2014. augusztus 7., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Fiam senkit sem küldött, hogy elvonjon benneteket ezektől az Üzenetektől


2014. augusztus 6. szerda, 13:00
Drága gyermekeim, figyeljetek azokra, akik Fiam, Jézus Krisztus Nevében üldöznek benneteket, mivel ők nagyon gondosan a szentség álarca mögé rejtőzködjenek. A gonosz soha nem fogja magát annak mutatni, aki ő valójában, mivelhogy túl ravasz. Ehelyett a szeretet látszatával fog közeledni hozzátok az általa befolyásolt lelkeken keresztül, és sokan áldozatul fognak esni ennek a csalásnak. Az általa használt szavak nyugtatónak és csábítónak tűnhetnek, de egy kellemetlen érzést fognak a lelketekben hagyni.
Amikor Örök Atyám parancsára Üzenetek adatnak a világnak, azok soha nem fognak követeléseket támasztani veletek szemben. Ezek (az üzenetek) soha nem fognak egyetlen embert sem felhatalmazni arra, hogy bármelyik élő személy iránti hűség esküre ösztönözzenek benneteket. Minden Dicsőség az Istené kell, hogy legyen.
Egyetlen ember sem ígérhet nektek üdvösséget, mivel az egyedül csak Istentől jöhet. Felkészíthetitek a lelketeket, ahogyan azt Fiam, Jézus Krisztus tanította nektek és a Szentségekhez járulhattok. Megkaphatjátok a Kegyelem Ajándékait, amelyek általam, a Szeplőtelen Szűz Mária által adatnak nektek, de nincs szükségetek senki engedélyére ahhoz, hogy méltókká váljatok Fiamat szolgálni úgy ebben, mint bármely más küldetésben, amelyek a Mennyország jóváhagyásával történnek.
Fiam ellenségei, – mivel mindenhol ott vannak – ravasz módon megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy elvakítsák az emberiséget Fiam Megígért Igazságára, hogy újból eljön. Ő hamarosan vissza fog térni, és akkor az Igazság ismertté fog válni, és mindaz, amit megígért, napvilágra fog kerülni. Az Úr nagy Napjáig nektek egyedül csak Fiamra kell összpontosítanotok, és minden bizalmatokat Belé kell helyeznetek.
Fiam senkit sem küldött, hogy elvonjon benneteket ezektől az Üzenetektől, amelyek a maguk nemében az utolsók; és bárki, aki mást állítana, az nem Tőle jön.
Bízzatok, bízzatok, bízzatok Fiam Irgalmában. Hallgassatok arra, amit tanított nektek – minden benne van a Szent Bibliában. Szavai egyszerűek. Nem bonyolultak. Csak kövessétek Tanításait, amelyek már több mint kétezer évesek, s aztán békére fogtok találni.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Sako iraki káld pátriárka: humanitárius katasztrófa sújtja a lakosságot

Miközben iraki keresztények ezrei kényszerülnek menekülésre, augusztus 6-ról 7-re virradó éjszaka az iraki, szíriai és törökországi kurd harcosok szövetsége értesítette Kirkuk és Szulajmanijah püspökét, hogy a továbbiakban már nem képes a polgári lakosság, a különféle vallási és etnikai kisebbségek, a keresztények ezreinek védelmére – írja a Vatikáni Rádió.
Az ország északi részét elfoglaló Iszlám Állam (IS) dzsihadistái folytatják az előrenyomulást. Jelenleg mintegy 150 ezer keresztény menekül Kurdisztán felé gyalog, mindenféle védelem nélkül, embertelen hőségben.
Louis Sako káld pátriárka augusztus 7-én a következő segélykiáltással fordult a világhoz: „Humanitárius katasztrófáról van szó!” Az ország békéjéért éppen a patriarkátus kezdeményezésére tegnap megtartott imanappal egy időben tovább folytatódott az erőszak, az esztelen öldöklés.
Urunk színeváltozásának ünnepén, augusztus 6-án Irakban legalább ötven merényletet követtek el: a halálos áldozatok száma meghaladja a harmincat, hetvenen sebesültek meg. Az Iszlám Állam katonái eközben több száz, az ősi, jazidi vallást követő kisebbséghez tartozó nőt és leányt ejtettek foglyul. A kormány tájékoztatása szerint a közösség ötszáz férfi tagját pedig lemészárolták. Folytatódik tehát a dzsihadisták erőszakos előrenyomulása. Moszul után augusztus 3-án elfoglalták Sinjar várost is. Módszeres támadásokat intéznek a lakosság ellen etnikai vagy vallási okokra hivatkozva.
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa „emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek” nevezi az Iszlám Állam tetteit. Sako pátriárka szerint azonban nem elég pusztán szavakkal elítélni ezeket a szörnyűséges tetteket. Augusztus 7-én, csütörtökön hajnalban a Vatikáni Rádió francia műsorának adott nyilatkozatában a pátriárka elmondta:
„Ma nagy üresség vesz körül minket. Nincs más, csak légüres tér. A kormánynak nincs ereje, hogy ellenőrizze az egész országot, jelenleg választások zajlanak, és a parlament ülést tart. Nincs repülőjük, hogy támadjanak, nincs megfelelő hadseregük. Itt más a helyzet, mint Szíriában. Ott a hadsereg megtámadja a terroristákat. Itt a kurdok visszavonultak, mert csak géppuskáik vannak. Csaknem az egész Ninivei-síkság az Iszlám Állam kezében van. Mindenki fél, általános a pánik. Emberek ezrei hagyták el otthonukat. Gyalog menetelnek, hogy eljussanak egy kurd faluba, ahol valamivel nagyobb biztonságban vannak.
Három-négy órát kell gyalogolniuk várandós nőknek, időseknek, betegeknek. Minden állam közvéleményét mozgósítanunk kell, mert humanitárius katasztrófáról van szó!”
Magyar Kurír

Gorlovkában pótolhatatlan műemlék esett áldozatul ma a fasiszta kijevi junta donbasszi őrjöngésének.

Az Ukrajnában is párját ritkitó “Angyali Üdvözlet” nevű, csodálatos szépségű fatemplom esett a pribékbanda tüzérségi tüzének áldozatává.

temp1 temp2 temp3 temp4

Beszámolók szerint a templomot több tüzérségi gránát is eltalálta.

http://balrad.wordpress.com/2014/08/07/gorlovkai-fasiszta-orjonges/