2010. november 18., csütörtök

2010.11.17.

2010. november 17. Szerda
Szentmise előtt
Látomásban láttam magamat a földön ülni, mint aki elesett, de az Úrjézus fehér ruhában odajött hozzám, kezét felém nyújtotta és felemelt. Jézus: Drága gyermekem! Minden elesésedkor, ha bocsánatot kérsz Tőlem, én felemellek irgalmammal. Bízz az én irgalmamban!
Szentmise elején
Látomásban az Úrjézus és a Szűzanya jött el hozzánk a szentmisére.
Áldozati liturgia
Látomásban, meglepetésemre, Pio atyát és a Szűzanyát láttam fehér ruhában. Felajánlásnál a Szűzanya és Pio atya egyszerre fogta meg a kelyhet és emelte fel, majd az Úrjézust láttam, aki megáldotta az ostyát és a bort is. Jézus: Drága gyermekem! Fontos, hogy az ostyát és a kelyhet, melyben bor van, mindig szeretettel és tisztelettel ajánlják fel nekem, mert én minden egyes alkalommal szent kezeimmel megáldom az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Gyermekem, valóban láttad Pio atyát, mert én így akartam. Azért, mert szeretném, hogy a szíved és lelked közel kerüljön védőszentedhez. Szükséged van védőszentjeid közbenjárására, mert ők segítenek és megtanítanak, hogyan kell járnod a szentté válás útján.
Szent vagy
Látomásban a Mennyei Atya felállt a trónjáról és karjait kitárva tartotta felénk. A Szűzanya, mellette Pio atya, és mögöttük az angyalok ezrei térden állva énekelték a Szent vagy éneket. Mennyei Atya: Drága gyermekem, kövessétek égi Édesanyátok és Pio atya példáját. A Szentháromság boldogan hallgatja meg éneketeket, de nagyon fontos, hogy mindig szívből és lélekből tudjatok hozzánk énekelni!
Isten báránya
Látomásban az angyalokkal, a Szűzanyával és Pio atyával együtt térdeltünk az Úrjézus keresztje előtt és kértük az Ő irgalmát. Jézus: Kérjétek irgalmamat! Mert irgalmam végtelen és határtalan.
Szentáldozás előtt
Látomásban a Szentháromság jelenlétében Pio atya áldoztatott bennünket, fehér ruhában volt. Mielőtt odaértem Pio atyához, láttam, hogy mosolyogva és szeretettel adja nekem az Úrjézus testét. Pio atya: Drága gyermekem! Nagy öröm volt számomra, hogy megáldoztathattalak téged, mint lelki gyermekemet.
Szentmise végén
Látomásban Pio atya áldott meg minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Majd Pio atya meghajolt a Szentháromság előtt és utána már nem láttam őt. Jézus: Drága gyermekeim! Szentmise után mindig hajoljatok meg előttünk, mert mi mindig ott vagyunk égi trónunkon és figyelünk benneteket.
Újból sétáltam hazafelé, és lépcsőn a tetején Pio atya állt és felém nyújtotta a kezét. Pio atya: Drága gyermekem, ne feledkezz meg rólam! Mert én is fogom kezedet, mint az Úrjézus és a Szűzanya.
 
Most úgy érzem le kell írnom, hogy mi történik velem a szentáldozás előtt. Körülbelül három napja mindig, amikor megyek áldozni, erős rózsa illatot érzek néhány másodpercen keresztül, érzem ezt az illatot és tudom, hogy a Szűzanyából árad a rózsa illat. Szűzanya: Drága gyermekem! Ez egy külön kegyelem számodra, mert megéreztettem veled az én valóságos jelenlétemet szentáldozáskor, és ezáltal még jobban megerősítelek hitedben, hogy amit látomásban látsz az nem a képzeleted szüleménye, hanem valóságosan minket látsz lelki szemeiddel. Ne kételkedj gyermekem, abban, hogy ez a rózsaillat tőlem származik-e vagy sem! Neked is, hozzám hasonlóan, illatos virágszálként (tiszta lélekkel) kell élned itt a földön, mint ahogyan én éltem köztetek. Szentfiam boldog, ha kertjében tiszta virágot talál. Ellenben, aki bűnösen él, annak virága bűzlik és látványa elszomorít minket, Égieket.
Megkérdeztem az Úrjézust, hogy mostanában észrevettem, hogy nem érzem olyan erősen a látomásokat, mint korábban. Biztos vagyok benne, hogy mindez az én hibám. Jézus: Drága gyermekem, ez nem sak veled fordul elő, hanem más választottaimmal is. Elmondom neked, gyermekem, hogy ez egy próbatétel számodra. Próbára teszem hitedet, hogy bízol-e benne, hogy minden látomás tőlem ered. Megerősítem számodra, gyermekem, hogy ilyen dolgokat, melyeket látsz lelki szemeiddel, képtelen lennél elképzelni a te kis értelmeddel. Ezért, kérlek, bízz bennem és kegyelmeimben!
Édesanyám tömjénillatot érzett, és megkérdezte általam az Úrjézust, hogy van-e ennek jelentősége? Jézus: Drága kislányom! Emlékszel, mit mondtam neked tegnap lányodon keresztül? Íme ez az egyik kegyelmemnek a jele, mert megéreztettem veled jelenlétemet. Mert bárhol is vagy, én ott vagyok melletted. Ne gondold azt, hogy csak gyermeked mellett vagyok érezhetően és valóságosan jelen. Ez tévedés! Mert én mindnyájatok között jelen vagyok, legyetek bármilyen lelkületűek, semmi sem befolyásolhatja az én jelenlétemet.