JMJ+

SÁRGA LILIOM: Néhány napja a kis hang a szívemben és a szívem izgatott dobogása azt súgja nekem, hogy Jézus meg fogja írni, imák után a Szent Rózsafüzért, és vele ülve közeledek:

Drága Jézusom, Legszentebb Anyám, elhívtál, hogy írjak

Látom Jézust, Legáldottabb Urunkat, amint mellettem áll, miközben itt írok. Jézus meghív, hogy szenteltvízzel áldjam meg magam (én) Jézus azt mondja nekem: "Látsz engem?", Kicsit lejjebb hajtja gyönyörű Fejét, miközben ezt mondja, és végig figyelmesen, édesen néz rám. Azt mondom: "Igen."

Meghívást kapok, hogy figyelmesen nézzek Jézusra, és jellemezzem különösen megjelenését: itt áll Jézus, Legáldottabb Urunk, fehér, széles ujjú tunikát visel. A dereka körül egy széles piros öv található, a rózsaszínekhez hasonlóan, amelyeket a bíborosok ugyanúgy megkötve viselnek, mint ahogyan ők is, a végei elöl sajátosan össze vannak hajtva, és ugyanúgy lógnak le, mint egy bíborosi öv. Jézus megfogja a bal kezét, és finoman felemeli vörös övének végét, hogy tisztán lássam és helyesen leírjam. 5 bojt lóg le: mind az 5 bojton 5 kis arany gyöngy található, amelyek egy kis csörgő hangot adnak, ahogy Jézus megmozdítja a kezét, hogy felemelje őket. Ennek az övnek a legáldottabb urunk dereka körüli részén átívelő övön öt apró aranyrög vagy apró pötty található, amelyek úgy vannak elhelyezve, hogy egy vonallal hátrafelé mutató nyílra emlékeztetjenek (de mivel ez öt apró arany pötty , úgy kell tekintenie, mintha egy csillagképet látna).

Felnézek a gépelésből, és Jézus mosolyog, szeretetteljes bólintással és bátorítással felém, elégedett a leírásaimmal. Legáldottabb Jézusunk elöl összefont kezekkel áll, hosszú ujjait összefűzve, békésen, kinéz a nagy terasz ablakán, én ülök előtte; A kert felé néz.

URUNK: „Üdvözöllek benneteket békesség gyermekeim! Üdvözlök téged, mint Megváltót és Pásztort és Vezetőt, mint Testvért és Urat és Atya és legnagyobb szeretetedet: békességet! Üdvözöllek, mint minden Föld és Menny Szuverén Urát; Mária és az Atya Egyszülött Fiaként, a Szeretet, a Remény és az Igazság Isteneként köszöntelek! Dávid leszármazottjaként köszöntelek , Izrael házából ! Üdvözöllek, mint Ábrahám Alkotóját, Minden Nemzetek Atyját; hallgass rám: Minden Nemzetek Atyja és ÉN VAGYOK az Ő Teremtője. Béke!"

„Ne féljetek, és tudjátok, hogy amit én mondok nektek, az az igazság, amit mindenki ismer, és aki ismeri, ismerjen meg Engem, az Igazságot. Béke. Maradjon semleges abban, ami történik. Ne ragadjatok bele ebben a kitalált drámába, mert mondom nektek, hogy ez a jelenség a gonosz művelete, hogy továbbra is zűrzavarba és bizonytalanságba taszítsa a világ népét. Ez, ami megtörténik, a kígyók – mérgező kígyók – működése, amely eltereli a világ figyelmét az igazságról: Mária győzelme közel van. Az ördögök veszítettek, a világ a legnagyobb béke határán áll, amit Ádám óta ismert.

„Barátaim hallgatnak rám: amit tesznek, az az, hogy levonják a magát „Ferencnek” nevező ember és az összes hüllő által végbemenő valódi utálatosságból, aki e pusztítás köré szerveződik!

