2023. február 7., kedd

BKP: Bergoglio afrikai útjáról hazatérőben tartott sajtókonferenciáján újra azt mantrázta, hogy a szodómia bűntetteit nem szabad kriminalizálni

 

Bergoglio Ferenc afrikai útjáról hazatérőben tartott sajtókonferenciáján újra elismételte azt a manipulatív szlogenjét, hogy a homoszexualitást nem szabad kriminalizálni. Ezt nyilatkozta a világ médiáinak már 2023. január 23-án is.

 

Miért merült fel újra a homoszexualitás kriminalizálásának kérdése? Azért, mert az egész világ figyelemmel kíséri Bergoglio Afrikából való hazatérése során adott interjúját, és az összes fősodratú média, amely alakítja a közvéleményt, hallhatja azt, amit szükségesnek tartanak, Már régóta alakítják a közvéleményt az igazságos jogalkotással szemben, amely Isten Tízparancsolatán alapul, és olyan antitörvényeket propagálnak, amelyek az emberiség önpusztításához vezetnek. Ugyanaz a célja ezeknek a médiumoknak és a törvénytelen pápának is, aki Isten törvényeinek és parancsolatainak megdöntése céljából visszaél a pápai tekintéllyel. Bergoglio az igazságos törvények elleni radikális fellépésével ajtót nyit a bűnös pedífiliának, mert a homoszexuálisok nagy százaléka egyúttal pedofil is. Ugyanígy szorgalmazza a büntetlenséget a további, Q-orientációhoz kötődő bűntettek elkövetői számára is, például a szexuális gyilkosságokra, nekrofíliára, szadomazochizmusra vonatkozóan. Éppen az LMBTQ egyház általi legalizálása a fő pontja a Bergoglio szinodalitásról szóló zsinatának. Valójában Isten törvényeinek tagadásáról és Isten elleni nyílt lázadásról van szó.

Idézet Ferenctől: „Beszéltem erről a témáról … ha a homoszexuális hajlamú ember hívő, keresi Istent, ki vagyok én, hogy ítélkezzem fölötte?“…

Kommentár: Bergoglio azt kérdezi: Ki vagyok én? Pápaként szól, ezért azt kellene mondania, hogy: pap és római püspök vagyok, és az én elsődleges kötelességem a lelkek üdvösségre vezetése. Ez azt jelenti, hogy a bűnt bűnnek kell neveznem, és rá kell mutatnom a bűnbánat általi bűnbocsánatra és a Jézus Krisztusban való szabadulásra, mégpedig a démoni függőségből – ilyen az aktív homoszexualitás is –

történő szabadulásra.

Csakhogy ő ennek éppen az ellenkezőjét teszi. Helyesli annak a homoszexuálisnak a bűnét, aki keresi Istent, és mivel az segítségre szorul, eltorlaszolja előtte az utat. Gátolja a megtérését és a szabadítását, és a bűn útján tartja.

Idézet Ferenctől: „ … az Associated Press-szel folytatott beszélgetésben elmondtam: a homoszexualitás kriminalizálása probléma, amelyet nem szabad tolerálni.“

Kommentár: Mit jelent a homoszexualitás kriminalizálása? Igazságos büntetést a homoszexualitással összefüggő bűntettekért, amelynek célja az egyén és a társadalom védelme. Ilyen bűntett pl. a másik emberen elkövetett homoszexuális erőszak, az ifjúságon elkövetett pszichológiai és emocionális erőszak a természetellenes szexualitás népszerűsítése során stb. A homoszexuálisok nagy százaléka pedofil. A pedofília a gyermekek ellen elkövetett súlyos gaztett. Kijelentésével Bergoglio egyúttal védelmébe veszi a bűnös pedofíliát is és a többi, homoszexualitással összefüggő összes bűncselekményt is. Azon csalafinta kijelentésével, hogy nem szabad eltűrni a homoszexualitás kriminalizálását, azt a benyomást kelti, mintha a bűnelkövetők lennének azok, akik mások védelmében az igazságos törvényeket hozzák. A valóság azonban az, hogy ha ma valaki csupán védekezik a homodiktatúrával szemben, már homofóbként kriminalizálva van. Ezeket az ún. homofóbokat kriminalizáló bűnös törvényeket nem szabad tolerálni!  Ezért azonban Bergoglio nem száll síkra.

Sőt, Bergoglio ezzel azt is mondja, hogy nem szabad tolerálni Isten törvényeit és parancsolatait, azaz szerinte el kéne törölni őket. Bergoglio bűnös álláspontjával magát a Teremtő Istent kriminalizálja! Ezzel azt bizonyítja, hogy a célja nem a lelkek üdvössége, hanem Isten parancsolatainak eltörlésével az emberek káoszba, diszharmóniába és ferde vágyaik által rabszolgaságba vezetése, hogy sebzett lelkük megnyíljon a démoni erőknek, és így beálljon a földi és a halál utáni pokol. Ez a hamis próféta és a pápaságot bitorló Bergoglio programja.

Idézet Ferenctől: „ Amikor visszatérőben voltam Irakból, kissé problémás volt az út, mert ezen a napon jelent meg annak a fiúnak a levele…“

Kommentár: Bergoglio ezzel C. M. Viganò-t, az USA volt nunciusát alázza meg, aki nyilvánosságra hozta McCarric bíboros szeminaristák ellen elkövetett szexuális visszaéléseit, akit Bergoglio fedezett. Ezért Viganò lemondásra szólította Bergogliót. Ez a levél megmozgatta egész Amerikát és az egész világot. Amikor az amerikai püspökök követelték Bergogliotól, hogy a visszaélés problémája azonnal rendezésre kerüljön, Bergoglio nem engedte meg nekik, és hamarosan éppen az ellenkezőjét tette. Ajtót nyitott az egyházon belüli homoszexualitásnak.

Idézet Ferenctől: „ Ott (Írországban) világosan megmondtam a szülőknek: az ilyen orientációjú gyermekeknek joguk van otthon maradni, nem dobhatjátok ki őket otthonról.“

Kommentár: Valójában Bergoglio Írországban manipulálta a szülőket, hogy a gyermekeknek immáron ne mondják meg az igazat, és hogy szolgáltassák ki őket az iskolákban zajló szexuális antinevelésnek, amely lelkileg, s később testileg is megnyomorítja őket és nemváltó műtéthez vezet.

Bergoglio azt mondja: „A gyermekeknek jogában áll otthon maradni.“ Miért nem áll ki azokért a gyermekekért is, akiket az új bűnös törvények szerint a rendőrség részvételével mű okokból elrabolnak szerető szüleiktől?! Az elrabolt gyermekeket aztán elsősorban a homoszexuálisoknak adják, akik közül sokan pedofilok. Ezek olyan gaztettek, amelyeket nem lehet tolerálni.

Miért nem áll ki Bergoglio ezekért a gyermekekért? Több tízezren vannak. Csak Norvégiában évente 60-100 elrabolt gyermek követ el öngyilkosságot. Miért nem fúj riadót? Miért nem áll ki a bűnös Isztambuli Szerződés ellen, amely a gender törvények által szorgalmazza a homoszexualizmust és egyúttal a GREVIO gyermekrablási mechanizmust? Ez büntetésre méltó erőszak! Ezek gyermekek és emberiesség elleni gaztettek! Ezeket a gaztetteket, amelyek éppen a homoszexualizmussal függnek össze, nem szabad tolerálni! Bergoglio úgy mutatkozott meg, mint gyermek, család, emberiség és Isten ellenes kivert és cinikus bűnöző. Miért nem hangoztatja a médiában, hogy a gender törvények és a gyermekrablásra irányuló törvények, amelyek az ártatlan szülőket és gyermekeket kriminalizálják, igazságtalanok és nem szabad azokat tolerálni?

