2023. október 28., szombat

Isten szemével

2023.10.06.

1.

Hang: Fölöslegesen ez veled.

Hang: Nincs semmi fölöslegesen veled.

Hang: Elfogad.

Jézus: Semmi sem történik fölöslegesen veled. Mindennek megvan az oka, minden benne van a terveimben. Éppen ezért fogadd el.

2.

Hang: Mindennek van nagy értéke benned.

Jézus: Mivel az erényeidet Szentlelkem tette a lelkedbe, ezek az erények komoly értéket képviselnek. Egyrészt a magad számára, másrészt azoknak, akikkel kapcsolatban állsz.

3.

Azon tűnődtem, hogy a mesterséges anyaméhben növekedő magzatokért és a lombikbébikért imádkozzak 9 hónapon keresztül megkeresztelve őket.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: Nagyszerű ötleted támadt.

Jézus: Mivel ebben a mesterséges programban a lefagyasztott életkék nagy része meghal, bizony jó ötlet megkeresztelni őket, ráadásul kitartóan 9 hónapig.

4.

Hang: Nem szabad ezt elhúznunk időben.

Kép: Irgalmas Jézus.

Jézus: Ha valami bűnt elkövettek, nem szabad vele várni, gyűjtögetni a bűnöket, mert lassan elfeledkeztek róluk. Legokosabb frissen megbánni és meggyónni.

5.

Hang: Hogy téged a jövőbe helyezzelek.

Kép: Fény.

Hang: Átfésülni benned ezt.

Jézus: Komoly feladatokat fogok adni neked a jövőben, az antikrisztus korában. A fény azt jelenti, hogy nem hagylak magadra, veled leszek mindig. Még a lelkedet át kell dolgoznom erre a feladatra.

6.

Olvastam: Natália nővérnek Jézus: a (magyar) papok nem akarnak hallgatni Rá, Jézusra, az üzeneteket figyelmen kívül hagyják.

Hang: Édes illatom.

Hang: Dolgom van veled.

Jézus: Ha az Én magyar pap fiaim figyelembe vették volna az üzeneteimet, már nem ilyen kicsi kápolna állna az Anna-réten. De nem baj, ti, az engesztelők lesztek az elképzelt nagyobb kápolna téglái.

7.

Olvastam: Natália nővérnek Jézus: „Szeretettel nyújtsatok kezet a nagyravágyóknak és dölyfösöknek, s ne tagadjátok meg tőlük a közösen végzett imát.”

Kép: Valakikkel imádkozok, beszélgetek. Még ha egy-egy alkalomról is van szó, ők nem felejtik el a közösen eltöltött időt.

Kép: Fény.

Hang: Megerősödni ezért.

Jézus: Nektek, szelíd alázatos engesztelőknek és választottjaimnak azt javaslom, hogy a nehezebben kezelhető, nem könnyű természetű felebarátaitokat is fogadjátok be a közös imába. Rajtatok keresztül megszelídül és megerősödik majd a lelkük.

8.

Olvastam: Natália nővérnek Jézus: „Míg van időtök, tegyétek a jót!”

Gondolat: Egy alkalommal szent képpel akartam megajándékozni valakit, aki csak egy néhány napig tartózkodott a közelemben. Éreztem az indíttatást, hogy keressem meg. Az adott pillanatban, amikor meg akartam őt keresni, nem találtam, majd addig halasztottam az időt, hogy gondoltam, hogy már eltávozott. Nagy szomorúságot éreztem a hiányosságom miatt. De egyszer csak újra összefutottam az illetővel. Azonnal szaladtam, és odaadtam neki a szentképet, ami nagy lelki megnyugvást és örömöt adott nekem.

Érzés: Az idő halad, az esély elszalad. A külső körülmények változnak, vagy az illető elmegy vagy meghal, akivel jót tudtunk volna tenni. Ha oda kerülünk az Úr Jézus ítélőszéke elé, akkor mit mutatunk fel Neki?

Hang: Ez neked kötelező.

Gondolat: Mindez adósság visszafizetésére is vonatkozik, akár lelki, akár anyagi adósságra.

Jézus: Most különösen érvényes az a felszólításom, hogy amikor alkalom van rá, azonnal tegyétek meg a jót felebarátaitokkal. Különben a jóra való restség bűnébe estek.

9.

Olvastam: Natália nővérnek Jézus: a papoknak: „Váljatok engesztelő áldozattá Isteni kezemben.”

Érzés: Mi engesztelők is lehetünk engesztelő áldozatok ilyen-olyan mértékben, amennyire az Úr az életünkre szabta, és képességeink szerint.

Jézus: Járom az utamat a földön, és keresem az Engem követők között az áldozatos lelkületűeket. A papokat is erre bíztatom és a hívőket is. Sajnos keveset találok.

10.

Olvastam: Natália nővérnek Jézus: „Alázatosság formájában akarok élni a lelkekben.”

Gondolat: Azon tűnődtem, hogyan kell ezt érteni.

Jézus: Amikor szentáldozáshoz járultok, nemcsak Testemet és Véremet veszitek magatokhoz, hanem lelki tulajdonságaimat is. Többek között az alázatosságot. Én most Natália nővér könyvében tulajdonképpen a gyermekeimben lévő alázatosságomról beszélek. Tehát, nem azt mondtam, hogy Én a lelkedben és mindenki lelkében alázatos személyként élek.

11.

Olvastam: Natália nővérnek Szűz Mária: „Minden néphez azon a nyelven szólok, amelyen Isten örök elrendelése szerint könyörgő imákat mondják.”

Érzés: A nyelvek is Isten elrendelése szerint van. Lehet, hogy az én nyelvtudásom is az Úr akarata és elrendelése szerint alakult.

Jézus: Tudom kislányom, hogy emberi ésszel fel nem fogható, hogy minden nyelvet ismerek, ami létezik. Ez mindenhatóságom egyik oldala. Még a nyelveket is Én teremtettem. Úgy alakítottam az életedet, hogy anyanyelveden kívül érts még két nyelven. Ez sem véletlen, mert így szélesebben tudod gyakorolni az apostolkodást.

12.

Olvastam: Natália nővérnek Szűz Mária: „A bűnös világ megtérésének ideje Szeplőtelen Szívem mélyén van elrejtve. Ezt az időt még a Fiú sem ismeri, csak az Atya, Aki tudását az Én Szívem kincstárában zárta el.”

Hang: Mily meglepő módon ez.

Szűzanya: A Mennyei Atya Szeplőtelen Szívembe helyezte azt a nagy titkot, hogy mikor lesz az emberiség megtérésének ideje. Azért Nálam tette ezt le, mert Én vagyok Szent Fia Édesanyja és a Világ Győzelmes Királynője, és Én taposom el a sátánt.

13.

Olvastam: Natália nővérnek Szűz Mária: „Az Én világhatalmam jelenti az Ég főangyalait seregükkel egyetemben, akiket a Mennyei Atya rendelt Mellém, hogy a végső győzelem pillanatában harcra keljenek a gonosz és emberbőrbe bújt szolgái ellen.”

Érzés: Ez kapcsolatban van, vagy összefügg az Angyalművel, ahol a szent Angyalok segítségét kérik a szellemi harchoz.

Jézus: A hármas koronával, amikor megkoronáztuk Édesanyámat a Mennyben, a bölcsesség és szeretet koronája mellé a hatalom koronáját is megkapta. A végső időben a háromnapos sötétség alatt, mikor beteljesedik a nagy szellemi harc, akkor az angyalok élére a Szűzanya áll. Szent Mihály és az összes angyal összecsap a Pokolból kitörő sok gonosz lélekkel és az antikrisztus csatlósaival. Tehát, a Szűzanya győzelme és az angyalok harca szorosan összefonódik.

14.

Olvastam: Natália nővérnek Jézus: „Ha az emberek nem segítenek engesztelő áldozataikkal, keveset tehetek értük, annak ellenére, hogy Mindenható vagyok.”

Érzés: Érdemes felajánlani az Úrnak életünket engesztelő áldozatul.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Drága engesztelőim, mindannyiatokat felkérlek, hogy segítsetek áldozataitokkal. Veletek, a nagy szellemi harcban, ami vár ránk, még több lélek fog megtérni. Mindenki erejéhez méltóan segítsen, csak annyi áldozatot hozzon, amire képes.

15.

Olvastam: Natália nővérnek Jézus: „Sok kegyelmet hoznak le a földre az imák és engesztelések. A vezeklések megrövidítik a szenvedést. Kedvesek az engesztelő könyörgések, de kevesek.”

Hang: Tökéletes odaadásodban ez.

Kép: Ha lemondunk valamiről, az olyan erőt ad, amely másnak a szenvedését csökkenti. A mi áldozatunk kell hozzá.

Jézus: Csak a Katolikus Egyház mutat rá a szenvedés értékére. Ha felajánljátok a szenvedéseiteket, áldozataitokat, mások szenvedését enyhítitek. Például: a betegekét, a tisztuló lelkekét, a jövőben pedig az antikrisztus üldözöttjeiét. Sajnálom, hogy még mindig kevés az engesztelő, aki áldozataival menti a lelkeket. A ti dolgotok bíztatni társaitokat.

16.

Olvastam: Natália nővér: „Megismertem az Isteni Szív egy rendkívüli titkát is. Sok ember nem születne meg, ha a teljes pusztulás bekövetkezne. A végtelenül jóságos Szív azonban nagy részvéttel van azon lelkek iránt, akik így meg lennének fosztva az örök dicsőségtől.

Gondolat: Érdemes imádkozni a jövőben születendő lelkekért, hogy meg tudjanak születni, majd miután leélték a földi életüket, hogy a Mennybe juthassanak.

Jézus: Az Én Szentséges Szívem nagy részvéttel gondol azokra, akik valami okból kifolyólag nem születhetnek meg. Kicsinyeim, ha szerettek Engem, imádkozzatok az ilyenekért, hogy egyszer majd ők is elnyerjék az örök dicsőséget.

17.

Érzés: Azok alapján, amit az Úr Jézus kért az engeszteléssel kapcsolatban Natália nővéren keresztül, nem vagyok jó engesztelő. Nem tudok úgy böjtölni, nem tudok virrasztani, nem tudok imacsoportba járni, nem tudok éjjel-nappal Oltáriszentséget imádni. Az igaz, én írok és jegyzetelek.

Hang: Neked nem is kell.

Hang: Ezért találtam ki neked mást, hogy Engem szolgálj. Így szeretlek téged, ahogy vagy.

Jézus: Drága kislányom, vigasztalni akarlak. Minden léleknek más az illata. Mások a feladatai.

18.

Szűz Mária Mennybe meneteléről olvastam.

Hang: Nagy gyönyörűséggel.

Jézus: A világon egyedül Édesanyám érdemelte meg, hogy testestől-lelkestől a Mennybe vigyék. Képzeld azt a boldogságot, ami a találkozáskor Anya és Fia Szívében lezajlott.

19.

Hang: Nagy tűz ég számodra ezért.

Jézus: Minden szolgálatodért és a szentségimádásaidért újra és újra lángra gyújtom a szívedet.

20.

Hang: Muszáj Nekem ezt megmutatnom neked.

Jézus: Meg kell mutatnom neked egyik-másik felebarátod lelkét, hogy tudj segíteni nekik.

2023.10.13.

1.

Hang: Erősen felhívom a figyelmedet erre.

Kép: Irgalmas Jézus.

Jézus: Folytasd eddigi áldozataidat, mert égetően szükségem van a segítségedre. Sok lelket meg tudsz menteni ezek által.

2.

Egy valakiért el akartam imádkozni egy imát.

Kép: Az illető előttem van, és várja az imámat.

Elgondolkodtam azon, hogy mi a különbség, ha nem imádkozom el az imát érte, vagy ha elimádkozom.

Kép: Az illető üres kosárkával van előttem, várakozva az imámra. Ha nem imádkozom el az imát, üres kosárkával kénytelen tőlem távozni, de ha elimádkozom az imát, arany fénnyel telítődik a kosár, és ezt viszi szétosztani másoknak.

Jézus: Repesve várja a lelke. Kérlek segíts neki, mert sok támadás éri.

3.

