Mária üzenete 2024 januárjában KÖZEL AZ IDŐ! A Próféciák HAMAROSAN BEteljesednek. LEGYEN EZ A DÖNTÉS ÉVE Gisella Cardia (2024. január)

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában. Gyermekeim, azért vagyok itt, mert nem akarom, hogy egyedül érezzétek magatokat. Ne félj! Legyetek prófétáim és katonáim. Még több gyermekemet küldöm neked, hogy az én segítségemmel elhozhasd őket a maradék Egyházba: [1] szeretett egyházam. Semmiben sem fog hiányozni! Gyermekeim, a föld már nem lesz olyan, mint korábban. Az árvizek és a földrengések megváltoztatják megjelenését. Új és régi betegségek jelennek meg… A nap minden erejét felszabadítja, hatalmas napviharokat okozva. Közel az idő! A próféciák hamarosan beteljesednek. Áldj meg, bocsáss meg azoknak, akik bántottak téged, és engedd, hogy Fiam gondoskodjon róla. Most anyai áldásomat hagyom rátok: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Mária üzenete. 2024-ES ÉV – RENDEZVÉNYEK KÖZLEMÉNYE. Gisella Cardia (2024. január 3.).

Szeplőtelen Szívem kedves gyermekei, köszönöm, hogy meghallgattátok hívásomat a szívetekben. Gyermekeim, imádkozzatok és keressétek a békét testvéreitekkel. Gyermekeim, legyen ez az [előtted] feltörekvő év a jó vagy a rossz választásának éve [vö. Jel 3:15]; [ti] hagyjátok magatokat átváltozni a Szentlélek által, legyetek új emberek. Gyermekeim, az üldözés egyre erősebb lesz mindazokkal szemben, akik követik az Atyát és az Ő Szent Igéjét. Most arra kérlek, ajánld fel szenvedéseidet, hadd szolgáljanak a megtisztulásra. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

GONOSZ TERJED A FÖLDÖN, A TECHNOLÓGIÁT ROSSZ CÉLRA HASZNÁLTÁK. Mária üzenete. Gisella Cardia 2024.01.14 "

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában. Gyermekeim, a gonosz terjed az egész földön. A hívők és a nem hívők elkeserednek, mégsem tartanak bűnbánatot, nem kérnek bocsánatot az elkövetett bűneikért. Gyermekeim, nem látjátok, hogy háború van ellenetek? Nem látod azt a zűrzavart, amelyet ennek az emberiségnek teremtettek? Ennek ellenére nem térsz meg, és nem kérsz Istentől irgalmat és bocsánatot. Sok kemény szívet látok. Sok hazugság és képmutatás ebben az emberiségben… az uralkodóktól az Egyház belsejébe kerülve. Kérlek, térj meg most! A technológiát rosszra is használták, nem pedig jóra. Gyermekeim, eljön az én Jézusom, és meglesz az igazság. Mindazok, akik hamisak és rágalmazzák azokat, akik félik Istent, fájdalmasan megbüntetik. De aki hitben van, követi a parancsolatokat és Isten Igéjét, azt megőrzi és őrzi az én áldott palástom. Most anyai áldásommal hagylak benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Gisella – Az egyház szenvedésének pillanata! ... ERŐSEBB BÜNTETÉSEK VÁRNAK AZ EMBERISÉGRE A HITEHAGYÁS MIATT!

Miasszonyunk Gisella Cardia 2024. január 23-én:

Lányom, köszönöm, hogy a hírnököm vagy.

Ez az Egyház szenvedésének pillanata! Figyelmeztetned kell a világot, hogy ne féljenek azoktól a támadásoktól, akik követik Fiam Szavát és tanításait, ahogy az az első tanítványokkal történt.

Az Egyház háromnegyede megtagadja Fiamat! És amikor jóváhagyják az egyetlen világvallást, a fenyítések még erősebben sújtják az emberiséget.

Nem szabad félni, mert megérkezik a segítség és a vigasz.

Az Egyház és Izrael* lesznek az Antikrisztusnak és követőinek első céljai, akik el akarnak pusztítani mindent, ami közel áll Jézusom szívéhez. Ez mindenekelőtt vallásháború.

Fontos lesz a belátás. Ne hagyja magát megtéveszteni azzal, ami néhány pap szájából jön ki, akik meg akarják változtatni a Tanítást és Isten Igéjét.

Tudd és légy biztos abban, hogy az Ige egy… és örökké tart!

Gyermekeim, olvassátok tovább az evangéliumot: az Igazság szabaddá tesz benneteket! Jézus az Út, az Igazság és az Élet.

Védelmemet biztosítom azoknak, akik követik a parancsolatokat, és azoknak, akik megtérnek, amikor szembesülnek bűneikkel.

Sok gyermekem nem érti, hogy mindez az emberiséget terheli, amely a gonosz útjára lépett – ahol az eutanázia démoni gyakorlat; az abortusz valóban valódi kiirtás; A szexualitás a szerelem kontextusán kívül, de a romlottságban nagyon súlyos bűn.

Gyerekek, ne tegyetek úgy, mintha semmi sem történik… hanem legyetek éberek és éberek! Csak azért jöttem, mert meg akarlak menteni, mielőtt eljön a legrosszabb. Kérlek, térj meg és végezz vezeklést! Eljött az idő.

Áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

*Ne feledje, hogy az „Izrael” itt nem tekinthető politikai vagy földrajzi egységnek, mintha Isten gondja ezekben az apokaliptikus időkben mindenekelőtt egy nyugat-ázsiai országra összpontosulna. Bár ami most ott zajlik, az rendkívül prófétai jelentőségű, az „Izrael” helyes értelmezése itt egy bizonyos maradék hűséges. Ma ez a „maradvány” nagy vonalakban azokból áll, akik Jézus Szentséges Szívében maradtak, még akkor is, ha az őket körülvevő világ – nem is beszélve arról, hogy sok az egyházban – megadja magát a nagy hitehagyásnak. Utalhat a ma élő zsidók „maradványára” is, akik hamarosan megtérnek és elfogadják Krisztust.

Kérdezem hát, vajon Isten elutasította-e népét? Semmi esetre sem! Jómagam izraelita vagyok, Ábrahám leszármazottja, Benjámin törzsének tagja. Isten nem utasította el népét, akit előre ismert. Nem tudod, mit mond az Írás Illésről, hogyan perel Istenhez Izrael ellen? "Uram, megölték a te prófétáidat, lerombolták oltáraidat, és én egyedül maradtam, és az életemet keresik." De mit válaszol neki Isten? "Hétezer embert tartottam meg magamnak, akik nem hajtottak térdre Baál előtt." Jelenleg is van egy maradék, a kegyelem által kiválasztott. —Róm 11: 1-5