SÁRGA LILIOM: Nézem, ahogy Jézus nagyon szorosan tartja magát, és halkan beszél; Jézus némaságában nagyon mozgalmas:

URUNK: ( Halkan, tömören): „Viperák! Ön ezt a pályát választotta, és ez a pálya a saját pusztulása lesz, tudod - igen, tudod, hogy én több vagyok egy eszménél, egy állapotnál, egy tudatnál, tudni fogod, ha ujjal mutatok és elengedem annak a sorsnak, amelyet teljes ismeretben választottál magadnak, és biztos vagy, - felkészülve a nagy fogcsikorgatásra. Mondom, nem vagy az."

„Az én kicsinyeimnek, mindnyájan: Izrael földje soha, soha, soha, soha nem pusztul el, és nem lesz elszakítva az élő Istentől, ő akarja és meg is fogja kapni, mivel az Övé. Hallgass rám: akik látszólag szeretik és vezetik, nem teszik, a zsebük túlságosan tele van gennyel és korrupcióval, csak azoknak a barátai, akik – a „látszatos” ellenséggel – háborút akarnak vívni és életet venni. Gyerekek, Ábrahám története igaz, és nem fogsz meglepődni, ha megtudod, hogy szem- és bőrszíntől, nemzettől és vallástól függetlenül ugyanabból a forrásból származunk, mint a homok, amely a Föld: minden Istentől van.”

„Csillagaim, ismerem az összes nevedet, én fogantam és kötöttelek benneteket anyátok méhében. Nem gyűlölöm; nincs védelem a másik iránti gyűlöletre egy „idea” miatt, bármilyen hit miatt! Hallgass rám: Mindazt, ami jogosan birtokolsz, vissza fogok adni neked, nem azért, mert megérdemled, hanem mert – és kizárólag azért – mélységesen szeretve vagy a szolgálati küldetéssel, hogy mennyei Atyádnak hozz el. ahonnan származol! Ez nem mese, ez az igazság, Tőle, aki az Igazság. Ámen."

„Tudd meg, ahogy ez eszkalálódni látszik, újabb és újabb háborús cselekményekbe torkollva, semmi sem az, aminek látszik, mondom, figyelmeztetem – állj le. Semmi sem az, aminek látszik. Az igazi terroristák nyílt árnyékban vannak, detonátoraikkal a sarkokban leselkednek; bombák folytatódnak a szó körül; épületek hamarosan felrobbannak Európában és a városi tereken, nagy pusztítással. Ez gyorsan eszkalálódik. Valahányszor elindulsz otthonodból, ne félj, csak menjél az Élő Isten oltalmába; élj tovább, ez fontos!”

SÁRGA LILIOM: Jézus felemeli jobb ujját:

URUNK: „Ne élj félelemben, nagyon fontos, hogy ne félj. Ne feledje, semmi sem olyan, amilyennek látszik. A média és a történetek célja a pánik és a nyugtalanság fokozása.”

„Barátaim, nem hagylak benneteket remény nélkül – hiszen ti, akik hallgattok, mindig tele legyen reménnyel. Jézus, aki az Élő Remény, azt mondja: semmi sem áll meg, amit ez a szinódus megkísérel. Olyan gyorsan elfolyik, mint tavasszal a hó, tavasszal olyan gyorsan, mint a szárító, meleg szél. Ez a szinódus nem ér annyi papírt, amit használ – és az egészet olthatatlan tűzbe veszik. Hamarosan az élő Isten beavatkozik az Ő bizonyításával, világossá téve mindenkinek, aki odafigyel, merre tartanak ezek az erőfeszítések, és mire használják őket: a tűz táplálására.”

SÁRGA LILIOM: Jézus megáll. Tudatosan rám néz. Már nem dühös vagy szomorú, hanem szokás szerint ragyogó és sugárzó szeretettel teli.