Idézet Ferenctől: „A homoszexuális hajlamú emberek Isten gyermekei, Isten szereti őket, Isten kíséri őket.“

Kommentár: A tekintetben, hogy Isten a Teremtő és Ő ad életet minden embernek, mindannyian Isten gyermekei vagyunk, akiket Isten szeret. Azonban éppen ezért, hogy szeret minket, örök üdvösségünket akarja. Ehhez a legegyszerűbb eszközt adta, ami a bűnbánatot. Csakhogy Bergoglio szándékosan kelti azt a benyomást, hogy Isten szereti a bűnt, és nem tesz különbséget a jó és a rossz között és nem is bünteti a rosszat. Ez pedig csalás és manipuláció. Bergoglio tudatosan hallgatja el Krisztus kijelentését: De ha nem tartotok bűnbánatot, mindnyájan ugyanígy elvesztek.“ (Lk 13,3) A bűnbánat a bűn saját magunk és Isten előtti beismerését, Krisztus keresztje tövébe helyezését, majd pedig az Isten parancsolatai által kijelölt úton járást jelenti. Bergoglio nemcsak bojkottálja a bűnbánatot, de eltörli Isten parancsolatait is és ezzel a keresőt a széles úton a pusztulásba „kíséri“. Ez a hamis próféta, Bergoglio legsúlyosabb gaztette, aki bitorolja a pápaságot.

Idézet Ferenctől: „Igaz, hogy egyesek (homoszexuálisok) a különböző nemkívánatos helyzetek miatt vannak ebben az állapotban.“

Kommentár: Bergoglio „nemkívánatos helyzetnek“ nevezi a homoszexuális által elkövetett bűncselekményt, amikor megerőszakolja vagy elcsábítja az ártatlan fiút vagy a fiúgyermeket, azaz a pedofília bűncselekményét követi el. Ez a fiú aztán, ahogy Bergoglio mondja, „olyan állapotba kerül“ – más szóval –, hogy homoszexuális lesz belőle. Bergoglio azonban azt állítja, hogy ezek az ún. „nemkívánatos helyzetek“, vagyis a súlyos pedofil bűncselekmények és az ifjúság megerőszakolása vagy homoszexuális propagandával történő megtévesztése állítólag nem üldözendők, mert ez állítólag nem igazságos. Valójában azonban szélsőségesen igazságtalan az ifjúságot kiszolgáltatni a gender ideológia hazugságainak és igazságos jogalkotással nem védelmezni őket. Ezt az igazságos jogalkotást Bergoglio képmutatóan és manipulatívan elítéli, mint a homoszexualitás kriminalizációját, amit nem szabad  tolerálni. Ezt harsogta Bergoglio 2023.1.24-én az AP agentúrán keresztül az egész világnak, majd pedig a  Afrikából hazatérőben a repülőgépen.

Éppen ellenkezőleg, ezeket a „különböző nemkívánatos helyzetek“-et kriminalizálni kell, különben nem lehet igazságosságot teremteni, és tömegesen elterjed a bűnözés.

Mi a Szentírás és a Szent Egyházi Hagyomány álláspontja a homoszexualitásra vonatkozóan?

Ter 19 – Isten égből aláhulló tűzzel bünteti Szodomát és Gomorrát a homoszexualitás bűnéért.

Isten Péter apostol által óv a szodómiáért járó örök tűztől (2Pt 2,6). Júdás apostol által az örök tűz kilátásba helyezésével int. (Júd 7). Pál apostol által int, hogy a homoszexuálisok (gör.: arsenokoités, arsen – férfi, koité – együtthálás) nem részesülnek Isten országában (1Kor 6,9 kk, valamint 1Tim 1,10). Pál rómaiakhoz írt levele a homoszexualitást ocsmányságnak nevezi, gör. atimia (Róm 1).

Iz 1,9: Ha a Seregek Ura nem hagyott volna nekünk néhány utódot, olyanok volnánk, mint Szodoma, Gomorrához hasonlítanánk.

Ámosz 4,11: Felforgattalak titeket, amint felforgatta az Úr Szodomát és Gomorrát …”

1Kir 14,24: „sőt fiúszeretők is voltak az országban, s azoknak a népeknek minden undokságát elkövették, amelyeket az Úr eltörölt Izrael fiainak színe elől.

1Kir 15,12: Eltávolította a fiúszeretőket az országból,

1Kir 22,47:Ő eltávolította az országból azoknak a fiúszeretőknek maradékait is, akik apja, Ásza napjaiból maradtak.

2 Kir 23,7: Lerontatta a fiúszeretők azon házait is, amelyek az Úr háza közelében voltak …”

Aranyszájú Szent János írja: „Az összes vágy közül a legrosszabb a férfiak egymás iránti gerjedelme…Ezért mondom nektek, hogy ezek rosszabbak a gyilkosoknál, és jobb lenne nekik inkább meghalni, mint ebben a gyalázatban élni. A gyilkos csak különválasztja a testet a lélektől, de ezek a testben pusztítják el a lelket…, Semmi, de semmi sem őrültebb és károsabb ennél az ocsmányságnál. (In Epistulam ad Romanos)

Szent V. Piusz pápa (1566-1572) rögzítette:„ha egy klerikus (diakónus, pap vagy püspök) a szodómia bűnét követi el, ki kell zárni a klerikusok köréből és át kell adni a világi igazságszolgáltatásnak.“ Ez utóbbi ugyanúgy büntette a szodómiát, mint a gyilkosságot. A pápa hozzátette: „Különben ezt a gonoszságot nem lehet gyökerestől kiirtani.“

A Szentírás, a szentatyák és az egész egyházi Hagyomány álláspontja diametrálisan különbözik a hamis pápa, Bergoglio Ferenc álláspontjától, aki minden erejével szorgalmazza a szodómia invázióját, méghozzá az ún. szinodális út által, amelynek keretében érvényt akar szerezni az LMBTQ egyház általi legalizálásának. Ez az egyház önfelszámolása, Isten elleni lázadás és az emberiség átok és büntetés alá vonása.

 

BKP – pusztába kiáltó szó

 

2023. 2. 7.

 

Letöltés: BKP: Bergoglio afrikai útjáról hazatérőben tartott sajtókonferenciáján újra azt mantrázta, hogy a szodómia bűntetteit nem szabad kriminalizálni (2023. 2. 7.)


BKP: Mit a teendője ma Krisztus minden egyes apostolának – püspökének?

 

Ferenc 2023. január 24-én az AP ügynökségnek adott interjújában felszólította a katolikus püspököket, hogy üdvözöljék az LMBTQ embereket az egyházban és ismerjék el a méltóságukat.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://what-must.wistia.com/medias/fjraft8hcz
https://rumble.com/v2ampgo-krisztus-apostolnak.html
https://ugetube.com/watch/bXWfKeb92xFjFoJ
https://cos.tv/videos/play/42632965312254976
https://www.bitchute.com/video/9YSCWzzTvSfK/
https://gloria.tv/post/jyr1xgLo8xEX6c4BFGna9be7G

Letöltés videó: 201.2 MB, 1280×720 / 60.7 MB, 768×432

 

 

Jézus kiűzte a Q-démonok légióját, amely egy hiperaktív emberben volt, aki ruhátlanul szaladozott a sírok között és helyi gay pride-ot mutatott be. Csakhogy Krisztus ördögűzését követően a Q-démonok kétezer disznóba mentek bele, amelyek ezután belerohantak a Genezáret tóba. Ez egy szemléltető példája volt annak, hogy mit művelnek ezek a Q-démonok az emberrel, ha nincsenek időben kiűzve. Krisztus apostolokhoz szóló parancsa így szól: „Űzzétek ki a démonokat!“ (Mt 10,8) Az Úr Jézus ezt mondja: „Űzzétek ki őket!“ Bergoglio pedig ezt mondja: „Üdvözöljétek őket“. Bergoglio ekkor levette álcáját és az antikrisztus apostolaként mutatkozott meg.

Bergoglio ellentmondást nem tűrve jelentette ki, hogy a püspököknek átalakuláson kell átmenniük, hogy alkalmasak legyenek az LMBTQ emberek üdvözlésére az egyházban. Csakhogy ő ezeknek az LMBTQ embereknek nem akar segíteni lelki bilincseik leoldásában. Éppen ellenkezőleg, vissza akar velük élni, hogy a tisztátalan démonok általuk mehessenek be az egyházba. Minden püspök számára ez az üdvözlés az alapfeltétele annak, hogy létezni tudjon Bergoglio szektájában. Krisztus apostolainak ez a degradációja és nevetségessé tétele példátlan az egyháztörténelemben! Ennél nagyobb megalázás nincs is! Azt akarni a püspököktől, hogy bohócot csináljanak magukból, hogy engédjék kimosni az agyukat és árulják el Krisztust, abszolút precedens nélküli követelmény! Ezzel Bergoglio, a pápaság bitorlója egyúttal arra kényszerít minden püspököt, hogy ajánlják fel lelküket az ördögnek és adják el az apostoli felkenetést és küldetést. És ezt a többszörös árulást nevezi Bergoglio átalakulásnak! Állítólag ezen muszáj átesnie minden püspöknek. Bergoglio hangsúlyozza a „muszáj“-t. Tudatában vagytok ennek, drága püspökök? Bergoglio következetes – közületek egyetlen egy sem üdvözülhet.

Ez a program nemcsak Isten ellenes bűn és öngyilkosság, hanem durva cinizmus is az LMBTQ emberekkel szemben! Bergoglio szektája nem engedi meg nekik, hogy a bűnbánaton keresztül megszabadítsa őket Krisztus! Irgalom nélkül a pokolba tolja őket.

Bergoglio kongói látogatásakor felszólította az ifjúságot, hogy óvakodjanak az okkultizmustól. Mi is az az okkultizmus? Az okkultizmus a démonok tisztelete bizonyos praktikák segítségével, amelyek a jóslással és a mágiával függnek össze. Ez az első parancsolat elleni bűn. Csakhogy ugyanez a Bergoglio Ferenc nemrégiben Kanadában nyilvánosan odaszentelte magát a démonoknak! Vagy nem tudja már, hogy mit beszél vagy hogy mit csinál, vagy szándékosan teszi ezt!

2023. január 24-én világosan kinyilvánította, hogy a szinodális út az LMBTQ egyház általi legalizációjával függ össze. Tudatosítod, tisztelt püspök, hogy mit jelent a „Q“? Ez a természetellenes szexualitással összefüggő összes perverzió és gaztett, beleértve a szexuális gyilkosságokat is. Te Krisztus apostolaként és püspökeként mindezeket helyesled?

Az LMBTQ egyházon belüli szorgalmazása satanizálás. Ez átmenet a sátáni antiegyházba, a New Age-be., amely átkot, valamint földi és örök tüzet von le!

Ha idáig még Bergoglioval egységben vagy, akkor Krisztus szőlőskertről szóló példázata rád is vonatkozik. Bergoglio elbitorolta Krisztus szőlőskertjét! Ha még nem szakadtál el tőle, kénytelen leszel Krisztus szolgáit és prófétáit legyilkolni. Ezután büntetés vár rád. Jézus kérdést intézett az akkori farizeusokhoz és az ószövetségi egyház képviselőihez. Ma tőled is megérdezi: „Mit tesz ezekkel a gonosz szőlőmunkásokkal a szőlő Ura?“ A válasz: „A gonoszokat elveszejti és a szőlőt kiadja másoknak.“

Krisztus apostola, hogyan ébresszen fel téged Isten a mélységes álomból, hacsak nem úgy, hogy a szemed elé állítja Bergogliot valódi mivoltában? Ő nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak. És te ezt nem látod? Ő nyilvánosan emelte trónra Pachamama démont az egyház főtemplomában! És te hallgatsz? Ő nyíltan helyez téged nyomás alá, hogy a legszélsőségesebb ferdeségek üdvözlője légy! És te nyugodtan jársz ezen az ún. szinodális úton és másokat is magaddal rángatsz! Mindeközben te képmutatóan Krisztus tekintélyére és az ún. Szentatya iránti engedelmességre hivatkozol.

