjatok tovább! Még ma, még most bánjátok meg gonosz tetteiteket, mert nem tudjátok, hogy a következő percben lesz-e rá lehetőség, hogy a holnap felvirrad-e rátok! Értsétek meg végre, minden kegyelem! Minden lehetőség a szentségekhez való járuláshoz az Én üdvözítő kegyelmem, mert Én kivétel nélkül mindnyájatokat üdvözíteni akarlak. De rajtatok múlik a válasz. Ti döntitek el: üdvösség vagy kárhozat. Döntéseitek következményeit ti viselitek mindörökké. Gyermekeim, az idő lejár. Ennek a korszaknak véget vetek. Ez így nem mehet tovább. Nagyon eltávolodtatok Tőlem, és törvényeim megtartásától. A szeretetből gúnyt űztök. Saját magatokat irtjátok ki. Nem tudjátok megkülönböztetni a jót a rossztól. Érvényes rátok Szent Pál írása: Azzal kérkedtek, amit szégyellni kellene. A gyermekek engedetlenek, nem tisztelik szüleiket és nevelőiket. Pedig ez még a tíz parancsban is benne van. Mindez a sátán műve, aki elvette tőletek a hitet, és vele együtt a reményt és a szeretetet. Az anyagi jólét eltávolított titeket Tőlem. Nem kell a születendő gyermek, mert teher. Plusz kiadás, elfoglaltság. Helyette a tárgyakat és a pénzt bálványozzátok. Nem ismeritek az igazi örömöt. Az ártatlan tiszta kisgyermek mosolyát, ölelő kicsi karját. Ragaszkodó, őszinte szeretetét. Elfeledkeztetek Rólam, Aki gondviselő, szerető Istenetek vagyok. Nem bíztok Bennem. Pedig Én minden megfogant életről különlegesen gondoskodom. Ahol befogadnak egy kisgyermeket, ott Én megáldom, megtöbbszörözöm az anyagi javakat, úgy, mint egykor a kenyeret és a halat. Ne hallgassatok a reklámokra, ami minden szemetet fel akar veletek vásároltatni. Azt sugallva, hogy ettől függ a ti boldogságotok. Megmondom Én nektek: ezekkel a tárgyakkal sem ti, sem azok, akik rátok tukmálják, nem lesztek boldogok. A boldogság a lélek szárnyalása, amit csak Én tudok megadni nektek, ha tiszta szívvel befogadtok a lelketekbe Engem. Én vagyok az örök élet, az örök boldogság. Velem mindenre képesek vagytok. Eltapossátok a kígyó fejét, amikor ellene mondotok minden kísértésnek, minden bűnnek. Énbennem és Énvelem kimondhatatlanul gazdagok vagytok, mert Én vagyok az a drágagyöngy, amelyért érdemes eladni mindent, hogy megvehessétek. Amikor meghaltok, mindent kieresztetek a kezetekből, de aki Engem birtokol, annak a halála pillanatában kezdődik el az örök élete. Szívleljétek meg szavaimat! Most még hívlak benneteket. Felkínálom kegyelmeimet. De ha nem éltek a lehetőséggel, úgy jártok, mint a balga szüzek, akik kinnrekedtek a menyegzőről. Ez a korszak hamar lezárul. Egy új következik. De ezt csak kevesen érik meg. Éljetek halálra készen, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! Csak egy a biztos, a halál. Csak egy mennyország van, de azt ne a földön keressétek! Itt a testi életetekben kell kiérdemelni, hogy bejussatok arra a felsőbbrendű boldog örök életre, amelyet nektek készítettem Atyám országában. Ó, ha tudnátok, milyen gazdag, boldog örökség vár rátok, mindent megtennétek annak érdekében, hogy azt elnyerjétek! Ne hagyjátok magatokat az ördögtől félrevezetni! Higgyetek az evangéliumban, és váltsátok tettekre tanításomat!



Ítélet jön most a világra. Jaj lesz azoknak, akik becsukják fülüket, hogy süketek legyenek felhívásomra. Behunyják szemüket, hogy ne vegyék észre figyelmeztetéseimet, azt a rengeteg jelet, amelyet az égen lehet látni, és prófétáim által leírt szavaimat, hogy ne kelljen nekik abban hinni. Ti nem tudjátok felmérni azt a veszélyt, amitől Én meg akarlak óvni benneteket. Ugye, ha látjátok közeledni a robogó vonatot, megálltok, mert tudjátok, hogyha elémennétek, feldarabolna benneteket. Miért nem fogadjátok el figyelmeztetéseimet, amíg még nem késő?! Egyedül Én tudom, milyen borzalom készül e bűnös világ megbüntetésére. De mindezt elkerülnétek, ha elfordulnátok a rossztól, és megtérnétek Hozzám, Aki úgy szeretlek titeket, hogy meghaltam értetek. Ne legyetek süketek! Figyeljetek Rám! Mentsétek meg a lelketeket!!!


Üldözni fognak titeket. Ne felejtsétek: Nem különb a szolga Uránál. Ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Gyűlölni fognak titeket az Én nevemért. De aki mindhalálig kitart, az üdvözül. Én mindnyájatoknak megadom a kegyelmet, a lelki erőt, hogy ha kell, akár az életetek árán is valljatok meg Engem az emberek előtt. Rajtatok múlik, hogy befogadjátok-e, vagy nem. Ne higgyetek a sátánnak, aki félelemmel rémiszt titeket, hogy meghátráljatok! Nekem higgyetek! Én sohasem próbállak titeket erőtökön felül. Itt a földön minden elmúlik. A szenvedés is. De ha kitartotok mindhalálig, örökre szóló boldog élettel jutalmazlak meg titeket. Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de azután semmi egyebet nem tehetnek. Országomban vértanú szentjeim a legboldogabbak. Azért, mert nagyobb szeretete senkinek sincs annál, mint aki az életét adja Értem. A vértanúság nagy kitüntetés, nagy kegyelem. Ebben részesültek apostolaim, akik a legközelebb álltak Hozzám. Szent Édesanyám többszörösen vértanú volt, mert a lelkét hét tőr döfte át, látva kínszenvedéseimet. Neki százszor könnyebb lett volna meghalni, mint élve maradni. De a születő Egyház érdekében Neki még élni kellett, hogy tanítsa apostolaimat. Együtt imádkozott velük, és az Én tanításomat mélyítette el bennük. Mindazok, akiket meghívok a vértanúságra, vegyék nagy kitüntetésnek, mert a vértanúság a legszorosabb Krisztuskövetés. Az Én lábam nyomában járnak, és úgy szeretnek, mint Én.”


2009. március 24. Szentségimádáson Jézus:



Ajánlás a Lelki naplóhoz:

„Ez a könyv szeretetem kiáradása az egész világra. Sajnálom ezt a tudatlan bűnbe esett népet. Ezért oktatom, tanítom őket általad. Lefoglaltalak Magamnak, hogy élő ceruzám, rozsdás vízcsapom, élő tabernákulumom légy. Te légy a lámpa, amelynek fénye Én vagyok. Mindazok, akik e fényben megfürödnek, új fényáradatban fogják olvasni evangéliumomat, mert szeretetem és tanításom magvilágosítja elméjüket. Hitük és bizalmuk révén megtapasztaltatom velük végtelen irgalmasságomat és szeretetemet. Beavatom őket megváltásom titkába. Ha ők is úgy akarják, munkatársaimmá lesznek. Velem egyesülve lelkeket mentenek meg az örök kárhozattól. Testi haláluk után pedig ragyogni fognak országomban örökké, mint a csillagok.



Ez a könyv nagy kegyelem. Kincs mindazok számára, akik befogadják, és tettekre váltják. De vádolni fogja mindazokat, akik elutasítják. Szeretném, ha az egész világ megismerné ezt a könyvet, amely élő, eleven szavam, és teljes összhangban áll az evangéliummal. Mindaz, aki terjeszti, Engem szolgál. Én pedig asztalomhoz ültetem szolgáimat Atyám országában.”



Üzenet:

„Népem vak és konok. A vesztébe rohan. Nem akar Nekem szolgálni. Nem tetszik neki az önmegtagadás és a kereszthordozás. Csak a bűn útját járják. Keresik a testi élvezeteket, amelyek a sátán csapdái azért, hogy elveszítsék lelkük üdvösségét. Hiába a sok felhívás, a sok jel, nem akarják észrevenni, mert fülükre nagyot hallanak, szemüket pedig becsukják, hogy ne lássanak. Bűneik teszik őket süketekké és vakokká. Amikor pedig megengedem életükben a kudarcokat, Engem hibáztatnak. Amikor jól megy soruk, és vétkeznek, istentagadók. Ha bajba jutnak, akkor istenkáromlók. Pedig Én világosan megmondtam: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Semmi jót, csak rosszat. De a rosszat Én nem akarom. Csupán megengedem, mert tiszteletben tartom az ember szabad akaratát, amely az ember méltósága. Ezek a szegény bűnbe esett emberek rengeteget fognak szenvedni. Itt a földön sem ismerik az igazi boldogságot, mert nem ismernek Engem. Ó, mily nagyon fáj szerető Szívemnek, hogy a bűnt, ami lelkük, testük kárára van, előtérbe helyezik, Engem pedig megvetnek. Amikor a lelkük kimegy a testükből, meglátnak Engem, Akit egész életükben elutasítottak. Megtudják az igazságot, hogy Én vagyok. Szembesülnek a valósággal, hogy a sátán rászedte, becsapta őket. Lepereg előttük egész életük, mint egy film a bölcsőtől a sírig. Akkor rájönnek, hogy Engem nem lehet becsapni. Ha nem bánják meg életük végéig gonosz bűneiket, már nincs visszaút. Nem tudnak változni. Marad az elkeseredett lelkiismeret furdalás, és a gyűlölet. Gyűlöli a sátánt, aki becsapta, és ide juttatta. Gyűlöli saját magát, amiért hagyta, hogy ellenfelem rászedje. Gyűlöli a környezetét, akik bűntársai voltak. Végül pedig gyűlöl Engem, Akit mindvégig elutasított. Akkor hallja mennydörgő szavam: Távozz! Ekkor belezuhan abba a tűztengerbe, amelyet pokolnak hívnak, és ami égetni, kínozni fogja örökkön örökké. Ettől akarlak megóvni titeket gyermekeim. Ne legyetek makacsak! Engedelmeskedjetek hívó szavamnak! Akarjatok megismerni Engem, Aki szerető, megváltó Istenetek vagyok! Működjetek együtt túláradó kegyelmemmel! Engedjetek be Engem a szívetekbe szent igém által, és hagyjátok, hogy átformáljalak titeket! Atyám mindnyájatokat az Én képemre és hasonlatosságomra teremtett. De ti eltorzítottátok bűneitekkel ezt a szent Istenképet. Tartsatok bűnbánatot! Éljetek törvényeim szerint, és akkor felragyog bennetek Arcom, és Rám ismernek bennetek az emberek. Ha szeretetben éltek, boldogok lesztek már itt a földön is. A lelketek Isten élő, eleven lelke, amely sohasem hal meg. A lelketek Istenre szomjas, mert úgy teremtette meg Atyám, hogy csak Istennel tudjon kielégülni. Mindaddig nyugtalanok vagytok, amíg be nem töltekeztek Istennel, mert egyedül Istennél van a béke, az öröm, és a megváltás. Engedjetek lelketek vágyának! Töltekezzetek be Istennel, és az Ő kegyelmével! Akkor megnyugszik lelketek, és elmerültök Isten végtelen szeretetében. Mondjatok ellene a sátán kísértéseinek! Minél többször ellene mondotok, annál jobban megerősödik a lelketek. Gyermekeim! Az idő hamar lejár. Fogadjátok meg szavaimat, hogy boldogok legyetek, és elkerüljétek a kárhozatot!!!



Most írj szeretetem kiáradásáról! Szeretetemet kiárasztom az egész világra. Általam él minden élő. De az embert különösképpen szeretem. Hasonlóvá lettem hozzá, amikor megtestesültem Szent Anyám méhében. Elrejtettem dicsőségemet és mindenhatóságomat. Olyanná lettem, mint egy az emberek közül. Isteni hatalmamat csak akkor gyakoroltam, amikor csodákat tettem. Betegeket gyógyítottam, halottakat keltettem életre, megszaporítottam az élelmet. De minden csodámat a hit és a megtérés függvényében tettem. Ahol nem hittek Bennem, ott nem tettem csodát. Ez ma is így van, és így marad a világ végezetéig. Aki süket és vak kegyelmem befogadására, annak az életében nem teszek csodát, mert nem méltó rá. Csak az alázatos, Rám hagyatkozó és szeretetteljes kérést nem utasítom vissza. Itt van pl. az evangéliumi leprás: „Ha akarod, meggyógyíthatsz engem.” Hallott Rólam. Bízott Bennem. Nagyon vágyott meggyógyulni, de alázatosan Rám bízta. Ha akarod… Amikor apostolaim kérték: „Taníts meg minket imádkozni.” A Miatyánkban ezt tanítottam: Legyen meg a Te akaratod. Gyermekeim! Higgyétek el Nekem, a földi életben nem a legfontosabb az egészség és a jólét, ahogyan ezt ma sokan állítják. Nem. Azért, mert a földi lét elmúlik. Higgyétek el Nekem, hogy semmi sem véletlen. Minden mögött Én állok, Aki megváltottam a világot, és azt akarom, hogy üdvözüljön. Ezért kapjátok a kereszteket, a betegségeket, és a szenvedéseket, hogy elszakítson benneteket a bűntől, és az üdvösség útjára tereljen titeket. A Nekem tetsző ima pedig ez: Jézusom, ha Te akarod... Leborulva imádlak, szeretlek Téged. Hálát adok Neked akkor is, ha megadod amit kérek, akkor is, ha nem. Teljességgel Rád hagyatkozom. Tudom, hiszem, hogy Te az üdvösségemet akarod. Egyedül Te tudod, mi válik a javamra, és azt meg is adod. Ezért dicsőítelek Téged most és mindörökkön örökké. Hálát adok mindenért. Önmagadért szeretlek, imádlak Téged teljes szívemből, mert Te mindenek fölött szeretetre méltó vagy. Ha ilyen lelkülettel imádkoztok, nagyon megörvendeztetitek Szívemet. Kiárasztom rátok kegyelmemet, és mindent megadok, ami az üdvösségetekre válik. Megéreztetem veletek isteni jelenlétemet. Bármikor hívtok, megsegítelek. Az ítéletkor pedig jobbomra állítalak benneteket, mert engedelmes és alázatos gyermekeim voltatok, amíg a földön éltetek.”





Mária Julianna által kapott imák




2008. október 26. Szentségimádáson Jézus: „Mondd Nekem gyakran: Jézusom, Szerelmem! Kedvesebb vagy nekem, mint az egész teremtett világ. Csak Neked akarok mindig megfelelni. Csak Te vagy fontos számomra, és az, amit Te akarsz, hogy megtegyek. Légy az én Királyom, Uram és Istenem! Mindenem Te vagy. Téged szeretlek teljes szívemből. Csak Teutánad epedek. Minden gondolatom Te vagy. Ölelő karodba vágyom, hogy szerető Szíveden valljam meg Neked örök szerelmemet.”



2009. március 24. Szentségimádáson Jézus: „A Nekem tetsző ima pedig ez: Jézusom, ha Te akarod... Leborulva imádlak, szeretlek Téged. Hálát adok Neked akkor is, ha megadod amit kérek, akkor is, ha nem. Teljességgel Rád hagyatkozom. Tudom, hiszem, hogy Te az üdvösségemet akarod. Egyedül Te tudod, mi válik a javamra, és azt meg is adod. Ezért dicsőítelek Téged most és mindörökkön örökké. Hálát adok mindenért. Önmagadért szeretlek, imádlak Téged teljes szívemből, mert Te mindenek fölött szeretetre méltó vagy. Ha ilyen lelkülettel imádkoztok, nagyon megörvendeztetitek Szívemet. Kiárasztom rátok kegyelmemet, és mindent megadok, ami az üdvösségetekre válik. Megéreztetem veletek isteni jelenlétemet. Bármikor hívtok, megsegítelek. Az ítéletkor pedig jobbomra állítalak benneteket, mert engedelmes és alázatos gyermekeim voltatok, amíg a földön éltetek.”


2009. március 31. Szentmise után, Szentségimádáson Jézus:





„Drága kislányom! Nagyon szomorú az Én lelkem. Látod? Szinte mindenki itt hagy. Elmennek. Az evilági elfoglaltságok fontosabbak számukra, mint Én. Én az életemet is odaadtam, értük. Ők még egy órát is sajnálnak Velem eltölteni. Hamarosan meglátják tetteiket. Szembesülnek bűneikkel. A mulasztás is bűn. Méghozzá igen nagy. Ennek a nemzedéknek ez a legnagyobb bűne. Elmulasztják a jócselekedeteket, a szentmiséket, az imádságokat. Helyette hiábavalóságok után futkosnak. Ezt nem szabad elhagyni, azt meg kell tenni. Rám pedig soha nem jut idő. Így múlik el az életük, amelynek a végén üres kézzel állnak meg Előttem. Megtennének már akkor mindent, de az idő lejárt, lekéstek. Kinn maradnak a menyegzőről. Pedig ha Én állnék az első helyen az életükben, milyen más lenne az életük. Célt és értelmet nyerne. Boldogok és elégedettek lennének. Az Én békémet adnám nekik, amit a világ nem adhat. Így üresek, kedvetlenek, és céltalanul bolyonganak a világban. Kislányom, imádkozz! Imáidra és áldozataidra sok lélekkel jutalmazlak meg. Sokan megkapják Tőlem a megtérés kegyelmét, sőt még haláluk óráján is megadom nekik a bűnbánat kegyelmét, és így megmenekülnek az örök kárhozattól. Életetek értelme és célja ez legyen: Maradéktalanul teljesítsétek rátok vonatkozó örök szent tervemet! Tudjátok mit jelent ez? Azt, hogy életetek minden pillanatában legyetek készek mindig ellene mondani a sátánnak, és minden kísértésének, és tegyetek jót mindenkivel, akiket elétek hozok. Döntsetek mindig Mellettem, vagyis teljesítsétek törvényeimet, amely a szeretet főparancsa, és a tíz parancsolat.



Most Lelkem édességéről beszélek neked. Lelkem édessége ti vagytok, ti kisded lelkű, kiválasztott drága gyermekeim. Tibennetek gyönyörködöm. A ti áldozatos szeretetetek meghódítja Szívemet. Kiosztom kegyelmeimet nektek, és mindazoknak, akiknek kéritek. Nem fordulok el soha tőletek. Bármit kértek, megkapjátok, ha az a lelketek, és mások lelkének üdvére válik. Legyetek jók! Tartsatok ki mindhalálig! Ti, akik Velem együtt vállaljátok az áldozatokat és szenvedéseket a lelkekért, különösen nagy jutalomban fogtok részesülni országomban. A legmagasabb fokú örök boldogság részesei lesztek. Ó, ti megváltott gyermekeim! Most azokhoz szólok, akiknek tétova a léptük. Hol közelednek Felém, hol pedig eltávolodnak Tőlem. Ó, ha tudnátok, mily nagy boldogságot készítettem nektek! Nem mulasztanátok el egyetlen percet, egyetlen alkalmat sem, hogy szolgáljatok Engem embertársaitokban. Önmagatokat megtagadva követnétek Engem a keresztúton, keresztetekkel a vállatokon. Ez azt jelenti, hogy nem a saját kényelmeteket és szórakozásotokat keresnétek, hanem azt, hogy hogyan szolgáljatok Engem a felebarátban, akiket elétek hozok. Példamutatóan teljesítenétek állapotbeli kötelességeiteket. Gyermekeitek szeretetteljes és lelkiismeretes nevelését, hitvestársatok odaadó szeretetét. Nem az érte járó jutalomért, hanem Irántam való szeretetből, mert csak így van értéke. Mert minden szeretetből fakadó jócselekedetnek értéke van Atyám országában. De aki csak számításból, az érte járó jutalomért cselekszi a jót, az már itt a földön megkapta fizetségét.”


A Szentlélek imája bennem: „Hőn imádott Uram! Mindenek fölött szeretlek Téged! Ha Te rám nézel, elolvadok. Tekinteted áthatol bensőmön, mint a tűz, és elolvad bennem a lelkem. Ha Te velem vagy, megnyugszom. A béke, amelyet belém árasztasz, olyan, mint az óceán. Végeláthatatlan, békés és szelíd. Ha Te szólsz hozzám, az bölcsességet ad. Célt és értelmet kap az életem. Értelmem szeme pedig megkapja a tisztánlátást. Mindig csak Veled vágyódom együtt lenni! Olyan jó, hogy Te sohasem tagadod meg Magadat tőlem. Kérlek, soha ne távozz el a Te kis ostyádtól, tőlem! Te vagy az élet, a boldogság, és az örökkévalóság. Ó imádott végtelen Szeretet, gyógyíts meg engem! Add, hogy kigyógyuljak minden önzésemből, türelmetlenségemből, és kételyemből! Te légy bennem a tűzszikra, amely lángra lobbantja szívemet, lelkemet, amely egyre csak Utánad eped! Ó kérlek, formálj, alakíts Magadba engem! Add, hogy meghaljak magamnak, és csak Neked éljek örökkön örökké!  Ámen.”