2021. június 22., kedd

Átverés? A Vatikán túl későn "szólal fel" a meleg gestapo törvény ellen

 

A Vatikán "példátlan" hivatalos diplomáciai kifogást emelt egy olasz törvénytervezet ellen, amely a homoszexuális ideológiát szorgalmazza.

Az úgynevezett Zan-törvény, amelyet jelenleg az olasz szenátusban vitatnak meg, a homoszexuális propagandát a szólásszabadságtól kívánja megóvni, és a rezsim által támogatott államvallássá kívánja tenni. A törvényt Alessandro Zanról, egy neokommunista parlamenti képviselőről és homoszexuális aktivistáról nevezték el.

Paul Gallagher prelátus, a Vatikán államokkal való kapcsolatokért felelős titkára jegyzéket küldött az olasz nagykövetségnek.

Ebben kifejtik, hogy a törvény csökkenti az egyháznak a konkordátum által garantált szabadságot, mert például arra kényszerítené a katolikus iskolákat, hogy a tanulókat homoszexuális propagandával indoktrinálják.

Hamispróféta de facto támogatta a törvényt, mielőtt az olasz alsóház novemberben elfogadta volna. Most az olasz szenátusban azok a pártok, amelyek ellenzik az újkommunizmust, bírálják azt.

Ez egy régi trükk Bergoglio részéről, hogy az utolsó pillanatban ellenállást színlel a katolikusellenes törvényekkel szemben, hogy becsapja a "konzervatívokat".

https://gloria.tv/post/JTB8GkCWnM4J4nLdjCByLYuhH

"Csinálhattok gyerekeket": Az oligarchák dühösek

 

 

Ismeretlen eredetű családpárti plakátok jelennek meg újra és újra a hét eleje óta az írországi Waterfordban.

A plakátok A4-es méretűek, jó minőségben nyomtatottak, és egy házaspárt ábrázolnak, valamint a "Straight Pride" feliratot. A felirat a következő: "Ez természetes, évezredek óta működik, és csinálhatnak gyerekeket".

Az oligarchák újságjai, a homoszexuális aktivistákkal meghitt szövetségben, fittyet hánynak a józan ész kampányára, és arra panaszkodnak, hogy a plakátok "mindenütt ott vannak a városban".

A waterfordi városházára felhúzott homoszexuális zászlót a múlt hétvégén elégették. Amikor új zászlót tettek a helyére, azt is elégették.

https://gloria.tv/post/jNjDSdpa2sMf4uCx4Ath8N6mq


De Mattei támad: Viganó megváltoztatja a helyzetet

 

Más is ír Viganó érsek nevében?

Roberto De Mattei római történész ellentmondásokat vél felfedezni Viganó érsek 2020 előtti és utáni nyilatkozatai között (CorrispondenzaRomana.it, június 21).

Szerinte Viganó "első" nyilatkozatai ritkák voltak, tartalmilag körülírtak, határozottak, egyszerű és nemes nyelvezetűek, és csak olyan ügyekre vonatkoztak, amelyekről Viganónak közvetlen tudomása volt.

A Covid-hullámtól kezdve De Mattei számára "valami váratlanul megváltozott", és "egy új Viganó érsek" jelent meg a színpadon, aki "nagyképű" és "szarkasztikus" nyilatkozatok "sortüzével" fejezte ki magát az "Új Világrend" ellen.

Viganó terjeszkedett a teológia, a liturgia, a geopolitika és a történelemfilozófia területeire, "amelyekről Viganó mindig is azt mondta, hogy nem ért hozzá" - írja De Mattei, hozzátéve, hogy a liturgia és a második vatikáni zsinat Viganó "hobbilovává" vált. Ezért kérdezi: "Vajon valóban Viganó érsek a szerzője az elmúlt év írásainak?".

De Mattei úgy tudja, hogy Viganót több mint egy éve, négyszemközt, több személy is tájékoztatta a probléma létezéséről.

https://gloria.tv/post/wGosyciTYn9u1rCSkHe271GnE

Carlo Maria Viganó érsek "megdöbbentőnek" tartja, hogy a híres katolikus történész, Roberto de Mattei szükségesnek tartotta, hogy támadja őt azzal az állítással, hogy egy "szellemíró" áll Viganó 2020-2021-es publikációi mögött.

"Nincs semmilyen szellemíró" - bizonygatja Viganó - "Isten kegyelméből még mindig teljes mértékben birtokában vagyok képességeimnek, nem manipulál senki, és teljesen eltökélt vagyok, hogy folytatom apostoli küldetésemet a lelkek üdvösségéért".

Viganó megerősíti, hogy "minden írásom, nyilatkozatom és interjúm a meggyőződések érlelődésének eredménye, amelyek teljes szerzőségét büszkén vállalom", és De Mattei állításait "teljesen alaptalannak", "merésznek" és "fantáziadúsnak" nevezi.

Megváltoztatja a helyzetet, mondván, hogy De Mattei elmélete "valamilyen tanácsadó eredménye" kell, hogy legyen, és "egy szürke, a mainstream narratívának engedelmeskedő hivatalos rezsim állította össze, és nem az általam ismert de Mattei éles elméje és őszinte hite".

https://gloria.tv/post/pBcaqPBjay122kaqSRSm3v36i

Ausztria: Lemond az SSPX helynök

 

 

Stefan Frey atya, az SSPX osztrák helynöke visszavonta "sürgős" áprilisi figyelmeztetését a Covid-19 oltások ellen. Most az ellenkezőjét állítja.

Az SSPX júniusi hírlevelében Frey átvette testvére, Arnaud Sélégny oltáspárti álláspontját, és még a Vatikán "szilárd hivatalos dokumentumait" is ajánlja az oltásokról, "gazdag információforrásnak" nevezve azokat. Frey elmagyarázza, hogy egy etikailag megkérdőjelezhető vakcina négy kritérium alapján alkalmazható:

- egyértelmű vészhelyzetnek kell fennállnia,
- nem állhat rendelkezésre jóváhagyott alternatíva,
- az oltás haszna nagyobb, mint az ártalom abban az esetben, ha valaki nem kapja meg az oltást,
- az abortusszal szennyezett oltóanyag kutatással szemben ellenállásnak kell lennie.

Frey legalábbis elismeri, hogy ebben a kérdésben különböző következtetésekre lehet jutni, és hogy senki sem kényszerítheti rá a véleményét senki másra. Úgy tűnik azonban, hogy Frey-t magát is a felettesei arra kényszerítették, hogy az oltásokkal kapcsolatban az SSPX pártvonalára lendüljön át.

A probléma Frey véleményének megváltozásával az, hogy az oltás elleni négy érve a visszavonása ellenére is megmarad, hacsak az SSPX nem kívánja a Vatikán álláspontját is átvenni, miszerint - politikai opportunizmustól függően - ami tegnap még igaz volt, ma már hirtelen "téves" lehet.

https://gloria.tv/post/rjiMnhcdDPHa12bfFKzaTjfFJ