2020. március 10., kedd

A bíboros azt akarja, hogy még egy katolikus csoportot szüntessenek meg


A perui Huancayo bíborosa, Pedro Barreto meg akarja szüntetni a Sodalitium Christianae Vitae csoportot.

Ő és más püspökök azzal az ötlettel álltak elő a Vatikánnak, hogy a csoport tagjait más csoportokhoz küldhetik - mondta Barreto a RadioSantaRosa.com.pe oldalnak.

A nemzetközi Sodalitium felszentelt laikusokból és papokból áll. 1971-ben alapították Peruban, II. János Pál ismerte el őket 1997-ben.

Bergoglio bíboros 2004-be meg is hívta őket Buenos Aires-be.

2017-ben a Vatikán eltávolította az alapító Luis Fernando Figarit. Pszichológiai és homoszexuális bántalmazással vádolják.

2018-ban a hamispróféta a pro-homoszex newarki Joseph Tobin bíborost nevezte ki a Sodalitium pápai küldöttjének.

https://gloria.tv/post/U8CUTfGqfHJA4uTFskimxMpRL

II JÁNOS PÁL PÁPA REDEMPTIONIS SACRAMENTUM: 92.a hívőnek MINDIG megvan a joga ahhoz, hogy a nyelvére kérje a Szentostyát - Ima a papsagnak akik vedelmet keresnek a Szent Eucharisztia reszere


(lsd. Az Istentiszteleti és Szentségi Kongregáció ilyen helyzetre vonatkozó levelet csatolva)

1. Az áldoztatásról tudni kell, hogy „a szent szolgálatot teljesítők nem tagadhatják meg a szentségeket azoktól, akik megfelelően kérik, kellőképpen felkészültek és jogilag nincsenek eltiltva felvételüktől”.[177] Éppen ezért minden megkeresztelt katolikust, akit a jog ebben nem akadályoz, oda kell engedni a szentáldozáshoz. Nem szabad tehát megtagadni a hívőtől az áldoztatást olyan egyszerű indokkal, hogy például térden akar áldozni, vagy épp ellenkezőleg, állva.

92. Jóllehet a hívőnek mindig megvan a joga ahhoz, hogy saját választása szerint a nyelvére kérje a szent ostyát,[178] ha egy áldozó – olyan régiókban, ahol a Püspöki Konferencia szentszéki jóváhagyással engedélyezte a kézbeáldozást – kézbe akar áldozni, a kezébe kell tenni a szent ostyát. Arra azonban különleges figyelemmel kell ügyelni, hogy az áldozó az áldoztató szeme láttára azonnal magához vegye a szent ostyát, és ne távozzon el kezében az Eucharisztiával. Ha a megszentségtelenítés veszedelme fenyeget, ne áldoztassanak kézbe.[179]*




The Download — Communion Crackdown

A korona vírus valójában egy laboratóriumi készítésű biológiai fegyver a nemzetközi ballib/világi és egyházi szabadkőművesség  kezében a nemzeti kormányok megdöntésére, az egyházi szentségek megszüntetésére és a világkommunizmus/antikrisztusi világrend kikényszerítésére

A sátán ellen pedig a legjobb fegyver a szenteltvíz és a szentségek használata és tiszteletteljes használata (lásd REDEMTIONIS SACRAMENTUM)

Pontosan ezért rendelte el a szabadkőművesség a Szenteltvíz eliminálását és az Eucharisztia korlátozását ill sértését a kézbeáldozással : végcél a Mindennapi áldozat (Eucharisztia) eltörlése. - lásd III Fatimai titok - egy része továbbra sem lett nyilvánosságra hozva.

(Felnőtt egészen a (mennyei) sereg Fejedelméig, megszüntette a mindennapi áldozatot, és elpusztította szentélye helyét és seregét.
A mindennapi áldozatot gonosztettel váltotta fel, az igazságot földre tiporta, és minden tette sikerrel járt. Dan 8,11)



Ha a megszentségtelenítés veszedelme fenyeget, ne áldoztassanak kézbe.  [179]


most a megszentségtelenítés veszedelme nem fenyeget, hanem folyamatban van egy politikai agenda részeként! ....ahogy ez meg volt Daniel könyvében is jövendölve:

(Felnőtt egészen a (mennyei) sereg Fejedelméig, megszüntette a mindennapi áldozatot, és elpusztította szentélye helyét és seregét. A mindennapi áldozatot gonosztettel váltotta fel, az igazságot földre tiporta, és minden tette sikerrel járt. Dan 8,11)

De Jézus nemcsak 2500 éve, de ma is figyelmeztet:

Erre az időpontra kell nektek felkészülnötök. Gyűljetek össze, és védjétek meg Keresztrefeszítésem Igazságát. Ne fogadjátok el a hazugságokat, a változtatásokat a Szentmisében és a Szent Eucharisztiában. Mert ha mégis megteszitek, akkor az Én Jelenlétem megszűnik Isten minden gyermeke számára. Kövessetek Engem. Ez a legnagyobb kihívás, amellyel valaha is szembesülnötök kell, de Én megadom nektek a kegyelmeket, hogy megkülönböztessétek az igazságot a szentségtörő koholmánytól, amelyre felkérnek majd benneteket, hogy fogadjátok el az Én Nevemben. 

Nektek kérnetek kell most a segítségemet a Keresztes Imahadjárat ezen (56) imája által. 

Ez a papok számára van, hogy a Szent Eucharisztiának védelmet keressenek: Ó, drága Atyám, drága Fiad nevében, aki feláldozta önmagát a Kereszten az emberiségért, segíts nekem, hogy hűséges maradhassak az igazsághoz. Boríts be engem Fiad drága vérével, és add meg nekem azokat a kegyelmeket, amelyekkel továbbra is hittel, bizalommal és tisztelettel szolgálhatlak Téged papi hivatásom hátralevő részében. Soha ne engedd meg, hogy eltérjek a Szentmise Áldozat valódi jelentésétől, vagy a Szent Eukarisztia bemutatásától gyermekeid számára. Adj nekem erőt, hogy képviselhesselek Téged és oly módon tápláljam nyájadat, ahogyan őket táplálni kell Fiad, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltójának Testével, Vérével, Lelkével és Istenségével. Ámen.


V.o.:A figyelmeztető bíborosok szavaival: