2010. október 10., vasárnap

Két féle embertípus található jelenleg: az egyik a csaló a másik meg, akit átvernek. Akiket átvernek azok többen vannak és azok vagyunk mi, a csalók kevesebben vannak, ezért nem látni őket, vagyis hogy nem tudod, hogy kik azok, mert becsapnak még ennek meghatározásával kapcsolatban is ködösítenek. Értitek mire gondolok? A mostani világban nem tudod eldönteni, hogy ki a csaló, hát hogyan is lenne nyilvánvaló, hisz azért csaló valaki, hogy megtévesszen és olyanokra mutogasson, akik egyáltalán nem azok. Ez megy most -törvényszerűen, mert... csalók és becsapottak világa ez.

2010.10.09.

2010. október 9. Szombat

Álmomban fehér ruhában voltam, és fejemen egy töviskorona volt és vérzett a homlokom. Jézus: Még sokat fogsz szenvedni mások bűneiért. Édesanyám pedig arról álmodott, hogy látta a Szűzanyát ,akinek két karja előre és kezei felé mutatta. Édesanyám pedig térden állva imádkozott előtte. Szűzanya: Drága gyermekem!, ezt az álmot tőlem kaptad. Ez a testtartásom azt jelenti, hogy kezeim tele vannak sok-sok kegyelemmel. Kérjétek gyermekeim tőlem, hogy árasszalak el benneteket rengeteg kegyelemmel, mert nagy szükségetek van rá. Nagyon szeretlek drága kislányom! Légy mindig hűséges hozzám, és akkor sok lelki ajándékkal foglak megjutalmazni!
Szeptemberben találkoztunk X atyával Vácon, és mondott nekünk egy szép mondatot. Megkérdeztem Jézust erről. Jézus: Én az atya mögött álltam, és fülébe súgtam ezt a mondatot.
Egyik nap arról álmodtam, hogy a templomban a hívők elzavartak engem az oltártól. Jézus: Ezzel az álommal azt mutattam neked gyermekem, hogy sokan fognak ellened szegülni. A gonosz által az embereken keresztül sok támadásnak leszel kitéve. De ne félj, mert én mindig ott állok mögötted!
Egyik imánál ezt mondta Jézus: Drága gyermekem, mindig ajánld fel naponta titkos szenvedéseim egyikét, mert ezzel is növelem mély együttérzésedet szenvedéseim iránt!
Az irgalmasság órájában (15.00 órakor) elmondtam a rózsafüzért. Jézus: Drága kislányom, köszönöm, hogy elmondtad az irgalmasság rózsafüzért. El sem tudod képzelni, mennyi lelket mentettél meg ezen ima által!
A gonosz azzal kísértett engem, hogy ma ne menjek templomba. Jézus: Drága gyermekem, ellenségem, a gonosz próbált téged azzal kísérteni, hogy ma ne gyere el hozzám a templomba . De te egyedül győzedelmeskedtél felette, mert nem hallgattál rá. De ne felejtsd el, mindig kérd a mi segítségünket a kísértésnél vagy mondd el a Szent Mihály imát, melytől a gonosz nagyon fél. Mindig maradj hűséges hozzám, gyermekem és nagyon szeress engem!
Nagyon vágyakoztam az Úr után, hogy láthassam őt. Jézus: Drága gyermekem, én minden emberben nagy vágyat ébresztek fel az iránt, hogy lásson engem. Gyermekem, a te vágyakozásod szeretetből fakad. Egyelőre elégedj meg azzal, amivel megajándékoztalak! Mindig maradj hűséges hozzám, és szeress engem, gyermekem, és akkor a legnagyobb kegyelemekben foglak részesíteni!
Szobámban a falon van egy szép nagy Irgalmas Jézus kép, sokszor megérint engem ez a kép. Jézus: Drága gyermekem, mély szereteteddel boldoggá teszed Szent Szívemet! Mindig gondolj erre a képre, mert minden elesésedkor valóságos irgalmammal ölellek át téged és felsegítelek, hogy tovább tudj haladni a keskeny úton.
Megkérdeztem Jézust, hogy amikor az emberek a halálukon vannak, hogyan látják őt? Jézus: Drága gyermekem! Amikor az emberek haldokolnak, én dicsőségesen ragyogó fehér ruhámban megyek oda hozzájuk. Sokan képtelenek a szívükkel, lelkükkel felfogni az én végtelen tisztaságomat. Akik arcomra tekintenek, szégyenükben elsüllyednek, és nem mernek rám tekinteni. Én végtelenül jóságos és irgalmas vagyok, ezért nem kell félnetek tőlem!


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101009