2022. augusztus 29., hétfő

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE SZERETETT LÁNYÁNAK, LUZ DE MARIA-NAK AUGUSZTUS 7, 2022

Szeretett népem:

SZERETETEMMEL FOLYAMATOSAN MEGÁLDALAK BENNETEKET, ÉS ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY SZERESSETEK ENGEM, HOGY SZERETETEMBEN ÉLHESSETEK, ÉS SZERETETET ADHASSATOK TESTVÉREITEKNEK.

Szeretet nélkül olyanok vagytok, mint a száraz fák, amelyek nem teremnek, leveleik lehullanak, és nem hoznak gyümölcsöt. Aki visszautasítja az én szeretetemet, az olyan, mint a száraz fa (Mt 7,19).   Ezért hívlak benneteket megtérésre, és arra, hogy kérjétek Szentlelkemtől a Szeretet Ajándékát, hogy ti legyetek az a kristályos víz, az a gyümölcs, amely tanúságot tesz azokról, akik az Én Akaratom szerint dolgoznak és cselekszenek.

Gyermekeim, az Élet Ajándékának állandó hálaadásnak kell lennie felém, és ezért nem szabad megbántanotok Engem.

Gyermekeim, a mindennapi eseményeket látva, amelyekben a gonosz csápjai előretörnek, köztük nagy határozottsággal: háború, népem üldözése és betegségek, meg kell változtatnotok cselekedeteiteket, és együtt kell működnetek az Üdvösség Tervében, amely azt célozza, hogy minden gyermekem üdvözüljön (1Tim 2,4).

Hogyan működnek együtt?

Azáltal, hogy az Én Akaratom szerelmesei vagytok, örömöt találtok majd abban, hogy a gyermekeim vagytok, még akkor is, ha bármi is jöjjön az utatokba.

AZ AZ AKARATOM AZ, HOGY MINDENKI MEGVÁLTJON, másrészt gyermekeim egyre inkább eltávolodnak Tőlem érdeklődés nélkül, anélkül, hogy hinnének abban, amit előreviszek nekik, amíg szembe nem néznek az eseményekkel anélkül, hogy elhatározták volna, hogy lelkileg növekednek, anélkül, hogy engedelmeskednének Nekem és anélkül, hogy elhatározták volna, hogy a Szentírásba mennek, hogy megismerjenek Engem (Jn 5, 39-40).

Ez a nemzedék gúnyolódik Velem, Anyámmal, Keresztemmel és felszenteltjeimmel, akik az Én akaratom szerint dolgoznak és cselekszenek.

Ez a nemzedék nem érti az időt, amelyben él, mert nem szeret Engem, és nem hisz.

Ez a nemzedék elutasítja Békémet, megelégszik azzal, hogy elmerüljön abban, ami összecsapásokat, lázadásokat, konfliktusokat és viszályokat okoz, mert ez az a környezet, amelyben a Sátán megtalálja magát, és beburkolja őket mindazzal a zajjal, amely nem engedi, hogy a béke, a szeretet, a nyugalom, a megkülönböztetés, az adakozás és az Én Szeretetem uralkodjon gyermekeimben.  Ezért a gonoszság viszontagságainak kitéve, rossz utakon járnak, amelyek arra vezetik őket, hogy hitetlenek legyenek, hogy ne szeressék felebarátaikat, hogy élvezzék a büszkeséget és a dicsekvést, miközben olyan kicsinek nézik testvéreiket, hogy nem veszik őket figyelembe.

Szeretett népem:

MILYEN BÜSZKÉN ÉLNEK!
MENNYI BÜSZKESÉGET HORDOZNAK MAGUKBAN, ÉS EZÉRT NEM ENGEDELMESKEDNEK NEKEM!

Nagyon sok emberemet bíztam meg azzal, hogy az Én szőlőmben dolgozzanak, és ők nem fogadnak el, vagy újra és újra megvetnek Engem, ami arra késztet, hogy más ajtókon kopogtassak, ahol az alázat és az irántam való szeretet uralkodik.

Felajánlom magam és megvetnek... Kopogtatok gyermekeim szívének ajtaján (Jel 3:20), és vissza kell vonulnom anélkül, hogy válaszolnának, amíg az emberi teremtmény nevében szükségük van Rám, és amikor a szükségben keresnek Engem.

Az én népem:

Siess, gyere a Szívemhez! Az emberiség közömbössé vált saját testvéreivel szemben, és a legkisebb problémára is hevesen reagál.   Az emberiség ég az intoleranciától, a szeretetlenségtől, és ezt használja ki a Sátán, hogy rátok oltsa a mérgét, amely megsokszorozza ezt a közömbösséget, ezt a gúnyt és ezt az erőszakot.

TÉRJETEK MEG, NE FÉLJETEK A MEGTÉRÉSTŐL!

AKKOR BÉKÉRE LESZTEK LELVE, ÉS FÉLELEM NÉLKÜL FOGTOK TEKINTENI MINDENRE, AMI TÖRTÉNIK, AZZAL A BIZONYOSSÁGGAL, HOGY ÉN A NÉPEMMEL VAGYOK.

A háború több feszültséggócban oszlik el. Ez a hatalmak stratégiája, hogy figyelmeztetés nélkül, észrevétlenül támadjanak.

Az élelmiszer és a gyógyszerek egyre drágábbak az egész Földön. A hatalmas nemzetek azt hiszik, hogy rendelkeznek azzal, ami az emberiség többi részének hiányozni fog, pedig nem így van. A nagy nemzeteket már korábban is kifosztották.

Népem, halljátok a háború dübörgését a Balkánon, árulás és halál érkezik ezekre a földekre. A harcok most és ezután is a vízért fognak folyni, amely túlságosan szűkössé válik. Az emberi teremtmény megvetette, és a magas hőmérséklet elpárologtatja.

Imádkozzatok Indiáért, gyermekeim, szenved a betelepítéstől és a természettől.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Argentína elbukik és népe fellázad.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Chiléért, amely szenved a természettől.

Imádkozzatok gyermekeim, Indonézia remeg, és a víz elapad.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Amerikáért és Oroszországért, mert ezek konfliktusokat terjesztenek.

Szeretett népem, ébredjetek, óvatosnak kell lennetek, figyelmeztetés nélkül a harcok fokozódnak, és gyermekeim idegen földön lesznek idegenek. Legyen óvatos.

Imádkozzatok, a szívvel való imádkozás szükséges.

MEGVÉDELEK, MEGKÉRLEK, HOGY TÉRJETEK MEG, MEGÁLDALAK BENNETEKET.
MINDEN GYERMEKEMNEK MEG KELL ÉRVELNIE.

Ne féljetek népem, növeljétek hiteteket.  Ne féljetek, én veletek vagyok.

A te Jézusod

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

LUZ DE MARIA KOMMENTÁRJA

Testvérek és nővérek:

Urunk Jézus Krisztus az Ő isteni szeretetével arra hív minket, hogy legyünk szeretet, arra hív minket, hogy cselekedjünk és cselekedjünk úgy, mint Ő.  Nagyon világosan mondja nekünk: aki nem szereti Istent és felebarátját, az olyan, mint a kiszáradt fa, nem terem gyümölcsöt... lelkileg elpusztul.

Megmutatják nekünk a szeretet fontosságát, amelyből az ajándékok és az erények származnak, azt, hogy mindannyiunknak hogyan kell cselekednünk és cselekednünk. Ez a mi Urunk tanítása, az örökség, amelyet gyermekeinek ad: az isteni szeretet.

Legyünk a szeretet szakértői, és a többit majd megkapjuk hozzá, mert könnyű úgy élni, ahogyan kinek-kinek tetszik, és megkönnyíti az utat, de felebarátunkkal szeretettel lenni, és testvérünkkel együtt hordozni a lelki és anyagi hátrányokat, ez az, testvérek, amit le kell győznünk.

Az Isteni Szeretet fenséges, azt kívánja, hogy az emberi teremtmény nézzen önmagába, hogy előrehaladhasson, és vezesse "énjét" arra, hogy letegye azokat a cselekedeteket, amelyek visszafelé viszik, bár ez nehéz, amikor Krisztus folyamatosan fenntartja fájdalmas szenvedését.

Mivel az emberi teremtmény a Fájdalmas Passiót jelen állapotában tartja, az emberiség tövissel koronázza Őt, és újból keresztre feszíti. Ezért mondja nekünk: Ti, az Én Népem, ajánljátok fel, tegyetek jóvátételt, áldozzátok fel magatokat... Ez az Én bánatom az emberiség megvetése, az elutasítások, a tagadások, az eretnekségek, a szentségtörések és az isteni szeretettel ellentétes tettek és cselekedetek miatt.

Testvérek, jelenleg olyan háborús közelséget tapasztalunk, amilyet még nem tapasztaltunk egy nemzedék.   Szomorú, kemény, elképzelhetetlen, hogy az ember arra vágyik, hogy elpusztítsa magát, ismerve a fegyverek nagyságrendjét, a technológiai fejlődéssel, amelyekkel most rendelkezik.

Imádkozzunk és ajánljuk fel, testvérek, az ima mindent megtehet, ha ez az ima szívből jön, és ha előzetesen kértük a kiengesztelődés szentségét.

Az utolsó küzdelmek a bolygón uralkodó vízhiány miatt lesznek, ami arra ösztönzi majd az emberi lényeket, hogy különböző módokat keressenek arra, hogy vizet gyűjtsenek a túlélésükhöz.

Testvérek, az élet soha többé nem lesz ugyanolyan.  Istenben mindent megtehetek.

Áldás,

Mária fénye 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE SZERETETT LÁNYÁNAK, LUZ DE MARIA-NAK
AUGUSZTUS 11, 2022

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

TI VAGYTOK AZ ÉN NAGY KINCSEM, ÉS A SZÍVEM GYORSAN DOBOG A SZERETETTŐL MINDANNYIÓTOK IRÁNT.

