2013. február 23., szombat

Római Riport - 2013. 02. 23.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ti egy olyan időszakban éltek, amelyben Isten sok gyermeke pogány lett

2013. február 22. péntek, 23:00
Drága szeretett leányom, ti egy olyan időszakban éltek, amelyben Isten sok gyermeke pogány lett. Most azok is, akik Zsidónak és Kereszténynek születtek különböző bálványimádáshoz folyamodtak, ahogy az meg volt jövendölve.
Mennyire megbánt Engem, amikor tanúja vagyok annak a tiszteletnek, amelyet Isten gyermekei önmaguk kielégítésére tartanak a szívükben, és amikor tanúja vagyok a hamis istenekbe vetett hitnek, amelyek csak az elméjükben léteznek.
A new age-spiritualizmus megerősödése, és minden olyan dolog iránti szenvedély, amely az elme nyugtatásával van összefüggésben, egy dologgal egyenlő: Ezek az emberek sötétségben vannak, mert nem hajlandók elismerni Engem, Jézus Krisztust. Isten Fényének szándékos gátolásával nyitottá válnak a gonosz szellem sötétsége előtt. A Sátán és démonai zsákmányul ejtik az ilyen lelkeket, és szörnyű nagy ürességet hoznak létre bennük; függetlenül attól, hogy milyen new age szellemi gyógymódokat keresnek, ők sohasem fognak vigaszra találni, mert ez nem az a természetes környezet, amelybe születtek.
A pogányság, amely jelenleg magával ragadta az emberiséget, elérte a legmagasabb fokát, ahhoz az időszakhoz viszonyítva, mielőtt Én, Jézus Krisztus, megszülettem volna a Földön. Jóllehet Isten Létezésének Igazsága megadatott a világ számára, és bár Kereszthalálom által megmentettem az emberiséget a kárhozattól, mégis hátat fordítanak Nekem.
Az önmegszállottság, az öndicséret és a világi túlzások iránti szeretet nem más, mint az emberiség ostora, és az a szorongás okozta kétségbeesés érzéséből, a nyugtalanságból és a sivárságból származik. A bálványimádás – a híres emberek, a hamis istenek, és a pogány tárgyak közszemlére tétele iránti szeretet – a sötétség felhőjét hozza mindazok fölé, akik szenvedélyesen követik ezeket a dolgokat. A Keresztények az ilyen emberek gúnyolódásaitól szenvednek, de szenvedésük és imáik által segíthetnek megmenteni embertársaikat a Pokol tűzétől.
Amikor ezekkel a hamis bálványokkal flörtöltök, akkor ti a Pokol démonjaival játszotok, akik azért küldettek, hogy mindörökre a mélységbe vonszoljanak benneteket. Sohase higgyétek, hogy az ilyen pogány praktikák ártalmatlanok, mert nem azok. Amennyiben időt szenteltek ezekre, és az elméteket ilyen félrevezetésekre adjátok, elzárjátok magatokat Istentől és az örök élettől.
Ébredjetek fel az Igazságra. Én vagyok az Igazság. Nincs más út az örök boldogsághoz, csak Rajtam, Jézus Krisztuson, az Emberfián keresztül. Azért jövök most, hogy feltárjam az Igazságot, hogy így újra megmenthesselek benneteket, és hogy az örök életre vihesselek titeket, így segítvén nektek megmenteni a lelketeket.
Jézusotok