2021. november 17-én Jan Graubner érsek nyilvános felhívásával magára vonta Isten anathemaját (átkát). Kizárta magát az egyházból a covid-antievangélium érvényre juttatásával. Isten Igéje figyelmeztet: „Ha valaki más evangéliumot hirdetne nektek, anathema sit – legyen átkozott – kiközösítve.” (Gal 1,8-9)

A covid antievangélium az mRNS kísérleti vakcinálásnak akar érvényt szerezni. Több lényeges hitigazság és erkölcs elleni bűntettel van összefüggésben.
Ezzel a nappal, 2022. január 6-ával Istentől nyert apostoli és prófétai tekintélyemnél fogva kinyilvánítom a nevezett érsek, Jan Graubner Isten általi kiközösítését. A katolikusok lelkiismeretük által kötelezve vannak a kiközösítést respektálni.
A Cum ex apostolatus officio hittani bulla szerint mindaz, amit a kiközösített tesz, lelki téren érvénytelen. A kiközösített köteles elhagyni az egyházi hivatalt.

+ Illés
a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriarkája

2022.01.06.

A kiközösítés indokolása:
Jan Graubner a nyilvánosság megtévesztése érdekében visszaélt az egyházi tekintéllyel az mRNS vakcinálás érvényre juttatása céljából.
1) Az mRNS vakcina módosítja az ember génállományát, ami a Teremtő Isten elleni lázadás.
2) Az mRNS vakcina az emberiség becsippelési folyamatának része, ami lelki szempontból hitehagyás és satanizálás.
3) Az mRNS vakcinálás a népességcsökkentés – genocídium – része, ami Isten és emberiség elleni bűntett.
4) Az mRNS vakcinálás sátáni antikeresztség, mert a meg nem született gyermek meggyilkolásához kötődik.
Jan Graubner érsek azonban hazudik, hogy itt nincs szó bűnről és hogy az mRNS vakcinát mindenki „tiszta lelkiismerettel felveheti“. Hamisan kötelez mindenkit lelkiismerete által, hogy másokra tekintettel oltassák be magukat. Csalásra alapozva kényszerít a bűnös vakcinálásra, az ún. szeretet és az ún. közjó leple alatt.

Naprakész aktuális információk a BKP-tól (ez ingyen van)
sendpulse.com/827f6dad0a/