Mint a folyó, amely követi a folyását, és egy ponton a torkolatához folyik, úgy teremtett titeket, gyermekeiteket az Örök Atya, hogy az Örök Élet társörökösei legyetek Fiammal együtt.

Fiam népe, a világi folyamatosan beszennyez benneteket, ezért folyamatosan erősítenetek kell magatokat a Szentírással, a kiengesztelődés szentségében való részvétellel és azzal, hogy elmegyetek Isteni Fiamhoz az Eucharisztia szentségében.

EBBEN AZ IDŐBEN AZ EMBERISÉG A FIZIKAI TEST GONDOZÁSÁVAL VAN ELFOGLALVA, ÉS ELHANYAGOLJA A SZELLEM GONDOZÁSÁT.

Annyira imádják a fizikai testet, és félretették Fiamat, száműzték, megvetik Őt:

Nem ismerik Őt, és nem szeretik Őt.....
Személyes kapcsolatot gyártanak, Fiam beleegyezése nélkül, elválasztva magukat az Egyháztól.....
Saját szellemiségüket és a maguk módján személyes kapcsolatot gyártanak Isteni Fiammal, hogy elrejtsék a lázadást és a büszkeséget, amit néhány gyermekem rejteget.

Az emberi teremtménynek testvériesen és közösségben kell élnie, ahogyan Fiam parancsolja. A testvériség kevesebb viszályt, irigységet, viszályt, önzést, önzést, a nagyhatalmak kisajátítási vágyát eredményezné, és kevesebb lenne a harc.

Gyermekeim, az emberi ostobaság az, ami jelenleg az egész emberiséget a feledés szakadékába vezeti; igen, a feledésbe, ahová az emberiséget vezetik, ahol nem lesz képes megállítani a háborút.

A fejlett fegyverkezési verseny jelenleg a hatalmak fő célja, és a fegyverkezés a célja néhány kis nemzetnek, amelyek a kommunizmus szatellitjei, és jelenleg arra készülnek, hogy a kommunizmus küldöttei legyenek régióikban. Ahogyan más hatalmak is átölelnek számos országot, és fegyverekkel látják el őket állítólagos védelmi céllal olyan országokba, amelyek nem rendelkeznek fegyverekkel.  ISTENI FIAM MINDKÉT ÁLLÁSPONTOT ELÍTÉLI.

A jelenlegi háború nagy katasztrófát szül, és az emberiség és a Föld nagy katasztrófáját fogja előidézni, tehetetlenné téve azt.  Így élnek sok gyermekeim, akiknek szíve üres az Istentől, teljes meddőségben, céltalan vándorok gyötrődve, és nem hajlandók meggyógyulni. Így azok, akik még az utolsó pillanatban sem térnek meg, másolatai lesznek annak a pusztításnak, amelyben a Földet hagyják, miután egy hatalom elhatározta, hogy az emberiség pusztulását magából a pokolból indított fegyverekkel kezdi meg.  FIAM NÉPE NEM LEHET BŰNRÉSZES EZEKBEN A CSELEKEDETEKBEN, AMELYEKET ISTENI FIAM ANNYIRA ELÍTÉLT.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a nemzetek önös érdekei háborút generáltak és generálnak továbbra is.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, ne lássátok a természetet, amely láthatatlan erejét az eljövendő előjátékaként mutatja meg.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, ugyanannak az Atyának a gyermekei vagytok, ne hagyjátok figyelmen kívül testvéreitek szenvedését ebben az időben.

Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, Fiam Egyháza megtévesztett, a hit elvesztése nélkül folytassátok.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, egyik nemzet a másik ellen háborúzik.

Szívem szeretett gyermekei, legyetek az Atya akaratának cselekvői, semmi sem a tiétek, minden Istené.

A szűkösség növekszik, amit birtokolsz, az után vágyakozni fogsz, ahogy a pillanat múlik. Megdöbbenve tapasztaljátok, hogy látszólag semleges nemzetek milyen hatalmakkal állnak hadban, amelyek ezen országok területét kihasználva irányítják ellenfeleiket a háborúban.

Az ember ostobasága növeli az emberi és természeti pusztulás veszélyét.

Mennyire fáj Isteni Fiam szíve!
Mennyire megsebzi Fiamat újra és újra gyermekeinek engedetlensége és a megszállottság, hogy az Antikrisztussal és a világ hatalmasaival együtt vezesse az összes nemzetet!

Az emberiség szenved és szenvedni fog. Minden ország megvédi a határait, de szinte egyetlen ország sem védi meg a népe lelki üdvösségét.

FELROBBANT EGY BOMBA...
A KÖVETKEZMÉNYEK NEM VÁRATNAK SOKÁIG MAGUKRA, NEM KÖZÖMBÖS, LEGYEN ÓVATOS.

AZ EMBERISÉG EGYIK PILLANATRÓL A MÁSIKRA BELEVÉSZ A RETTEGETT HARMADIK VILÁGHÁBORÚBA.

Gyermekeim, készüljetek fel, tartsátok magatokat imában testvéreitekért és nővéreitekért, akik az idő múlásával Dél-Amerika országaiba mennek, hogy befogadják őket.

