2022. május 31., kedd

URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK

 

2022. MÁJUS 30. HÉTFŐ
Gondold át a választásaidat.
„Gyermekeim, titeket a világotok gondjai foglalnak le, amikor a szemetek rám és az Én Szent Szavamra kellene, hogy legyen, mert az egész világotok megváltozik.
Hamarosan olyan szél jön, ami mindent megváltoztat, és semmi sem marad úgy, ahogy tudod. A változás időszakában vagy, és ezek a változások nem lesznek jók. Ami jön, nem lehet megváltoztatni, csak készüljetek fel rá, és adjátok át magatokat az imának.
Azok számára, akik igazán hisznek Bennem, és az én útjaimon járnak, nagyon rövid az idő, ami a földön maradt. Mások tovább maradnak, hogy finomítsam őket, mielőtt hazahívom őket magamhoz. Most már fel kell készülnötök, mert a felkészülés ideje lassan lejár. Ha elmúlik, erre már nem lesz idő.
Mit tennétek ma, ha tudnátok, hogy már csak hetetek vagy hónapok vannak hátra a földön, Gyermekeim? A szavaid és tetteid kedvesebbek lennének azokkal, akiket ismersz? Ugyanígy töltenéd az idődet? Megengednétek magatoknak, hogy ennyire eltereljétek a figyelmeteket rólam?
Tudod, hogy az ellenség el akarja terelni a figyelmedet, érted, miért dolgozik olyan intenzíven, hogy ezt a dolgot megtegye? Ez azért van, mert rövid az ideje - nagyon rövid. A tiéd még mindig rövidebb. Arra vágysz, hogy hátramaradj és kifinomult legyél?
Gondoljátok meg a döntéseiteket, gyermekeim. Gondold meg őket alaposan minden szóra, amit mondasz, és minden pillanat, amit most töltesz, számít neked vagy ellened a végső könyvelésben. Légy apád dolgairól, és imádkozz az elveszett lelkekért, akik különben soha nem fognak megismerni Engem, hogy előttem állhass, és jó számot adhass a földön töltött utolsó idődről.
Sokkal hamarabb jössz haza, mint gondolnád. "

A múltban is és most is megpróbálják eltorzítani az emberi genomot.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Michael McDowell, a teológia doktora állítja, hogy közel a világvége, amiről számos jel tanúskodik, például az is, hogy a vakcinákat az emberi génállomány módosítására használják, ahogyan az ókorban is történt.