Olvastam: Matthew Kelly: Mennyei Atya: „Amikor emberek között vagy, hatsz rájuk, és befolyásolod őket.”

Kép: Nem mindegy, hogy jelen vagyok valakik között, vagy nem. Ha megjelenek valahol, egyesek másképp kezdenek viselkedni, még akkor is, ha meg sem szólalok. Ha szólok hozzájuk, akkor még inkább.

Jézus: Minden egyes választottam az Én kegyelmemből képes hatni azokra, akikkel találkozik. Ez így van rendjén. Ők arra a célra vannak kiválasztva, hogy pozitív irányban hassanak, érintsék meg Általam a lelkeket.

4.

Olvastam: Matthew Kelly: Mennyei Atya: „A földi élet egy utazás. Kell, hogy utadnak legyenek céljai.”

Hang: Pici célokat.

Jézus: Hosszú út vezet az életszentségig, a tökéletességig. Mivel az ember gyarló, csak kicsi célokat kell maga elé állítani. Például: elhatározod, hogy ma egy órával korábban kelsz. Nem egy életre határozod el, hanem csak arra a napra. Vagy elhatározod, hogy az egyik rózsafüzért ma térdelve mondod. Ilyen és ehhez hasonló pici célokból tevődik össze a legnagyobb cél, a tökéletesség, az üdvösség elérése.

5.

Olvastam: Matthew Kelly: Mennyei Atya: „Akarom, hogy kövesd álmodat, de engedd, hogy együtt tegyük ezt.”

Érzés: Ha akaratomat odaadom az Úrnak, akkor Ő segít az álmok kialakításában is, szinte Ő ülteti belém a Saját álmait velem kapcsolatban.

Hang: Úgy van. Akaratomat beléd olvasztom.

Jézus: Egyetlen dolog van az emberben, ami az övé, az pedig a szabad akarata. Ha valaki annyira szeret Engem, Nekem adja és Belém olvasztja egészen az ő saját akaratát. Ennek az a nagy előnye, hogy nem tud rosszat tenni, csak a jót akarja.

6.

Olvastam: Matthew Kelly: Mennyei Atya: „Bennem van az utad, amit mindig megtalálsz.”

Kép + Érzés: Az Úrban benne van, hogy mit kell, hogy megvalósítsunk. Ezek az utak mások életútjaival vannak kapcsolatban, össze vannak kötve. Ha mégis a saját utunkat nézzük a világban, könnyen elveszünk benne, és Isten nélkül nem találunk vissza. Így az Urat gátoljuk tevékenységében, és mások életútja is másképp alakul.

Jézus: Téged és a többi engesztelőt egy fontos életútra hívtalak. Ha ezt az utat saját akaratoddal kereszteznéd, sok-sok lélek emiatt elveszne, vagy nagyon lassan fejlődhetne.

7.

Olvastam: Matthew Kelly: Mennyei Atya: „Hozz áldozatot vég nélkül, soha nem hozhatsz eleget.”

Hang: Mint a tenger.

Jézus: Az áldozat, mint erény kimondhatatlanul fontos az üdvösségedhez. Szokták mondani ismerőseid, hogy „minek lemondani erről-arról, élvezd az életet”. Ez ellenségem hangja. Soha ne sokalld a jócselekedeteket, az áldozatokat. Minél több áldozatot hozol, annál több lelket mentesz, és annál nagyobb lesz majd a dicsőséged a Mennyben.

8.

Ahogy olvastam a Világ Győzelmes Királynőjéről, Aki az angyalokkal van körülvéve, olyan gondolatok támadtak bennem, hogy szívesen lennék az Ő segítője ezekben a végidőkben.

Jézus: Nagyon tetszik Nekem, hogy az Édesanyámat követni akarod a világ megmentésében most a végidőkben, és segíteni akarsz Neki a legszebb imákkal és áldozataiddal.

9.

Natália nővérnek Jézus:A bűn bosszúért, pusztulásért kiált Istenhez.”

Kép: Ha megbánjuk és meggyónjuk a bűnöket, eltörlődik a bűn. Jézus Szent Vére által elfedi, eltakarja őket, így már nem kiált bosszúért.

Jézus: A rengeteg katasztrófa és a háborúk felbukkanása itt-ott, a véres tüntetések, forradalmak nem véletlenül történnek. A bűn annyira eluralkodott a világon, hogy Isten megengedi ellenségének, a sátánnak ezeket a tragikus eseményeket. A gonosz az országok vezetőit gyűlöletre sarkalja más országok vezetői iránt. Ha Édesanyám kérésére megtérnek az emberek, megbánnák a szörnyű bűneiket, s elkezdenének Isten felé fordulni, ezek a büntetések enyhülnének vagy abbamaradnának. Te kislányom szüntelenül könyörögj az Istenhez a teremtmények bűnbánatáért.

10.

Natália nővérnek Jézus: „A gonoszság önmagát sodorja még féktelenebb gonoszságok felé.”

Kép + Érzés: De így van a jóval is. Ha megteszünk egy jót, sok másik ajtó nyílik a jó megtételére, amelyből mi választhatunk szabad akaratunk szerint.

Hang: Megőrizni benned ezt.

Hang: Mind… neked mind meg kell tenned.

Jézus: Figyeld meg kislányom, hogy a sátán arra törekszik, hogy egyre nagyobb gonoszságokat ültessen az emberek szívébe. Minél fejlettebb a technika, annál nagyobb és féktelenebb bűnök terjednek szét a világban. Gondolj a kis újszülöttek és csecsemők agyának leszívására és más szörnyű vérengzésekre. Amíg a gonoszság növeli az újabb és újabb szörnyű gonoszságokat, addig a másik oldal, a jóság, az áldozatosság, a szelídség új ajtókat nyit a megbocsátásnak, a jóságnak, a szeretetnek. Nektek engesztelőknek és neked is kicsim ezt az oldalt kell erősítenetek.

11.

Olvastam: Natália nővér: Magyarország Szűz Mária öröksége, egyedüli tulajdona.

Hang: Ez kötelességgel, kötelességekkel jár.

Hang: Akkor én is a Te tulajdonod vagyok, Szűzanyám.

Kép: Magyar Korona.

Hang: Magyarországért felelős vagy.

Jézus: Hogy Magyarország Pátrónája az Én Édesanyám, hogy az Ő tulajdona vagytok, azt nem elég hajtogatni, hanem ti, Engem követők harcoljatok Édesanyám akaratáért, hogy imáitok és áldozataitok által egyre több magyar térjen meg. Elég volt a magyarok káromkodásából és abortuszaiból. Elég volt a régi keresztény Magyarország sok hitetlenségéből. Mivel mindnyájan tulajdona vagytok Édesanyámnak, segítsetek Neki.

12.

Natália nővérnek Jézus: „Szeplőtelen Anyám hatalma képes megállítani a leomló hegyeket, visszatartani a medrükből kilépő folyamokat, lecsitítani a tenger háborgó vizét. Ő segít rajtatok.”

Érzés: Nem rossz ötlet csodás érmeket szétszórni azokon a területeken, ahol élünk.

Hang: De nem ám.

Jézus: El se tudjátok képzelni, mekkora jót tett Szent István király, mikor felajánlotta nemzeteteket a Szűzanyának. Szűzanya valóban a ti Pátrónátok lesz a nehéz időben. Meg fogja állítani a rátok leselkedő külső és belső ellenségeteket. A hamis ideológiákat (LMBTQ). Le fogja állítani az iszlám veszélyt. Nem engedi a belső baloldali ellenséget, hogy a hatalom a kezébe kerüljön. De ez mind csak akkor történik meg, ha ti engesztelők kitartóan imádkoztok keresztény Magyarországért, a magyarok megtéréséért, a szörnyű abortuszok megszűnéséért. A háborútól is meg akar védeni benneteket. Pedig most már több helyről is eszkalálódhat. Adjatok hálát kormányotoknak, hogy ellenáll a helytelen brüsszeli irányításoknak, nem küld katonákat, fegyvereket máshová, nem engedi be a migránsok tömegeit, és nem keveredik bele mások háborújába. A Szentlélek és a Szűzanya segít nekik.

13.

Olvastam: Matthew Kelly: Mennyei Atya: „Soha ne rohanj semmivel. Tedd meg akaratomat, az Én tervem tökéletes, és mindent lehetővé tesz… Én foglak vezetni, és biztosítok mindent, ami szükséges, ami ahhoz kell, hogy beteljesítsd tervemet és az idő egy perccel sem fog előbb befejeződni.”

Hang: Minden a terv szerint halad veled.

Érzés: Az én írásom is addig fog tartani, amíg az Úr tervében van, és amit akar, hogy leírjak és megosszak másokkal.

Hang: Se több, se kevesebb.

Hang: Mindent beteljesítesz Bennem ezért.

Jézus: Soha ne kapkodj, és ne aggódj, mert az Én terveimet szépen, rendről-rendre be fogom teljesíteni rajtad. Nem hagylak magadra, állandóan veled leszek, amíg végzed a Tőlem kapott feladatot. Mindent biztosítok neked hozzá. Elgördítem az akadályokat. Így, be fogod teljesíteni az Én akaratomat és a tervemet.

14.

Hang: Neked egyik napról a másikra.

Kép: Jézus arca.

Jézus: Egyik napról a másikra árasztom rád lángoló szeretetemet és irgalmamat.

15.

Hang: Feneketlen kérdésedben ez.

Jézus: Mikor olvasgatod a szent könyveket, a szavak mélységét kutatod.

16.

Hang: Hogy elnémulj Bennem, hogy elnémuljak benned.

Jézus: Szeretem azokat a perceket, amikor szíveink egymáshoz szólnak hang nélkül. Ez a legbensőségesebb gondolatcseréink.

17.

Hang: Nincs kedvem ezt hallani.

Jézus: Fájdalom tölti el a Szívemet, amikor az emberek minden problémájukért, sikertelenségükért Engem hibáztatnak. Pedig minden a bűnök következménye.

18.

Hang: Érzelmek próbája ez veled.

Jézus: Mikor nem tudsz olyan áhítatosan, lelkesen imádkozni, Én próbállak ki, hogy érzelem nélkül is tudsz szólni Hozzám.

19.

Hang: Mennyi könny… de senki nem viszi azt a Mennyországba.

Kép: Irgalmas Jézus.

Jézus: A sértéseket általában a sértett fél könnyei követik. Azért sírnak, mert rettenetesen sajnálják magukat. Az ilyen könnyek értéktelenek. Ha azért sírnak, mert a rosszakarója tövist szúrt a Szívembe, akkor a könnyei a Mennyekig hatolnának.

2023.10.27.

1.

Egy pap Kapisztrán Szent Jánosról prédikált.

Érzés: Az emberek általában keresik magukat, az útjukat, tevékenykednek, élményük is lehet, majd az ember élete vége valamiben kicsúcsosodik, egyeseknél például vértanúság, másoknál más.

Hang: Mindenkit vezetni kell erre.

Jézus: Senki sem születik szentnek, és senki sem éri el a tökéletesség legnagyobb fokát, ha nem kap vezetést. Te is azért jutottál erre a magaslatra, mert állandóan veled voltam, fogtam a kezedet és mutattam az életszentség felé vezető utat.

2.

Olvastam: Matthew Kelly: Mennyei Atya: „Ez a végső idő a szentek ideje. Ezért, nagyobb szükség van szentekre és vértanúkra, mint bármikor. Fontos, hogy az emberek megtanuljanak e szerint gondolkodni. Egész szíveteket be kell töltenie ennek a célnak, hogy szentté legyetek.”

Hang: Nagy szent…

Jézus: Isten tervében benne van, hogy mindenki üdvözüljön. Akik már itt a földön elnyerik az életszentséget, azok nagy hasznára válnak az embereknek, akik körülöttük élnek. Nektek, akiket kiválasztottam magamnak, az a célotok, hogy már itt a földön szentek legyetek. Még közületek sem éri el mindenki ezt a fokot. De a legtöbbet azok tudnak tenni a lelkek megmentéséért, akik már itt a földön eljutottak a tökéletes tisztaságra.

3.

Hangom: Még többet akarok tenni, mint eddig, majd amikor eljön az ideje.

Hang: Naggyá tenni szívedet.

