2011. október 28., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Ti, Gyermekeim, áldottak vagytok, ha az Én nevemben szenvedtek

 

2011. október 27. csütörtök, 15.30
Drága szeretett leányom, nem véletlenül nő azoknak a megpróbáltatásoknak a száma, melyeken most Értem mész keresztül. Miközben a sátán továbbra is kínoz téged, csak azokra a lelkekre gondolj,  melyeket éppen ezen szenvedésed által mentesz meg. Próbálj túl tenni ezeken a nehézségeken és egyedül csak Rám gondolj. Imádkozz szeretett Édesanyámhoz védelméért, és olyan gyakran imádkozd a Szent Rózsafüzért, amilyen gyakran csak tudod.
Fontos, hogy minden követőm védelmet kérjen a Csaló ellen, aki csak arra vár, hogy megragadjon minden alkalmat, hogy elmétekben kétséget okozhasson.
Ő és démonai mindenhol jelen vannak. Ők minden lehetséges taktikát be fognak vetni, hogy káoszt okozhassanak életetekben. Tudnotok kell, ha ez megtörténik, akkor benneteket az Én tanításom érintett meg és hogy most a Keresztemet hordozzátok.
Sohase féljetek gyermekeim, mert ebből a vadonból ti mindannyian képesek vagytok felemelkedni az által az erő által, melyet egyenként mindannyiatoknak, az egész hadseregemnek adok. Ti győzni fogtok a gonosz és gonoszsága fölött. Minél többet imádkoztok egységben, annál nagyobb lesz az erődítmény. Egyetlen egy közvetlenül Nekem dolgozó gyermekemet sem érintheti meg a gonosz.
Ti, gyermekeim, áldottak vagytok, ha az Én nevemben szenvedtek, habár ezt nehéz lesz megértenetek.
Ne törődjetek az ilyen gúnyolódásokkal. Fordítsatok hátat ezeknek. Ne reagáljatok. Maradjatok csendben. Imádkozzatok a szükséges erőért. Én veletek vagyok.

A ti szeretett Jézus Krisztusotok
Biztonsági okokból a hegymászók összekötik magukat egymással, amikor hegyet másznak. Ily módon, ha valamelyikük megcsúszik és leesik, nem zuhan a mélybe, mert a többiek tartják mindaddig, amíg újból talajt nem ér a lába. A gyülekezetnek ehhez kellene hasonlítania. Amikor egyik tagja elesik, a többeknek kellene fenntartaniuk, amíg újból lábra tud állni. Minket a Szentlélek kapcsolt össze.