2023. augusztus 31., csütörtök

Schneider püspök imája a katolikus hit egész világon aratott győzelméért

 

„Mindenható és örökkévaló Isten, Atya, Fiú és Szentlélek! Leborulunk Felséged előtt, és lelkünk mélyéről köszönjük katolikus hitünk felbecsülhetetlen ajándékát, amelyet Jézus Krisztus, a Valóságos Isten és a Valóságos Ember által kegyeskedtél nekünk kinyilatkoztatni. Szent keresztségünk révén megkaptuk az isteni világosságot, és megígértük, hogy ezt a hitet sértetlenül megőrizzük mindhalálig.”

A katolikus egyház mostani, válságos időszakában a LifeSiteNews örömmel osztja meg az imát, amelyet Athanasius Schneider püspök úr írt a közelmúltban. Az ima megerősít bennünket abban a hitünkben, hogy Jézus Krisztusnak és az Ő Egy, Szent, Katolikus és Apostoli Anyaszentegyházának az egész világon uralkodnia kell.

Imádság

Mindenható és örökkévaló Isten, Atya, Fiú és Szentlélek! Leborulunk Felséged előtt, és lelkünk mélyéről köszönjük katolikus hitünk felbecsülhetetlen ajándékát, amelyet Jézus Krisztus, a Valóságos Isten és Valóságos Ember által kegyeskedtél nekünk kinyilatkoztatni. Szent keresztségünk révén megkaptuk az isteni világosságot, és megígértük, hogy ezt a hitet sértetlenül megőrizzük mindhalálig.

Kérünk, növeld bennünk a katolikus hit ajándékát. Kegyelmed erősítse meg, és tegye megingathatatlanná. Kérünk, növeld bennünk minden nap a katolikus hit szépségének és mélységének megértését, hogy isteni igazságod mély örömében élhessünk. Add, hogy mindig készen álljunk mindent feláldozni hitünkért, ne inogjon meg soha hitünk, vagy soha ne tagadjuk meg. Add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy ezer halálra is készen álljunk akár Hitvallásunk egyetlen betűjéért is.

Kérünk, Urunk, fogadd jóságosan alázatos engesztelésünket a katolikus hit elleni valamennyi bűnért, amelyet világi hívők és papok követtek el. Különösen kérjük, bocsásd meg a magas rangú papok vétkeit, akik – megszegve felszentelésükkor tett ünnepélyes ígéretüket, hogy tanítói és védelmezői lesznek a katolikus hitnek – ahelyett, hogy a hit bajnokai lennének, az eretnekség bajnokai lettek, megmérgezve a rájuk bízott nyájat és súlyosan megsértve Jézus Krisztus Isteni Felségét, a Megtestesült Igazságot.

Kérünk, Istenünk, add meg nekünk a kegyelmet, hogy a hit természetfölötti fényében lássuk életünk minden eseményét, és mindazokat a szörnyű megpróbáltatásokat, amelyeken Anyaszentegyházunk napjainkban keresztülmegy. Add, hogy őszintén higgyük, hogy a mai időket jellemző lelki sivárságból Te a hit megújult virágzását idézed majd elő, amely a hit új tetteivel ékesíti majd az Egyház kertjét, és Egyházunk történelmének új fényes korszakát indítja el.

Erősen hisszük, hogy a katolikus hit az egyetlen igaz hit és vallás, amelynek elfogadására Te mindenkit szabadon meghívsz. A Boldogságos Szűz Mária, minden eretnekség elpusztítója, valamint a hit nagy mártírjai és hitvallói közbenjárására add, hogy győzedelmeskedjen újra a szent, katolikus és apostoli hit az Egyházban és a világban. Add, hogy egyetlen lélek se vesszen el, hanem egyre több ember ismerkedjen meg Jézus Krisztussal, az emberiség egyetlen igaz Megváltójával, és a helyes hit és igaz élet által elnyerhesse az örök boldogságot Benned, ó Legszentebb Háromság, Atya, Fiú és Szentlélek. Neked adassék, Urunk, minden tisztesség és dicsőség mindörökkön-örökké.

Ámen.

Írta: Athanasius Schneider, az asztanai Szent Mária érsekség segédpüspöke
Fordította: Kántorné Polonyi Anna

Simon Gábor: A szinodális út, avagy út a pokolba

Én, az anyád, jövök a Földre… megtéríteni annyi engedetlen lelket

 

„Legszentebb Anyád Mária”-nak Valeria Copponi 2023. augusztus 23-án

A te Jézusod itt van Velem és veled. Gyermekeim, imádkozzatok, hogy az eljövendő idők elhozzák a hitetlen testvéreiteket Jézusban és Máriában. Veletek vagyok, de nem tudom megtéríteni gyermekeimet, ha közületek oly sokan nem segítenek nekem meggyógyítani sok lélekben beteg lelket.

Imádkozzatok, hogy az elkövetkező napok sok megtérést és fenyítést hozzanak. Gyermekeim többsége elvesztette a hitét, de én mindnyájatokat meg akarlak téríteni, és örök örömre akarlak hozni benneteket. Gyermekeim, higgyetek az örökkévalóságban, és bánjátok meg minden hibátokat, hogy az Örökkévaló Atya megbocsássa minden bűnötöket. Már régóta beszélek nektek földi életetekről, éppen azért, hogy lelketeket a gonosztól az örök jóra fordítsam.

Azt akarom, hogy minden gyermekem visszatérjen az Örökkévaló Atyához, és élvezze az örökkévalóság jóságát. Én, a te Édesanyád azért jöttem a földre, hogy megtérítsek oly sok engedetlen lelket. Gyermekeim, imádkozzatok és böjtöljetek, hogy minden gyermekem visszatérjen a Paradicsom örökkévaló örömébe. Áldalak és köszönöm a lelki segítségedet. Legyetek Isten igaz gyermekei.

Legszentebb Anyád Mária.



„Szeplőtelen Mária” 2023. augusztus 30-án:

Gyermekeim, azért gyűjtöttem ide titeket, hogy imáitok a mennybe emelkedjenek, és hogy Fiam, Jézus meghalljon benneteket, és megáldjon benneteket, mivel ezekben az időkben egyre nagyobb szükségetek van az Ő Jelenlétére. Azt mondom nektek, valóban arra buzdítalak benneteket, hogy egyre többet imádkozzatok gyermekeimért, akik engedetlenek Isten törvényei iránt. Nem értik és sajnos nem is veszik észre, hogy mivel ez az utolsó idő számotokra, szegény bűnösök, közelednie kell a megváltás oltárához. [1] gyakrabban és nagyobb szeretettel.

Segíteni akarok neked, de próbáld megérteni, hogy soha jobban, mint mostanában, szükséged van megbocsátásra. Atyád egyre inkább megmutatja neked, milyen lenne az életed az Ő segítsége nélkül. Nem keresed többé Isten segítségét, és Atyád a Sátán irgalmának hagy téged.[2] Mindig készen állok fogadni könyörgéseiteket, hogy szükségleteiteket Isten elé tárjam, de ti, gyermekeim, egyre gyakrabban felejtitek el, hogy igaz segítség csak a mennyből érkezhet hozzátok.

Imádkozz és böjtölj, ha azt a jutalmat akarod, amely megnyitja előtted a mennyország kapuit. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, és kérjetek meg másokat is, mert rövid az idő. Megáldalak.

Szeplőtelen Mária.

1
A kiengesztelődés szentsége / Gyónás
2
Abban az értelemben, hogy Isten megengedi azoknak, akik elutasítják a segítségét, hogy megtapasztalják lelki védelmének megtagadásának következményeit.