Jézus: Csak egy dolog kell ehhez, hogy a te akaratodat minduntalan olvaszd bele az Enyémbe. Én ugyanis minden felebarátodat nagyon szeretem. Téged is úgy foglak alakítani, hogy Hozzám hasonlóan szeress mindenkit.

4.

Hang: Ketyeg az óra, gyerekek!

Érzés: Tevékenykedjünk, adjuk vissza adósságainkat, valósítsuk meg azt, amit kell.

Jézus: Minden gyermekemet, engesztelőket és nem engesztelőket arra szólítok fel, hogy készüljenek fel a nagy megpróbáltatásokra. Tisztítsátok meg a lelketeket. Gyakoroljátok a vallásotokat. Hozzatok áldozatokat.

5.

Hang: Próbám vagy. Kipróbállak Én téged ezért.

Hang: Ezt teszem most veled.

Hang: Ronggyá teszlek benneteket.

Jézus: Már most, a nagy megpróbáltatások előtt, például: háború, polgárháborúk, keresztényüldözés, kisebb próbának teszlek ki benneteket. Megengedem, hogy rosszakaróitok igazságtalan beszéddel, sértegetéssel fájdalmat okozzanak nektek. Egyre több ilyen megaláztatást fogtok kapni gyermekeim, hogy edzelek benneteket a nehéz időkre. Szinte ronggyá taposnak titeket ellenségeitek, és nektek nem szabad lázadozni Ellenem, hogy miért hagyom.

6.

Filmet néztem Sándor Istvánról (szalézi szerzetes testvér és vértanú), és Edit Steinről (zsidó származású filozófusnő és karmelita apáca). Egyikük sem akart elmenekülni, disszidálni az üldözőik elől, még az elöljárójuk parancsára sem.

Azon tűnődtem, hogyan kell nekem viselkednem a jövőben, ha engem vesznek majd üldözőbe.

Hang: Te itt maradsz.

Hang: Sok feladatod lesz itt.

Jézus: Ne fontolgasd, hogy hova kellene szökni az üldözőid elől. Bízd Rám magad. A te időd úgyis csak akkor jön el, amikor Atyám és Én úgy akarjuk.

7.

Amikor a filmet néztem Sándor Istvánról, a szalézi szerzetes testvérről.

Érzés: Mindenki potenciális áruló lehet, ha oda kerül a sor.

Hang: Vigyázzatok jól az árulókkal!

Érzés: A kommunista időkben való kivégzések miatt rengeteg itt a démon és a gonosz lélek.

Érzés + Hang: És a történelem folyton ismétlődik.

Hang: Nagy vérengzésekre számíthattok itt is. De ne féljetek, ne feledjétek, Szűzanya a Pátrónátok. Mártírok kellenek tőletek is.

Kép: Ahol sok a démon a földön, ahol sok volt a gyilkosság vagy más bűn, ott tiszta fekete a légkör. Ha oda bemegy az ember, hatással van rá, még ha tudat alatt is. Az ott megbújó démonok támadása alá kerül, és ezt viszi magával, bármerre megy.

Jézus: Az antikrisztus kora nincs messze. Ő és a csatlósai mézes-mázas szavakkal, ígéretekkel támogatókat keresnek maguknak. Jó állásokkal, sok pénzzel sok embert meggyőzhetnek, és az igazak ellen fordíthatnak. Ezekből lesznek majd az árulóitok. Jól gondoljátok meg, hogy kivel vagytok őszinték. Mint ahogy a kommunizmus alatt kivégezték a nekik ellenállókat, kínozták és megölték őket, úgy tesznek majd az antikrisztus megbízottjai, csak most már sokkal fejlettebb technikai kínzóeszközöket alkalmaznak. Most is azt mondom, Mária országa vagytok, és rejtekbe helyezlek benneteket. Másokat elragadok, és e két biztonságos helyről fogjátok nézni az újonnan megtértek meggyalázását, tönkretételét. Ők lesznek a legújabb vértanúk. Általuk rengeteg ember megmenekül a kárhozattól.

8.

Egy idős spekulánsról beszélt valaki, hogy elpusztíthatatlan.