Gyermekeim, éljetek a belső békétek növelésével, hogy az ördög ne használjon benneteket a testvéreitek ostorának teremtményeiként. Nem elég jónak látszani, cselekednetek kell, és úgy kell cselekednetek, ahogyan Fiam parancsolja nektek, és a Szeretet, a Szeretet, a Megbocsátás, a Remény és a Hit tanúiként kell élnetek.

Félelem nélkül, mindig a jót keressétek, tegyetek tanúságot Fiam Szeretetéről, legyetek a jóság teremtményei és prédikáljatok, mielőtt nem tudnátok megtenni.

Imádkozzatok az idősekért és védelmezzétek őket, adjatok nekik szeretetet a családokban, és legyetek lámpások, hogy megvilágítsátok az útjukat.

ITT AZ IDŐ.  Anélkül, hogy félnétek attól, ami van és ami történni fog, adjátok át magatokat a Szentháromságnak, hogy az Ő gyermekeit nem hagyják el.

Engedjétek, hogy a helyes útra vezesselek benneteket, gyertek hozzám, legyetek szelídek, alázatosak és legyetek azok a gyermekek, akik bíznak abban, hogy soha nem hagynak el benneteket.

NE FÉLJ: "NEM VAGYOK ITT, AKI AZ ANYÁD VAGYOK".

Szeretett gyermekeim, megáldalak benneteket.

Mária anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰN NÉLKÜL


KOMMENTÁR:

Testvérek és nővérek:  

Amikor megkaptam ezt az üzenetet a mi Boldogságos Anyánktól, szomorú arcára néztem, és Ő megmutatta nekem a világhatalomra való törekvés emberi ostobaságát. Megosztotta velem a fájdalmát azokért az életekért, amelyek egy eszkalálódó háborúban fognak elveszni, mivel a pillanat egyre nehezebbé válik számunkra, ahogy a fenyegetések valósággá válnak.  

A Szűzanya megmutatta nekem azoknak az értelmetlenségét, akik továbbra is más országokba költöznek szórakozás céljából, mivel most komoly fenyegetésekkel nézünk szembe, amelyek egyre nagyobb hangsúllyal és valósággal fenyegetnek minket.  Fegyvereket visznek egyik országból a másikba katonai gyakorlatok ürügyén.

Szűzanyánk fájdalmasan látja, hogy sok emberi teremtmény továbbra is tagadja a világveszélyt és a veszélyt azokban az országokban, ahol súlyos társadalmi káosz készül kialakulni.  De mindenekelőtt a Szűzanya megosztotta velem Isteni Fiának fájdalmát az emberi teremtmény hálátlansága miatt, aki nem hajlandó Krisztushoz közeledni, és nem hajlandó megtérni.  

Testvérek, a megtérés egy folyamat, nem egy varázslatos eredményként érhető el, hanem folyamatos erőfeszítések eredménye, hogy Istennek kedvesek legyünk.  A hit vezet minket a megtérés folyamatához, és ha nem tartjuk magunkat közösségben, testvériségben, ha nem engedelmeskedünk és nem szeretjük a parancsolatokat, a szentségeket, ha nem ismerjük Istent a Szentírásból... Hogyan fogjuk szeretni azt, akit nem ismerünk?

Testvérek, folytassuk az erőfeszítést, hogy inkább Krisztushoz, mint a világiakhoz tartozzunk. Nézzünk befelé, hogy megbánjuk, hogy mi az, amit mindannyiunknak meg kell bánnunk, ami sérti Istent. Kérjük továbbra is a Szentlelket, hogy tápláljon bennünket, és segítsen, hogy még inkább Istenből legyünk.  

Meg kell változtatnunk az életünket. Ne feledjük, hogy Isten elrendelte Ninive elpusztítását, de a király és a nép hitt Jónás híradásában, böjtöléssel és zsákruha viselésével a niniveiek megtértek és Istennek tetszőek lettek, és a pusztulás megállt.  (Jónás 3, 1-10)

Más társadalomban élünk, ahol nehezebb hinni a felülről jövő dolgokban, de van reményünk arra, hogy egyre több testvérünk fog Istenre tekinteni, mint a tékozló fiú.

Testvérek, az év közeledik, és vele együtt az események is. Sürgős, hogy a Szentháromság felé fordítsuk tekintetünket és könyörögjünk, de fontos, hogy mindannyian elhatározzuk, hogy jobbak leszünk és együttműködünk az üdvösség nagyszerű tervében, amelyet Isten mindannyiunk számára készített.

Legyen jelen gondolatainkban minden pillanatban és szívünkbe vésve az idősebbek iránti szeretet, akik a jövőnk tükörképei.

Ámen.
SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE SZERETETT LÁNYÁNAK, LUZ DE MARIA-NAK AUGUSZTUS 15, 2022

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

MINT A MENNYEI MILÍCIA FEJEDELME ÉS KRISZTUS MISZTIKUS TESTÉNEK VÉDELMEZŐJE, EZT AZ IGAZ ÉS BIZTOS IGÉT HOZOM NEKTEK.

