2013. december 4., szerda

Abortuszpárti feministák támadtak katolikusokra

Nem túlzás hátborzongatónak nevezni azt a támadást, melyet katolikusok ellen követtek el feministák november 24-én Buenos Airesben. Egy helyi katedrálist védő katolikus férfiakat szexuálisan molesztáltak, leköpdöstek, ütlegeltek nők, akik szerint a Katolikus Egyház korlátot emel, mert nem engedi, hogy szabadon prostik vagy épp transzvesztiták legyenek. Ez nem álhír, teljesen komolyan megtörtént.
A férfiak sorfalat álltak katedrálisuk védelmében, közben pedig a rózsafüzért imádkozták. A megjelenő, sokszor félmeztelen nők egyszerre tüntettek amellett, hogy minden argentin kórházban engedélyezzék az abortuszt, másrészt voltak egyéb követeléseik is. Miközben ütlegelték, molesztálták a férfiakat, sokak szemébe pedig festéket fújtak, másokra Hitler-bajszot pingáltak, ezt kántálták: a Római Katolikus Apostoli Egyház korlátok közé szorítana, pedig mi kurvák, transzvesztiták és leszbikusok akarunk lenni.
A feministák egy (az egyébként argentin származású) Ferenc pápát ábrázoló bábut is fölgyújtottak, majd a primitív törzsi táncokat utánozva körül ugrándozták. Mindeközben a katedrálisban a helyi püspök misét celebrált, amelyen hétszáz hívő (többségében nők) imádkoztak a kint megtámadottakért.

http://apologetika.blog.hu/2013/12/04/abortuszparti_feministak_tamadtak_katolikusokra#more5675308

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése