2014. június 13., péntek

A hamis próféta a nyilvánosság elé lépett az RFID chip beültetés támogatásával

A katolikus egyház egy vitatott lépése a National Report szerint, hogy Ferenc pápa szóban támogatta az RFID chip technológiát és azt a rendkívüli lehetőséget, hogy azokat emberek hordják. Sok evangéliumi hívő, fundamentalista és katolikus abbéli hite táplálja a felháborodást, hogy az RFID implantátumok a Bestia Jelei, amelyről a Szent Könyvnek a végső időkre vonatkozó fejezete beszél.
(Az RFID = Radio Frequency IDentification, azaz automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, melynek lényege adatok tárolása és továbbítása RFID címkék és eszközök segítségével. – megj. a Ford.)


http://www.fourwinds10.net/

A pápa e heti általános üzenetében az RFID technológiáról szóló nézetéről beszélt a tömeghez, valamint arról biztosította számos követőjét, hogy nem származik spirituális veszély abból, ha valaki RFID chipet kap.

„Teljes mértékben átvizsgáltuk a szent könyveket és egyértelműen kijelentjük, hogy semmi sem utal arra, hogy az RFID chipek valamiképpen ördögiek lennének. Ha már erről esik szó, akkor ezek személyesen Isten által meg áldott eszközök, melyeket azért adományozott az emberiségnek, hogy sok, a világot sújtó betegséget felszámoljunk.”

Továbbra is arra ösztönözzük a buzgó híveket, hogy legyenek nyitottak e területen, ahol nagyszerű technológiai fejlesztések születnek napjainkban. Róma püspöke azoknak a jelenlévőknek magyarázkodott, aki zaklatottak amiatt, hogy az RFID chipeket kötelezővé fogják tenni valamennyi vatikáni alkalmazott és lakos számára.


http://upload.wikimedia.org/

A múlt hónapban az NBC megjósolta, hogy 2017-re minden amerikainak lesz RFDI beültetése. Ez nem meglepő, tekintve, hogy az emberek egyre növekvő mértékben támaszkodnak a technológiára. Az olyan technológiák beköszönte, mint amilyen a Google Glass (Google Szemüveg), az Ember és a Gép összeolvasztása minden nap előrébb nyomul. Az RFID chip széles körű beültetése hatalmas és történelmi ugrás lenne a dicsőséges és utópisztikus jövőbe.

Tavaly év vége felé Hanna (Wyoming) polgárai közreműködtek az RFID beültetés béta-tesztjében (kibocsátás előtti programtesztben). A kis városkában lakó valamennyi ember egy RFDI szerkezetet hordott a hüvelyujj és a mutatóujj közötti bőrben, melyet egyrészt személyazonosításra, másrészt termékekért és szolgáltatásokért való fizetési módra használhattak. A városlakók úgy nyilatkoztak, hogy az RFID-ről szóló véleményük túlnyomórészt pozitív és büszkék arra, hogy ő lehettek az első olyan amerikaiak, akik megkaphatták az implantátumot.

A modern társadalmunk sok szempontból fejleszthető az RFDI technológia alkalmazásával. Az olyan bűntények, mint amilyen a rablás vagy a személyazonosság-lopás, megszűnhetnének. Az olyan sürgősségi vészhelyzetekben, ahol a beteg cselekvőképtelen, az orvosok életmentő információkhoz juthatnak az egyéni RFID chip letapogatásával, és a vásárolni imádó személyeknek sohasem kell majd pénz vinniük magukkal, amit ellophatnak, illetve hitelkártyát, amit elveszíthetnek; mivel most szó szerint teljes körű bankügyi információk lesznek a markukban.

A pápa jóváhagyásával és áldásával az RFID beültetés iránti érdeklődés biztosan szélesebb elfogadottságot fog nyerni az egyháztagok körében. Remélhetőleg ez megadhatja a chip háztartási elismertségéhez szükséges lökést.

Forrás: http://nationalreport.net/

Fordította: Száraz György