Ez a nép áldott, hogy ilyen magasztos Királynővel rendelkezik, mint a Kereszt lábánál adott és fogadott Anya (Jn 19,26).

A FÖLDI EGYHÁZ TISZTELETTEL ÉS SZERETETTEL ÜNNEPLI KIRÁLYNŐNK ÉS ÉDESANYÁNK MENNYBEVÉTELÉNEK ÜNNEPÉT.  A MENNYBEN MINDENÜTT HALLHATÓ AZ ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, ANNAK A SZERETETNEK A JELEKÉNT, AMELYET MEGÉRDEMEL, AKI AZ ÉG ÉS A FÖLD KIRÁLYNŐJE ÉS ANYJA.

Ő a mi Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus Anyja, az emberiség Királynője és Anyja, aki Fiának földi tabernákulumát és szent termékenységét jelenti.  AZ ISTENI TERV AZ, AMELY ELRENDELI, HOGY AZ IGE ANYJÁNAK SZENT TESTÉT AZ ANGYALOK KEZÉBEN AZ ÉGBE VEGYÉK ÁT, HOGY A FÖLDI NE ÉRINTSE ŐT MÉG FÖLDI ÉLETÉNEK UTOLSÓ PILLANATÁBAN SEM.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

A szeretetnek ezt az átadását, az Atya akaratának való állandó "igen"-t kell birtokolniuk az emberi teremtményeknek, e Legszentebb Anya leánylelkének, és hozzá hasonlóan a Nap sugaraként ragyognak, fényt sugározva testvéreik felé, kiirtva a sötétséget, amely az emberiségre tör, ahogy az Antikrisztus eljövetelét előrevetítő gonoszság közeledik. És ezzel az eljövetellel az emberi teremtmény életének minden területén a küzdelemre figyelnek. Ez elsősorban lelki küzdelem, még ha a leghitetlenebbek ezt tagadják is (Ef. 6.12).

A SZENTHÁROMSÁG KÜLDÖTTJEKÉNT MEGERŐSÍTEM, HOGY EZ A HÁBORÚ SPIRITUÁLIS, BÁR MÁS KÖNTÖSBE BÚJTATJÁK.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, a gonosz nem marad életben a világossággal szemben, ezért a Nagy Tisztulás csúcspontjához közeledve a harc a jó és a gonosz, a világosság a sötétség ellen folyik. Ez az Isteni Fény az, amely az emberi teremtményekre terjed, ahogyan az Isteni Nap megvilágítja az egész teremtést. Ez az a fény, amely mindig győzedelmeskedik, bár a méltatlan emberiségnek meg kell tisztulnia, mielőtt elérheti az isteni fény teljességét.

EMBERSÉG, MEGKÜLÖNBÖZTETŐ KÉPESSÉG AZOK ELŐTT, AKIK OSTOROZZÁK TESTVÉREIDET! Ne legyetek közömbösek embertársaitok fájdalma iránt.  A gonosz hatalma, amelyet a gonoszság néhány hatalmas embernek adott, akiket átadtak régi gonosz csápjainak, szétszakítja a Misztikus Testet, és arra készteti, hogy Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Misztikus Testének néhány gyenge tagja elárulja, és arra készteti, hogy új magányos mártírokat szerezzen, de nem hagyja el őket Krisztus, a Misztikus Test Feje.

Hány hűséges eszközzel fog rendelkezni az Egyház a megtisztulás döntő pillanatában?

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, Királynőnk és Anyánk gyermekei: a szabadkőműves vezetők az emberiség szeme láttára fognak ugrálni, akik, miután megtervezték ezt a pillanatot, amelyben az emberiség él, nem nyugszanak, amíg nem sikerül egyre több országot bevonniuk ebbe a háborúba.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok Latin-Amerikáért, a fegyverek jönnek, az emberek lázban égnek.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok, továbbra is ámuljatok a természet erején.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok, a föld egyre jobban remeg és az emberiség szenved.

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok, hogy a szabadság emlékműve a tengerbe hulljon.

ISTEN GYERMEKEI, ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY VIZSGÁLJÁTOK MEG MAGATOKAT BELÜLRŐL.

Testvériesen kell viselkednetek, nemcsak tiszteletben kell tartanotok egymás különbözőségét, hanem alázatosnak kell lennetek, hogy napról napra megbocsássatok egymásnak. A gyengeségeket mindannyiótoknak mély belső munkával kell felismernie, és az Isteni Segítség kérésével le fogjátok győzni őket, ha a teremtményben megvan az alázat.

Imádkozzatok, imádkozzatok, fogadjátok az eucharisztikus táplálékot, és alázattal hatoljatok bele abba, hogy mit jelentsen számotokra a testvériség.

Ti vagytok a mozgó oszlop, Isten gyermekei, az oszlop, amely nem áll meg, hanem megerősödik, hogy megingás nélkül haladjon tovább.

KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK NEM FÉLNI KELL, AMIT MEGHIRDETETTÜNK, NEM FÉLNI KELL A JÓSAGOK TELJESÜLÉSÉNEK ELŐREJUTÁSÁT, hanem félni kell attól, hogy megsértik a Szentháromságot, félni kell attól, hogy engedetlenségbe esnek Isten törvényével szemben, félni kell a rivalizálástól, félni kell attól, hogy megbántják a testvért.

ÉBREDJ, NE ALUDJ! A bűnök a felebaráttal szembeni szeretetlenséggel és a gonoszság előrehaladásával nőnek.

ÉBREDJETEK FEL A LETARGIÁBÓL, AMELYBEN ÉLTEK!  A gonosz kihasználja azokat, akik alszanak, hogy megragadja őket, és viszályt keltsen Isten népében.

Figyeljetek az országok szövetségeire, ez egy figyelmeztetés az emberiség számára.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei, ne várjátok meg, hogy a Mennyország felfedje előttetek a részleteket, amit megenged nektek, hogy felkészülhessetek, mert az emberiség káoszba zuhanna, mielőtt a próféciák beteljesedése bekövetkezne. A jelek és jelzések jelzik a meghirdetett ütemet.

KÉSZÜLJETEK FEL, TÉRJETEK ÁT ÉS LEGYETEK RÉSEN!
ISTEN GYERMEKEI VAGYTOK, ÉS LÉGIÓIM MEGVÉDELMEZNEK BENNETEKET, NE ESSETEK KÉTSÉGBE.


Ahogy a hangyák gyűjtik az élelmet a télre, úgy gyűjtsenek a télre. Akinek nincs készlete, növelje a hitét, és Légióim Isteni Rendelettel gondoskodni fognak róla.

A Szent Szívek népe nem fél, és szilárdan áll a hitben.  Légióim megvédelmeznek téged.  Fogadd az áldásomat.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

KOMMENTÁR

Testvérek a hitben:

A Példabeszédek könyvében, a 30. fejezet 2-5. versében találom azt, ami számunkra Isten Igéje:

"Bizonyára én vagyok a legostobább ember, és nem értem az embert.
És nem tanultam bölcsességet, és nem ismerem a szentet.
Ki szállt fel az égbe és ki szállt alá, ki gyűjtötte ökölbe a szeleket, ki burkolta köpenyébe a vizeket, ki alapította meg a föld minden végét, mi az ő neve, vagy az ő fiának neve? Bizonyára tudod.
Isten minden szava megmérettetik; Ő pajzs azok számára, akik hozzá menekülnek."

Szent Mihály arkangyal szeretettel beszél hozzánk, és misztikus eseményeket közvetít a Boldogságos Szűz Mária testének és lelkének mennybevételéről.  Ezután felszólít minket, hogy nézzük meg az emberi kegyetlenség valóságát, és megmutatja, hogy Isten gyermekei vagyunk, és teljesítjük, amit tőlünk kérnek, így Isten szeretetének, szeretetének, megbocsátásának és annyi isteni tulajdonságának tükörképeivé válhatunk, amelyeket figyelmen kívül hagyunk, és így világossággá válhatunk testvéreink számára.

Erős pillanatokat élünk, és erősen megszólítanak minket, mert tudjuk, hogy Isten a szeretet, de most ez az isteni szeretet megtorlást kér az emberi teremtménytől, hogy megvédje őt. Van irgalom, ha teljes mértékben hiszek az Isteni Irgalmasságban, de az emberi teremtmény kötelességeiben is.

Szent Mihály szavakat ad nekünk, hogy mélyebbre menjünk, például a mozgásban lévő oszlopról beszél nekünk, mégpedig arról, hogy ha Isten népeként személyes érdekeinkben szétszóródunk, akkor gyengévé válunk.  A télről beszél nekünk, és több üzenetben is felszólított minket évekkel ezelőtt, hogy készüljünk fel a téli időkre.

Testvérek, ismételten felszólítanak bennünket, hogy vizsgáljuk meg magunkat belülről, hogy megerősödjünk lélekben. A háború nem az, aminek látszik, testvéreim, Isten népeként a háború a kezdetektől a végéig szellemi, és szellemi marad.

Figyeljünk erre: az Antikrisztus a lelkek zsákmányát akarja, nem fegyvereket, hanem lelkeket... Az Antikrisztust le fogják győzni, és végül a Szűzanya Szeplőtelen Szíve fog győzedelmeskedni.

Figyeljünk testvérek, a megtérés az, amire hivatottak vagyunk: megtérés!

Ámen.
JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE SZERETETT LÁNYÁNAK, LUZ DE MARIA-NAK
AUGUSZTUS 22., 2022

Szeretett gyermekeim:

FOGADD ÁLDÁSOMAT LEGSZENTEBB SZÍVEMBŐL.
TI VAGYTOK AZ ÉN NÉPEM... AKIKET SZERETEK ÉS MEG AKAROK MENTENI.

Szeretett népem, meghívlak benneteket, hogy jöjjetek hozzám. Ahogyan a folyó egyetlen patak, és a főfolyóból eredő mellékfolyók ugyanazt a vizet hordozzák, életet adva mindannak, ami mellettük van, úgy kell gyermekeimnek is átadniuk azt, amit magukban hordoznak: az irántam való szeretetet, és életük minden pillanatában elhozniuk azt testvéreiknek.

