2012. március 16., péntek

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2012. március 6. Szentségimádáson Jézus: "Drága kislányom! Az idő nagyon közel van. Hamarosan megítélem ezt a világot a számból kijövő kétélű karddal, az Igével. Ez azt jelenti, hogy mindenkit az Evangélium igazsága fog megítélni, vagy megszentelni. Aszerint, hogy az illető milyen életet élt. Az igazak még szentebben lesznek, de a bűnösök nagyon fognak gyötrődni. Sokakat félelem kerít a hatalmába már ezen üzeneteim elolvasásakor is, mert tudják, és érzik, hogy a bűn útján járnak, és rettegnek szembesülni rémes tetteikkel, és Velem, az örök Bíróval. Pedig Én irgalmas vagyok mindenkihez, csak meg kellene bánni a bűnöket, és az igazak útjára kellene térni. De ha valaki megátalkodott, és semmibe veszi figyelmeztetéseimet, akkor viselnie kell a következményeket. A poklot maga választja az ember, ha megmarad bűneiben, és nemmel válaszol hívásomra. Az ilyet magára hagyom, lemondok róla, mert Én előre látom mindenkinek a sorsát. Jóllehet, még a vesztébe rohanó bűnös lelkeket is figyelmeztetem a lelkiismeretük vádja által, és más megtért embereken keresztül. De ha nem akar megtérni, nem erőltetem, mert tiszteletben tartom a szabad akaratot. A ti imáitok azért fontosak a bűnösök számára, mert olyan kegyelmeket esd le nekik, amelyeket a ti áldozataitok, szenvedéseitek és imáitok nélkül nem kaphatnának meg. Azért kicsi gyermekeim imádkozzatok!
Hozzatok még több áldozatot, és viseljétek türelemmel szenvedéseiteket! Minden imátokat a bűnös lelkekért ajánljátok fel, mert a ti felajánlásaitokon múlik örök sorsuk. Jóllehet, a tisztítótűzben szenvedő lelkek sokat szenvednek, de ők már nem kárhozhatnak el. De ha ti nem imádkoztok a bűnösökért, azok elkárhoznak, és az örök tűzre mennek a pokolba, a vég nélküli kínszenvedésre. Szegényeket elvakítja a sátán. Már nem tudják megkülönböztetni a jót a rossztól, a hasznosat a károstól. Ezért kell értük imádkozni. Sokszor egy tragikus végkimenetelű baleset, vagy egy súlyos betegség által kényszerülnek szembesülni a halállal. Tele vannak félelemmel, mert mindegyikük érzi, hogy rossz úton jár, és az élete végén az ítélet következik. Olyan ez, mint amikor egy ember megöli a másikat a pénzéért. Kirabolja, és utána retteg, mert tudja, hogy ha elfogják, megbüntetik. Még a hitetlen ember is érzi, mert a lelkiismerete figyelmezteti, hogy van számonkérés. Ezért tele van félelemmel a halált illetően.
Gyermekeim! Mondom nektek: rengetegen kárhoznak el. Az időt, a földi életet elfecsérelik. Előbb felesleges dolgokkal foglalkoznak, majd vétkeznek. Hamar lecsúsznak a lejtőn, és a szakadék szélére esnek. Ha ilyen állapotban találja őket a halál, a pokolba zuhannak. A legnagyobb betegség a megátalkodottság. Találóan mondja a közmondás: a fa arra zuhan, amerre dől. De az állhatatos, hittel teli ima, és a türelemmel elviselt szenvedés, amelyeket az Én szenvedéseimmel egyesítetek, ki tudja hozni a lelkeket a megátalkodottságból. Azért, mert a Velem egyesített áldozatos élet és szenvedés láttán Atyám az Én Véremet látja a bűnösökön, akikért felajánljátok, és a ti szenvedéseiteket és áldozataitokat úgy fogadja, mintha azt Én hoznám meg itt és most általatok. Ezért nagy irgalomra indul a Szíve, és még bőkezűbben árasztja ki a kegyelmét. Gyermekeim, a mennyben mindenki annyira gazdag és boldog, amennyi lelket mentett meg a földön. Újra mondom: imádkozzatok, és hozzatok még több áldozatot a szegény bűnösökért! Ezzel megdicsőítitek a Nevemet, és nagy örömöt szereztek Nekem. Az idő rövid. Addig imádkozzatok, amíg még le nem zárul ez a korszak. A nagy figyelmeztetéssel, amely már itt van a küszöbön, elkezdődik a korszakváltás. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. március 6. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem:
"Hőn imádott egyetlen Istenem, Uram, Megváltóm, Mindenem! Hálát adok Neked, hogy megteremtettél, hogy megismertelek és megszerettelek. Hálát adok, hogy meghívtál a Katolikus Egyházba. Hálát adok minden Szentmiséért és Szentáldozásért. Amikor betérsz a lelkembe, lángra gyújtod szívemet. Lelkem csendjében Te szólsz hozzám. Árad Belőled a szeretet, és én kimondhatatlanul boldog vagyok, amiért leereszkedsz hozzám, méltatlan teremtményedhez. A legnagyobb boldogság számomra az, hogy a Te ostyád, a Te otthonod lehetek. Lelkem a Te palotád, és a Te fényed ragyog be engem. Téged sugározlak ki az emberek között. Olyan nagy öröm Veled egyesülni a Szentáldozásban, hogy ha Te nem tartanál életben, bele halnék a boldogságba. Jézusom, Uram, Istenem és Mindenem! Már csak egy nagy vágyam van. Az, hogy belehaljak ebbe a nagy boldogságba, és színről színre lássalak Téged. Kérlek, végy fel engem, méltatlant szentjeid sorába! Add, hogy lássam dicsőségedet, és egy egész örökkévalóságon át hálát adjak Neked! Szó nem képes kimondani, mennyire szeretlek. Elepedek Érted, szüntelen Rád gondolok, és Téged imádlak. Bármely pillanatban kész vagyok, és várom, hogy Magadhoz vegyél az örök hazába, a Te dicsőségedbe, a Te boldogságodba. Vágyva vágyom Hozzád! A lelkem már haldoklik ettől a nagy vágytól. Jöjj el Uram Jézus! Jöjj, a Te hitvesedhez! Jöjj mielőbb! Várlak, imádlak, elepedek Érted! Kérlek, jöjj! Ámen."

