2018. december 28., péntek

Jézus sürgős üzenete a Boldogságos Szentségben a tudomány emberei számára ezeknek a végidőkben. Üzenet Enochnak.

2018. december 18.
Jézus sürgős üzenete a Boldogságos Szentségben a tudomány emberei számára ezeknek a végidőkben.
Üzenet Enochnak.

Állítsák le a pokoli  részecske-gyorsítót.
  A gyerekeim, az én békém legyen veletek.
Erőteljes éghajlati változások napjai jönnek,készen állva a megfelelő ruházattal. Ne félj, ne feledd, hogy mindez a teremtés átalakulásának része; a bolygó sok régiójában az éghajlat őrült lesz; ahol a hő túlnyomó többségben van, hideg és fagy lesz; ahol a hideg dominál, ott hőség lesz. A sivatag sok részén hó lesz, és az éghajlatváltozás miatt elvesznek a növények, hiányzik az élelmiszer és éhínség lesz.
A gyermekeim ne pazarolják a természeti erőforrásokat, különösen a vizet, mert elfogy. Ha a kormányok nem tesznek sürgős lépéseket a víz megőrzésére a bolygón, hamarosan eltűnik. Védje a víztartalékokat, és ne folytassa a folyók szennyezését, mert ha ez így folytatódik szennyezi és pazarolja  a vizet, hamarosan a bolygó  sivatagos és az élet benne  eltűnik.
Mindezek az időjárási változások, amelyek hamarosan bekövetkeznek, nagy zavart okoznak az emberiségnek. A föld sok helyen hideg lesz, másokban pedig intenzív hőhullámok lesznek. A tudósok nem tudják szabályozni ezeket az időjárási változásokat, amelyek éhséget, szomjúságot, szűkösséget és éhínséget okoznak a Föld minden lakosa számára.
Ismét azt mondom nektek, hogy ne pazaroljátok a vizet, mert kifogy, jól használjátok azt, így holnap nem fogsz éhezni és szomjúságban meghalni. Legyen tisztában mindenki, és ne pazarolja a vizet. Sürgősen meg kell hozni védelmi intézkedéseket és a természeti erőforrások védelmét, mert az ökoszisztéma, azaz a föld tüdője veszélyben van, így eltűnik. Az erdősítés,  erdősítés, mert a folyók kiszáradnak és a tengeri élet meghal! Hagyd abba a szennyezést, hogy holnap a gyerekeink továbbra is zöld bolygó legyen, és ne legyen sivatag.
Már sok hely van a földön, mint a sivatagok a szennyezés miatt. Sok városban és nagyvárosban a levegő légzését szennyezéssel terhelik, és ezzel a vírusokat és  kártevőket minden alkalommal ellenállóbbá teszik a gyógyszerekkel szemben. A levegő szennyezésének folytatása következtében a járványok és a halál nem késlelteti a megjelenést.
A tudós férfiak, akik úgy vélik, hogy istenek , ha a kísérleteket a Föld belsejében folytatják, meg fogják  bánni. Állítsák le a részecske- gyorsítónak nevezett gonosz gépet, mert a Föld belsejében végzett kísérletek ezzel a géppel gyengítik a magot és annak kérgét. Azt mondom nektek ,hogy büszkeségetek és arroganciátok, miatt úgy gondoljátok  hogy istenek vagytok,és hogy manipulálhatjátok az életkódot. A tudomány Bábel tornya, amely hamarosan a földre esik, biztosítom, hogy a Föld ezen kísérletek miatt sok helyen elkezd repedni; a kör alakú lyukak szaporodnak, és ahol megjelennek, a föld már nem szilárd. Ha tovább folytatod a Föld belsejében a részecske- gyorsítójával a kísérleteket , biztosíthatom a tudomány embereit, hogy sok város és lakosság el fog tűnni. A föld lenyeli őket, és nem fognak ismét felemelkedni, mert ez a repedt talaj már nem lesz szilárd.
A tudósok, hagyják abba a kísérleteket a Föld belsejében, mert ez gyengíti! Hagyd abba azt, mert a kísérleted csak szerencsétlenségeket és halálokat okoz! Tiszteljék a bolygó életét, hogy továbbra is életet adhasson! Ne feledjék, hogy a teremtés olyan élő szervezet, amely megérzi és megsérül a visszaélésekkor. Harcolj az élet megőrzése érdekében a bolygón, hogy holnap az új generációk is továbbra  élhessenek rajta.
Békességem, amit hagyok, békességem, amit adok neked. Térjetek meg, hogy az Isten királysága uralkodjon.
A Tanítód és a Pásztorod, Jézus a Boldogságban.
Az üzeneteim ismertek a Föld minden végében. (Google ford.)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Hadron%C3%BCtk%C3%B6ztet%C5%91
http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201607/a_tulvilagba_nyitott_kaput_a_cern


