2014. január 30., csütörtök

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2014. január 2. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Ütött az óra. Ebben az évben sok prófécia beteljesül. Most különösen érvényesek szavaim: nem lehet többé kétfelé sántikálni. Most mindenkinek dönteni kell: vagy Isten mellett, az Ő törvényeit megtartva, vagy a sátánnal és a hamis prófétával. Eljött az óra. Most választom szét a bárányokat a kosoktól. Az antikrisztus már készen áll, hogy fellépjen, a sátán erejéből elkápráztassa a világot hamis csodáival, és imádtassa magát. 
Ti, akik Hozzám tartoztok, ne menjetek utána! Ti csak Engem, az értetek kínhalált halt, és dicsőségben feltámadott Üdvözítő Uratokat és Isteneteket kövessétek! Mindent tudtul adtam nektek. Dicsőséges visszajövetelem a földre már a küszöbön van. Az óra elérkezett. Mindenkit megrostálok. Csak az igazakat állítom jobbomra. Akik a hamis prófétát és az antikrisztust követik, örökre elvesznek. Soha nem láthatnak meg Engem, és soha nem élvezhetik Isten békéjét és örömét. Ma még választhattok: mellettem, vagy ellenem. De figyelmeztetlek benneteket: ez a világ elmúlik, és minden dicsősége porba hull. Csak akik Istent szeretik, azok élnek örökké. A döntés a ti kezetekben van. Mindent tudtul adtam nektek. Ne kövessétek a sátánt, az őskígyót, ami most végső csatáját vívja ellenetek, hogy megkaparintsa lelketeket, és az örök tűzre taszítsa. Ti tartsatok ki mellettem, a Hűséges és Igaz mellett, Aki megváltottalak benneteket. Erre áldalak meg titeket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 
Szentírási megerősítések: Zsid. 1, 1-3: „…ezekben a napokban Fiában szólt hozzánk (az Isten)…” Zsid. 6, 4-8: „Aki egyszer már részesült a világosságban, megkapta a Szentlelket, felfogta az Isten tanítását,…aztán mégis elpártol, lehetetlen újra bűnbánatra indítani. …újra keresztre feszíti az Isten Fiát, és csúfot űz belőle.”
Jézus: „Ez vonatkozik az antikrisztusra és a hamis prófétára.”

2014. január 7. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Itt van az óra, amikor megmutatom kinek-kinek a lelki állapotát. Mindenki meglátja magát az Én fényemben, az Én szememmel, a Szentlélek megvilágosító ereje által. Akkor tudni fogjátok, hogy mit, hol rontottatok el, és azt, hogy hogyan tehetitek jóvá. Akkor sokan fognak sírni és jajveszékelni, amikor meglátják egész addigi életüket, hogy mi lett velük, amikor elhagytak Engem. Úgy hullottak a sátán karmaiba, mint a száráról sarlóval lekaszált búza. Sokan szeretnék akkor meg nem történtté tenni egész addigi gonosz cselekedeteiket, de nem lehet. Látni fogják ugyanis azt a tüzet, ami vár rájuk a testi halál után. A tüzet, amely jótékonyan kiégeti belőlük bűneiket, ha Előttem megbánják azokat, és azt a másik véget nem érő tüzet, amelybe azok mennek, akiknek megátalkodottságuk miatt ezt kell majd mondani: Távozzatok Tőlem, ti átkozottak az örök tűzre, amely a sátánnak és csatlósainak készült, és mindazoknak, akik szolgálják őket, akik felcserélnek Engem a fenevaddal. Azt imádják, és áldozatot mutatnak be neki. Jaj azoknak a százszorosan szerencsétleneknek, mert örökre elvesznek. Ők lesznek az örök tűz martalékai, ahonnan soha nincs szabadulás. 
Gyermekeim! Féljétek az Istent! Féljétek elkövetni a bűnt, mert mondom nektek, Isten éppen olyan tökéletesen igazságos, minden megátalkodott lélekhez, mint amilyen irgalmas az Őt félőkhöz, akik megsiratják, és örökre elhagyják bűneiket. 
Drága kicsinyeim! Készüljetek, mert hamar lezárul ez a korszak. Egy új világ következik, amiben nem lesz bűn. Ez lesz az a paradicsomi állapot, amelyet Isten kezdetben teremtett, amikor még nem volt bűn a földön. Ez most sokkal tartósabb lesz, mint az első, mert megkötözöm a sátánt, és ezer évre a pokol fenekére vetem. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Soha ne hagyjátok abba, mert az ima párbeszéd Velem, Üdvözítő, Mindenható Istenetekkel. Imátok felhatol az egekig, és ha hittel párosul, leesdi a szükséges kegyelmeket. 
Drága gyermekeim! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Kérjetek sokat! Kérjetek lelkeket, akik mindörökké szeretnek majd Engem! Nem tudtok annyit kérni, amennyit Én akarok adni. Irgalmam és szeretetem kiárad minden emberre, de a ti imáitok kell hozzá, hogy ezek az emberek, akik még nem ismernek Engem, megnyissák Előttem szívük ajtaját. Mert Én kopogtatok, de csak oda megyek be, ahol kinyitják Előttem az ajtót. Nem vagyok erőszakos. Tiszteletben tartom a szabad akaratot. Ahol nem fogadnak Engem, onnan tovább megyek. 
Gyermekeim! A kegyelem időhöz és alkalomhoz van kötve. Mint ahogyan nem léphettek bele kétszer ugyanabba a folyóba, mert a víz állandó mozgásban van, így van ez a kegyelemmel is. Isten mindig új kegyelmet ad. Mindig az adott időnek és élethelyzetnek megfelelőt. Ezért tartsátok szüntelenül nyitva a szíveteket, hogy be tudjátok fogadni a Mindenható ajándékait! Éljetek szüntelen készenlétben, mint az okos szüzek, hogy ha majd váratlanul megérkezik a Vőlegény, bemehessetek Vele az örök menyegzőre, az örök boldogságba. Erre áldalak meg benneteket drága kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 

Ezt üzenem X családnak: Imádkozzák szüntelen, naponta többször is a Szent Mihály arkangyal c. ördögűző imát, és a rózsafüzért! Kérjenek Engem, és Én kiszabadítom őket a sátán kelepcéjéből! Járuljanak gyakran, a család minden tagja a szentségekhez, szentgyónáshoz, Szentáldozáshoz! Ha így élnek, akkor tehetetlen lesz velük a sátán, mert Én bennük lakom, és tehetetlenné teszem. Kérjék magukra az Én áldásomat és békémet, és Én megáldom őket Szívem minden értelmet meghaladó szeretetével és békéjével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 
A kegyelem órájában, du. 3-4. óra között az Úr Jézus kínszenvedéseinek örök érdemeiért kérjék, amit szeretnének, és az Úr megadja, ha Ő jónak látja. 

Ezt üzenem Y-nak: drága kisfiam! Ne rohanj a vesztedbe! Itt állok előtted. Arra várok, hogy megnyisd Előttem szíved ajtaját. Én jobban szeretlek téged, mint a világ összes embere együttvéve. Én Mindenható vagyok. Leveszem válladról terhedet, ha átadod Nekem. Te egyedül nem tudod hordozni. Az Evangéliumban ezt mondtam: „Nálam nélkül semmit sem tehettek.” Ez rád is vonatkozik. Kérd Tőlem, és Én megajándékozlak a hit erejével! Kérd, és Én bölcsességet adok neked! Kövess Engem az önmegtagadás és a kereszthordozás keresztútján, és Én elvezetlek a teljes örök életre! Jóllehet, itt a földön ellene kell mondanod a sátánnak, és saját ösztöneidnek, de Én cserébe olyan lelki békével és boldogsággal ajándékozlak meg, hogy nem cserélnél senkivel. Add Nekem szívedet, és Én neked adom az Enyémet! Az Én Szívem izzó szeretet, amellyel tudod szeretni Istent és a felebarátot.
Gyermekem! Várom válaszodat. Az idő rövid. Neked is meg kell állnod ítélőszékem előtt. Akkor már késő lesz. Most, még ma mondj igent hívásomra! Erre áldalak meg megerősítő, és a sírig kitartó hűség áldásával az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2014. január 10. Szentségimádáson Jézus…

 
„Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Éljetek szüntelen készenlétben, mert eljön az óra, sőt már itt is van, amikor számon kérlek benneteket! Kamatoztassátok a talentumokat, amelyeket rátok bíztam! A talentumok a Tőlem kapott kegyelmek. A tudás, az ismeret, az Én tanításom. Az alkalmak, amikor elétek hozok embereket, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, az Én tanításomat, és keresnek Engem. Beszéljetek nekik Rólam! Tanítsátok őket az Evangéliumra! Így beszéljetek hozzájuk: Jézus a te személyes Megváltód. Magára vette ártatlanul a te bűneidet, és kínhalált szenvedett érted a keresztfán, hogy neked örök életet szerezzen. Harmadnapra feltámadt, felment az Atyához a mennybe, de itt maradt köztünk is. Feltámadott Testét és Vérét itt hagyta nekünk a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Ha tiszta lélekkel fogadjuk Őt a szívünkbe, nagy kegyelmeket ad, örök életet kapunk Tőle. Szólítsd meg Őt! Ő valóságos, élő Személy, Isten-Ember, Aki felkínálja nekünk az Ő barátságát. A szíved ajtaján kopogtat. De csak akkor tud bemenni, ha egészen megnyitod Előtte szíved ajtaját. Ne hagyj meg magadnak semmit! Mindent adj át Neki! Csak akkor tud szentté tenni, ha átadod Neki egész életedet. A múltat, a jelent és a jövőt. Hagyatkozz Rá teljesen! Fogadd el a körülményeket úgy, ahogy vannak! Higgyed, hogy Isten mindent a te személyes, és mások megszentelődésére ad! Így imádkozz: Jézusom, Megváltóm! Leborulok Előtted. Köszönöm, hogy megtaláltalak, és megismertelek. Köszönöm, hogy megkerestél, és nem hagytál elveszni. Kérlek, maradj velem egész életemben, és vezess haza engem az örök hazába! Ámen. Mondom nektek, ha csak egyetlen lelket is Hozzám vezettek, már nem éltetek hiába. A családotokban kezdjétek, a kis gyermekeken, családtagjaitokon és rokonságotok körében. Ha nem hallgatnak rátok, ne erőltessétek, imádkozzatok értük! Aki nem hallgat meg, annak ne beszélj Rólam, de annál többet beszélj Nekem róla! Én meghallgatlak, és megadom a megtéréséhez szükséges kegyelmet. 
Kicsinyeim! Nagyon szeretlek benneteket. Azt akarom, hogy mindnyájan ott legyetek Velem a mennyben, és lássátok dicsőségemet! Ezért haltam meg értetek, hogy üdvözüljetek. Köszönöm, hogy elolvassátok, és tettekre váltjátok üzeneteimet. Ez az Én legnagyobb boldogságom. A mennyben ti is ennek fogtok a legjobban örülni. Megáldalak titeket Szívem túláradó örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. 
Drága gyermekeim! Az óra itt van. Készüljetek! Már nincs több haladék. Megítélem a népeket mind. Figyeljétek a természetet! Egyik katasztrófa a másikat éri. Miért ültök még mindig ölbe tett kézzel? Keljetek föl! Bánjátok meg bűneiteket, és járuljatok a szentségekhez! Ne várjátok meg, míg titeket is utolér a hirtelen halál! Akkor már nincs menekvés. Rátok is az vonatkozik, amit az Evangéliumban mondtam: térjetek meg, mert ti is elvesztek mindnyájan! (Lukács 13, 1-5.) Nézzétek, milyen ártatlanok és tiszták a csecsemők, amikor megszületnek! Nektek is ilyeneknek kell lenni! Ne hagyjátok, hogy a bűn mocska befeketítse a lelketeket! A kisgyermekekre mondtam: ilyeneké a mennyek országa. Azért, mert ők lélekben tiszták, és ráhagyatkoznak bizalommal a szüleikre. Nektek is így kell bízni Atyámban, Aki szeretetből teremtett meg a semmiből, és gondot visel rátok. Gondoljatok gyermekeitekre! Milyen édesek és aranyosak, amíg kicsik. Vigyázzatok rájuk, hogy ne rontsa meg őket a világ! Ne engedjétek, hogy egyedül nézze a TV-t, vagy az internetet! Vonjátok őket állandó felügyeletetek alá! Mutassatok nekik jó példát az élet minden területén! Először ti javuljatok meg, és csak azután várhatjátok el gyermekeitektől, hogy jók, és szeretetre méltóak legyenek. Ti szülők és pedagógusok! Szeressétek ki gyermekeitekből a jót! Ha erőszakosak vagytok hozzájuk, ugyanazt váltjátok ki belőlük. Ők a ti tükörképeitek. Ha rájuk mosolyogtok, ők is ezt fogják tenni. Ha engedetlenek, és ti a szeretetre hivatkoztok pl. így: én nagyon szeretlek téged, és most megszomorítottál. Tedd jóvá, amit elrontottál! Mondom nektek, sokkal többre mentek velük, mint szigorral. Amikor Szent Édesanyám és nevelő Apám három napig kerestek, miután megtaláltak, nem szidtak, hanem Édesanyám kedvesen ezt kérdezte Tőlem: Miért tetted ezt velünk? Atyád és Én bánkódva kerestünk. Én szelíden megadtam nekik a felvilágosító választ: Miért kerestetek? Nem tudtátok, hogy Nekem Atyám dolgaiban kell lennem? Ezután pedig hazamentem velük Názáretbe, és engedelmeskedtem nekik. Ne hagyjátok elszabadulni az indulatotokat! Az önmegtagadás, amit mindnyájatoktól kértem, erre is vonatkozik. Beszéljetek gyermekeiteknek Rólam! Tanítsátok és neveljétek őket az Evangélium szellemében! Akkor ti magatok is megszentelődtök, és jó példátok láttán gyermekeitek is. A gyermek azt teszi, amit lát. Éljétek eléjük az életszentséget, akkor sohasem fogtok csalódni bennük! Kérjétek segítségemet, akkor sikerül tettekre váltani tanításomat. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 
Ima a Szentlélek által: „Jézusom, hőn imádott édes Üdvözítőm! A szívem tele van az Irántad való szeretettel. Dicsőítelek, áldalak és imádlak Téged az Atyával és a Szentlélekkel együtt. Hálát adok Neked minden kegyelmedért, amelyeket nekem, méltatlan porszemnek adni méltóztattál. Különösképpen hálát adok azért, hogy beírtál engem az Élet könyvébe. Ez az én legnagyobb örömöm, és minden vágyam beteljesedése. Azért, mert látni foglak Téged, hőn imádott Mennyei Örök Édesatyámmal és a Szentlélekkel együtt színről színre, és az egész örökkévalóságon át fogok Bennetek gyönyörködni. A legnagyobb boldogság lesz számomra Titeket imádni, magasztalni és dicsőíteni örökkön örökké. Minden vágyam az, hogy ez beteljesüljön, a Te drága szent örök terved szerint! 
Imádott Jézusom, köszönöm, hogy Véred kiontásával megnyitottad előttünk, bűnösök előtt országod kapuját. Köszönöm, hogy most is közben jársz értünk az Atyánál, és csillapítod jogos haragját. Köszönöm, hogy beborítasz minket, nyomorult bűnösöket értünk kiontott drága Szent Véreddel, hogy a Mennyei Atya Szent Véredet lássa rajtunk, és kiengesztelődjön velünk a Te megváltásod által. Hála és dicsőség Neked végtelen irgalom, végtelen szeretet most és mindörökké! Ámen.”

2014. január 13. Szentségimádáson Jézus…

 
 „Drága gyermekeim! Legyetek készen, mert mondom nektek, hirtelen fognak bekövetkezni a próféciák! Úgy lesz, ahogy a Szentírásban áll: Ketten fekszenek egy ágyban. Az egyiket felveszik, a másikat ott hagyják. Két asszony őröl a malomban. Az egyiket felveszik, a másikat ott hagyják. Ez azt jelenti, hogy akik készen állnak az üdvösségre, azokat beviszik a menyegzőre a szent angyalok. Akik viszont nincsenek készen, kinn rekednek a külső sötétségben. 
