2013. július 27., szombat

Átütő Hír eucharisztikus csoda Mexikóban


Egy  mexikói pap azt állítja, hogy miután hallotta Isten hangját, a Szentostya amelyet  éppen most változtatott át,  vérezni kezdett. A véres Szentostya rendelkezésre állt, hogy  imádják  egy ideig, amikor is  az érsek elrendelte hogy  pihenjen, amíg az ügyet ki nem vizsgálják.

 Íme ez történt: "Ez az idő nagy áldás ennek a közösségnek, és az egész világ számára." Mondta José atya Dolores Castellanos Gudino, akinek az egyházközségében tegnap bekövetkezett az jelenség hogy  vért folyt a megszentelt ostyából                                                                                                                                         Dalok, taps, könnyek, a hosszú sorok és a mobiltelefonok próbálják megragadni a pillanatot, több ezer hívő katolikusok és nem hívők egyaránt meglátogatta a  Mária az Egyház Anyja templomot, amely található Colonia Jardines de la Paz (Guadalajara, Mexikó), hogy tanúja legyen az állítólagos csodának.                                                                

Fény és a hang volt Déli 12:00-kor, amikor a lelkész napi imádságban volt az  Oltáriszentség előtt az, hirtelen fényt látott és hangot hallott, egy hangot, amely utasította őt:" Kondítsátok meg a harangokat, hogy hívjon mindenkit, kiöntöm áldásomat azokra, akik jelen vannak, és az egész nap folyamán. Vidd ezt a kis tabernákulumot, mely  magán istentiszteletre szolgál, és tedd az oltárra  a plébánián, helyezd a legnagyobb szentségtartó  mellé, és ne nyisd ki a tabernákulumot, amíg délután három óra nem lesz. Nem korábban, akkor  én csodát teszek az Eucharisztiában. A csodát, amelyre sor kerül úgy nevezik " A  Szeretet Megtestesülésének és a Mi  Anyánk és a Királynőnknek együttes  Eucharisztikus Csodája. Lesz egy jel, amelyről beszélek, és ki fogod tenni." "Később, a" hang " azt mondta neki, hogy elmondja "az apostoloknak" (a papoknak), hogy segítsenek minden léleknek  a megtérésben, és áldja meg őket. Lolo atya-ahogy hívei nevezik-azt mondta, nem tudott mást mondani amíg  a hang beszélt, mint "Uram, a te szolgád vagyok, megteszem a te akaratod." Hangja érzelmektől elcsuklott, amelyet nem tudott elrejteni és  a pap tovább mesélte, hogy mi történt: "Én azt tettem, amit elrendeltek nekem, kértem őket, hogy a templomajtókat nyissák ki  kb 14:30-kor, és hogy harangozzanak, ahogy mondta. Vettem az én kis kápolnámból a szerény fából készült  tabernákulumomat, rátettem az oltárra, elővettem a  szentségtartót, ahogy nekem  elrendelte, és körülbelül délután háromkor  emberek  összegyűltek az imában, hogy imádkozzanak az Oltáriszentség előtt. Amikor megkérdeztem, hogy már délután három óra van-e, mindenki azt mondta, igen. Mentem, hogy kinyissam az én kis tabernákulumomat és láttam, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus által átváltoztatott szentostya fürdött a vérben. "    
Ünnepeljünk minden július 24-én.: Az atya elmondta, hogy amint Jézus akarja, hogy imádkozni fognak, tisztelni az Ő Testét és Vérét mely szövetséget kötött az Szűzanyával és minden július 24 fogunk emlékezni az eucharisztikus csodára „Szeretet megtestesülésének és a Mi  Anyánk és a Királynőnknek együttes  Eucharisztikus Csodájára”.  "Hallottam, a „hang” azt kérte,  hogy szentségimádó lelkek köre jöjjön létre ebben a közösségben, és ha bármikor akarnák megvizsgálni  az Oltáriszentséget, tegyék meg ".  „Ő (Jézus) itt jelen van, és csak azt adom át, amit hallottam, együtt azokkal, akik látták, amit láttam. "


http://monk2be.com/breaking-news-eucharistic-miracle-in-mexico/