2014. november 30., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Azok, akik elsőszülöttségi jogukat eladták a fenevadnak, soha nem fognak a Színem elé járulni.



2014. november 29. szombat, 14:25
Drága szeretett leányom, Én a gyengék, a sérülékenyek, a magányosak és az alázatosak miatt nyilvánítom ki Istenségemet. Hatalmam Szent Akaratomba söpri ezeket a lelkeket, és általuk meg tudom valósítani az emberiség üdvössége érdekében hozott Tervemet. 
Amikor azok, akiket meghívtam arra, hogy Szent Igémet hirdessék, a büszkeség bűne miatt eltérnek a Szent Munkától, akkor ők a saját emberi értelmük iránt tanúsított túlzott tisztelet által próbálják Igémet értelmezni. Ők elfelejtik, hogy az, hogy hogyan kell Engem követni, már meg volt határozva, és nekik az Én hangomat kell meghallaniuk, nem pedig a saját hangjuk csengését. Ők a bujaság bűne miatt fogják eldobni Igémet becsvágyó keresésükben, hogy fölülmúljanak Engem, és hogy dicsőséget keressenek. A jóra való restség, a lustaság bűne miatt lesz az, hogy a végső árulás bűnével fognak vétkezni, amikor a hit és a bátorság hiánya miatt többé már nem lesznek Hozzám hűségesek.
És ez így lesz a Második Eljövetelem végső felvezetésében is: azok, akik azt hiszik, hogy ők méltóbbak, képzettebbek, de tele vannak büszkeséggel, keserű megrovással kell majd szembenézniük, és el fognak esni. A gyengéket, az alázatosakat és a szerényeket Egyházam követői jelentéktelennek ítélik, de éppen ők lesznek azok, akik ragaszkodni fognak az Igazsághoz, és akiket a Nagy Napon majd a Karjaimba veszek. Hívni fogom őket, és Magamhoz intem őket, s közben Királyságomba gyűjtöm őket. Ők pedig sírni fognak az örömtől.
Aztán össze fogom gyűjteni azokat, akik nem ismernek Engem, de akiket fel fog ébreszteni a Fény – ezek jó lelkek, aranyból van a szívük –, és azt fogom nekik mondani: „gyertek fel a Menedékembe”. Majd pedig azokat a bűnösöket fogom hívni, akik szörnyű rémtetteket követtek el, de Irgalmamhoz folyamodtak; és Én ezt fogom nekik mondani: „jöjjetek, megbocsátok nektek, mivel ti kerestétek a megbékélést.”
Ezt követően az árulóim fognak jönni, akik ugyan egykor ismertek Engem, most mégis hátat fordítottak Nekem, de ők képtelenek lesznek a Szemembe nézni, sőt Irgalmamat sem fogják keresni, és Én ekkor azt fogom nekik mondani: „távozzatok Tőlem, ti nem vagytok alkalmasak arra, hogy belépjetek Királyságomba.”
Végezetül azok, akik elsőszülöttségi jogukat eladták a fenevadnak, soha nem fognak a Színem elé járulni, mert ők a tüzes kemencébe lesznek dobva, azokkal egyetemben, akik elveszejtették Számomra azokat a lelkeket, akik földi Egyházamban vakon követték őket a sötét éjszakába.
És aztán hirtelen mindennek vége lesz, egy szempillantás alatt egy új kezdet fog megvalósulni – egy új világ a földön, egy olyan, mint amilyennek mindig is kellett volna lennie. Egy vég nélküli világ.

