Egy okkult erővel állunk szemben. A szervezett zsidóság és annak kegyence, a szabadkőművesség, a civilizáció elpusztítására törekszik.

Nem tudjuk megvédeni magunkat, ha még az ellenséget sem tudjuk megnevezni

(Balra, Nahum Goldman Világkongresszus alapítója 1895-1982 – Minden, amit tudnod kell az aktuális események megértéséhez.)

A népirtást a "teremtő pusztítás" sátáni doktrínája ihlette, amely a kabbalista judaizmusban és a szabadkőművességben található. Elkezdik a harmadik világháborút, hogy eltüntessék a COVID nyomokat.

A régi rend elpusztítását követelik, amely Isten akaratának teljesítésére volt szentelve.

 

 

Ezután a "Nagy Újraindítás" létrehozza az "Új Világrendet", amely a Sátán szolgálatára lesz szentelve. Pokol a Földön. Sátánizmus.

Itt az ideje, hogy abbahagyjuk a hazugságaik taglalását, és az előttünk álló kihívás OKULT természetére koncentráljunk.
Az emberiség egy legyengítő rákban szenved. A sátánista zsidók és szabadkőművesek irányítják a vérellátásunkat (a bankrendszert.) A kormányzati hitelek feletti ellenőrzésüket arra használták fel, hogy minden társadalmi intézményt felforgassanak: kormány, média, oktatás, vallás, orvostudomány, jog. Kommunizmusuk az emberi élet minden területének irányítása.

Putyin inváziója valódi kihívás a globalista napirenddel szemben, amely nemcsak Oroszországot, hanem az egész világot végzetessé teszi. A nyugati gójok tehetetlenek az ellenállással szemben, mivel agymosáson estek át, hogy elkerülik mindazt, amit "antiszemitizmusnak" lehet nevezni.

 

 

Nahum Goldman idézete folytatódik.

"A hagyományos társadalom által létrehozott minden társadalmi réteget és társadalmi formációt meg kell semmisíteni, az egyes férfiakat és nőket ki kell gyökereztetni ősi környezetükből, ki kell szakítani szülői miliőjükből, semmiféle hagyomány nem maradhat szent és sérthetetlen, a hagyományos társadalmi normákat csak kiirtandó betegségnek kell tekinteni, az új rend uralkodó diktuma: semmi sem jó, ezért mindent kritizálni és eltörölni kell, mindennek, ami volt, el kell tűnnie.

A régi rend lerombolása után az új rend felépítése nagyobb és nehezebb feladat. A régi végtagokat ősi gyökereikből mély rétegekben kiszakítottuk, a társadalmi normák rendezetlenül és anarchikusan fognak heverni, ezért blokkolni kell őket a természetesen újra megjelenő új kulturális formákkal és társadalmi kategóriákkal szemben. Az általános tömegeket először is rá kell majd venni, hogy egyenrangú félként csatlakozzanak a saját hagyományos társadalmuk és gazdasági kultúrájuk lerombolásának első feladatához, de aztán az új rendet erőszakkal kell létrehozni azáltal, hogy az embereket ismét megosztják és differenciálják, csak a mi általunk erőltetett globális monolitikus új világrendünk új, piramisszerű hierarchikus rendszerének megfelelően." IDÉZET VÉGE

The German War: The Spirit of Militarism (németül) A fenti művének angol fordítása az 1915-ös eredeti mű 37-38. oldalán található.

Douglas Reed írja a The Controversy of Zion című könyvében: "A [Cion véneinek jegyzőkönyvei] a megsemmisítés elméletét ebbe az "alapvető igazság, elsődleges vagy alaptörvény, a magatartás irányadó törvénye" státuszba emelik...". A Jegyzőkönyvek számos helyen első látásra úgy tűnik, mintha a pusztítást önmagában erényes dologként ajánlanák, és következésképpen igazolják mindazokat a módszereket, amelyeket kifejezetten ajánlanak ennek előmozdítására (megvesztegetés, zsarolás, korrupció, felforgatás, lázítás, a csőcselék felbujtása, terror és erőszak), amelyek így szintén erényessé válnak." A Jegyzőkönyvek első pillantásra úgy tűnnek, mintha a pusztítást önmagában erényes dologként ajánlanák. (p. 211)

J. Edgar Hoover, The Elks Magazine (1956. augusztus).

Mégis az egyén fogyatékos, amikor szembesül egy olyan szörnyű [kommunista] összeesküvéssel, hogy nem tudja elhinni, hogy létezik. Az amerikai elme egyszerűen nem jutott el a felismerésig, hogy milyen gonoszság került a közénk. Még azt a feltételezést is elutasítja, hogy emberi teremtmények olyan filozófiát támogathatnak, amelynek végső soron el kell pusztítania mindent, ami jó és tisztességes"

 

(A szerkesztő megjegyzése. Ezt csak négy hete tettem közzé, de meg kell értenünk az ellenség valódi okkult természetét. Mosolyognak és hazudnak az arcodba, miközben kést szúrnak beléd. A dekadenciát és a halált "haladásnak" nevezik. Térjetek magatokhoz emberek. A megtestesült Gonosszal van dolgunk. Lásd az új Első hozzászólás cikk alatti cikket).

 

 

Az okkult „kreatív pusztítás” elzárkóztatást eredményez

A "kreatív pusztítás" doktrínája kulcsot ad a lezárások, maszkrendek stb. által okozott indokolatlan pusztítás megértéséhez.

A Kabbala szerint, amely a judaizmus és a szabadkőművesség meghatározó tanítása, "a gonoszság és a katasztrófa [a] teremtés folyamatának endemikus tényezői. A rossz nélkül nem lehetne jó, pusztulás nélkül nem történhetne meg a teremtés". (Kabbala: Bevezetés a zsidó miszticizmusba, Byron L. Sherwin, 72. o.).

A kabbalisták szerint a régi (keresztény) rendet kíméletlenül el kell pusztítani, mielőtt a kabbalán alapuló új (sátáni) világrend felépülhet.

Ezért az illuminátusok mottója: "Rend a káoszból". Ezért a Kommunista Kiáltvány a nemzet, a vallás és a család elpusztítását, valamint az összes magánvagyon átadását az Illuminátusok bankárainak, az állam álcája alatt.

A teremtő pusztítás doktrínája megmagyarázza, hogy a háborút és a forradalmat miért jellemzi az indokolatlan népirtás, terror és pusztítás.

Megmagyarázza Isten száműzését a közbeszédből és az obszcenitás, a pornográfia és az okkultizmus széles körű elfogadását. Megmagyarázza a nemek elleni támadást és a homoszexualitás népszerűsítését a heteroszexuálisok körében. Megmagyarázza a hamis zászlós terrorhullámot, amely a modern élet egyik jellemzője.

AZ ILLUMINATI

A mai Illuminátusok a sátáni "Sabbatean - Frankist" zsidó eretnekségből nőttek ki a 17. és 18. században. A bankárok és a fél európai zsidóság átvette ezt a pestist, és a szabadkőművességen keresztül terjesztette a pogány elitben.

Így az illuminátus zsidók a "zsidó" szerepet a civilizáció elpusztításával jellemzik.

Maurice Samuel például a "Ti nemzsidók" (1924) című könyvében azt írja:

"Mindenben rombolók vagyunk - még a rombolás eszközeiben is, amelyekhez segítségért fordulunk... Mi zsidók, mi, a rombolók, örökké rombolók maradunk. Semmi, amit önök tenni fognak, nem fogja kielégíteni szükségleteinket és követeléseinket. Örökké pusztítani fogunk, mert a magunk világát akarjuk." (p. 155)

 

 

1928-ban Marcus Ravage, egy zsidó Rothschild-életrajzíró írt egy esszét "A valódi ügy a zsidók ellen" címmel.
"Még nem kezdtétek el értékelni bűnösségünk valódi mélységét. Betolakodók vagyunk. Zavarók vagyunk. Felforgatók vagyunk. Elvettük a természetes világotokat, az eszményeiteket, a sorsotokat, és pusztítást végeztünk velük. Nemcsak a legutóbbi nagy háborúnak, hanem majdnem minden háborútoknak, nemcsak az orosznak, hanem történelmetek minden más nagy forradalmának is mi voltunk az okozói. Mi hoztunk viszályt, zűrzavart és frusztrációt az önök személyes és közéletébe. Még mindig ezt tesszük. Senki sem tudja megmondani, meddig fogjuk még csinálni."

(THE CENTURY MAGAZIN, 1928. jANUÁR, 115. évfolyam, 3. szám, 346-350. o.).