2012. március 9. Szentségimádáson Jézus: "Drága kislányom! Az idő rövid.
Készülj! Mindaz hamarosan megtörténik, amit megjövendöltem általad.
Meglesz a nagy figyelmeztetés, utána a keresztényüldözés. Sokakat elhurcolnak és megölnek. A terv már előre el van készítve. Ha tudnád, hogy mi van a rejtekben, halálra rémülnél. Kivégzőeszközök, amelyekkel tömegével pusztítják majd az embereket. Gyermekeket, felnőtteket, nőket és férfiakat válogatás nélkül. Ez a terv már évtizedek óta el van tervezve, és most akarják megvalósítani. Nagyon sok embert ki fognak végezni. Gázkamrák vannak és hullaégető kemencék, amikkel szinten pillanatok alatt emberek tömegét fogják eltüntetni nyomtalanul. Ezek az emberek, akik ezt kitervezték és megvalósítják, soha nem láthatják meg az Én dicsőséges országomat. Örökre elvesznek.
Imádkozzatok, hogy megtérjenek a nagy figyelmeztetéskor, és ne vetemedjenek ekkora gaztettre. Mert ha a nagy figyelmeztetés ellenére is megátalkodottak maradnak, a pokol rettenetes tüze fogja égetni őket örökkön örökké.