Hang: Addig fog élni, míg be nem tölti mindezt.

Jézus: Ő az ördög, a sátán egyik eszköze. Sok embert megtéveszt az ő előrehaladott kora. Ahogy öregszik a testben, úgy növekszik a lelke a gonoszságban. Míg be nem tölti tervét az új világrenddel, amely az emberek pusztítására és megnyomorítására, szolgaságba taszításra készül.

9.

Olvastam: Matthew Kelly: Mennyei Atya mondta, hogy csak az általunk hozott anyagból tud dolgozni.

Kép: A Mennyei Atya áll, lábaihoz sok mindent hoznak, és Elé rakják.

Kép: A Mennyei Atya egy nagy munkaasztal előtt áll, fehér kötény van rajta, feltűrt ujjakkal. Az asztalra az emberek nagyon sok mindent hoznak, de ami selejt, azt a Mennyei Atya mind lesöpri. Nagy tésztát gyúr abból, ami marad az asztalon. Ebből ad nekünk, az ajándékozóknak is.

Jézus: A Mennyei Atya várja teremtményeit, hogy ami tőlük telik, azt vigyék Elé. Nagyon sokan gyengeségeiket, hazugságaikat, paráznaságaikat, és mindenféle bűneiket tudják csak Elé tenni. Az Én Atyám ezeket a rossz alapanyagokat semmire sem tudja használni. De vannak teremtményei között mélyen hívő, tiszta lelkű, becsületes emberek. Ők viszik Atyám elé életük legjavát, az áldozatokat, a szeretetüket, az irgalmukat, az adakozásaikat, a megbocsátó szeretetüket, és mikor tele van az asztal, a Mennyei Atya kegyelmeivel a sok ajándékot átitatja, és alkot belőle egy nagy gyönyörű kenyeret. Ezt aztán kiosztja a teremtményei között. A rosszak, akik rossz ajándékokat hoztak, azokat először bűnbánatra serkenti, és ők is kapnak a kenyérből. Azok pedig, akik csupa szépet és jót hoztak a munkájához, azokat gazdagon megjutalmazza ebből a Mennyei kenyérből.

10.

Kép + Érzés: Úgy kell viselkedni az emberek között, mint egy orvos a betegek között.

Jézus: A nagy bűnösökre és a hitetlenekre bizony úgy kell tekintened, mintha betegek lennének, mert a lelkük beteg.

11.

Hang: Hármas kívánságom van veled.

Jézus: E hármas kívánságom a következő: szeress, imádj és dicsőíts Engem mindörökké.

12.

Szent Antal szobrát nézve azon gondolkodtam, hogy milyen lehet Jézusnak a Mennyei Atya ölelésében.

Kép: A Mennyei Atya karjaiban és ölelésében tartja Jézust, Jézus a Mennyei Atya arcát nézi, arcuk szinte egymással érintkezik. Jézus extázisban imádja a Mennyei Atyát.

Jézus: Kimondhatatlanul nagy szeretet és imádat fűz össze kettőnket, Atyámat és Engem, és természetesen a Szentlélek Istent is Velünk. Szinte extázisba kerülök Én, a Fiú, mikor Atyám karjai közé vesz. Így vannak a szentek, akik megkapják a látás kegyelmét, például Nagy Szent Teréz.

13.

Felajánlom az Úrnak, hogy most nem láthatom a természetet, a fákat, a virágokat, és nem hallhatom a csicsergő madarakat.

Hang: Mindent a maga idejében.

Hang: Mindennek megvan a maga ideje.

Jézus: Tudod-e kislányom, hogy a Mennyország előszobájában, illetve előkertjében illatos virágok nyílnak és hajladoznak, és gyönyörű színes madarak röpködnek a fényben? Mielőtt a Mennybe belépsz, át fogsz menni ezen a kerten.

14.

Kép: Szűzanya magyaros ruhában mosolyog.

Jézus: Azért volt magyaros jellegű ruhában Édesanyám, hogy érezd, mennyire szereti a magyar nemzetet.

15.

Hang: Nem gondoltál tegnap a mai napra.

Jézus: Nagyon szeretem, ha megtervezed a dolgaidat előre.