URUNK: „Az én szentmisém nem változik – ez a Ferenc semmit sem tehet, hogy megváltoztassa Igazságomat, Áldozatomat; semmit sem tehet, hogy megbántson Engem vagy az Én népemet; semmi sem jöhet Egyházam ellen, ami győzni fog rajta. Nem gondolod, hogy erre az időre terveztem? Nem gondolod, hogy Mária szenvedélyes Anyaként – a szívéből és abból, ahogyan a te kis Jézusod is a világra lépett, hogy eggyé vált veled – nem hozott létre egy Tervet, amelyet NEM LEHETSÉGES legyőzni? Figyeljetek, akik hallgatnak – akik az áthatolhatatlan és legyőzhetetlen igazságra figyelnek: kövessétek az Igazi Szentmisét, az igazi Áldozatot, amely évszázadokon át formálódott és támogatott, a gyöngédséget, áhítatot, csendet, elmélkedést és ajándékozást. önmaga. Legyen békében! Az én szentmisém béke. Gyermekeim, látjátok, mit tesz az ellenségünk? Nincs béke. Nincs csend.”

„Jön Béke Angyalom . Figyelj! És annak, akit figyelmeztettek és figyelmeztettek és figyelmeztettek; annak, aki keményen dolgozik azért, hogy megtartsa a színjátékot, hogy egyenesen tartsa a kalapját – itt hallotta először. Ferencnek nagyot kell esnie a legfelső lépcsőről, gurul-gurul, nincs ebben semmi bátor – ebben az áldozatban nincs semmi áldozat, őszintén mondom, imádkozzatok ezért az emberért, nincs olyan bolond, mint ő, egyedülálló a között. Krisztus összes becsmérlője – még Iskariótes Júdásé is –, senki sem olyan, mint ő.”

SÁRGA LILIOM: Miközben Jézus beszélt, alázatosan, mosolyogva lejjebb hajította Szent, Szép Fejét, így szól:

URUNK: „A remény azt mondja neked; megismeritek a Béke Isteni Angyalomat. Ő az én emberem és a barátom és a pápám ; eljövetelének bejelentése, igazsága Bennem összetéveszthetetlen, a körülötte lévő munkákban. Nagyon álcázott. Mindnyájatoknak, akik szerettek Engem és Egyházamat – pillanatnyilag nagyon oda kell figyelni, figyelni és látni. Az ő képe az égen lesz. Ismerni fogod őt, Anyámtól, a Béke Királynőjétől körülvéve. Ámen."

SÁRGA LILIOM: Jézus mosolya nagyon csillogó, Legáldottabb Urunk Szemei ​​ragyognak, és könnybe lábadt, közvetlenül a tetején ülve, készen a kiömlésre! Annyira édes látni, és most már én is felkapaszkodtam.

URUNK: „Még többet mondok; Gondoskodom arról, hogy minden irányt megtaláljon, amire szüksége van. Ne felejtsd el szeretni; a szerelem nem fél."

SÁRGA LILIOM: Nézem Jézust, amint megsimítja, nagy kezeivel és hosszú, gyengéd, szilárd ujjaival a széles, piros övet visel.

URUNK: „És Donald Trump elnöknek, minden jó embernek, aki vele van, hogy ez több helyen le legyen írva és ismert legyen az Élő Istentől, az általa használt kicsinyek egyikén keresztül: köszönöm a szolgálatot Isten népének, ti ​​is több jutalmat kaptok, mint amennyit most értetek, de később megismeritek ÉS többet fogtok tudni, Békém. Ti is ismeritek Isteni Angyalomat, a béke e férfiait, egyesülten. Béke és Shalom”

SÁRGA LILIOM: Felnézek a gépelés közben, és nézem a magas Jézust, derekasan meghajol, néhány percig tartva az íjat, és nézem, amint egy Könny a földre hullik. Jézus lassan felemelkedik, figyelnem kell, Legáldottabb Urunk, szépen néz rám, jobbjával ünnepélyesen csókot lehel és nem látok többé.