Gyermekeim! Láttatok már halottat. Amikor a lélek kiszáll a testből, a test mozdulatlan. Nem képes többé semmire, mert nincs benne élet. Mindenkinek Istentől meghatározott ideje van a földön. Isten mindenkinek ad időt és alkalmat a megtérésre, és a jócselekedetekre. De ti szabad akaratotokkal keresztülhúzhatjátok Isten rátok vonatkozó örök szent tervét, a saját kárhozatotokra. Isten ugyanis sokkal jobban tudja, mi válik a lelketek örök hasznára, és ezt meg is adja. De ha ti hátat fordítotok Neki, ne csodálkozzatok, ha boldogtalanok vagytok, és egyszer csak az örök kárhozatban találjátok magatokat. Már százszor megmondtam: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Én vagyok a kapu. Csak Rajtam keresztül mehettek be az üdvösségre. Én vagyok a Megváltó, Aki az életemet adtam értetek, hogy aki hisz Bennem, örök élete legyen. A Legszentebb Eucharisztiában drága Szent Testemet és Véremet adom nektek, ami maga az örök élet. Felszentelt papokat adtam nektek, hogy gyónjátok meg bűneiteket, hogy feloldozást nyerjetek. Ha tiszta lélekkel fogadtok Engem a szívetekbe, rendkívüli kegyelmeket kaptok annak függvényében, hogy mennyire nyitjátok meg Előttem a lelketeket. Amikor befogadtok Engem, üresítsétek ki magatokat! Ne gondoljatok semmire, egyedül csak Rám figyeljetek! Akkor megtapasztaljátok kegyelmeimet. Minden lélek azt fogja érezni, amit Én az ő lelkében. Ha boldog vagyok, mert szeretettel fogadott, akkor ő is boldog lesz. Ha szomorú vagyok, mert bűnben fogadott, akkor ő is bánatot érez, vagy közömbösséget. Attól függően, hogy mennyire merült el a bűnben.” (Ha nagyon, akkor közömbös.) „Vannak, akik csupán eszköznek tekintenek Engem. Amikor befogadnak, Rám se figyelnek, csak vég nélkül sorolják siralmaikat, és kérik, hogy oldjam meg azokat. Az ilyen lélekben sem vagyok boldog. Istennek a Ráhagyatkozó kisded lélek kedves. A Miatyánkban ezt tanítottam: legyen meg a Te akaratod. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem lehet egyéni kérése valakinek, de mindig tegye hozzá: Uram, ne úgy legyen, ahogy én akarom, hanem ahogy Te. Én is így imádkoztam a Getszemáné kertben. Jóllehet Vérrel verítékeztem, és tele voltam félelemmel, mivel előre tudtam, mi vár Rám. Mégis vállaltam értetek, mert csak így jöhettek be az üdvösségre. Ti is vegyétek fel naponta a keresztet, tagadjátok meg magatokat, úgy kövessetek Engem, mert csak így lesz érdemszerző az életetek. Az idő lejár. A szenvedés elmúlik. De ha mindvégig kitartotok, az örök boldogság vár rátok. Sőt, lelkek sokaságát mentitek meg az örök életre, akik Velem egyesített szenvedéseitek és áldozataitok nélkül a kárhozatba hullanának. Így lássátok a szenvedést! Odaát a mennyben ezeknek fogtok a legjobban örülni, ha szeretettel vállaltátok a lelkekért. 
Gyermekeim! Vegyétek nagy kegyelemnek a Szentáldozást, és adjatok érte hálát! Fel nem tudjátok fogni, mennyit szenvedek a sok szentségtörő áldozó miatt, akiknek a lelkében a sátán az úr, és újra keresztre feszítenek Engem. Aki így fogad a szívébe, ugyanazt fogja szenvedni örökké, amit Én, az ő lelkében. Figyelmeztetlek benneteket! Csak tiszta lélekkel fogadjatok a szívetekbe Engem a Szentáldozásban! Aki így vesz magához, az az örök életet kapja. De aki bűnben, és hitetlenül, az örök kárhozatára veszi. Ezt minden áldoztatás előtt ki kellene hirdetni papjaimnak. Őket erről fogom számon kérni. Megáldalak titeket Szívem féltő szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2014. január 29. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

 
„Drága gyermekeim! Eljön az óra, sőt már itt is van, amikor véretek kiontásával dicsőítitek meg az Istent. Soha ne feledjétek: Isten egyikőtöket sem próbál meg erőtökön felül. Akiket arra szánt, hogy vértanúságukkal dicsőítsék meg Őt, azoknak különleges kegyelmeket ad. Ilyeneket: végső állhatatosság, mindhalálig való hűség Isten, és az Ő törvényeinek megvallásában. Lángoló szeretet a Legszentebb Szentháromság iránt. Elemésztő vágy Isten Szent Színe látására. Minden szenvedést és halált megvető bátorság. Ők, akiket erre kiválasztottam, megtapasztalják állandó Jelenlétemet, közelségemet, mert lélekben egyesülve vagyok velük. Elszakítom őket mindentől és mindenkitől, akikhez a földön ragaszkodtak, hogy egyedül Hozzám, az élő Istenhez kötődjenek. Csak Én legyek számukra a minden. Ezért engedem meg a teremtményekben való csalódásukat, mert féltőn szerető Isten vagyok, Aki a lélekben élek, Aki Magamnak alkottam minden embert, és arra teremtettem, hogy egyedül Rám szomjazzon, Engem imádjon, szeressen, és csak Velem, az egyedül élő Istennel elégüljön ki lelke szomjúsága. Ezt minden emberbe bele teremtettem. Ezért keresnek Engem a lelkek fáradhatatlanul, amíg csak meg nem találnak. Mindazok, akik a teremtményekben keresnek, soha nem nyerik el azt a boldogságot, amelyet azoknak nyújtok, akik megtaláltak, és magukhoz ragadnak Engem. Ezért kicsinyeim, ne érjétek be kevesebbel, mert lelketek szomja Rám irányul, és csak Velem elégül ki. Ezért ha megtaláltatok, őrizzétek meg az első szeretetet, amelyet Én nyújtok a léleknek! Őrizzétek és ápoljátok az első tüzet, hogy soha ki ne aludjon! Sose feledkezzetek el Rólam, amiképpen Én is hűséges vagyok hozzátok, mert ezt ígértem: veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Ti is tartsatok ki Mellettem hűségesen mindhalálig! Tartsátok meg törvényeimet, és ha kell, még véretek kiontása árán is maradjatok hűségesek Hozzám mindhalálig! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


Katy Perry okkult ceremóniája az idei Grammy díjátadó gálán

Valószínűleg a legtöbb olvasónk nem látta az idei Grammy díjátadót. Amennyiben így van, az alábbiakban belinkelt néhány elemzés bőven elég is belőle. Az idei főattrakció Katy Perry előadása volt, aki boszorkánynak öltözve táncolt, ruháján a templomos lovagrend keresztjével, Moloch szarvakkal, sötét ruhába öltözött ördögszarvas táncosokkal körülvéve. Az egész koreográfiát a boszorkányszombatnak nevezett rituálé alapján állították össze, aminek végén a seprűn táncoló Perry-t máglyán égetik meg. A középkorból származó leírások alapján a boszorkányszombat legfőbb elemei a kör alakban történő táncolás, a kereszt megtaposása, az ördög nevében történő újrakeresztelkedés és az emberáldozat. A résztvevők felajánlják testüket a démonoknak a rituálé során, amelyen úgy gondolják, hogy maga Sátán is részt vesz.
Ez a keményvonalas okkult szimbolizmus nem véletlenül került az előadásba. A minden apró részletre kiterjedő szervezés mutatja, hogy mennyi energiát és odafigyelést fektettek abba, hogy az előadás a kívánt hatást érje el. A Twitter hemzseg a bejegyzésektől, amikben a felhasználók hitetlenkedve írják, hogy ha nem csal a szemük „Katy Perry a Sátánt idézte meg a Grammy-n.” És valóban. Manapság nem nagyon kell elemezni az ilyen produkciókat, mert az okkult elemek mindenki számára egyértelműek.
Vajon néhány éve viccelt az énekesnő, amikor egy tévéinterjú során azt mondta, hogy „eladta a lelkét az ördögnek”? Ezek nem amatőr előadások. Egyetlen elem sem kerülhet egy ilyen programba véletlenül. Ez azt jelenti, hogy vagy az előadás egyik rendezője vagy Katy Perry merült el nyakig az okkultban vagy mindkettő.
