2016. február 20. Itthon az Úr Jézus…
Ezt üzenem X-nek: Drága gyermekem! Én úgy szeretlek téged, amilyen vagy. Előttem tiszta vagy, és életszentségben élsz, és erre törekszel. Nekem a személy szándéka a fontos, mert szabad akaratot adtam nektek, amelyet tiszteletben tartok. Aki közületek Engem választ és Engem akar követni és Velem akarja leélni az életét, amellett Én ott vagyok, és életszentségre emelem. A szentségek, amelyekhez járulsz, hatalmas kegyelem. Minden alkalommal Én térek a szívedbe, amely tisztán, szeplőtelenül, kitakarítva fogad. Engem fogadsz a lelkedbe, Aki a te Királyod vagyok, Aki Mindenható vagyok, és hatalmamban áll téged megvédeni minden kísértéstől és minden bűntől. Ezt illetően soha ne bizonytalanodj el! Te a Mindenható Isten lefoglalt, megszentelt teremtménye vagy. Te az Én tulajdonom vagy. Soha nem engedlek el, hogy ellenfelem martaléka légy. Egyedül szabad akaratoddal téphetnéd ki magad ebből a szent kötelékből. De szüntelenül imádkozom érted Atyámhoz, hogy mindhalálig kitarts a megszentelő kegyelem állapotában, és ki is fogsz tartani, higgyél ebben! Ezek a szavak legyenek a te erőforrásaid, ha ellenfelem kísérteni próbál, és ne hagyd, hogy a csüggedés erőt vegyen bármikor is rajtad!
Továbbra is vezetni foglak, mert szeretlek téged, úgy szeretlek téged, amilyen vagy. Maradj tiszta kisgyermekem, mint pár hónapos csecsemő, aki keblemre hajtja fejét, és akit az ölemben hordozok. Szeress Engem lángolóan, különösen most, a Nagyböjt idején! Feledkezz bele kínszenvedésem titkaiba, elmélkedd át Velem együtt, mennyit szenvedtem érted! Gyűlöld a bűnt, iszonyodj minden mocsoktól! Imádkozz a bűnösökért, különösen azokért, akik bűnben áldoznak, mert nagyon megszomorítják Szívemet. Értük kiáltottam a keresztfán: Szomjazom! Értük hullatok vérkönnyeket, mert ezek a kárhozatukra vesznek Engem.
Megáldalak Téged Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: 1Tim 6, 3: „Krisztus üdvös szavai”




2016. február 27. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Emlékezzetek vissza üzeneteimre! Sokszor mondtam már nektek, hogy egy nagy véres keresztényüldözés lesz. Azóta évek teltek el. Ezt az időt a megtérésetekre kaptátok. De most lezárul a türelmi idő, és beteljesülnek a próféciák. Készüljetek! Már minden elő van készítve kiirtásotokra. Lélekben készüljetek! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Kérjétek hitetek megerősítését, mert erre van a legnagyobb szükségetek. Csak az erős hittel rendelkezők fognak kitartani mindhalálig. Kérjétek magatokra Szent Vérem védelmét, és azt, hogy Én álljak köztetek és üldözőitek között! Akkor nem tud közel férkőzni hozzátok a sátán, és beteljesítitek rátok vonatkozó örök szent tervemet. Bátran valljatok meg Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt! Akkor Én is megvallak titeket Mennyei Atyám előtt, és Ő befogad benneteket az örök hajlékba. Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de semmi egyebet nem tudnak tenni! Örüljetek és ujjongjatok, mert amikor kiszáll lelketek testetekből, akkor kísérnek be szent angyalaim Atyám házába, ahol letörlök szemetekről minden könnyet, és vég nélkül fogtok örvendezni, mert elnyeritek az örök életet.



Gyermekeim! Már nem sokáig beszélek hozzátok. Váltsátok tettekre üzeneteimet! Minden kegyelmet megadok, hogy üdvözüljetek. Az idő eljött. Most teljesülnek be a próféciák. Éljetek szüntelen készenlétben! Váltsátok tettekre figyelmeztetéseimet! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”