2022. szeptember 27., kedd

BKP: Isten anathemája – átka a belga bíboroson és a négy püspökön a szodomai antievangéliumért

 

Isten kijelentéséből tudjuk: „De ha akár mi, akár egy mennyei angyal más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott, kivetett legyen!” (Gal 1,8-9)

Krisztus evangéliuma visz üdvösségre. Az antikrisztus álevangéliuma az örök pokolbéli elvettetésre visz.

A belga Josef De Kesel bíboros és négy püspök szeptember 20-án Isten elleni lázadás súlyos bűntettét követte el. Valamiféle hamis szentséget vezettek be, amely legalizálja a szodómia súlyos bűnét. Ezzel önmagukat zárták ki Krisztus egyházából.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://gods-anathema.wistia.com/medias/5lri78yw30
https://rumble.com/v1lroyx-anathemja-belga.html
https://cos.tv/videos/play/39265153736545280
https://ugetube.com/watch/XI5Ep8wIn9btpQA
https://www.bitchute.com/video/ACPpeStor7FO/
https://gloria.tv/post/v3f7NV1RGEMJ3gnwdDtTxNfvf

Letöltés videó: 108.4 MB, 1280×720 / 32.6 MB, 768×432

 

 

Ők

1) visszaéltek a püspöki tekintéllyel

2) közbotránkozást keltettek és pusztító precedenst nyújtottak

3) megtagadták Istent, az Ő törvényeit és parancsolatait

4) a súlyos bűn és a bűnbánat nélküli út legalizálása megfosztotta a bűnösöket a bűnbánat és a megváltás lehetőségétől

Apostoli és prófétai tekintélyemnél fogva a Szentháromság Isten, az Atya, Fiú, Szentlélek nevében Isten anathémáját, átkát nyilvánítom ki rájuk. Krisztus egyházából önmagát zárta ki:

Josef De Kesel bíboros,

Lodewijk Aerts püspök,

Johan Bonny püspök,

Patrick Hoogmartens püspök,

Lode Van Hecke püspök.

Amennyiben a nevezettek nem tartanak nyilvános bűnbánatot és megtéretlenként halnak meg, örök pokolbéli elvettetésben lesz részük. A katolikus keresztényeknek el kell határolódniuk ezektől az aposztatáktól, egyházi Júdásoktól. Aki egységre lép velük és mérgező tanításukkal, ugyanúgy önmagát zárja ki Krisztus egyházából. Amennyiben ebben a megtéretlen állapotában hal meg, örökre elvettetik.

Isten anathémája kinyilvánítása 2022. 9. 27-én

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

 

Letöltés: BKP: Isten anathemája – átka a belga bíboroson és a négy püspökön a szodomai antievangéliumért

A démonokat megkínozza a Szent Mihály ima

 

Msgr. Stephen J. Rossetti PhD DMin a Siracusai Egyházmegye papja és az Amerikai 
Katolikus Egyetem kutatói docense. Okleveles pszichológus, és több mint 13 éve
a washingtoni érsekség főördögűzője. Számos könyv és cikk szerzője, különösen a papképzésről és a spiritualitásról ír. Jelenleg a Szent Mihály Lelki Megújulási Központot vezeti, amelynek szolgálata kiterjed az ördögűzésekre, a szabadító imára és a papi lelkiség támogatására és megújítására.

Nyomatékosan bátorítom a démonok által sújtottakat, hogy rendszeresen járjanak szentmisére. De tudom, hogy nehéz számukra, különösen a teljesen megszállottaknak.

Amikor valakit megszállnak a démonok, a megszállott teste valamiféleképpen közösségbe kerül a démonokkal. Így a megszállottak gyakran éreznek valamit abból, amit a démonok éreznek. Így életük időnként pokol lesz – szó szerint.

Például, amikor valami szenttel érintkeznek, a megszállottak általában saját bevallásuk alapján elviselhetetlen fájdalmat éreznek. Azt mondják, hogy a hideg szenteltvíz égeti őket.

Amikor egy feszületre néznek, úgy érzik, mintha a szemük „tűzben” lenne. Amikor egy pappal vagy egy katolikus egyházzal találkoznak, heves gyűlöletet érezhetnek.

Megkértem „Dávidot”, aki korábban egy sátáni kultusz tagja volt, most pedig megszállott, hogy mindent tegyen meg azért, hogy részt vegyen a vasárnapi misén. Elszántan igyekszik, de még így is csak néhány havonta sikerült eljönnie. Elmondta, hogy amikor részt tud venni, akkor „sem mondhatom el az imákat, amíg ott vagyok, vagy nem válaszolhatok rájuk, mint mindenki más”. David hozzátette: “Kínzás ott lenni, az összes szoborral és képpel, ami körülvesz… Az összes ember és az imádkozó pap olyan hangos, hogy totál feldühít.”- folytatta. „Amikor elmondják a Szent Mihály imát, hallom a démonok sikoltozását. Olyan szörnyű, ijesztő és fájdalmas.”

Szeretem az Egyház szentségeit. Inspirálnak és erősítenek bennünket. De fontos apotróp funkciót is ellátnak: irtózatosak a démonokkal szemben, és segítenek kiűzni őket. Feltűnt nekem Dávid egyik megjegyzése a Szent Mihály imával kapcsolatban: „Az megijeszti a démonokat, heves fájdalmat okoz nekik, és kínjukban sikoltoznak.”

Szorgalmasabban fogom használni ezt az imát a jövőbeli ördögűző üléseinken.

Forrás: CatholicExorcism.org
https://spiritualdirection.com/2022/09/27/exorcist-diary-demons-tortured-by-st-michael-prayer?utm_medium  https://metropolita.hu/2022/09/a-demonokat-megkinozza-a-szent-mihaly-ima/