FÉLELEM NÉLKÜL, LÉGY FÁRADHATATLAN, ÉS HALADJ TOVÁBB A BIZTOS ÚTON, AMELY HOZZÁM VEZET.

A VELEM VALÓ SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS MINDEN GYERMEKEM SZÁMÁRA ELSŐDLEGES SZÜKSÉGLET.

Gyermekeim, ne szétszóródjatok, maradjatok egységben. Az események meghatározzák az elkövetkezendők irányát.

SZEM ELŐTT KELL TARTANOD, HOGY EGY NAP ALATT TÖBB ESEMÉNY IS TÖRTÉNHET, ÉS ÍGY LERÖVIDÍTHETED A PILLANATNYI SORT.

KÉSZÜLJETEK A FIGYELMEZTETÉSRE, (1) vizsgáljátok meg magatokat belülről, legyetek alázatosak, teljesítsétek azt, aminek a teljesítésére hívlak benneteket, és szeretettel fogadjátok el Szavamat.

A háború előretörése folytatódik, az a háború, amelyet nem láttok, az a háború, amely a nagy áramszünet pillanatát ébresztette fel, az a háború, amely hamarosan a világgazdaságot fogja romba dönteni, (2) az a háború, amelyet az elit érdekei terveztek és irányítottak, és amely aztán elindul, hogy ráerőltesse törvényeit, kormányát, gazdaságát, vallását és oktatását a népekre.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Közép-Amerikáért, a szenvedés a föld megrázkódtatásával jön.

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, az új betegség nagyon súlyos és halálos mértékben fertőző. Védje az immunrendszerét, és tartson készenlétben körömvirágkrémet és moringát (3).

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, hogy a Vatikán jelezze az eljövendő időt.

Olaszország, hogy fogsz szenvedni!
Franciaország, mennyire gyászolom ezt a szeretett országot!

Szeretteim, népem, a vulkánok egyre aktívabbak, az intenzitás erős, és gyermekeim szenvednek.

NÉPEM, A GÖRCS EGYRE ERŐSÖDIK.

Nézzétek meg, mennyire izgatott az emberiség, a gonoszság motiválja és konfliktusokat teremt.
Nézzétek, hogyan szenvednek az enyéim, miközben hamis, ember alkotta istenekhez ragaszkodnak.

Gyermekek, egy vezetőnek világméretű törekvései vannak arra, hogy az egyetlen kormány élén álljon, és ezért nagy és erős harcra kerül sor.

A HÁZAM VESZÉLYBEN VAN...
A GYERMEKEIM Kétségbeesettnek érzik magukat, de nem így van, "AZ VAGYOK, AMI VAGYOK" (2Mózes 3:14), ÉS NEM HAGYOM MAGUKRA ŐKET.

Figyeljetek, gyermekeim, figyeljetek! Ne essenek áldozatul a félelemnek, legyenek megfontoltak, ne számítsanak a betegségek változataira, nem kell sietni.

SZILÁRD HIT. SZERETETEM MINDANNYIÓTOKNAK SZÓL.

GYERMEKEIM, OLYAN IDŐSZAKBAN VAGYTOK, AMIKOR AZ ÖRDÖG AZ ÉN NÉPEM ELLEN TÁMAD. SZENvedni fogtok, de soha nem győztök le, mert én az én népemmel vagyok (Mt.28, 16-20).

Megáldalak benneteket, Szeretetem hatalmas.  Szeressétek Anyámat félelem nélkül.

Áldásom mindannyiukban ott van.

A te Jézusod

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) Kinyilatkoztatások a FIGYELEMRŐL, olvassa el...
(2) A világgazdaság bukása, olvasd...
(3) Gyógynövények, olvasd...



KOMMENTÁR

Testvérek:

Urunk Jézus Krisztus szeretete páratlan és csodákkal teli. Nagy Isteni Szeretettel kínálják fel nekünk, és nekünk most ennyi Kegyelmet kell befogadnunk, kincsként kell megőriznünk, hogy Hitünk erős és igaz legyen.

Testvéreim, mintha a természet belefáradt volna abba, hogy az emberi teremtmény számára biztosítsa a szükséges dolgokat, most nagy hiányt szenvedünk az élelemben, a vízben és mindabban, ami a technológia, a kórházi ellátás és így tovább ellátásához szükséges. Ennek oka az ázsiai országban egyre súlyosbodó válság. A háború terjedése által okozott globális hiányt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Több országot is megneveztek. Nem arról van szó, hogy csak ezeknek az országoknak kell szenvedniük, hanem arról, hogy mindannyiunknak lelki éberségben kell lennünk, és nem szabad szégyenkeznünk hitünk miatt.

Hallgassunk a lelki hívásokra, és legyünk a hitben egyesült testvérek.

Szűzanyánk velünk van, mint az Egyház Anyja, aki a végidők Királynője és Anyja.


Ámen.

Szent Mihály arkangyal üzenete: Milyen erőket használ a háborúban | Luz de Maria de Bonilla 2022.08.28.:
Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus népe: Mint a Mennyei Hadsereg fejedelme, áldalak. Az Atyaistentől kapott kardom megőrzi Isten szeretetét, hogy megvédje az embereket minden rossztól, és meggyógyítsa testüket és lelküket. Én vagyok Isten népének védelmezője, és harcolok a Sötétség ellen, hogy világosságot hozzak az emberiségnek. Szeretem az imáitokat és azt, hogy Hozzám intézitek őket, de mint Isten népe, be kell teljesítenetek Isten akaratát mindennapi viselkedésetek során, minden pillanatban és körülmények között megőrizve az igaz Isten gyermekének egyensúlyát, józanságát, állhatatosságát és szeretetét. Különféle imákat hallgatok napközben és néhányat alkonyatkor is, de ha nem Isten akaratát cselekszitek, akkor távol állsz attól, hogy Engem elégíts ki. Nem csillogó oltárokat akarok, hanem apró oltárokat az otthonokban, és Isten akaratának beteljesülését mindannyiótokban. El kell mondanom nektek, hogy aki azt mondja, hogy ő az én imádóm, annak Isten és felebaráti szeretetét úgy kell tartania, mint önmagát, mint egy pásztorbotot. Vedd észre, hogy ami jelenleg kibontakozik a Teremtésben, az elsősorban Isten emberét éri el. Ha Istennek ez a teremtménye megkeményedett szívű és szennyezett elmével rendelkezik, akkor amikor a Teremtésre néz, lelki magatartásában elpusztítja azt. Isten céljai lassan beteljesednek, és a különböző kinyilatkoztatások egy fénysugár sebességével teljesednek be. Az embernek része volt Isten terveinek megváltoztatásában, és ez a pillanat azok beteljesülése. A vizek ellenőrzés nélkül nagy számban szállnak fel, a szél erősen fúj, károkat okozva, a tűz váratlanul jön és a széllel együtt mindent eléget, ami az útjába kerül, a föld különböző helyeken összeomlik... Az állatok meglepik az embereket viselkedésükkel... Madarak elpusztulnak a levegőben a mérgező anyagok által szennyezett levegő miatt, amelyeket az ember maga szállít levegővel, aminek következtében a madarak lehullanak anélkül, hogy városokban élnének. Legyen óvatos, és ne érintse meg őket. A tengerekből és folyókból meglepő számban bukkannak elő tengeri állatok, és az elképzelés az, hogy a Föld mélyrétegei mozognak, amitől a tengeri állatok ösztönösen ki akarnak jönni, hogy megmentsék magukat. A mezőkön az állatok nagy számban pusztulnak el. Isten népe, hogy egy bizonyos hatalom mit használ a háborúban, az felülről van próbára téve. Ez egy mozgalom a Teremtésben. Ez az emberi izgatottság, amelyet a Sátán arra használ, hogy mérgezett nyilait küldjön azoknak, akik megtagadják a hitet vagy kigúnyolják a hitet, vagy akik haragban vagy lelki ostobaságban vannak. Ezek a nyilak elérhetetlenné tesznek, elveszíted az irgalmas szeretetet, az érzékenységet, és mértéktelenül növekszik az "egod", amíg el nem ítéled magad; hacsak nem szánjátok rá magatokat az imára és a böjtre, hogy a méreg elhagyja őket, és az emberiség közelebb kerüljön Istenhez. A Démon támadása az ember ellen azt jelenti, hogy hamarosan lázadások lesznek különböző országokban, és a zavargások nem késlekednek, bár az elnyomás azonnali. A kommunizmus megragadta a kormányokat, és az elit választja meg őket, szegényebbé téve a szegényeket, elszegényedve a középosztályt, és a nagy kapitalisták státuszuk megszűnését látják, ha nem hajlandók elzárni magukat. Ne veszítsd el hitedet, imádkozd a Szent Rózsafüzért. Sokan szeretnének közelebb kerülni a nagy Mária-jelenések helyszíneihez, anélkül, hogy meggondolnák, hogy az út bármely részén megmaradhatnak; azonban Isten az Ő végtelen irgalmában úgy döntött, hogy az egész világ Mária-szentélyeiben gyermekei csodával lesznek megáldva, és néhány helyen, nagyon távol a fő városoktól, a Szentháromság is megáld majd benneteket. Mindezekben a szentélyekben víz hint majd, hogy meggyógyítsa a betegeket testben és lélekben. Isten népe, ne ess kétségbe, tartsd meg a hitet erősen és rendíthetetlenül. Tesztelnek téged. Tápláljátok az elméteket, támogassátok egymást, és nem fogtok csalódni. Ne félj, Légióim olyan fegyverrel harcolnak, amely ellen a Démon megőrül: ez a Szeretet fegyvere. Isten népe, az én kardomat Isten adta, és Isten akaratát és a gonosz elleni hatalmát jelzi. Megvédelek és harcolok érted Isten parancsára. Növeld a hitedet félelem nélkül
.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése