2013. március 5., kedd

Telefon Los Angelesből...---Jézus válasza.


Drága Testvérek!


Ma felhívtak Los Angelesből.
Ismerősöm azt a hírt kapta Garabandál hírközlőjétől, Maria Saracotól, hogy a nagy Csoda napja most április 11-én (csütörtöki napon) várható.
Előtte lévő hetekben pedig a Figyelmeztetés. Maria S. most utazik el Garabandálba, ahová már sokan utaznak.
Mivel a hír megbízható ismerőstől jött, aki pontos információval van ellátva, nem merem elhallgatni.
Nem fűzök hozzá semmit, és nem is akarok hozzászólni. Istennél semmi sem lehetetlen.Az értesítést kaptam, továbbítom Isten áldásával:
Mária

Drága Testvérek!
Nem hagyott nyugodni a lelkem ennek a hírnek olvasása után ,tovább sem küldtem addig, míg a kadarkúti Éva néni közbenjárása által Jézusunkat meg nem kérdeztem erről a dologról.
A válasz, 2013.03.05.21:15.

Jézus válasza:" Drága gyermekeim!

Itt vagyok előttetek. Tudom rendkívüli módon érdekel benneteket , hogy mikor lesz a Nagy Csoda és a Figyelmeztetés. Mennyei Atyám ennyi idővel előtte egyetlen választottjának sem árulja el, nem akar pánikot kelteni, öngyilkosságokat látni. Ne féljetek, bízzatok Bennem, valóban nagyon, nagyon hamar bekövetkeznek ezek az események. Előbb fog megtörténni, mint a keresztényüldözés. Márpedig üzeneteim alapján az új pápaválasztásának következtében, jönnek a reformok és ennek lesznek ellenzői. Bekövetkezik a nagy egyházszakadás, és a hatalmon lévők üldözni, eretneknek nevezi az Én igazi, hűséges Egyházamat. Mielőtt ezt megteszik, meg lesz a Figyelmeztetés.

Ne féljetek! Nektek, akiknek tiszta a lelke, és hűségesek Hozzám, örömet és boldogságot fog jelenteni.

Rengeteg gyermekemet megmentem.

Imádkozzatok azokért, akik most halálos bűnben vannak. Egy bárányomat sem akarom elveszíteni!

Vigyázzatok! A dátumokat nem Én adom.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.

Kereszténység üldözése Hazánkban is, erről miért nem beszélnek...?

Keresem azt a rendelete(ke)t mellyel elvették a templomok közvetlen környezetét a plébániáktól, hogy ily módon szabadkőműves tereket varázsoljanak és elszívják az emberek pozítív energiáját!!!