2021. június 30. - Jézus, a Jó Pásztor hívása nyájához. Üzenet Enochnak. * Készülj fel anyagilag és lelkileg, mert közeledik a nagy összeesküvések és megtévesztések ideje; a nagy spirituális harc ideje, ahol megtisztulsz, mint az arany a tűzben * „Az én nyájom, békém legyen veled.


A nyáj juhai, az Egy Világrend luciferi kormánya már megkezdte az emberiség leigázását; napirendjük a jelenlegi járvány elleni oltásokkal kezdődött, amelyekkel a világ népességének nagy részét meg akarják tizedelni. Gonosz terveik között szerepel még a demokratikusan megalakult kormányok elleni zavargások és tüntetések támogatása is a káosz és az anarchia létrehozása érdekében, amelyek destabilizálják a demokráciákat, gyengítik őket, és így képesek bevezetni az ateista kommunizmust, hogy erőt nyerjenek a országok és kormányok.

Azok az üldözések, különösen a keresztények és a katolikusok, valamint a templomok és vallási helyek megsemmisítése és meggyalázása, azok terveik részét képezik, amelyekkel Isten Népének hitét akarják megszüntetni. A világjárvány ürügyét arra használták, hogy az egész világon bezárják Atyám házait. Nagy szomorúságot érzek, amikor láttam, hogy sok pásztorom az összeesküvők és a gonosztevők játékát követte, gyengítette egyházamat és elnyomta Szentáldozatomat. A világjárvány körüli új összeesküvéseket és megtévesztéseket a gonosz küldöttei kitalálják, hogy az emberiséget hosszabb ideig bezárják, és ezért képesek legyenek végleg bezárni templomaimat, meggyalázni és megsemmisíteni őket. Így beteljesedik Dániel jövendölése, ahol a Szentáldozat megszüntetéséről és a Templom elhagyatott utálatosságáról beszél (Dániel 12, 11).

Az én nyájam, a hiány és az éhínség idején az Egy Világrendet irányító elitek el akarják kezdeni gyengíteni a világ gazdaságát, különösen a szegényebb országokét, hogy a tervezett háború beköszöntével a papírpénz eltűnjön örökké. Csökkenteni kívánják a mezőgazdasági és a hústermelést is, hogy elárasszák a világot a laboratóriumokban létrehozott géntechnológiával módosított élelmiszerekkel, új vírusok, betegségek és járványok megjelenésével tizedelik a világ lakosságát. Ezeket a géntechnológiával módosított termékeket a legszegényebb nemzetek vagy a fejlődő országok lakosságának szállítják és terjesztik. Az egész nyájat a sötétség gyermekei úgy tervezték, hogy leigázzák a nemzeteket és csökkentsék a világ népességét, így amikor az Antikrisztus megjelenik, mindent visszafognak, hogy semmiféle ellenállásnak nem felel meg, és így a világ megváltójaként és a várható messiásként egyaránt dicsérhető. Készülj fel akkor, nyámon, anyagilag és lelkileg, mert közeledik a nagy összeesküvések és csalások ideje; a nagy lelki harc ideje, ahol megtisztulnak, mint az arany a tűzben.

Béke otthagylak, Békességem, amit adok neked. Térj meg bűnbánatot és térj meg, mert közel van Isten Királysága.

Mestere, Jézus, a jó pásztor.

Készítsd el, nyárom, az üdvös üzeneteimet, amelyeket az egész világ ismer. ”

https://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html