2010. január 27., szerda

Hamis Messiás Project

"Akkor ha valaki azt mondja: Íme, itt a Krisztus vagy amott! ne higgyétek. 24Álpróféták és álkrisztusok fognak fellépni, és nagy jeleket és csodákat visznek végbe, hogy megtévesszék, ha lehet, még a választottakat is. 25Lám, előre megmondtam nektek. 26Ha tehát azt mondják nektek, hogy kinn van a pusztában -, ne menjetek ki, hogy a házban rejtőzködik -, ne higgyétek el! 27Amint a villám napkeleten támad és napnyugatig látszik, olyan lesz az Emberfiának eljövetele is. 28Ahol a hulla van, oda gyűlnek a keselyűk"
Máté Evangéliuma 24.

Blue Beam Project (Nasa)

Sajnos a világ hitehagyása és bűnei valamint a bűnbánat hiánya elősegítí az Antikrisztus és az Új Világrend fellépését eme folyamatok meggyorsultak napjainkban.
Nos nézzük  a Hamis messiás Projectet .Célja elismert és köztudat más orszégokban sajnos Magyarországon nem beszélnek róla hiszen minden média cionisták kezében van illetve a tőmegtájékoztatási eszközök 95%.Célja az Új világrend Új globális világvallás a globális világkormány és az Antikrisztus fellépésnek elősegítése.A háttérhatalom kidolgozott egy 4.lépéses programot annak érdekében hogy megtévesszék a világ összes polgárát illetve ami még fontosabb nekik hogy a lehető legjobban összezavarják a különböző vallásokat mint pl a Keresztényeket ,a Muszlimokat stb.Miért van erre szükség?
Elsősorban a gonoszság teljes rombolás,másodsorban minden ellen ami Isteni rendelés ,törvény vagy hagyomány azaz az emberekben felkelteni a lázadás lelkületét Isten ellen Jézus Krisztus ellen valamint lejáratni ha lehet teljesen letagadni hogy Isten létezik és hogy szereti az embert.A sátán és csapata erre minden eszközt felhasznál ami rendelkezésére áll,továbbá nagy megpróbáltatás is ez hogy az ember megtagadja Jézus Krisztust az emberek előtt vagy hűséges és üdvözűl.

Emlékezzünk Jézus Úrunk szavára "AKI MEGTAGAD ENGEM AZ EMBEREK ELŐTT AZT ÉN IS MEGTAGADOM AZ ATYÁM ELŐTT"
kedves olvasó testvérem Jézus Úrunk ezen szavai erre az időszakra vonatkozik.Hamarosan felteszik a kérést mindenkinek kivétel nélkül hogy Ki is volt Jézus Krisztus? Ők tehát az ellenség már előkészítették a teljes erkölcsi rombolást a személy lezülessztését csak a moslék folyik minden helyről médiából.Nem beszélve a rengeteg okkult,könyvekről ,lélekvándorlásról,hamis tanításokról és a Hamis Prófétákról.
NASA Blue Beam Project.

1,lépés :A Haarp technológia segitségével világ különböző pontjain minél több és nagyobb földrengést okozni pl:HAITI földrengés,vagy a Szechuáni,ezen mind a haarp technológiával mesterségesen előidézett földrengés volt.
Miért?
A tervben az szerepel hogy a földrengések után bejelentik majd hogy "megcáfolhatatlan bizonyítékokat" találtak arra nézva hogy a Szentírás téved nem is úgy van,illetve hogy hazugság az egész állítják majd ők és ez világ méretű publikációt kap majd a médiákon keresztül.  Egyszóval a gyenge hítű és,vagy szentírást nem vagy csak részben ismerő embereket megtévesszék.
2.lépés a Nagy Űr show a nasa kifejlesztett egy óriási 3D hologram technológia használatára képes projectort amit miután elkészült az ürbe szálkították és mai napig is próbálgatják ezzel a technikával bármilyen 3D képet vetítení tudnak a világ bármely pontjára felhasználva az égbolt 60km vastag magnézium rétegét "mozivászonként".Bármilyen hamis csodát lehet így véghez vinni hiszen akár a mi Úrunk Jézus Krisztus képmását vagy a Muszlim világ Mohamed Prófétáját vagy a Zsidóknak a várva várt Messiásukat akit még mindig várnak mint tudjuk legalább isd egy részük mert nem minden zsidó fogadja el a Mi Urunk Jézus Krisztust megváltójuknak.egyszóval teljesen alkalmas arra hogy minden jelenleg viszonylag jól működő vallását teljesen összezavarjon és vallási káoszt hozzon létre a világban.
És most kedves szeretett testvéreim egy kis bizonyíték hogy nem a levegőbe beszélek:))
Lássuk működés közben a Nagy Projectort

vagy


nos bepillanthattunk a tesztekbe .
3.lépés az Újnevezett 2 irányú kommunikáció használva az emberi agy alacsony frekvenciáit ELF ,LF,VLF hullámokon keresztül.Az ember közvetlen hangot hall majd az agyában a mikrohullámok .elektromágneses  technológia segitségével Szórt mesterséges inteligencia  .Közvetlen információ sugárzása egyenesen az emberi agyba. Még a legtanúltabb is be lesz csapva.Az ember úgy fogja érezni illetve hallani de nem a fülével hanem gondolati szinten.Mintha Isten szólna hozzá
ez nem új technika a FBI,CIA,NSA,MOSZAD, már több ávtizede használja.(ellenőrizhető)

4.lépésAz egyetemes természet feletti  Isten megnyílvánulása a technika segitségével.Verichip bioinplantátum  beültetés az emberekbe a világ feletti teljes kontroll az Új világrend és az Antikrisztus színrelépése.
Remélem elég erős a hited hogy a világban minden alkalommal amikor megkérdezik tőled hogy ki is volt Jézus Krisztus nyugodtan fogod tudni mondani bármilyen szorongatások közepette is hogy igen Ő AZ ÉLŐ ISTEN EGYSZÜLÖTT FIA AKI MAGA IS ISTENI SZEMÉLY ÉS AKI MEGVÁLTOTT MINKET BŰNEINKTŐL ÉS AKI KERESZTHALÁLT HALT AZÉRT HOGY NEKÜNK ÖRÖK ÉLETÜNK LEHESSEN.