2022. április 23., szombat

SZENT JÓZSEF FONTOS ÜZENETE LORENA-nak 2022. APRILIS 22. Szent Józsefnek odaszentelési ima

 

SZENT JÓZSEF FONTOS ÜZENETE LORENA-nak 2022. APRILIS 22.
Kedves Hűséges Maradék, Én Szent József, mint a Názáreti Család Védőszentje és a Világ összes családjának Őrzője és Gondviselője, fel akarlak készíteni benneteket valami elkerülhetetlenre, amit sokan közületek testben vagy hozzátartozóitok közelében fognak megélni, a testetek halálára, de NEM a Lelketek halálára, ha teljesítitek, amit az Ég kér.
A Mária Szeplőtelen Szívének és Jézus Szentséges Szívének való felszentelések FONTOSAK, összpontosítsatok rájuk, ezek a felszentelések megvédenek benneteket attól, hogy a Második Halálba essetek, ami a Pokolra kárhoztatott Lelkek halála, ezért nagyon FONTOS, hogy minél előbb felszenteljétek magatokat,családotokat, ne feledjétek, hogy sokan nagyon hamarosan az Atya Jelenlétébe lesznek hívva és fel kell készülniük az Örök Hazába való távozásra.
Éljetek a Mennyországnak szentelt életet és gyakoroljátok a Szeretet Műveit, a SZERETET a bűnök sokaságát fedi, éljetek annyi bűnbocsánattal, amennyit az Egyház megítél, és menjetek minél gyakrabban gyónni.
NE menjetek bele veszekedésekbe, vagy harcokba, mert az ellenség nagyon erős, és destabilizálni akarja, pszichológiailag, érzelmileg és lelkileg, különösen azokat, akiket a Mennyország kiválasztott egy különleges Küldetésre az Emberiség Megváltási Tervén belül.
Ne feledjétek, hogy az Emberiségnek már csak kevés ideje maradt arra, hogy káoszba kerüljön, ezért figyelnetek kell az Idők Jeleire, FONTOS, hogy mindenki felkészült legyen, mert a Halál megérinti otthonotokat, és ha nem is veletek, de egy hozzátok közel állóval, egy rokonotokkal.
Ezért fel kell készülnötök arra az esetre, ha hamarosan számot kell adnotok Isten Bírósága előtt, a fent leírt pontok nagyon FONTOSAK, vegyetek figyelembe annyi teljes bűnbocsánatot, amennyit csak tudtok, vegyetek részt az Eucharisztiában és a Tabernákulumban, hogy megerősödjetek Isten Jelenlétében , de mindenekelőtt készüljetek fel arra, hogy az Isteni Akaratban éljetek, mivel az Örök Atya karjaiba visz benneteket, és az Új Jeruzsálemet fogjátok megélni szívetekben.
Készüljetek arra, hogy elhagyjátok ezt a Világot, mások pedig arra, hogy Isten Szeretetének Tüzében keresztre feszüljetek, és amikor kifehérítettétek tunikátokat, átmehettek az Új Égbe és Földre, sokan kiválasztottak, hogy az Új Jeruzsálemben lakjanak, de ez NEM könnyű, ki kell fehérednetek és meg kell tisztulnotok, és ez egy élő Purgatórium lesz a Földön, ez nagyon Nehéz lesz, ezért kérjétek a Mennyországtól a szükséges ERŐSSÉGET és adjátok Fiatotokat a Legszentebb Szentháromságnak.
Meghívlak benneteket, hogy elmélkedjetek Krisztus Szenvedéséről, hogy elgondolkodva azon, hogy mi volt az Ő Szenvedése, Halála és Feltámadása, megértsétek, hogy mit jött tenni az Emberi Nemzetért, és mi az, amit hajlandónak kell lennetek adni, mint az Ő Misztikus Testének, mint az Ő Egyházának része, mivel az Egyház is meg fogja élni a Szenvedését, Halálát és Feltámadását mostantól Mondom nektek, hogy Szenvedés és Halál nélkül NINCS Feltámadás, és hogy ezt kell megélnetek, hogy elnyerjétek a díjatokat.
Ezért, ha arra vagytok hivatottak, hogy hamarosan Isten Jelenlétébe menjetek, vagy mintha arra lennétek hivatottak, hogy az Új Égbe és Földre menjetek, arra kérlek benneteket, hogy MINDEN ÚTON, de mindenekelőtt Lelkileg készüljetek fel. Ebben az évben sokan közületek az Atya Jelenlétébe lesztek hívva, és fel kell készülnötök, gondoljatok a lelketek Üdvösségére, és NE az Örök Kárhozatra, amiért egy múló pillanat örömét akarjátok megélni.
Gondoljatok Örök Sorsotokra és a Lelketekre, és gondoljátok át, fordítsátok szemeteket Isten felé, és adjatok oda MINDENT, amit csak tudtok, hogy képesek legyetek megvívni ezt a véres csatát a Jó és a Gonosz között.
További járványok fognak jönni, amelyek destabilizálni fogják a Világgazdaságot, készüljetek fel az élelmiszerkészletekkel, de mindenekelőtt Lelkileg, hogy ellen tudjatok állni Isten Ítéletének a Nemzetekre, mert Ő ki fogja szabadítani az Ő Igazságos Haragját minden Nemzet, Faj és Nyelv ellen, ezért öltözzetek zsákruhába és imádkozzatok, imádkozzatok és imádkozzatok.
Én, mint a Családok Védnöke, egységet és a családotok Megváltását akarom, gondoljatok az Örök Életre és NE vegyétek félvállról a Megváltásotokat.
Én, mint a Családok Védelmezője és a Haldoklók Ügyvédje, utolsó agóniájában az Atyaisten Örökkévaló Bírósága előtt arra kérlek benneteket, hogy szenteljétek magatokat Nekem és legyetek Hűséges Híveim, és én elhalmozlak benneteket Kegyelmekkel.
Én, mint a ti Védelmezőtök, Áldásokkal fogok megtölteni benneteket, csak kérjetek engem, és én itt leszek, hogy közbenjárjak mindannyiótokért.
FONTOS a fent említett Felszentelések és a Nekem való Felszentelés is, mivel nagymértékben megvédelek benneteket az Ellenség támadásaitól, ha Nekem szentelitek magatokat, megadom nektek a Fegyvereket, hogy családotok egyesülhessen és túlélhesse a vihart, legyetek az én Hűséges Híveim és a halál óráján mellettetek leszek és közbenjárok értetek Isten előtt.
A Nekem, mint a családok Védelmezőjének való szentelésnek különleges védelme van ezekben a viharos időkben. Tegyétek meg ezt minél GYAKRABBAN, és adjátok át Fiatotokat(beleegyezéseteket) a Legszentebb Szentháromságnak, hogy az Ő Erejébe öltözve harcolhassatok az ellenséggel szemben.
Sok lépés és irányelv van, amelyeket be kell tartani, de a legfontosabbakat megemlítettem, FONTOS, hogy figyelembe vegyük őket.
Én, Szent József, meghívlak benneteket, hogy készítsétek fel a Lelketek, akár az Atya Házába, akár a Mennyekbe és az Új Földre hívnak benneteket, kövessétek az utasításaimat és legyetek kitartóak Lelkileg.
Szeretett Vezetőtök és Védelmezőtök,
Szent József,a Démonok réme.

Odaszentelési ima:
Ó dicsőséges pátriárka és az Egyház védőszentje! Ó Szűz Mária Szűz Mária házastársa! Ó, a megtestesült Ige őrzője és szűzies Atyja! Jézus és Mária jelenlétében a mai napon téged választalak atyámnak, gyámomnak és védelmezőmnek.
Ó nagy Szent József, akit Isten a Szent Család fejévé tett, fogadj el engem, kérlek, bár teljesen méltatlanul, "Szent Házad" tagjává. Mutass be engem Szeplőtelen Házastársadnak; kérd meg őt is, hogy fogadjon gyermekének. Imádkozz vele együtt, hogy állandóan Jézusra gondoljak, és életem végéig hűségesen szolgáljam őt. Ó démonok rémsége, növeld bennem az erényt, védj meg a gonosztól, és segíts, hogy Istent semmiképpen se sértsem meg.
Ó lelki Atyám, ezennel neked szentelem magam. Jézus és Mária hűséges utánzásában magamat és minden gondomat a te gondviselésed és védelmed alá helyezem. Jézus és Mária után neked szentelem testemet és lelkemet, minden képességemmel együtt, lelki növekedésemet, otthonom és minden ügyemet és vállalkozásomat.
Ne hagyj el engem, hanem fogadj magadhoz, mint a Szent Család szolgáját és gyermekét. Vigyázzatok rám mindenkor, de különösen halálom óráján. Vigasztalj és erősíts meg Jézus és Mária jelenlétével, hogy veletek együtt dicsérhessem és imádhassam a Szentháromságot az örökkévalóságig. Ámen.

https:// maryrefugeofsouls.com/2022/05/06/important-message-from-saint-joseph-to-lorena-if-you-consecrate-yourself-to-me-i-will-give-you-the-weapons-so-that-your-families-can-be-united-and-survive-the-storm-april-22nd-2022/

 

Riadó, nem fog visszatérni a normalitás: éhínség lesz, összeomlik az ellátás és a dollár is.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams kifejti, hogy az embereknek lehetőségük volt megtanulni a Covid alatt, hogy mire kell felkészülni, de már el is felejtették, és most azt hiszik, hogy minden a megszokott módon folytatódik majd. De a legrosszabb még csak most jön: közeledik a tervezett éhínség, az ellátási lánc, és a dollár összeomlása.