Maria Rosa Mystica üzenete Enoch által 2018. december 27-én:
Szívem kicsi gyermekei, az Úr békéje legyen mindnyájatokkal.
Kicsinyeim, az emberiség nem sejti, milyen jövő felé halad. Az emberek folytatják mindennapi életüket és csak a világ dolgaival foglalkoznak.
A gyötrelmek pedig közelednek, és sokan nem lesznek készek szembenézni vele.
A teremtésben minden változni fog; a béke és a nyugalom elvész, hogy helyet adjon a káosznak, a szenvedésnek, a szűkölködésnek, az éhségnek, a nyugtalanságnak, a bizonytalanságnak, a félelemnek és az összes többi nyomorúságnak.
A pénz, és az anyagi jólét hamis biztonsága gyorsan megváltozik; az emberiség túlnyomó többsége továbbra is hátat fordít Istennek, így destabilizálódik, és védelem nélkül marad. Látniuk kell majd isteneik bukását.
Olyan nyomort, amely most közeleg, még soha nem láttak a földön.
Ennek a hálátlan és bűnös emberiségnek a legrosszabb rémálma válik valóra.
Szegény lelkek, akik hitüket, bizalmukat és reményeiket letétbe helyezték, akik nem Istenben bíztak, hanem a világ anyagi javaiban, megkapják ennek hozadékát; az anyagi és szellemi pusztulást.
Ez az Isten nélküli emberi állapot, és ezt meg kell, hogy tapasztalják.
Fiam hűséges népe, a szenvedés napjai közelednek, de ti ne féljetek;soha ne felejtsétek, hogy a Menny nem hagy el benneteket, ha a hitetek és bizalmatok szilárd marad Istenben. A hiány napjai alatt mindent meg kell osztanotok a testvéreitekkel, akikkel a hitben és a szeretetben egyesülve tudtok majd megbirkózni a közelgő nehézségekkel. Csak akkor, ha egyesülve maradtok, győzhetitek le a borzalmak napjait.
Kisgyermekek, közeledik a pénzügyi katasztrófa.
Az e világot uraló elit destabilizálja a világgazdaságot, hogy a készpénzforgalom megszűnjön, és így megkezdhesse a mikrochip korszakát, a vadállat jelével.
Emlékezzetek gyermekeim, hogy a mikrochip nélkül nem tudjátok majd használni az anyagi javakat. Hamarosan a világon minden csak a vadállat jelével lesz mozgatható.
Isten emberei vigyázzanak, ne hagyják, hogy beültessék testükbe a mikrochipet, ne feledjék, hogy az a fenevad jele! Jobb inkább meghalni és elveszíteni mindent, mint a fenevadhoz kötni magatokat örökre. Az anyag elmúlik, és Isten bőségesen kárpótolja majd, és megjutalmazza az övéit, de a Lélek élete, amely örökre elvész, nem kárpótolható semmivel. Ha hagyod, hogy megjelöljenek a sátán pecsétjével, sorsodat örökre hozzá kötöd.
Gyerekeim, mindazok, akik megengedik, hogy beültessék testükbe a mikrochipet az ellenség uralkodásának utolsó ideje alatt, 1290 napig élvezni fogják az anyagi javaik által nyújtott előnyöket.
Azt követően viszont megismerik, hogy mi az örök halál, ami a mélység mélyén vár rájuk, és ahol az egész örökkévalóságban mesterükkel együtt lesznek.
Ők azok, akiknek neve nem szerepel az Élet Könyvében.
Bejelentem nektek, gyermekeim, hogy minden készen áll már arra, hogy a vadállat világszerte megkezdje a Microchip bevezetését. Csak hagyniuk kell, hogy a gazdaság visszaessen, ahogy azt az elit már megtervezte. Látni fogjátok, ahogy eltűnik a papírpénz, és elkezdődik minden, amit kreditpontokkal fognak kezelni.
A Mikrochip mindent kezel és irányít, és azokat, akiknek nincs beültetve,közellenségnek kell tekinteni; üldözni fogják, és megfosztják minden vagyonuktól, megkínozzák, bebörtönzik őket.
Kemény megpróbáltatás vár gyermekeimre, de nem kell félniük: a mennyeiek meg fogják védeni, és táplálni fogják őket, vigyázni fognak rájuk. A három és fél év úgy telik el, mint egy álom, ha szilárd a hitetek és bizalmatok az Úrban.
A kitartás, az Isten szeretete és testvéreitek szeretete együttesen lesz az az erő, amely biztonságosan eljuttat majd az Új Teremtés ajtajához, ahol az élet koronája vár rátok.
Uram békéje maradjon bennetek, kedves gyermekeim!
Szerető anyátok, Maria Rosa Mystica