2020. július 10., péntek

Müller: A tömeges bevándorlástól szétesik Afrika és a nyugat



Az egyház nem hagyhatja jóvá a népességcsere politikáját, sőt, inkább kritizálhatja azt, hogy a tömeges bevándorlás depopulációt okoz Afrikában és megfosztja az anyaországokat a fiataljaiktól - mondta Gerhard Müller bíboros Lothar Rilingernek (LifeSiteNews.com, július 9).

Müller kiemelte, hogy az illegális bevándorlók nincsenek integrálva, saját hazájukból kiszakadva a társadalmon kívül élnek.

A marxizmusról Müller azt mondta, hogy szerinte "csak szerencsétlenséget" hozott, mert fals embertan az alapja, miközben szoros kapcsolatban van a materialisztikus dolgokban a kapitalizmussal, mely ellen állítólag harcol. Kína Müller számára "a legérthetetlenebb keveréke" az extrém kapitalizmusnak és kommunizmusnak egyszerre.

A felszabadítási teológiáról Müller azt állítja, hogy az eredeti gond - állítólag - az, hogy "beszéljünk Isten szeretetéről tekintettel elnyomás és milliók szenvedése iránt".

Később azonban a felszabadítási teológia "átalakult egy belső világbeli doktrínává, ami az üdvözülésről vagy a bántalmazásról szól" - mondta Müller.

https://gloria.tv/post/3C2NP3v2wycW3saKyM8giVVqZ