Talán nem világos a számodra, hogy az egyháznak jelenleg nincs pápája? Talán bizony nem tudod, hogy sede vacante állapot van? Az eretnek főpap, aki a démonoknak szentelte magát, a szodómiát és a többi romlottságot szorgalmazza és eltörli Isten törvényeit, és semmiképpen nem Krisztus helytartója! De te, mint valami vak és süket, továbbra is minden liturgiában ezt ismételgeted: „egységben a mi Ferenc pápánkkal“. Te, püspök, nem vagyok képes a papjaidnak és a híveknek megmondani az igazat hogy sede vacante állapot van. Nem vagy képes azt mondani: „Én és az egyházmegye, amelyben vagyok, elutasítjuk Bergoglio szinodális útját. Ez a szinodális út Krisztus elárulása! Aki ezen az úton jár, az a pusztulásba megy.“

Bergoglio szemtelensége már túlmegy minden határon. Ő nektek, drága püspökök, a szemetekbe mondja, hogy idomulnotok kell az LMBTQ-hoz! Ő fő programként Krisztus evangéliumának megtaposását és eltörlését tűzte ki! Helyette most az LMBTQ bűnbánatot tagadó antievangéliumát kell hirdetnetek! Ezzel kell kiűznötök a Szentlelket és üdvözölni a tisztátalan démonokat. Ennél nagyobb abszurdum talán nincs is. És ti, püspökök, erre a Krisztus árulásra rábólintotok! Kérdezzük: Közületek senki nem fordul ezzel szembe? Lelepleződött a teljes hallott voltuk azoknak, akik apostoloknak nevezik magukat. Ilyen mértékű lelki vakság nem volt az egész egyháztörténelemben.

Katolikus püspökök, ezért tartsatok bűnbánatot, amíg még tart a ma. Közületek mindenki

1) szakadjon el a szinodális öngyilkosságtól!

2) szakadjon el az érvénytelen pápától, Bergoglio Ferenctől!

A bűnbánat ezen lépéseivel megmented a lelked és sokak lelkét. Ne félj megtenni a szabadulás ezen lépéseit!

 

BKP – a pusztába kiáltó szó

 

2023. 02. 07.

 

Letöltés: BKP: Mit a teendője ma Krisztus minden egyes apostolának – püspökének? (2023. 02. 07.)

BKP: Minden püspöknek el kell döntenie, hogy az üdvösség útján fog-e járni, vagy a pusztulásba vezető szinodális úton

 

A Katolikus Egyház tisztelt Püspöke!

Mivégre fogadtad el a püspökké szentelésedet? Előtte világos oktatást kaptál arról, hogy Isten pásztorának felelősségét veszed magadra, akinek védelmeznie kell a juhokat az alattomos ragadozó farkasoktól. Mivégre tartod a kezedben a botot? Hogy elűzd vele a vérszomjas farkasokat? Nem, te most azzal a bottal a széles szinodális útra tereled a juhokat. Ez az út azonban az örök kárhozatba vezet. Ez Isten törvényei és parancsolatai eltörlésének az útja. Ez a bűn legalizálásának útja. Visszaélsz ezálta a rád bízott Isteni hivatallal! Isten autoritása mögé bújsz el, közben pedig kikerülöd az igazság útját. Neked azonban kötelességed az igazságot hirdetni mind a szavaiddal, mind példamutatásoddal. Ehelyett viszont becsapod Krisztus nyáját. Eltitkolod előle, hogy a szinodális út megtapossa Isten parancsolatait. Te nem mondtad el a papoknak és a népnek sem, hogy a szinodális út alattomos módon eltávolítja és eltörli Isten parancsolatait. Félsz elárulni, hogy azokkal az erkölcstelen szodomita LMBTQ antitörvényekkel helyettesíti.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://what-must.wistia.com/medias/mycbh818em
https://rumble.com/v2a48lc-minden-pspknek.html
https://ugetube.com/watch/lgWbn3QZx9RxX5Q
https://cos.tv/videos/play/42548080357183488
https://www.bitchute.com/video/vlwTQptjruAL/
https://gloria.tv/post/GaZj8YNXxRL44XrMbrpYVn7Nt

Letöltés videó: 470.3 MB, 1280×720 / 141.8 MB, 768×432

 

 

Közben pedig jól tudod, hogy Isten Péter apostolon keresztül figyelmeztet, hogy a homoszexualitás büntetése a földi tűz (2Pt 2,6). Júdás apostolon keresztül ráadásul az örök tűz büntetése által is figyelmeztet (Júd 7). Sőt, Pál apostol által Isten ismételten azzal fenyeget, hogy a megtéríthetetlen szodomitáknak nem lesz részük Isten országában (1Kor 6,9; 1Tim 1,10). A Római levélben ez a bűn görögül atimia-nak, ocsmányságnak, fertelmességnek (Róm 1,26) van nevezve. Bergoglio ezt az ocsmányságot abszurd módon méltóságnak nevezi. A Szentlélek rámutat a homoszexualitás gyökerére. Ez pedig az élő Isten elutasítása és a pogány bálványimádás elfogadása. Isten Szodomára tüzet és kénkövet hullatott éppen a természet elleni bűn miatt (Gen 19). Mindmáig ez a terület figyelmeztető üzenet az egész emberiség számára. A szinodális út lázadása ugyanolyan Isten elleni lázadás, mint a szodomai volt.

Te, tisztelt Püspök, az apostolok és próféták utóda vagy. Bergoglio kívánságára azonban át kell konvertálnod. Mit jelent ez? El kell dobnod a lelkiismeretedet, Isten parancsolatait és az erkölcsi elveket. El kell kezdened az ocsmányságot méltóságnak nevezni. Ez azonban nem elég, gondoskodnod kell arról, hogy a megtéríthetetlen LMBTQ embereket üdvözöljék az egyházban. A többi hívő a te autoritásod miatt el kell hogy fogadja ezt az erkölcstelenséget és külső és belső egységet kell hogy alkosson az LMBTQ személyekkel. Ez egy lelki pestis, amelyben az ördög apostola a hamis próféta Bergoglio. Ezzel a bergogliánus konvertálással az Isten elleni, saját magad és Krisztus nyája elleni legnagyobb bűnt követed el. Bergoglio ezen antievangéliuma Isten átkát és a Krisztus egyházából való kiátkozást vonja maga után (vö. Gal 1,8-9). Belőled pedig, aki Krisztus apostolainak utóda, Krisztus árulója válik, amilyen Júdás apostol is volt. Ő aztán végül felakasztotta magát és a pokolban végezte. Hasonló vég vár rád is, ha nem határolódsz el radikálisan a szinodális úttól. Ez az árulás és az Isten és az Ő törvényei elleni lázadás útja.

Az igaz püspöki karrier Krisztus követésével, az Ő keresztjével és az eretnekségek elleni harccal kapcsolódik egybe. A püspök – Krisztus apostola – köteles Isten törvényeit és parancsolatait védelmezni. A hamis egyházi karrier viszont a lelkedet eladni az ördögnek. Az ilyen karrierista kiűzi a bensőjéből a Szentlelket és a világ lelkével egyesül. A hazugság és a halál lelke – az ördög – aztán megszállja az egyházi karrierista lelkét. Közben az ilyen, Júdás apostol lelkével bíró püspök álszent módon azt követeli, hogy őt úgy tiszteljék, mint isteni autoritást. Ő maga azonban nem tiszteli Istent. Nyilvánosan és megbotránkoztatóan megtapossa az Ő parancsolatait. A lelkeket a kárhozatba vezető széles útra vezeti. Hogyan áll meg egy ilyen püspök halála órájában és aztán Isten ítélete alatt? Kötelessége volt ismerni az igazságot, hirdetni az igazságot és védeni az igazságot. Ő azonban eldobta az igazságot és a hazugságot szerette. Még a rábízott lelkeket is becsapta.

Krisztus apostolai az üdvösség evangéliumát hirdették. A jelenlegi álapostolok, Krisztus apostolainak öltözve, a szodomita antievangéliumot hirdetik. Ők nem Istent szolgálják, hanem a sátánt – a fény angyalát. A hamis próféta, a sátán ezen szolgáinak vezére Bergoglio Ferenc. Te pedig, tisztelt Püspök, Krisztus apostola! Még mindig nem határolódtál el tőle radikálisan? Mind a mai napig egy lelki egységet alkotsz vele és megemlíted a nevét minden liturgiában? Gyávaságod miatt az egész egyházmegyét az örök kárhozatba taszítod. Tudatosítod ezt, emberi lelkek Krisztus által rendelt pásztora? Most azonban kötelességed megtenni ezt a radikális lépést, mivel holnap már talán késő.

Nem muszáj, hogy megnyerd a kegyelmet, amelyet ma elutasítasz. Akkor azonban ott maradsz a lelki vakság állapotában. Halálod által váratlanul ott találod magad Isten ítélőszéke előtt és ott az örök büntetés vár rád. Ez pedig nem kicsinység. Ez a legfontosabb dolog, amely téged is lényedben érint és gyakorlatilag nem is számolsz vele.

Az Úr Jézus most Hozzád szól és talán ezt utoljára teszi: ”Ismerem tetteid. Tudom, hogy nem vagy se hideg, se meleg… De mivel langyos vagy, se hideg, se meleg, kiköplek a számból… Tudom, hogy élőnek tartanak, de halott vagy. Térj meg… Ébredj fel, és erősítsd meg, ami megmaradt, s ami a halálán volt…” (Jel 3)

Az apostolok életüket adták Krisztusért. Ők nem szentelték oda magukat a démonoknak, ahogy azt Bergoglio tette a sámán vezetése alatt Kanadában. Az apostolok nem emelték úgy trónra a démonokat, ahogyan Bergoglio Pachamama démont.

Ennek a démonnak emberáldozatot hoztak és sok helyen mind a mai napig is hoznak. Te azzal kapcsolatban, hogy Ferenc az egyházat a sátán zsinagógájává változtatja, még mindig hallgatsz? Ő ezt a te hallgatásodat beleegyezésként használja az egyház önfelszámolásának bevégzéséhez. Ennek ellenére még nem határolódtál el az álpápától. Alárendeled magad az ő bűnös programjának, melynek tartalma az Isten és az emberiség elleni lázadás!

Ebben a helyzetben vagy a hit hősévé válsz, vagy Krisztus árulójává. Középút ebben nem létezik. Bergoglio a szinodális úttal az egyházban egy olyan rendszert alkotott, hogy az elkárhozáshoz elég csak passzívnak lenni. Te azonban nem maradhatsz passzív! Neked aktívnak kell lenned! Radikális mentőlépéseket kell tenned saját magad és az egyházmegyéd számára!

Milyen lépések ezek?

1) Radikálisan utasítsd el a szinodális utat, amely az LMBTQ üdvözlésével és a te szodomita konvertálásoddal kapcsolódik egybe.

2) Határolódj el az érvénytelen pápától, mert a valós állapot ma a sede vacante.

3) Ha a te püspöki konferenciád nem határolódik el a szinodális úttól, akkor határolódj el tőle te és az egyházmegyéd. Hozd nyilvánosságra az egyházmegyédben a sede vacante állapotot, magyarázd el a papoknak és a népnek, hogy ebben az állapotban van az egyház egészen addig, amíg nem lesz igazhitű pápa választva. Hívd Isten népét őszinte bűnbánattartásra. Alakíts ki olyan körülményeket, hogy az evangéliumot annak teljességében hirdessék és így eljöjjön az egész egyházmegyédben a lelki megújulás.

Buzdítsd az embereket a kitartó imádságra ezzel a céllal. Különösen is az egységes időpontban, 20 és 21 óra között imádkozzanak.

Ha a világot világméretű katasztrófa sújtaná, te és a te egyházmegyéd készen fogtok állni. A lelkek megmenekülnek, te pedig betöltöd küldetésedet Krisztus pásztoraként.

 

BKP – a pusztában kiáltó hang

 

2023. 2. 7.

 

Letöltés: BKP: Minden püspöknek el kell döntenie, hogy az üdvösség útján fog-e járni, vagy a pusztulásba vezető szinodális úton (2023. 2. 7.)