2015. január 26., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’




Üdvösség Anyja: a szekuláris világ befolyása egy nagy árhullámhoz hasonlít


2014. január 25. vasárnap, 14:40

Drága gyermekeim, a Tisztánlátás Ajándéka a Szentlélek Erejétől van, és az nem adatik meg olyan könnyen. Ki kell azt érdemelni. Azt csak azok kapják meg, akik egységben vannak Krisztussal, és mentesek a kísértés minden olyan zavaró tényezőjétől, amelyet a gonosz helyez eléjük. A gonosz nem tudja megtéveszteni azokat, akik meg vannak áldva ezzel az Ajándékkal.

Jaj annak az embernek, akit megtévesztenek, mert ő hagyni fogja, hogy a hamisságokba vezessék. A megtévesztés magától a Sátántól származik, és azoktól, akiket ő megfertőz. Aki nem fogadja el Jézus Krisztus létezését, szinte lehetetlennek fogja találni, hogy ellenálljon a Sátán füstjének, aki elvakítja közületek mindazokat, akik vétkeznek a büszkeség bűnével, hogy felfaljon benneteket. Istennek minden olyan felszentelt szolgája, aki eltávolodik az Igazságtól, tévedésbe fogja vezetni mindazokat, akik útmutatást keresnek nála. Ezért ők nagy büntetést fognak elszenvedni az Ítélet Napján.

A szekuláris világ befolyása egy nagy árhullámhoz hasonlít, és azok a lelkek, akik megengedik neki, hogy az Isten Igéjével kapcsolatos álláspontjukat és véleményüket megváltoztassák, meg fognak fulladni. A megtévesztés a gonosz egyik eszköze, és ő legfőképpen arra összpontosít, hogy elcsábítván azokat, akik az Egyház belső köréhez tartoznak, elpusztítsa Fiam földi Egyházát. Nyissátok ki a szemeteket az új változásokra, amelyeket be fognak vezetni, és amelyek átkozni fogják Isten Nevét.

Nektek soha nem szabad megengednetek, hogy a hamisságok befolyásolják azt, amit Fiam tanított nektek, mert Fiam nem tért el soha az Ő Leírt Igéjétől, és nem is fog ilyet tenni soha. Az előttetek álló megpróbáltatások idején, amelyek ostorozni fogják Fiam földi Egyházát, az Igazság fog fenntartani benneteket. Fel kell készülnötök erre az időszakra, mert az szinte már a fejetek fölött van.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja



Isten, az Atya: Én át fogok ölelni minden embert, minden fajhoz, hitfelekezethez és valláshoz tartozót

2015. január 25. vasárnap, 15:45
Drága leányom, a Beavatkozásom, hogy megnyissam gyermekeim szemét szeretet Fiam, Jézus Krisztus Szeretetére, egyre csak közeledik.
Én minden gyermekemet szeretem, és minden férfit, nőt és hét évnél idősebb gyermeket Fiam Irgalmának a Világosságába fogok hívni. Készüljetek Beavatkozásomra, mert az közelebb van, mint gondolnátok; és legyetek hálásak ezért a Nagy Ajándékért. A szellemi harc, amelynek tanúi vagytok a világban, a Földön fog megnyilvánulni, és a harc ellenségeim és azok között fog támadni, akiket ellenségeim megpróbálnak elhallgatatni, de akik elutasítják, hogy hamisságokba rántsák őket –meg azok között, akik elárulják Fiamat.
Amikor Igazságosságom Keze lesújt, próbára fogja tenni mindazok hitét, akik azt mondják, hogy a Fiamat képviselik, de csak azok lesznek elég erősek az Igazság hirdetésére, akik hajlandók követni a Keresztet. A pókhálók hamarosan el lesznek távolítva, és a ti örökségetek teljes mértékben fel lesz tárva számotokra. Ellenségeim a legtöbb esetben el fogják utasítani ezt a Beavatkozást, és a végsőkig fognak harcolni, hogy megtagadják Jézus Krisztust.
Én át fogok ölelni minden embert, minden fajhoz, hitfelekezethez és valláshoz tartozót és Fiam Fényébe fogom őket vinni; és sokan fogják Őt látni. Ez azt fogja jelenteni, hogy ennek eredményeként sokan meg fognak térni, és kérni fogják a jogot, hogy Fiam Dicsőséges földi Királyságában örök életet élhessenek.
Megígértem, hogy Fiam át fogja venni Helyét a Trónján, és ez valóra fog válni. Azok, akik nem akarnak Királyságához tartozni, a saját szabad akaratuk szerint fognak dönteni, amelyet Én adtam mindnyájatoknak.
Én, a ti szeretett Atyátok és mindannak Teremtője, ami van, és ami lesz, azt kérem, hogy ne tékozoljátok el elsőszülöttségi jogotokat. Ha megteszitek, a Sátán fel fog falni benneteket, aki épp olyan könyörtelen, mint amilyen hazug, csaló és vádló. Ti olyan Ajándékot kaptok, amely korábban egyetlen generációnak sem adatott meg, és nektek imádkoznotok kell azon Kegyelmek elnyeréséért, hogy el tudjátok fogadni Kegyeimet.
Jöjjetek a Világossághoz, mert ha ezt nem teszitek, akkor a sötétség meg fog vakítani benneteket mindörökre. Ez kettészakítaná a Szívemet, ugyanis Én senkit sem szeretnék elveszíteni közületek.
Megáldalak benneteket. Végig foglak vezetni titeket ezen a Szent Küldetésen, amelyet a Szentháromság ad nektek, amint az meg volt jövendölve.
 
Szeretett Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten