2013. június 27., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Hozzátok hozzám gyermekeiteket, hogy – mint Isten valamennyi gyermekének igaz édesanyja – Fiamnak, Jézus Krisztusnak szentelhessem őket


2013. június 26. szerda, 16.50
Drága Gyermekeim, mint Édesanyátok kérlek benneteket, hogy hozzátok hozzám gyermekeiteket, hogy – mint Isten valamennyi gyermekének igaz édesanyja – Fiamnak, Jézus Krisztusnak szentelhessem őket.
Amikor gyermekeiteket általam, az Üdvösség Anyja által szentelitek Fiamnak, Én mutatom be őket Fiamnak, hogy Ő nagy Kegyelmekkel ruházhassa fel lelküket.
Sosem szabad elfelednetek azt a Szeretetet, melyet Fiam érez Isten gyermekei iránt. Nem számít, hogy hány évesek, hogy mikor ajánljátok fel őket Fiamnak – általam, az Ő Boldogságos Édesanyja által – lelkük megszentelődése érdekében, imáitok meghallgatásra kerülnek. Íme, egy Imahadjárati Ima gyermekeitekért. Ha ezt mindennap elimádkozzátok, ez közel fogja hozni gyermekeiteket Jézus Irgalmas Szívéhez.
Imahadjárat (111) Szenteljétek gyermekeiteket Jézus Krisztusnak
Ó, Üdvösség drága Anyja,
Fiadnak szentelem gyermekeimet (a gyermek/ek nevének felsorolása itt), hogy Ő elhozhassa számukra a lelki békét és a szív szeretetét.
Kérlek, imádkozz, hogy gyermekeimet Irgalmas Karjaiba ölelje Fiad, és megóvja őket minden veszedelemtől.
Segítsd meg őket, hogy hűek maradjanak Isten Szent Igéjéhez, különösen akkor, amikor arra csábítják őket, hogy elforduljanak Tőle. Ámen.”
Kérésemet – a ti nevetekben, szeretett gyermekeitekért – el fogja fogadni Fiam, egyfajta különleges Ajándékként számomra, az Ő édesanyja számára, amikor is én fellépek, hogy teljesítsem Fiamnak tett ígéretemet, ahogy most kezdetét veszi Küldetésem, miszerint segítek megmenteni Isten elveszett gyermekeinek lelkét. Szerepem, mint az Üdvösség Anyja, komolyan megkezdődött, és közbenjárásom által, Isten Irgalmát nyújtva a bűnösöknek, különleges Ajándékok fognak adatni bőségesen mindazoknak, akik hívnak engem.
Menjetek békével gyermekek. Én, a ti szeretett Édesanyátok, az Üdvösség Anyja, mindig válaszolni fogok hívásotokra, amikor a lelkek üdvösségét kéritek.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja