2013. december 4., szerda

Abortuszpárti feministák támadtak katolikusokra

Nem túlzás hátborzongatónak nevezni azt a támadást, melyet katolikusok ellen követtek el feministák november 24-én Buenos Airesben. Egy helyi katedrálist védő katolikus férfiakat szexuálisan molesztáltak, leköpdöstek, ütlegeltek nők, akik szerint a Katolikus Egyház korlátot emel, mert nem engedi, hogy szabadon prostik vagy épp transzvesztiták legyenek. Ez nem álhír, teljesen komolyan megtörtént.
A férfiak sorfalat álltak katedrálisuk védelmében, közben pedig a rózsafüzért imádkozták. A megjelenő, sokszor félmeztelen nők egyszerre tüntettek amellett, hogy minden argentin kórházban engedélyezzék az abortuszt, másrészt voltak egyéb követeléseik is. Miközben ütlegelték, molesztálták a férfiakat, sokak szemébe pedig festéket fújtak, másokra Hitler-bajszot pingáltak, ezt kántálták: a Római Katolikus Apostoli Egyház korlátok közé szorítana, pedig mi kurvák, transzvesztiták és leszbikusok akarunk lenni.
A feministák egy (az egyébként argentin származású) Ferenc pápát ábrázoló bábut is fölgyújtottak, majd a primitív törzsi táncokat utánozva körül ugrándozták. Mindeközben a katedrálisban a helyi püspök misét celebrált, amelyen hétszáz hívő (többségében nők) imádkoztak a kint megtámadottakért.

http://apologetika.blog.hu/2013/12/04/abortuszparti_feministak_tamadtak_katolikusokra#more5675308

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Én nem fogok soha többé újra testben járni

2013. december 3. kedd, 19:45
Drága szeretett leányom, mindazok, akik azt mondják, hogy az Én Nevemben jönnek, és azt állítják, hogy előkészítik az utat az Úr számára, hallatni fogják magukat a világ minden részén, – sok hang, sok próféta, sok hazug – mindenki Isten Felhatalmazása nélkül.
Legyetek éberek, különösen akkor, amikor egy próféta azt mondja nektek, hogy az ő kötelessége felkészíteni benneteket Második Eljövetelemre. Amikor ezekről a dolgokról hallotok, és amikor azt mondják nektek, hogy Én testben és lélekben fogok megjelenni a világban, tudnotok kell, hogy nem ez az Igazság. Újra megismétlem Figyelmeztetésem: Én nem fogok soha többé újra testben járni. Az első alkalommal testben jöttem el, de amikor újra eljövök, pontosan ugyanúgy fogok eljönni, ahogyan elhagytam a Földet – a felhőkön.
Hamarosan nagy tetteket fognak nektek bemutatni, amelyeket nagy munkálatoknak fognak tartani a Második Eljövetelemre való felkészülésben. Számos megrendezett csodálatos gyógyulást fognak bemutatni a világnak Isten ellenségei, akik azt fogják mondani, hogy ezek Tőlem származnak. Sokan annyira meg fognak lepődni, hogy bedőlnek ennek a gonosz megtévesztésnek. Megannyi csoda, nagy tettek – amelyekről azt fogják hinni, hogy ezek Isten Keze által történnek – még a szkeptikusokat is meg fogják győzni arról, hogy isteni csodák történtek. Nagy elismerésekkel fogják elhalmozni azokat a hamis képviselőket, akik azt mondják, hogy népemet vezetik. Hamarosan a világ nyíltan ki fogja jelenteni, hogy ezek a csalók élő szentek, és ez nem sokkal az antikrisztus bemutatása előtt lesz.
Mindezt a felkészülést hét évvel ezelőtt már megtervezték, és az a sebesség, amellyel ilyen radikális változásokat vezetnek be, nem véletlen. Második Eljövetelem rendszeres vitaponttá válik. Mindenkitől azt fogják kérni, hogy készüljön fel erre a Nagy Eseményre, de a Keresztény tanok tele lesznek hibákkal. Csak azok fognak keresztüllátni ezeken a csalárdságokon, akik nyitott szemmel járnak, képesek meglátni az Igazságot, és azok, akik nem félnek szembenézni az Igazsággal. És ez egy nagyon nehéz terhet fog jelenteni a számukra. Minden kiabálás és a dicséretek özönének közepette – amelyekkel azokat halmozzák el, akik ellopták a Bölcsesség Székét – az Én Szavamról alig fog szó esni. Mindaz, amiről beszélni fognak, a jó cselekedetek fontossága lesz. Egy szó sem fog esni arról, hogy Isten Szavának megfelelően keressék az üdvösséget.
Amikor a szekuláris világ végül megengesztelődik és egyesíteni fogja erőit a hamis csalóval, aki átveszi majd Isten Templomát, akkor hamarosan itt az ideje a legnagyobb utálat tanúságának. Ez akkor lesz, amikor létrehozták a templomot, hogy az antikrisztus székhelyévé váljon. Addigra, azok számát, akik az antikrisztust imádni fogják, milliárdokban lehet számlálni. Ellenben azoknak, akik ismerik az Igazságot, nem kell majd sok időt várniuk, mert a fenevad uralkodása nagyon rövid lesz. És aztán a harsona hangja hallhatóvá válik. Azon a napon Isten ellenségei a tüzes tóba lesznek vetve, pontosan úgy, ahogy az meg volt jövendölve.
Emlékezzetek a próféciákra. Ezek úgy fognak megtörténni, ahogyan meg voltak jövendölve – azokat a csalókat, akik azt mondják, hogy az Én Nevembe jönnek, szeretni fogják, megtapsolják és bálványozni fogják. Azokat, akik az Én Nevemben jönnek, meg fogják vetni és gyűlölni fogják. De az ő ajkukról az Igazság Lelkének Tüze fog áradni, és szenvedésük által sokan mások meg fognak menekülni, akik egyébként nem lettek volna.
Jézusotok