2014. október 15., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Az eljövendő világban lévő Királyságom kulcsa már elő van készítve

2014. október 14. kedd, 18:15
Drága szeretett leányom, mindaz, amit ezen üzenetek által megjövendöltem a világ számára, be fog teljesülni. Sokan azok közül, akik ismerik ezeket az üzeneteket, sajnos továbbra is el fogják nyomni Szavamat. Mások pedig, akiknek nincs tudomásuk ezekről az üzenetekről, szembe fognak szállni Igémmel, amely a Szent Evangéliumokban adatott nekik.
Hívom mindazokat, akik együtt járnak Velem ezen a Földön, és arra kérem őket, hogy bízzanak Bennem. Éljetek Igém szerint, és akkor nem fogtok meghalni. Éljétek életeteket az Igazságnak megfelelően, és Én nagy Kegyelmeket fogok árasztani rátok és azokra, akiknek a nevét elém helyezitek. Miközben a világ elmerül a sötétségben – amikor háborúk törnek ki mindenfelé, betegség és éhínség tartja markában az emberiséget –, Beavatkozásom látható lesz. Megvédem mindazokat, akik Szentséges Szívemnek szentelik magukat. Lelket öntök mindazokba, akiknek elnehezül a szíve, és Én békét és a lélek nyugalmát fogom hozni mindazoknak, akik kérik Tőlem ezeket az Ajándékokat.
Egyedül Én, Jézus Krisztus, vehetem le rólatok a terhet, Csak egyedül Én tudom legyőzni ellenségeiteket, és azokat, akik visszaélnek a hatalmukkal és a befolyásukkal, hogy a saját hasznuk miatt elpusztítsanak benneteket. Csak egyedül ti, szeretett követőim, hozhatjátok el Nekem azokat a lelkeket, akik elutasítanak, maguktól eltaszítanak, és megtagadnak Engem. Sokan közülük soha nem fognak Hozzám jönni, bár Én örömmel fogadnám Irgalmamba őket. Továbbra is imádkoznotok kell azokat az imákat, amelyeket kaptatok.
Maradjatok szorosan Mellettem, ha ezt megteszitek, akkor meg fogtok kapni minden védelmet a gonosszal szemben. Nektek továbbra is erősnek, bátornak és nyugodtnak kell lennetek, mert Én soha nem távolodom el tőletek. Veletek fogok járni, és hordozni foglak benneteket. Meg foglak vigasztalni benneteket. Én minden könnyet le fogok törölni, és hamarosan Szerető Karjaimba veszlek benneteket és szeretteiteket.
Az eljövendő világban lévő Királyságom kulcsa már elő van készítve és kiválasztom mindazokat, akiknek a neve be van írva az Élők Könyvébe. De Irgalmam olyan nagy, hogy még azokat is örömmel fogom látni Paradicsomomban, akiknek a neve nem szerepel az Élők Könyvében – ha imáitok által elhozzátok Nekem ezeket a lelkeket.
Szeretett Jézusotok