Kislányom! A történekem legnagyobb keresztényüldözése előtt áll Egyházam. Elsősorban titeket, katolikus gyermekeimet fognak üldözni. A vád ellenetek ez lesz: tiltott bálványimádás. A "bálvány" az Oltáriszentség lesz, amelyben valóságosan jelen vagyok feltámadott Testemmel és Véremmel. Mivel ti Engem imádtok, Aki értetek kínhalált szenvedtem, és harmad napra feltámadtam, ezért meg fognak ölni benneteket. De ti ne rémüldözzetek! Ezeknek mind be kell teljesülni.
Nem különb a szolga az Uránál, a tanítvány a Mesterénél. Ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Ahogy Engem megöltek, mert Isten káromlónak tartottak, úgy titeket is meg fognak ölni, mert ti Engem, a Feltámadottat imádtok. Ezeket azért mondtam el nektek, hogy ne érjen váratlanul. Előre felkészítelek benneteket. Virrasszatok és imádkozzatok! Legyetek szüntelen készenlétben, mert nagyon hirtelen fog kitörni a keresztényüldözés.

Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik megtartjátok törvényeimet. Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, mert ezen kívül semmi egyebet sem tudnak tenni. Tartsatok ki mindhalálig!
Valljatok meg Engem az emberek előtt! Tegyetek Rólam tanúságot! Akkor Én is megvallak titeket Atyám, és az Ő szent angyalai előtt, és befogadlak benneteket az Én dicsőségembe, az örök boldogságba.
Letörlök a szemetekről minden könnyet. Ott nem lesz többé gyász, sem jajkiáltás. A mennyország örökösei lesztek. Ragyogó feltámadott szellemi testet fogtok kapni. Fiatalok és erősek lesztek mindörökké.
Ott minden kívánságotok teljesül. Sőt, a mennyország minden vágyatokat felülmúlja, mert az Isten végtelen és mindenható. Bármit megtehet.
Atyám úgy szeret benneteket, hogy nektek adja az országot, ahol Velem együtt fogtok uralkodni mindörökké. Tartsatok ki mindhalálig!
Valljatok meg Engem az emberek előtt! Akkor elnyeritek Atyám országát, amelyet azoknak készített, akik Őt szeretik. Erre áldalak meg titeket kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. március 9. Szentségimádáson Jézus: "Drága kislányom! Az idő rövid.
Készülj! Nemsokára a véreteket fogják kiontani Énértem. Ne féljetek, és ne rettegjetek! Így fogjátok megdicsőíteni az Emberfiát, amiképp apostolaim is vértanúságukkal dicsőítették meg az Istent. Senkinek sincs nagyobb szeretete annál, mint aki életét adja barátaiért.
Barátaimnak mondalak titeket. Én az életemet adtam értetek. Ti is adjátok az életeteket Értem, és akkor a földről egyenesen a mennybe jöttök. Vértanú szentjeim sorába emellek benneteket, és a mennyei boldogság legmagasabb fokát fogjátok elnyerni, mert a legnagyobb szeretetet tanúsítjátok Irántam. Így lássátok a rátok váró szenvedést!
Szeressetek Engem lángolóan, és akkor könnyű lesz és édes, mert az Én igámat veszitek magatokra, és az Én terhemben osztoztok.

