2013. február 10., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Soha ne feledd, hogy te az író vagy. Én vagyok a szerző.
 
2013. február 9., szombat, 15:50
Drága szeretett leányom, amilyen gyorsan terjednek Üzeneteim ebben az időben, úgy te is kegyetlen támadásnak vagy áldozata a Sátán és az ő démonainak serege által. Ők mindenhol körbe táncolnak téged, hogy eltereljék a figyelmedet, bántsanak és kínozzanak téged – mindezt egyetlen céllal: hogy megállítsák ezt a Munkát.
A következőket mondom neked, hogy figyelmeztesselek téged: minél jobban hallható Szent Szavam, és minél jobban éhezi az ember Kegyelmeimet, annál több szerencsétlenséget kell elviselned. Mindenki, aki részt vesz ebben a Küldetésben, most érezni fogja a hatását ezeknek a támadásoknak. Így tehát tudni fogod, ezek a gonosztól származnak.
Azzal a kísértéssel leszel gyötörve, hogy lecsökkentsd az idő mennyiségét, amelyet imáidon keresztül Nekem ajándékozol. Minden pillanatban megszakítanak téged, amikor megpróbálsz Szent Akaratomnak megfelelően cselekedni a tőled elvárt feladatok teljesítésében.
Azáltal, hogy mások minden alkalommal kihívnak téged, akik megpróbálják megakadályozni Könyveim kiadását, te csalódott leszel és képtelen arra, hogy a következő lépést megtedd. Aztán – egy erőteljes gyomron rúgáshoz hasonlóan, mely a Sátán valódi jele – csalódni fogsz mindazokban, akik fontos láncszemek ebben a munkában. És mihelyt azt gondolod, hogy ez a Küldetés lehetetlen, Én kinyitok majd egy ajtót, aztán egy másikat, és ezt egészen addig fogom folytatni, amíg minden akadályt meg nem szüntetek, hogy Kívánságaim beteljesedjenek.
Ez a fordulópont Isteni tervemben, az Üdvösség Tervében. Ettől a naptól kezdve, Szavam egyre hangosabb lesz, és csak kevesen lesznek képesek arra, hogy azt figyelmen kívül hagyják. Aztán majd minden nemzet, minden nyelven meg fogja ízlelni az Igazságot. Egyesek nyelni fogják az Igazságot, mások pedig kiköpik azt, és ott lesznek azok is, akik ettől majd megfulladnak, olyan keményszívűekké váltak.
Minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy már lehetetlen ezt a Küldetést teljesíteni, tudnod kell, hogy nem a te kezed által kerülnek meghallásra Szavaim minden nemzetben, az Én Kezem, az Én Hangom és az Én Hatalmam az – a Szentlélek ereje által –, ami ezt a Küldetést irányítja.
Soha ne feledd, hogy te az író vagy. Én vagyok a szerző. Hatalmam keresztülárad rajtad. Szenvedésem megostorozza testedet és lelkedet. Amikor fájdalmat érzel, az Én fájdalmamat érzed. Amikor az akadályok miatt gyötrődsz, amelyeket a Sátán helyez eléd, akkor Én vagyok az, Jézus Krisztus, akit ő kigúnyol. Te egyszerűen az eszköz vagy. Soha ne feledd, és légy örömteljes, hogy ilyen Ajándékkal lettél megáldva.
Mostanra már képesnek kellene lenned arra, hogy átadd Nekem ezeket a problémákat és kitarts annak megtételében Leányom, amit elvárnak tőled. A Tervem az, hogy az összes lelket megmentsem, azokat, akik ma a világban élnek, és a Sátán szörnyű harcot fog vívni, hogy megállítson Engem. Mindazok, akik Velem dolgoznak, célba lesznek véve, és csak az Irántam való Szeretetetek és a Belém vetett bizalmatok fognak fenntartani benneteket ezekben a viharos időkben.
Jézusotok