2014. május 10., szombat

Sátánista fekete misét rendeznek a Harvard egyetemen

A Harvard Egyetem, Amerika egyik elit iskolája május 12-én nyilvános sátánista fekete misét fog rendezni, - az eseményt a hivatalos egyházként is bejegyzett Sátánista Templom szervezi az egyetemre, a hirdetmény szerint képviselőik az egyetem hallgatóinak nyilvános előadást tartanak a fekete mise történelmi vonatkozásairól. A gonosz szolgálatát utcai propagandával is népszerűsítik, íme az eseményt hirdető egyik szórólap:
A fekete misét reklámozó röplap. A kép Baphometet ábrázolja, akit elátkozott lelkek vesznek körbe.
A fekete mise egy okkult mágikus rituálé, amit a katolikus mise kifordítása és kigúnyolása köré építenek fel. Résztvevői szándékosan azzal a céllal veszek részt, hogy Istenből gúnyt űzzenek és szövetkezzenek az ördöggel, amit trágárságokkal és esetenként emberáldozattal támasztanak alá. Az ilyen beteg lelkek "önmegvalósításának" pedig teret enged a nyugati jogrend, ami több országban is hivatalos egyházként tartja nyilván a "Sátán Templomát" vagy "Sátánista Templomot", hol milyen néven jelenik meg.
A Harvardra meghirdetett rendezvény egy PR-rendezvény, vagyis a valós sátánista rituálék a nyilvánosság számára is elfogadható formáját igyekeznek majd felmutatni, hogy követőket toborozzanak. A szervezők elmondása szerint a fekete mise "az egyház általi elnyomásra adott válasz színművi megjelenítése", ezzel a magyarázattal teszik a sátánizmust elfogadhatóbbá az  előzetesen keresztényellenes és ateista agymosásban részesített fiatalok számára.
A fekete misét a Queen's Head Pub-ban rendezik, ami az egyetem "szívében" található. A Sátánista Templom az utóbbi időben a fiatalokat célozza meg, nemrég nyilvánosságra jutott a hír, miszerint Oklahomában a kormányépület (de facto parlament) épülete elé akarnak állítani egy Baphomet-szobrot, amire a vallásszabadság nevében meg is kapták az engedélyt. A szobor így néz ki:
A lefelé fordított pentagram a feketemágia szimbóluma. Figyeljük meg alaposan a kézjelet is, és a gyermekek tekintetét, akik csodálva tekintenek Baphometre. Ő felé fordul a figyelmük Isten helyett, őt bálványozzák, őt követik.
Az alábbi kép pedig azt mutatja, miért kapták meg rá az engedélyt. A mintegy két hete készült képen John Kerry, amerikai külügyminiszter látható, amint épp hivatalos választ fogalmaz meg a Kelet-Ukrajnában kialakult helyzetre és Oroszországot fenyegeti.
Az amerikai politikusok és gazdasági vezetők mind egytől egyig sátánisták. Aki az atlantizmust nem utasítja el, a sátánizmust támogatja. Aki az Egyesült Államokkal fenntartott "szövetségi" viszonyt nem utasítja el, az sátánistákkal szövetkezik.


http://www.hidfo.net/2014/05/10/satanista-fekete-miset-rendeznek-harvard-egyetemen

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: Isteni Akaratomnak soha nem szabad ellenszegülni