A The Controversy of Zion című könyvében Douglas Reed azt írja, hogy "a [Cion véneinek jegyzőkönyvei] a megsemmisítés elméletét ebbe az "alapvető igazság, elsődleges vagy alaptörvény, a magatartás irányadó törvénye" státuszba emelik...". A Jegyzőkönyvek számos helyen első látásra úgy tűnik, mintha a pusztítást önmagában erényes dologként ajánlanák, és következésképpen igazolják mindazokat a módszereket, amelyeket kifejezetten ajánlanak ennek előmozdítására (megvesztegetés, zsarolás, korrupció, felforgatás, lázítás, a csőcselék felbujtása, terror és erőszak), amelyek így szintén erényessé válnak". (p. 211)

Gondoljunk csak az ISIS-re, az Antifára és a BLM-re.

A legtöbb zsidó (és általában a liberálisok/baloldaliak) nincsenek tisztában ezzel a kabbalisztikus összeesküvéssel. A "társadalmi igazságosság" és az "egyenlőség" eszméire való hamis hivatkozással megtévesztették őket.

MIÉRT SÁTÁNI A KABBALA?

A religio azt jelenti, hogy "befelé menni", azaz "megismerni és engedelmeskedni" Istennek. Minden igaz vallásban Isten abszolút spirituális eszményeket foglal magában - szeretet, igazság, igazságosság, jóság, szépség, harmónia - tisztán és hamisítatlanul. Isten nem más, mint erkölcsös - azaz jó.

A gonoszság Isten hiánya, ahogy a sötétség a fény hiánya.

(Kabbalisták Trump és az apja)

A kabbala szerint Isten megismerhetetlen és nincs formája. Ez a sátánizmus. Nem tudsz Istennek engedelmeskedni, ha nem ismered Őt.

"A kabbalista számára Isten a Lét (En Sof) végtelen tengere, mindenféle határ nélkül; tehát mindenféle tulajdonság nélkül, mindenféle vágy és akarat nélkül. Ő teljesen felfoghatatlan. " (Jacob Angus, A zsidó történelem értelme (1963) 286. o.

Valójában Isten a tökéletesség, az emberi fejlődéshez szükséges forma. Legyetek tehát tökéletesek, ahogyan mennyei Atyátok tökéletes. (Máté 5-48)

Az igazi vallás feltételezi, hogy Isten jelen van az emberi lélekben. Ennek a hangnak, a lelkiismeretnek való engedelmeskedés tesz minket emberré.

 

 

Aki tagadja Isten létezését, az sátánista, nem ateista.

A kabbala azért sátánista, mert azt mondja, hogy a gonoszság Isten része: "Istennek két oldala van; [mindkettő] lényegében egy dolog; amit mi rosszként tapasztalunk, az ugyanolyan isteni, mint amit mi jónak tapasztalunk".

Innen a ma egyre inkább elterjedt kifejezés: "Minden jó".

A kabbalista exegézis folytatódik:

"A kabbala számos szövege, köztük a Zohár is, azt mondja, hogy a feladat nem a gonosz elpusztítása, hanem a forrásához való visszavezetése - a zoháriai metaforában "a baloldalt a jobboldalba foglalni", a luriánus metaforában "felemelni a lehullott szikrákat". A chábád haszidizmusban azt állítják, hogy a gonosz magának az isteni kinyilatkoztatásnak a részeként létezik. Sőt, azt gondolni, hogy a gonosz valóban elkülönül Istentől, maga a gonosz lényege, ami éppen az elkülönülés illúziója".

"Elengedni a különálló gonosz valóságát, és valóban elfogadni, hogy a szitra áchra [tisztátalanság, okkultizmus, gonoszság] az Istenség egyik oldala, papíron könnyű, a valóságban viszont nagyon nehéz. ... Mégis, amennyire ez lehetséges, a gondolat valóban életbevágó. Minden az Istenség egyik íze."

A kabbalisták hisznek a "bűn általi megváltásban" is, azaz az Ótörvény szándékos semmibevételében a gonoszsággal (házasságtörés, vérfertőzés, pedofília.) A civilizáció pusztulása (azaz a káosz) fogja előidézni a Messiás (az antikrisztus) visszatérését, aki a kabbalisták előírásai szerint fogja újjáépíteni a világot, az Illuminati bankárokkal, akik Istent játszanak.

Ez mind a sátánizmus. Isten eredendően jó. Egy igaz vallásban nem úgy engedelmeskedsz Istennek, hogy rosszat teszel, vagy úgy teszel, mintha a rossz Isten része lenne.

GASLIGHTING

A tömegmédia felelős ennek a koronahazugságnak a terjesztéséért. Ezért jelentős, hogy áprilisban a CBC egyik vezető riportere, Don Pittis valóban hivatkozott erre a sátáni dogmára: "A COVID-19 lehet a katalizátora - nem az oka - egy fájdalmas, de hasznos gazdasági átalakulásnak. A kiskereskedők tönkremennek, az ingatlanok és az olaj esik, de talán a gazdasági fájdalom felgyorsítja a hasznos változásokat".

"A teremtő pusztítás elmélete szerint, amelyet Joseph Schumpeter osztrák közgazdász 1942-ben vezetett le Karl Marx elképzeléseiből, a gazdasági és technológiai fejlődés megköveteli, hogy a vállalkozásoknak meg kell halniuk, az iparágakat és paradigmákat pedig el kell söpörni, hogy helyet csináljanak az újaknak."

Karl Marx, a kommunizmus atyja kabbalista és sátánista volt. A "kreatív pusztítás" ugyanaz a sátánista indoklás, amit a pusztító háborúk kirobbantására használnak. A #scamdemic mögött egyértelműen a társadalmi és gazdasági változás a rejtett cél. A bankrendszert irányító sátánistáknak köszönhetően a társadalom könyörtelen sátáni támadás alatt áll, és sátáni módon megszállt.
A "Kreatív pusztítás" megmagyarázza, miért van az emberiség véget nem érő katasztrófákkal átkozva. Ezeket az illuminátusok azért tervezték ki, hogy megtámadjanak és elpusztítsanak mindent, ami az egészséges isteni rendre emlékeztet -- legyen az szellemi vagy természeti. El kell pusztítaniuk a régi rendet, mielőtt a sátáni zsarnokságukat beiktathatják. Ez áll a jelenlegi #scamdemic mögött. (Makow-Magyarul A sátánizmus magyarázata)

Az olyan emberek, mint Don Pittis, akik szimpatizálnak a sátánizmussal, rákként hatják át a politikai testünket.

 

 

SÁTÁNI MEGSZÁLLOTTAK

Nevezzük illuminizmusnak, szekularizmusnak, luciferianizmusnak, humanizmusnak, pogányságnak vagy okkultizmusnak: mindez a Kabbala.

A modern nyugati civilizációnak nincs erkölcsi legitimitása (és nincs jövője), mert az Isten elleni lázadáson alapul, aki szellemi fejlődésünk útját képviseli.

Az emberiséget eltérítették pszichopaták, akiknek szándékukban állt lerombolni a "régi rendet", és egy bizarr, szolipszista, erőszakos, züllött disztópiát építeni helyette.

Ezek a pszichopaták irányítják kormányunk hitelét és a tömegmédiát. Így képesek megvásárolni a vezetőinket, és megtéveszteni a társadalmat, hogy az elfogadja saját bukását.

Egy prominens anti-vakuzionista ezt írta nekem.

 

"Azt tapasztalom azonban, hogy szinte senki sem akarja velem együtt végigjárni ezt az utat. Azt hiszem, tudom, hogy miért. Ez elkerülhetetlenül sötét. Amikor bármilyen kísérletet teszünk a "miért tennék ezt?" felismerésére, csak ijesztő válaszokat kapunk. "

Mégis, amikor elküldtem neki a fenti cikket, válaszolt.

"Én személy szerint nem látok vallási vonatkozásokat abban, ami történik & ha van is, az ugyanolyan valószínű, hogy a kereszténység szektái, mint a judaizmus.
Ennek eredményeként nem érdekel a szervezett vallási összetevő. Ezt meghagyom másoknak. "Az embernek ismernie kell a korlátait". Ennek ellenére érzem, hogy ennek a háborúnak van spirituális összetevője."

A gójokat annyira lealacsonyították, hogy intellektuálisan képtelenek megbirkózni a válsággal, amivel szembenézünk. Nincs gyomruk ahhoz sem, hogy a világzsidóságon kívül bárki másért harcoljanak.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/kreativ-rombolas-aztan-epitsd-vissza-jobban