Gyermekeim! Az idő elérkezik. A haladék lejár. Készüljetek! Minden itt marad. Mindent itt hagytok, de a cselekedeteiteket mindet magatokkal hozzátok. Az élet rövid. De elég ahhoz, hogy elnyerjétek az örök életet. Használjatok fel minden lehetőséget és alkalmat a szeretet jócselekedeteinek a meghozatalára! Tegyetek jót minden rászorulóval, különösen hittestvéreitekkel, hogy miattatok dicsőítsék az Istent! Az idő hamar lejár. Készüljetek! A nagy figyelmeztetés már itt topog a küszöbön. Utána gyorsan kitör a keresztényüldözés. Gyermekeim!
Készüljetek! Ne féljetek! Tegyétek a jót! Tegyetek meg mindent, amire még lehetőséget és időt kaptok Tőlem! Elsősorban imádkozzatok!
Járuljatok a szentségekhez! Tanítsátok a tudatlanokat! Oly sokan nem ismernek Engem, örök életük Szerzőjét! Vegyetek Szentírást! Elsősorban Újszövetséget, és adjátok oda a rászorulóknak! Azoknak, akik még nem ismernek Engem, hogy megismerjenek és megszeressenek, és elnyerjék az örök életet. Szólítsátok meg az embereket, különösen a fiatalokat, de előtte imádkozzatok értük! Imádkozzátok el az ördögűző imát (Szent Mihály kezdetűt), és kérjétek a Szentlélek kiáradását! Csak ezután beszéljetek nekik Rólam, és imádkozzatok értük, és velük, hogy megtérjenek! Mutassatok nekik jó példát! Ti asszonyok és lányok! Ne kövessétek ezt a parázna divatot! Viseljetek hosszú szoknyát és bő blúzt! A ruha ne adja ki az alakotokat! Öltözködjetek szemérmesen!
Kövessétek az Én Szent Édesanyámat mindenben! Ő legyen a ti példaképetek! Legfőképpen pedig szeressetek! Akkor mindnyájan szépek lesztek, mert a szeretet kiül az arcotokra. Ne használjatok arcfestéket! A lelketeket díszítsétek, akkor kívül is szépek lesztek!
Azt mondtam: az Én békémet adom nektek, amit a világ nem adhat. De csak azoknak tudom adni, akik befogadják. Higgyetek az Evangéliumban és Bennem is! Adjátok át az életeteket Nekem! Hagyatkozzatok Rám teljesen! Akkor beteltek az Én békémmel, és a Szentlélek vezet benneteket. Megtapasztaljátok Atyám gondviselő szeretetét, és nem fogtok aggódni a holnap miatt. Gyermekeim! A mennyország köztetek van, ha hitben és szeretetben éltek. Az örökkévalóságban az folytatódik, amit itt a földön éltek. Itt dől el örök sorsotok. Ti választjátok meg, hogy kinek szolgáltok: Istennek vagy a sátánnak. Gyermekeim! Ne kövessétek a sátán hívását, mert az a kárhozatba visz! Engem kövessetek, a jó Pásztort, Aki az életemet adtam juhaimért. Ha Engem követtek, akkor utánam jöttök a keresztúton, mert Én minden követőmet az önmegtagadásra és a kereszthordozásra hívtam meg. Én megyek előttetek fel a Golgotára, a keresztre. Ide hívom meg szentjeimet, akikkel megosztom dicsőségemet. Ne vonakodjatok a szenvedéstől!
Amilyen mértékben azonosultok Velem a megaláztatásokban és a szenvedésekben, olyan fokban fogtok részesülni dicsőségemben. Legyetek bátrak! Tartsatok ki mindhalálig, és akkor a fejetekre teszem az élet koronáját. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."


2012. március 11. Szentségimádáson Jézus: "Drága kislányom! Elérkezett az óra. Beteljesülnek a próféciák. Aki áll, az vigyázzon, hogy el ne essék! Most elválik, hogy kinek mit ér az építménye. Aki Rám, a sziklára épített, az bő jutalmat kap. Aki képmutató volt, az a képmutatók sorsára jut. Aki igaz volt, az elnyeri méltó jutalmát. Jaj, a gonoszoknak, mert a pokol tüze vár rájuk.

Drága gyermekeim! Befejeződik ez a korszak. Egy új következik, amit csak kevesen érnek meg. Vigyázzatok! Éljetek szüntelen készenlétben! Mindenki éljen halálra készen, mert bármikor elragadhatja a halál. Ítélet köszönt most erre a világra. Már eddig is sok természeti csapás és háború sújtotta a földet. Jaj, azoknak, akik mindezek láttán nem tartottak bűnbánatot, mert ők is elvesznek, akárcsak a többiek. A türelmi idő, a haladék lejár. Ítéletem végig söpör az egész világon. Megítélek mindenkit tettei szerint. A nagy figyelmeztetés most jön. Ez a legutolsó lehetőség a megtérésre. De százszor jobb annak a sorsa, aki nem hagyta az utolsó pillanatra. Aki megtért, annak nyugodtabb lesz a lelke, és háladalt fog Nekem zengeni a nagy figyelmeztetéskor. Azok, akik megrögződtek bűneikben, sokan szörnyet fognak halni a rémülettől. Egyszer Avillai Szent Teréz azt kérte Tőlem, hogy mutassak meg neki egy súlyos bűnben élő lelket. Én azt válaszoltam neki, hogy nem, mert bele halna a látványba. De megmutattam neki egy bocsánatos bűnben élőt. Ő ettől olyan rosszul lett, hogy ágynak esett. Ma pedig szinte alig akad egy-egy igaz ember. Mindenki bűnben él. Sokan, rengetegen halálos bűnben. Ez azt jelenti, hogy a pokol itt van a világon, mert a bűnös emberek, akik a sátán rabszolgái, a poklot szabadítják rá a világra. Ezért van annyi rossz dolog a földön. Az igaz emberek viszont, akik Engem szolgálnak, nem állnak szóba a gonosszal. Ezért az igazak által a mennyország is a földön van. Mint ahogy a tűz meg a víz nem fér meg egymás mellett, úgy a gonoszok sem tudnak együtt élni az igazakkal. Azért, mert más az értékrendjük. A bűnösök a bűnt magasztalják, és azzal dicsekszenek, amit szégyellniük kellene. Az igazak pedig az Istent magasztalják, és a szeretet törvénye szerint élnek. Ezért a gonoszok gyűlölik az igazakat, és ellenük fordulnak. Maga a sátán gyűlöl bennük, mert irigy az igazakra, hogy elnyerik az örök boldogságot, amit ő végképp elveszített. De ti, gyermekeim, csak tartsatok ki mindvégig törvényeim megtartásában! Kövessetek Engem a keresztúton! Ha Mellettem maradtok, Én megvédelek titeket. Ti soha ne féljetek a sátántól! Szálljatok szembe vele keményen a hit erejével! Én Magam harcolok értetek. Ti az Én védelmem alatt álltok. Szent Vérem borít be benneteket. Szent Testem a ti védőpajzsotok, amit magatokhoz vesztek minden Szentáldozásban. Ti soha ne féljetek! Én már legyőztem a sátánt. Ő csak annyit tehet, amennyit Én megengedek neki. Attól se féljetek, ha megölik a testet! Állhatatosságotokkal és hűségetekkel dicsőítitek meg az Istent. Rövid szenvedés után az örök boldogság lesz a jutalmatok. Újra mondom: ti soha ne féljetek! Én veletek maradok minden nap a világ végezetéig. Éljetek szüntelen készenlétben! Tartsatok ki mindhalálig, és Én a fejetekre teszem az örök élet koronáját. Erre áldalak meg benneteket kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. március 11. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem:
"Hőn imádott édes jó Jézusom! Mindenek fölött szeretlek Téged. Imádlak Téged. A lelkem eleped Utánad. Vágyva vágyom Szent Színed látására! Minden Szentáldozással egyre jobban átlényegülök Beléd. Mi ketten egyek vagyunk a mindeneket felülmúló örök szeretetben. Jézusom, örömöm, egyetlen vigaszom. Te vagy boldogságom, támaszom, Megváltóm. Te vagy a gyógyítóm, tanítóm, mesterem. Csak Belőled élek, Te vagy a fény, amely megvilágítja elmémet. Te vagy a bölcsesség, amely a tudást adja. Te vagy a menny, az örök élet. A Te Tested éltet, a Te Véred tisztít és táplál. Te vagy a védőpajzs. Te tartasz fenn ebben a siralomvölgyben. Te vagy a remény és minden jónak forrása. Te fönt vagy a kereszten, és mindeneket Magadhoz vonzol. Drága Szent Megváltóm! Kérlek, engedd meg, hogy egyesüljek Veled a szenvedésben és a halálban, és egy legyek Veled a feltámadásban. Drága Jézusom! Imádott Megváltóm! Kérlek, vedd Magadhoz Hozzád vágyódó lelkemet! Mikor lesz már Uram, hogy meglátom Arcodat? Téged vágylak látni, csodálni, imádni az egész örökkévalóságon át! Köszönöm, hogy megadod, mert Te is ezt akarod. Köszönöm, hogy Te adod a szívembe a vágyat, amelyet be fogsz teljesíteni. Köszönöm, hogy itt minden véget ér, és a Te országodban van örök életünk, ahol vég nélkül fogunk örvendezni Veled, a szentek Szentjével az örökös dicsőségben. Ámen."

2012. március 15. Szentségimádáson Jézus: "Drága kislányom! Az idő rövid. Beteljesítem mindazt, amit megjövendöltem általad. Sajnos a világ nem tér meg, így nem kerülheti el a rá váró büntetést. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Így még sok lelket menthettek ki a sátán karmaiból. Egyébként a hitetlenek száma egyre nő, és sajnos nagyon sok lélek kárhozik el. Ti, kicsi gyermekeim, legyetek szüntelen készenlétben, mert soha nem látott természeti katasztrófákkal és eseményekkel látogatom meg a föld lakóit. Ne féljetek! Inkább imádkozzatok! Mindenek fölött reménykedjetek Bennem, a Megváltóban, Aki megszereztem számotokra az örök életet. Ne feledjétek: az örök élet a síron túl van. Ezért reméljetek Bennem mindhalálig! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében." 

Márton által Dejtéről 2012. március 15-én

http://metropolita.hu/wp-content/uploads/dejte3.gif 

Gyermekeim!
     Jöjjetek karjaimba, hogy megtapasztaljátok, mennyire szeretlek benneteket. Szeretetemmel meg akarlak védeni benneteket az önzés tüskéjétől, amely elpusztítja a szeretetet, és bezárja a szíveteket. A szeretet imájával meg akarom szüntetni a köztetek lévő hidegséget. Imádkozzatok velem együtt, mert a közös ima meggyógyítja a világot. Nem azért jött a Fiam, hogy továbbra is szolgaságban éljetek, hanem hogy szabadok legyetek Őbenne. Hordjátok magatokban Jézus keresztjének a győzelmét, és az örömöt, amely kiáradt Húsvét reggelén, s a szeretetlenség tüskéi nem sebeznek meg benneteket. Jézus és az én szívem szeretetébe merítelek titeket.

Márton által Dejtéről 2012. március 15-én

Gyermekeim!
     Jöjjetek karjaimba, hogy megtapasztaljátok, mennyire szeretlek benneteket. Szeretetemmel meg akarlak védeni benneteket az önzés tüskéjétől, amely elpusztítja a szeretetet, és bezárja a szíveteket. A szeretet imájával meg akarom szüntetni a köztetek lévő hidegséget. Imádkozzatok velem együtt, mert a közös ima meggyógyítja a világot. Nem azért jött a Fiam, hogy továbbra is szolgaságban éljetek, hanem hogy szabadok legyetek Őbenne. Hordjátok magatokban Jézus keresztjének a győzelmét, és az örömöt, amely kiáradt Húsvét reggelén, s a szeretetlenség tüskéi nem sebeznek meg benneteket. Jézus és az én szívem szeretetébe merítelek titeket.