2017. március 26., vasárnap

Épül a Birodalom: A hamispróféta hadat üzent a nemzetállamoknak.

Ferenc pápa szokatlanul erős politikai üzenetet fogalmazott meg a pénteki római uniós csúcson. Hiába egyházfő, Jézustól és a kereszténységről egy árva mukkot sem szólt.
Nyílt hadüzenet a nemzetállamokkal szemben
A szolidaritás “a leghatékonyabb ellenszéruma a modern kori populizmusnak” – ezt üzente Ferenc pápa az EU vezetőinek. Politikai szózatában az egyházfő a nemzeti gondolkozásmódot az önzőség modern kori formájának nevezte.
A római csúcson az uniós tagállamok vezetői az EU megalakulását jelentő római szerződés aláírásának a 60. évfordulójára emlékeztek. Az eseményen a pápa hadat üzent az egyre népszerűbb populista mozgalmaknak.
Az egyházfő a beszédében szembeállította a szolidaritást és a populizmust. Ferenc pápa szerint az előbbi “közepebb hoz minket a szomszédainkhoz”, míg az utóbbi “az egoizmus gyümölcse, ami megakadályozza az embereket abban, hogy túltekintsenek a szűklátókörűségükön”.
Alakul az Európai Egyesült Államok.
“Újra el kell kezdenünk európaiként gondolkoznunk. A politikusoknak úgy kell gondolkozniuk a vezetésről, hogy ne az érzelmek domináljanak. Az unió harmonikus fejlődéséhez a szolidaritás és szubszidiaritás szellemének kell dominálnia” – fogalmazott. Az egyházfő egyértelműen egy EU-centrikus jövőképet festett a kontinens számára.
Ferenc pápa szerint a tagállamok nem zárhatják be magukat a biztonság hamis formái mögé. Az egyházfő Európa történelmi identitását a dinamizmusban és a multikulturalizmusban látja. A kereszténységről itt sem ejtett szót. A szolidaritásról annál inkább.
“Fel kell ismerni, hogy az egész nagyobb, mint a rész, mint a részek halmaza” – vélekedett.
Nyilatkozat: az első szög a koporsóban.
A csúcson az uniós vezetők elfogadtak egy közös nyilatkozatot is. Ez kimondja, hogy sokkal nagyobb egységet szeretnének szociális, gazdasági és biztonsági szempontból is.
“Közösen fogunk fellépni, ha kell több sebességben, mélységben” – olvasható a nyilatkozatban. Ezzel kvázi megágyaztak az Európai Egyesült Államokat jelentő “többsebességes Európa” tervének.
Forrás: Breitbart


A terveket az istentelen háromság dolgozta ki, melyek szerint minden, ami Igaz, száműzetik.

Nyomtatóbarát változat
2013. október 15. kedd, 15:45
Drága szeretett leányom, az a Vágyam, hogy papjaim, minden Keresztény felekezetben kezdjék el a Legszentebb Szentségeket megőrzését. Azok, akik a Katolikus Egyházhoz tartoznak, elsőként fogják megtapasztalni a Szentségek elpusztítását és megszentségtelenítését. Azok, akik hűségesek Hozzám, Jézus Krisztushoz, gondosan felkészülnek erre a szörnyű pusztára, amelybe Egyházam lesz taszítva. Nektek most fel kell készülnötök, mert a hűségeteknek köszönhetően lesz, hogy Isten minden gyermeke képes lesz fogadni a Szentségeket az ő szent állapotukban.
Az összes többi Keresztény Egyházaknak a következőt mondom: Emlékezzetek azon Ígéretemre, hogy visszajövök Második Eljövetelem Nagy és Dicsőséges Napján. Továbbá tudnotok kell, hogy az azt megelőző években, szörnyű megpróbáltatással kell szembenézniük mindazoknak, akik Engem követnek. Azokat, akiknek sikerül felekezeteiken belül új hatalmi pozícióba kerülniük, a hamis próféta fogja vezetni, és mindegyik az ő szavait fogja a szájába venni, és utánozni fogja cselekedeteit.
Jaj, azoknak, akik a hamis próféta oldalára állnak, mert ő Keresztelő Szent János ellentéte, ő lesz az Antikrisztus előfutára, aki mindnyájatok fölött fog uralkodni.
Meg foglak védeni benneteket, mert hamarosan Én leszek a ti egyetlen vezetőtök. Egyedül csak Bennem bízhattok, Aki az Igazságot fogja mondani nektek, amikor meginogtok az eretnekség miatt, melyet úgy fognak majd bemutatni nektek, mint a modern Keresztény teológia új formáját. Milyen ravasz a Sátán! Mert ő nem fog sokkolni soha benneteket, ehelyett – azok által, akik őt szolgálják – Legszentebb Szavamnak egy új kiforgatott, fejetetejére állított értelmezéshez fog vonzani benneteket.
A terveket az istentelen háromság dolgozta ki, melyek szerint minden, ami Igaz, száműzetik. Mindez csábító befolyással lesz a szekuláris világra, amikor az emberi kapzsiságot és a vágyat, hogy figyelmen kívül hagyják a bűnt, minden Keresztény Egyház be fogja mutatni a híveinek. Ez a nap kőbe volt vésve, és ez lesz a végső sértés, amelyet Isten megenged, mielőtt elküld Engem, az Ő egyetlen Fiát, hogy összegyűjtse mindazokat, akik hűségesek maradnak Isten Szavához. Amikor a hazugságokat bemutatják nektek, azok úgy fognak tűnni, mintha jó dolgok lennének. Az alázat jelvénye minden egyházban közös lesz, mivel ezt azok fogják közületek felvenni, akik majd becsapnak benneteket.
Minden Rám vonatkozó tulajdonság: a szegények iránti Szeretetem, a gyengék és az alázatosak iránti Szeretetem; rosszallássom a kapzsiság, a fösvénység és a bujasággal szemben részei lesznek azoknak az érveknek, amelyeket arra fognak felhasználni, hogy ezeket az új tanokat elfogadtassák veletek– az új egy világvallást, hogy felkészítsék a világot az Antikrisztus uralmára.
Mint egy szerető Isten adom nektek ezeket a figyelmeztetéseket, hogy megmentselek benneteket. Szenteljetek most Nekem figyelmet. Csak egyetlen dolgot kérek: Maradjatok hűek Szent Szavamhoz. Szent Igémhez, mely a Biblián keresztül adatott nektek. Ez sohasem változik. De Isten ellenségei el fogják ferdíteni annak jelentését. Amikor ez majd megtörténik, utasítsátok el azokat, akik azt fogják mondani nektek, hogy Isten jóváhagyná ezeket a változtatásokat. Semmi sem lehet ilyen távol az Igazságtól.

Jézusotok.