2012. december 27., csütörtök

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Mindent átadni

Kedveseim, ismét elérkezett az adventi készületek ideje. Drága kis engesztelő testvéreim, ajánljatok fel minden áldozatot a Szentháromságnak mindazokért az emberekért, akik teljesen közömbösek Isten irgalmának befogadására. Imádkozzatok és böjtöljetek, mert a gonosz lélek nem takarodik el másként, csak szüntelen áldozatok felajánlása által! Tartsatok ki a küzdelemben, hűségesen kövessétek a Szentháromság utasításait! Figyeljétek, mit kíván tőletek a Szentlélek! Adventben nagyon sok mindent adjatok át, különösen a meglévő ragaszkodásaitokat, még a saját elképzeléseitektől is szabaduljatok meg. Mindezt azért tegyétek, hogy ne találjon akadályt bennetek a Szentháromság. Engedjétek, hogy egészen lefoglaljon benneteket, és azt tegyen veletek, ami az Ő tetszése. Szabaduljatok meg minden saját elképzeléstől, és akkor nagyon
2012.12. 01.    Anna Terézia


Kételkedés, bizalmatlanság leküzdése

Kedveseim, miért kételkedtek még mindig oly sokan a Szentháromság irgalmas szeretetében? Inkább azon legyetek, hogy buzgóságban találjon titeket, amikor hozzátok érkezik. A kételkedés bizalmatlanságot szül. A bizalmatlanság pedig elutasítja a szeretetet. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni a gonosz lélek által, aki azon munkálkodik, hogy eltérítsen az igaz ösvénytől. Ne hallgassatok vádaskodásaira, inkább nyissátok meg a szíveteket, hogy a Szentháromság szerető jelenlétében álljatok. Ne feledjétek, a bizalom hitet szül, mert elhiszi azt, amit ugyan a szem nem lát, de szíve meghallja annak hangját, aki a jóra ösztönzi. Lássátok meg a jót életetekben, és akkor biztosak lehettek, hogy a Szentháromság él bennetek! Még akkor is, ha a gonosz kísértő megpróbál tőle elszakítani a bennetek meggyökerezett bűnös készségek kívánságaival.
2012.12. 03.   Anna Terézia

 
Gondoljátok át eddigi életutatokat!

Kedveseim, az adventi bűnbánati időszakot jól használjátok fel, gondoljátok át eddigi életutatokat! Figyeljetek a Szentlélekre, és engedjétek, hogy ráirányítsa figyelmeteket arra, amin változtatnotok kell. Ha felismeritek, ne féljetek átadni neki azokat a területeket, melyeket megérintett szívetekben. Bátran engedjétek átformáló kegyelmét működni bennetek! Nagy bizalommal legyetek iránta, és hagyjátok, hogy világító kegyelmét árassza rátok. Mindent a javatokra akar fordítani, ezért nincs vesztenivalótok. Áldjátok a szívetekben is a Szentháromságos egy Istent, és adjatok hálát mindenért, amit bennetek és köztetek művel.
2012.12. 04.            Anna Terézia


Legyetek tüzes lelkületűek

Kedveseim, ne lankadjatok, legyetek tüzes lelkületűek! Mit jelent ez? Azt, hogy szüntelenül égjen szívetekben a vágy a tenni akarásra. Kérjétek ezt a kegyelmet, mert ez Istentől jövő ajándék. Mit kíván tőletek a Szentháromság és égi Édesanyánk? Azt, hogy soha ne aludjon ki szívetekből szeretetének lángja. Ami azt jelenti, hogy nem szakadhat meg sohasem az állandó Szentháromság jelenlétében való élet. Hiszen ez táplálja bennetek a szeretet tüzét. Benne élni olyan, mint szüntelenül égni a vágytól, hogy világító lámpásotokban Ő legyen az el nem fogyó olaj, mely táplálja mécsesetek fényét és melegét. Így éljetek buzgón és lankadatlanul fáradozva a lelkekért, amíg nem késő! Örömmel tegyétek ezt, mert ha őszintén ég szívetekben a Szentháromság tüze, akkor azt nem tudjátok megfékezni. Engedjétek, hogy szabadon áramoljon rajtatok keresztül mindazokra, akik hozzátok folyamodnak!
2012.12. 05.          Anna Terézia


Elköteleződés a Szűzanyának
Kedveseim, a Szűzanya Szeplőtelen Fogantatásának ünnepén újítsátok meg elköteleződéseteket és fejezzétek ki hozzá tartozásotokat. Édesanyai palástja alá vont benneteket, mert ott biztos menedékhelyet és oltalmat találtok. Édesanyánk Szeplőtelen Szívének szeretetlángja soha ki ne aludjon szívetekben! Ha engeditek, hogy ez a tűz szüntelenül bennetek égjen, akkor valóban az övéi vagytok. Ne keserítsétek meg szeplőtelen anyai szívét hitetlenségetekkel, inkább álljatok szilárdan mellette, mint akik hűségesek hozzá. Bízzatok benne, mert mindnyájatokat vezet a saját ösvényeteken, és ha vele maradtok, nem tértek le utatokról. Legyen bennetek nagy bizalom iránta, hogy az Ő igen-je bennetek is maradandót hozzon létre.
Szűzanya: Drága gyermekeim, mennyire közel állok mindazon gyermekeimhez, akik mellettem kitartanak. A legnehezebb idők ezután következnek. De ha ti az Én biztonságot adó jelenlétemben éltek, és gyermeki módon rám bízzátok magatokat, akkor bátran elébe nézhettek az elkövetkezendő eseményeknek. Nektek nem kell rémüldöznötök a sok szerencsétlenség láttán, hiszen erősen fogjátok kezemet. Akik Velem teljes közösségre lépnek, azok bátran szembenézhetnek még a legkeményebb eseményekkel is. Én tudom, mi válik javatokra, amikor döntés előtt álltok. Minden ügyeteket megosztom Szent Fiammal, mert Neki gondja van arra is, hogy az elhibázott lépéseiteket helyreigazítsa. Ehhez természetesen szükséges az alázatban gyökerező jószándék, amely jó gyümölcsöket érlel bennetek. A türelemben való kitartásnak állhatatosságá kell válnia a lelketekben. Ehhez azonban a hit ajándékára van szükségetek. Szüntelenül kérjétek a sziklaszilárd, rendíthetetlen hitet, mely megingathatatlanokká teszi lépteiteket. Legyetek bátrak, amikor Isten ügyét képviselitek! Ne azt fontolgassátok, hogyan fog megvalósulni az, amiről felismeritek, hogy Isten akarata, és rá igent modtok, hanem bátran lépjetek rá a bizalom hídjára, mely összeköt benneteket az isteni akarattal. Bízzatok Jézusban, aki meghívott titeket. Válaszoljatok kéréseire igennel. Édesanyai áldásomat adom rátok, és hűségesen kitartok mellettetek, akiket nekem adott Szent Fiam. Amen.
2012.12. 08.         Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/elkoetelezdes-a-szzanyanak



Dicsőítés
Kedveseim, közel van már az Úr eljövetelének napja. Jöjjetek, és imádjátok üdvözítő Istenünket! Szívetek legyen erős és hagyatkozzatok a Szentháromságra! Minél inkább megdicsőítitek életetekkel Őt, annál jobban megnyílik szívetek kegyelmeinek befogadására. A dicsőítés olyan kiváltság, mely a szentek osztályrésze. Magasztalásotok által egyre jobban felemelkedtek az isteni dimenzióba, ahol megszűnik minden fájdalom. Ott már a Szentháromság veszi át a szerepet, és egyre inkább megsemmisíti bennetek a világ lelkét. Ezért jöjjetek és hódoljatok lélekben minden nap a szívetekbe betérő szentségi Jézus előtt. Egyszerűen, de felemelt lélekkel marasztaljátok, akkor nektek sem kell tartanotok a gonosz kísértő csábításaitól. Mert ha Isten bennetek van, ki árthat nektek? Bizalommal járuljatok az Úr színe elé!
2012.12. 17.        Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/dicsites


Minden nap újra kezdeni
Kedveseim, jöjjetek minden nap a Szentháromsághoz, és maradjatok meg a szeretetében! Azért kell minden nap ezt tennetek, mert bűnre való hajlam és a bűnös készség a nap végére, kioldja belőletek a szoros köteléket. Ezért, amikor este lelkiismeretet vizsgáltok, adjatok lehetőséget a kellő alázatban történő bűnbánatra. Engedjétek szívetekbe az irgalmas Jézus szeretetét, hogy másnap megújult lélekkel léphessetek a Szentháromság elé! Soha ne utasítsátok el az irgalmas Isten felétek való lehajlását. Tanuljátok el Jézus szelídségét, melyre oly nagy szükségetek van, hogy megállhassatok a világban. Bízzatok, minden nap megkapjátok az újrakezdéshez szükséges kegyelmeket, csak ne felejtsétek el kérni!
2012.12. 18.     Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/minden-nap-ujra-kezdeni


Józanul költekezni
Kedveseim, ne engedjétek, hogy a világi forgatagban elvesszen megszentelő ruhátok, mert bizony oly nagy a csábítás, melynek ki vagytok téve. Tanuljatok meg józanul, célirányosan költekezni. Ne engedjetek a kísértésnek, amit az üzleti őrület kínál az embereknek. Nézzétek a szentcsaládot, mekkora nélkülözésben keresték a szállást, hogy befogadják őket, amikor elérkezett Mária szülésének ideje. Legalább ti legyetek részvéttel a szentcsalád iránt, és legyetek buzgó kovász a környezetetekben. Apró, pici önfeláldozásaitokkal álljatok a Szűzanya mellé, és kitartó, áldozatos imáitokkal hozzatok áldozatokat a lelkekért. Virrasszatok, és minden lehetőséget használjatok fel az engesztelésre, hogy a világ megújuljon!
2012.12. 19.           Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/jozanul-koeltekezni

Karácsony másnapja

Mennyei Atya: Drága gyermekem, valóban elhoztam közétek Szent Fiamat, hogy megajándékozzalak benneteket legnagyobb ajándékommal, szeretetemmel. Mindazokat a gyermekeimet megörvendeztetem, akik várva vártátok Szent Fiam érkezését. Saját kezemből szolgáltattam ki Egyszülöttemet, akit az én legszentebb leányom szült e világra nektek. Ó felfoghatatlan és csodálatos éjszaka! Mennyire vágytam arra, hogy beteljesítsem ígéretemet. Mindazoknak, akik felkészülve várták Szent Fiam ékezését megerősítettem a hit remény és szeretet ajándékával. Felerősítem bennük jelenlétemet, és felnövesztem őket arra a szeretetre, amelyet szüntelenül feléjük árasztok. Atyai szeretetemmel szeretem hűséges követőimet, és nem hagyom elveszni őket. Bízzatok bennem, és kiáradó nagylelkű szeretetemben, mert ez a szeretet burkol be benneteket még a legnagyobb megpróbáltatások idején is. Védőpalástként borítom rátok irgalmamat, mely megvédi lelketeket. Ahogy szent István diakónus első vértanút dühödt ellensége szeme láttára egészen betöltötte Szentlelkem és látta dicsőségemet és Jézust a jobbomon, úgy fogtok ti is megdicsőíteni engem és imádkozni üldözőitekért. Közel már az idő mindannak a bejteljesedésére, amiket prófétáim által közöltem veletek. Siessetek, ne késlekedjen szívetek megadni a Szent Fiamnak kijáró hódolatot! Krisztus megszületett, jöjjetek és imádjátok őt. Mária az én kedves leányom, a ti édesanyátok soha nem tapasztalt erővel küzd értetek különösen azokért, akik a ti imáitok és áldozataitok felajánlása nélkül elvesznének. Atyai szeretetemben kérlek, jöjjetek, és segítsetek neki a lelkek tömegeit megmenteni. Imádkozzátok a rózsafüzért! Kapaszkodjatok Máriába, és egy napotok se se tejen el a rózsafüzér elimádkozása nélkül. Tanítsátok meg azoknak is ezt az ájtatosságot, akik még nem ismerik! Különösen a fiatalokkal ismertessétek meg, hogy a Szűzanyába kapaszkodva megmeneküljenek az ellenség csábító és lehúzó erejétől. Virrasszatok és minél több nehézséget tapasztaltok a világban, annál erőteljesebben imádkozzatok, mert minden hozzám forduló lélek imájára oly nagyon szomjazom. Legyetek áldottak, akik meghalljátok szavamat! Állhatatosan tartsatok ki. Újszülött Szent Fiammal áldalak meg mindnyájatokat, így egyesítem szíveteket Drága Szent Fiam szívével, hogy egységben haladjatok kitűzött célotok felé. Amen.
2012. 12.26.     Anna Terézia  

http://engesztelok.hu/egi-uezenetek/karacson-masnapja