Jézusotok

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Közbenjáró ima


Kedveseim, közösségeitekbe engedjétek be a Szentháromságot! Buzgón vegyétek ki a részeteket az imádságban és a közbenjárásban!
Ismerjétek fel a lelkeket, mi az, ami mozgatja a szorongattatott helyzetben lévőket! Higgyétek, hogy imáitokkal sokat tehettek azokért, akik képtelenek mozdulni a Szentlélek indításaira! Amikor imádkoztok egy lélekért, gondoljátok át, mi a legfontosabb, amivel motiválni lehet őt arra, hogy felismerje útvesztőit és elindulhasson az Úr útján. Ha erre figyeltek, akkor imáitokat is ezekre összpontosítsátok, és a legfontosabbakat kérjétek számukra. Ez olyan célzott imádság lesz, amivel megkönnyíthetitek számukra a visszatalálást. Ne feledjétek, minden imát hittel és teljesen az Istenbe vetett hittel mondjatok, mert csak akkor lesz helyes és célba érő! Így legyetek segítségére testvéreiteknek!
2014.11.04.
Kedveseim, amikor egymásért imádkoztok, akkor komolyan hordozzátok egymást! Ilyenkor átadjátok az Úrnak azt, akit imában hordoztok és vállaljátok érte az áldozatot. Bizony nem is olyan könnyű imádkozni a mások nyomorúságának enyhüléséért, mert ez hatalmas bizalmat jelent az Úr felé. Megbíztok abban, aki elé elviszitek testvéreitek terhét és ez nagy ajándék a rászorulónak. Mert azt éli meg, hogy nincs egyedül megpróbáltatásában, mert aki odaviszi őt az Úr elé, az gondoskodik lelki szükségéről és figyel rá. Milyen fontos ez a megpróbáltatott és szorongattatott helyzetben lévők számára. Máris biztonságot és reményt nyújthatunk nekik a kilátástalanság idején. Bátran segítsetek imaszolgálataitokkal a rászorulóknak, hisz oly sokan vannak, akik tőletek várják az Úr segítségét!
2014.11.06.
Kedveseim, hívjátok segítségül az Úr nevét, amikor szükséget szenvedtek, és amikor másokért jártok közben Istennél. Az Úrtól kérni minden segítséget, számotokra létkérdés. Ha ti elfogadjátok a mindenható Isten kegyelmét, akkor el kell fogadnotok Tőle mindazt, amit megenged számotokra. Bizalmatokat tehát egyedül Őbelé vessétek, akkor kegyelmében is megmaradtok. Ha viszont másban hisztek és bíztok, az számotokra az Élettől való elfordulást eredményezi. Nagy veszélyt jelent számotokra a pénzbe vetett bizalmatok és azt gondolnotok, hogy csak akkor vagytok biztonságba, ha tele van a pénztárcátok. Úgy bánjatok a pénzzel, mint bármilyen eszközzel, mely egyedül arra szolgál, hogy szükségleteiteket kielégítsétek vele.
2014.11.08. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/882-kozbenjaro-ima




A legfontosabbak


Gyermekeim, várjátok érkezésem és ne féljetek a Velem való találkozástól, mert Én nagy örömmel készítelek titeket és vágyom, hogy befogadjatok Engem! Mindenkor álljatok készen a nagy találkozásra, melyben megmutatom magam nektek teljes valóságomban! A várakozást soha ne félelemmel éljétek át, mert Én nem vagyok félelmetes Isten! Inkább jöjjetek közelebb Hozzám minden nap és engedjétek, hogy átöleljelek benneteket szerető gondoskodásommal! Aki engedi, vele vagyok, és minden nap megmutatom neki az utat. Nektek nem kell mást tenni, mint befogadni szívetekbe, egyesülni Velem a szentáldozásban, megtisztulni a szentgyónásban és elfogadni mindent, amit elétek hozok és megengedek nektek! Ez az Én parancsom felétek, hogy megtegyétek azt, amire indítalak, és amire felhívom figyelmeteket. Ezek a parancsok nem nehezek. Jézusotok
2014. 11. 29. Anna Terézia

http://www.engesztelok.hu/lelkielet/886-a-legfontosabbak

Adventi vasárnapok

A vasárnapok a középkorban gazdagodtak további jelentéstartalommal: amint a katolikus hit szerint az Úr négy alkalommal jön el, úgy rendeződnek ezek az eljövetelek egy-egy vasárnaphoz. Az első vasárnap a megtestesülésre, a második a kegyelem kiáradására, a harmadik a halál órájára, a negyedik az utolsó ítéletre mutat. A Wikipedia tudni vél egy másfajta leosztást is, de ennek az igen gazdag szerkesztésű Magyar Katolikus Lexikonban nincs igazi nyoma: eszerint minden gyertya szimbolizál egy fogalmat, az első a hitet, a második a reményt, a harmadik az örömöt, a negyedik a szeretetet. Az internetes tudástár tudni véli azt is, hogy a gyertyák a katolikus szimbolika szerint egy-egy személyre vagy közösségre is utalnak: Ádámra és Évára az első – mint akiknek elsőként ígérte meg Isten a megváltást (hit); a zsidó népre a második – akiknek megígérte, hogy közülük származik a Messiás (remény); a harmadik majd Szűz Máriára – aki megszülte a Fiút (öröm – rózsaszín gyertya); az utolsó pedig Keresztelő Szent Jánosra, aki hirdette Jézus eljövetelét, és készítette az utat az emberek szívéhez (szeretet).