Az elit számára ezek fontos dolgok. Bizonyára sokan vannak, akik nem hisznek az okkult rituálék hatásában vagy az Illumináti szimbolizmusban, a lényeg azonban, hogy maga az elit hisz bennük. Azokat az előadókat, akik magukévá teszik és hajlandóak népszerűsíteni ezeket a világ előtt, természetesen előnyben részesítik. Ezért van az, hogy az ilyen motívumok egyre gyakrabban és egyre félreérthetetlenebb és arrogánsabb formában bukkannak fel a nyilvános előadásokon.
Nem ez volt az első alkalom, hogy Katy Perry fellépése során ilyen motívumok jelentek meg. Talán az E.T. című dala fejezi ki leginkább hitvallását.
Elegendő néhány sort idézni a dal szövegéből:
Megbabonázol,
Lehet, hogy te vagy az ördög?
Lehet, hogy egy angyal vagy?
Az érintésed megbűvöl,
Olyan mintha lebegnék,
A testem ragyog tőle.
Azt mondják féljek.
Te más vagy mint a többi.
Futurista szerető,
Más DNS,
Nem értenek meg téged.

Refrén:
Egy egészen más világból jöttél,
Egy másik dimenzióból.
Felnyitod a szemem,
és készen állok.
Vezess a fényhez!
Csókolj, csókolj!
Fertőzz meg a szerelmeddel és
tölts meg a mérgeddel.

Vigyél el, vigyél el!
Áldozat akarok lenni.
Készen az elrablásra.
Te egy földönkívüli vagy.
Az érintésed idegen.
Természetfeletti.
Földönkívüli.
Csak a vak nem látja, hogy miről énekel Perry, a dal videója, amit a YouTube-on már 256 millióan néztek meg, pedig minden kétséget eloszlat.
Vajon milyen hatással van egy ilyen dal a fiatalokra, akik újra és újra végighallgatják és éneklik ezeket a sorokat?
Ezért kedveli az elit tulajdonában lévő média és zeneipar a Katy Perry-hez hasonló előadókat. Tökéletes eszközök arra, hogy előkészítsék a fiatalokat a készülő világvallás elfogadására, amiben, ahogyan arról a dal is bizonyságot tesz, valószínűleg szerepet kapnak az állítólagos földönkívüliek és persze vezetőjük, aki az Antikrisztuson keresztül próbálja megvalósítani évezredek óta szövögetett tervét.
Melinda Melton elemzése (angol nyelven): http://youtu.be/NYiSpDL3Htk
Mark Dice elemzése (angol nyelven): http://youtu.be/pUvE4IyOjM0
Hála Istennek volt a Grammy díjazottak között olyan is, aki tudatosan távolmaradt az eseménytől. Mandisa Hundley, gospel énekes, hivatalos Facebook oldalán magyarázta el rajongóinak, miért döntött úgy, hogy nem jelenik meg a díjátadón.
Bár hálás volt és igazi megtiszteltetésnek érezte, hogy egyáltalán a jelöltek között szerepelt, Mandisa úgy érzi, a Grammy gála nem túl pozitív környezet számára élete ezen szakaszában.
Távolmaradásának egyik oka, hogy keresztényként mostanában sokat küzd a kísértések ellen.
„Igen. Mindkét alkalommal, amikor ott voltam a Grammy gálán, olyan előadásoknak voltam szemtanúja, amiket szívesen kitörölnék az emlékezetemből és idén is számos előadást továbbtekertem. A fő ok azonban nem ezek, hanem én magam voltam,” írja Mandisa.
„Sokat küzdök azzal, hogy ’a világban vagyok, de nem e világból való vagyok’ mostanában. A test, a büszkeség és az önző vágyak erős hatásainak estem áldozatul.”
Mandisa úgy gondolja, hogy egy hívőnek nem kell elzárnia magát a világtól, vagy tartózkodnia attól, hogy megossza másokkal a hitét, és rámutatott, hogy egy keresztény számára fontos, hogy másképp beszéljen és ezzel „kiragyogjon” a többiek közül.
„Ha ismét jelölnének, és úgy érzem, hogy meg tudok birkózni a dologgal, elmegyek, bár valószínűleg olyan lennék, mint egy partra vetett hal abban a közegben. Ugyanakkor Jézus, a bűnösök barátja is éppen így érezte magát, mégis képes volt ragyogni közöttük… szóval a Szent Lélek erejével én is megtehetem,” tette hozzá.
Egy másik népszerű gospel énekes, Natalie Grant pedig egyszerűen felállt a gála közepén és kisétált, miután több olyan előadásnak is tanúja volt, amiket még a fővonalas média is okkultnak ítélt.
Natalie-t két díjra is jelölték. Érkezése után a Twitteren tudatta rajongóival mennyire izgatott, de rövid időn belül megírta, hogy korán távozott, mert a látottak nem voltak összeegyeztethetők keresztény hitével.
„Korábban eljöttünk a Grammy gáláról. Sok gondolatom van az esettel kapcsolatban, de azt hiszem, jobb, ha ezek most a fejemben maradnak. Annyit azért kimondok, még soha nem éreztem ekkora megtiszteltetésnek, hogy Jézusról és Jézusnak énekelhetek és még soha nem voltam ennyire biztos az általam választott útban.”
A cikkhez használt források:
The American Dream
The Blaze
Infowars
http://idokjelei.hu/2014/01/katy-perry-okkult-ceremoniaja-az-idei-grammy-dijatado-galan/

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Nekem közbe kell lépnem, hogy megmentsem az emberiséget attól, hogy még az Úr Nagy Napja előtt elpusztítsa önmagát

2014. január 29. szerda, 15:00
Drága szeretett leányom, ne magatokért sírjatok, hanem Értem, Jézusotokért, Aki sír és szenved ama gyorsaság miatt, amellyel az emberi nem a züllött és bűnös életbe zuhan.
Mivel Szavamat oly sok ember utasította el, oly hosszú ideje, így sok embernek már nincs irányvonala, vagy nem tudják hogyan tovább, amikor döntést kell hozniuk az életükben. Azoknak a lelkeknek, akik elsodródtak az Igazságtól, csak saját vágyaik vannak, és a saját érdekeiknek megfelelően irányítják azokat. Az önmegszállottság, a szexuális erkölcstelenség, az önkielégítés és az anyagi javak utáni törekvés tönkreteszi a lelküket. Semmi sem fogja vagy tudja kielégíteni őket. Amikor már elérték a bűn mélységét, akkor más lelkek felkutatásán serénykednek, hogy tőrbe csalják őket. Ez azért van, mert a Sátán már annyira elnyelte a lelküket, hogy így felhasználja őket, annak érdekében, hogy minél több lelket vonszoljon az ő aljas csapdájába.
Az emberiség erkölcse olyan mélyre süllyedt, hogy ez a gonosz szellem millió lelket nyel el naponta. Ó, mennyire nő az Én Fájdalmam, és mennyi munkára van még szükség, hogy ezt a fertőzést ki lehessen irtani. Eljön majd az idő, amikor az emberiségnek csak egyharmada fogja megkapni a kegyelmet, hogy felismerje a jó és a rossz közötti különbséget.
Azok, akik a gonoszság bármilyen formáját szívesen elfogadják, mint jó dolgot fogják azt bemutatni. Nemsokára nagyon bátor kell, hogy legyen az az ember, aki felemeli hangját, hogy kijelentse: „Ez helytelen” anélkül, hogy le ne ördögöznék, és meg ne vetnék, mivel ezt egy ésszerűtlen kirohanásnak fogják tekinteni.
Ó, milyen mélyre fognak süllyedni Isten gyermekei. A keményszívű – aki gyűlöl másokat, akiből hiányzik az együttérzés -, a kapzsi és az erőszakra szomjazó lelkek száma növekedni fog. Őket most csodálni fogja az egész világ, holott évtizedekkel ezelőtt féltek volna tőlük. Éppen ezért Nekem közbe kell lépnem, hogy megmentsem az emberiséget attól, hogy még az Úr Nagy Napja előtt elpusztítsa önmagát.
A Sátán terve az, hogy annyi lelket pusztítson el, amennyit csak lehetséges. Az Én tervem az, hogy megállítsam ezt a fertőzést, és nem fogok tétovázni abban, hogy megadjam azokat a jeleket, amelyekre szükség van, hogy felébresszen benneteket Isten Szeretetére, és annak szükségére, hogy kellőképpen felkészüljetek az eljövendő világra.
Soha ne utasítsátok el Isten Kezét. Soha ne hagyjátok figyelmen kívül Isten Szavát, mert e dolgok nélkül semmik vagytok.
Jézusotok