Ferenc 2023. január 24-én az AP ügynökségnek adott interjújában felszólította a katolikus püspököket, hogy üdvözöljék az LMBTQ embereket az egyházban és ismerjék el a méltóságukat.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://what-must.wistia.com/medias/fjraft8hcz
https://rumble.com/v2ampgo-krisztus-apostolnak.html
https://ugetube.com/watch/bXWfKeb92xFjFoJ
https://cos.tv/videos/play/42632965312254976
https://www.bitchute.com/video/9YSCWzzTvSfK/
https://gloria.tv/post/jyr1xgLo8xEX6c4BFGna9be7G

Letöltés videó: 201.2 MB, 1280×720 / 60.7 MB, 768×432

 

 

Jézus kiűzte a Q-démonok légióját, amely egy hiperaktív emberben volt, aki ruhátlanul szaladozott a sírok között és helyi gay pride-ot mutatott be. Csakhogy Krisztus ördögűzését követően a Q-démonok kétezer disznóba mentek bele, amelyek ezután belerohantak a Genezáret tóba. Ez egy szemléltető példája volt annak, hogy mit művelnek ezek a Q-démonok az emberrel, ha nincsenek időben kiűzve. Krisztus apostolokhoz szóló parancsa így szól: „Űzzétek ki a démonokat!“ (Mt 10,8) Az Úr Jézus ezt mondja: „Űzzétek ki őket!“ Bergoglio pedig ezt mondja: „Üdvözöljétek őket“. Bergoglio ekkor levette álcáját és az antikrisztus apostolaként mutatkozott meg.

Bergoglio ellentmondást nem tűrve jelentette ki, hogy a püspököknek átalakuláson kell átmenniük, hogy alkalmasak legyenek az LMBTQ emberek üdvözlésére az egyházban. Csakhogy ő ezeknek az LMBTQ embereknek nem akar segíteni lelki bilincseik leoldásában. Éppen ellenkezőleg, vissza akar velük élni, hogy a tisztátalan démonok általuk mehessenek be az egyházba. Minden püspök számára ez az üdvözlés az alapfeltétele annak, hogy létezni tudjon Bergoglio szektájában. Krisztus apostolainak ez a degradációja és nevetségessé tétele példátlan az egyháztörténelemben! Ennél nagyobb megalázás nincs is! Azt akarni a püspököktől, hogy bohócot csináljanak magukból, hogy engédjék kimosni az agyukat és árulják el Krisztust, abszolút precedens nélküli követelmény! Ezzel Bergoglio, a pápaság bitorlója egyúttal arra kényszerít minden püspököt, hogy ajánlják fel lelküket az ördögnek és adják el az apostoli felkenetést és küldetést. És ezt a többszörös árulást nevezi Bergoglio átalakulásnak! Állítólag ezen muszáj átesnie minden püspöknek. Bergoglio hangsúlyozza a „muszáj“-t. Tudatában vagytok ennek, drága püspökök? Bergoglio következetes – közületek egyetlen egy sem üdvözülhet.

Ez a program nemcsak Isten ellenes bűn és öngyilkosság, hanem durva cinizmus is az LMBTQ emberekkel szemben! Bergoglio szektája nem engedi meg nekik, hogy a bűnbánaton keresztül megszabadítsa őket Krisztus! Irgalom nélkül a pokolba tolja őket.

Bergoglio kongói látogatásakor felszólította az ifjúságot, hogy óvakodjanak az okkultizmustól. Mi is az az okkultizmus? Az okkultizmus a démonok tisztelete bizonyos praktikák segítségével, amelyek a jóslással és a mágiával függnek össze. Ez az első parancsolat elleni bűn. Csakhogy ugyanez a Bergoglio Ferenc nemrégiben Kanadában nyilvánosan odaszentelte magát a démonoknak! Vagy nem tudja már, hogy mit beszél vagy hogy mit csinál, vagy szándékosan teszi ezt!

2023. január 24-én világosan kinyilvánította, hogy a szinodális út az LMBTQ egyház általi legalizációjával függ össze. Tudatosítod, tisztelt püspök, hogy mit jelent a „Q“? Ez a természetellenes szexualitással összefüggő összes perverzió és gaztett, beleértve a szexuális gyilkosságokat is. Te Krisztus apostolaként és püspökeként mindezeket helyesled?

Az LMBTQ egyházon belüli szorgalmazása satanizálás. Ez átmenet a sátáni antiegyházba, a New Age-be., amely átkot, valamint földi és örök tüzet von le!

Ha idáig még Bergoglioval egységben vagy, akkor Krisztus szőlőskertről szóló példázata rád is vonatkozik. Bergoglio elbitorolta Krisztus szőlőskertjét! Ha még nem szakadtál el tőle, kénytelen leszel Krisztus szolgáit és prófétáit legyilkolni. Ezután büntetés vár rád. Jézus kérdést intézett az akkori farizeusokhoz és az ószövetségi egyház képviselőihez. Ma tőled is megérdezi: „Mit tesz ezekkel a gonosz szőlőmunkásokkal a szőlő Ura?“ A válasz: „A gonoszokat elveszejti és a szőlőt kiadja másoknak.“

Krisztus apostola, hogyan ébresszen fel téged Isten a mélységes álomból, hacsak nem úgy, hogy a szemed elé állítja Bergogliot valódi mivoltában? Ő nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak. És te ezt nem látod? Ő nyilvánosan emelte trónra Pachamama démont az egyház főtemplomában! És te hallgatsz? Ő nyíltan helyez téged nyomás alá, hogy a legszélsőségesebb ferdeségek üdvözlője légy! És te nyugodtan jársz ezen az ún. szinodális úton és másokat is magaddal rángatsz! Mindeközben te képmutatóan Krisztus tekintélyére és az ún. Szentatya iránti engedelmességre hivatkozol.

Talán nem világos a számodra, hogy az egyháznak jelenleg nincs pápája? Talán bizony nem tudod, hogy sede vacante állapot van? Az eretnek főpap, aki a démonoknak szentelte magát, a szodómiát és a többi romlottságot szorgalmazza és eltörli Isten törvényeit, és semmiképpen nem Krisztus helytartója! De te, mint valami vak és süket, továbbra is minden liturgiában ezt ismételgeted: „egységben a mi Ferenc pápánkkal“. Te, püspök, nem vagyok képes a papjaidnak és a híveknek megmondani az igazat hogy sede vacante állapot van. Nem vagy képes azt mondani: „Én és az egyházmegye, amelyben vagyok, elutasítjuk Bergoglio szinodális útját. Ez a szinodális út Krisztus elárulása! Aki ezen az úton jár, az a pusztulásba megy.“

Bergoglio szemtelensége már túlmegy minden határon. Ő nektek, drága püspökök, a szemetekbe mondja, hogy idomulnotok kell az LMBTQ-hoz! Ő fő programként Krisztus evangéliumának megtaposását és eltörlését tűzte ki! Helyette most az LMBTQ bűnbánatot tagadó antievangéliumát kell hirdetnetek! Ezzel kell kiűznötök a Szentlelket és üdvözölni a tisztátalan démonokat. Ennél nagyobb abszurdum talán nincs is. És ti, püspökök, erre a Krisztus árulásra rábólintotok! Kérdezzük: Közületek senki nem fordul ezzel szembe? Lelepleződött a teljes hallott voltuk azoknak, akik apostoloknak nevezik magukat. Ilyen mértékű lelki vakság nem volt az egész egyháztörténelemben.

Katolikus püspökök, ezért tartsatok bűnbánatot, amíg még tart a ma. Közületek mindenki

1) szakadjon el a szinodális öngyilkosságtól!

2) szakadjon el az érvénytelen pápától, Bergoglio Ferenctől!

A bűnbánat ezen lépéseivel megmented a lelked és sokak lelkét. Ne félj megtenni a szabadulás ezen lépéseit!

 

BKP – a pusztába kiáltó szó

 

2023. 02. 07.

 

Letöltés: BKP: Mit a teendője ma Krisztus minden egyes apostolának – püspökének? (2023. 02. 07.)