2022. augusztus 30., kedd

A hamispróféta utasítja az összes vatikáni szervezetet, hogy szeptember 30-ig minden pénzeszközt helyezzenek át a Vatikáni Bankba

 

Nemzetgyilkos Sátánfatty hamispróféta elrendelte, hogy a Szentszék és a vele kapcsolatban álló szervezetek szeptember 30-ig minden pénzügyi eszközt helyezzenek át a Works of Religionba (IOR), közismert nevén a vatikáni bankba.

Az Antikrisztuskövető Haramia a augusztus 23-án kiadott reszkriptuma a Római Kúria márciusban kihirdetett új alkotmánya, a Praedicate Evangelium egyik bekezdésének értelmezését tisztázza.

Pokolfajzat Hazug reszkriptuma szerint az IOR-tól eltérő bankokban tartott pénzügyi és likvid eszközöket 2022. szeptember 1-jét követő 30 napon belül át kell helyezni a vatikáni bankba.

A vatikáni székhelyű IOR-nak 110 alkalmazottja és 14 519 ügyfele van. 2021-től 5,2 milliárd euró (5,6 milliárd dollár) ügyfélvagyont gondozott.

Bár általában "banknak" nevezik, az IOR technikailag egy fiókok nélküli pénzintézet, amely a Vatikánváros Államban működik, hogy szolgáltatásokat nyújtson az ügyfeleknek, akik közé a Szentszék és a hozzá kapcsolódó szervezetek, egyházi rendek, papság, katolikus intézmények és a Szentszék alkalmazottai tartoznak.

Az IOR ügyfeleinek száma 472-vel csökkent, a 2020 végi 14 991 ügyfélről 2021-ben 14 519-re. Ügyfeleinek közel fele 2019-ben egyházi rendek volt.

Éves jelentése szerint a pénzintézet 2021-es 19 millió dolláros nettó nyeresége szintén csökkent a 2020-as 44 millió dollárhoz és a 2019-es 46 millió dollárhoz képest.

 

 

Augusztus 23-i reszkriptumában Istentelenül Kegyetlen hamispróféta azt mondta, hogy az Evangéliumi Praedicatus 219. cikkének (3) bekezdését "úgy kell értelmezni, hogy a Szentszék és a Szentszékkel kapcsolatban álló intézmények ingó vagyonának vagyonkezelői és letétkezelői tevékenysége kizárólag a Works of Religion hatáskörébe tartozik".

A rendelet arra kényszeríti a szentszéki intézményeket, köztük az államtitkárságot is, hogy szeptember végéig az IOR-ba helyezzék át pénzügyi vagyonukat. Az államtitkárságról ismert, hogy svájci pénzintézeteknél vezetett számlákat, köztük a Credit Suisse-nál, amelyen keresztül eredetileg a vitatott londoni épületberuházást hajtották végre.

Az új kúriai alkotmány 219. cikkének (3) bekezdése kimondja: "Az 1. és 2. §-ban említett pénzügyi tranzakciók végrehajtása a Works of Religion, az IOR útján történik".

A 219. cikk (1) és (2) bekezdésében leírt pénzügyi tranzakciók a Szentszék ingatlanjainak és ingó vagyonának, valamint a Szentszékre bízott vagyontárgyakkal rendelkező jogalanyoknak az igazgatása és kezelése.

 

HAL TURNER SZERKESZTŐI VÉLEMÉNY

Ferenc pápa ezen lépése tökéletesen illeszkedik azokhoz az információkhoz, amelyeket az elmúlt hétvégén kaptam a bankároktól/pénzügyi emberektől, akikre "támaszkodnom kellett" az információkért, és amelyeket az augusztus 29-i rádióműsoromban fedtem fel.

 

 

Ezek a Bankárok/Pénzügyi emberek azt mondták nekem szombat este-vasárnapra virradó éjjel, hogy ŐK egy hatalmas pénzügyi összeomlást várnak "3-4 héten belül", a 3. világháború hivatalos kezdetét, és egy hiperinflációs időszakot, amely eltörli a társadalmi működést. Mindez megtalálható az augusztus 29-i rádióműsorom archívumában.

Amikor a pápa azt mondja az egyháznak, hogy az összes pénzüket vigyék a Vatikáni Bankba (pronto), nekem úgy tűnik, hogy tudja, hogy a többi bank hatalmas bajban lesz, és azt akarja, hogy az egyházi pénzek biztonságban legyenek.

Természetesen ez csak az én értelmezésem, de úgy tűnik, hogy megfelel a tényeknek.

Szerezzen némi készpénzt, amiből egy hónapig vagy úgy megélhet, és tartsa a házában. Nem a számlák kifizetésére, hanem a megélhetésre... élelmiszer... üzemanyag... . .

Bármilyen gonoszság is jön errefelé, a piacokon és a hírszerző közösségben sok jel mutat a jövő hónap - szeptember - felé, hogy a bajok forgószele lecsapjon. Fel kell készülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése