2014. október 31., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Fogadjátok méltósággal a Keresztet. Ne panaszkodjatok.

2014. október 30. csütörtök, 17:30
Drága gyermekeim, amikor ebben az életben Fiamat szolgáljátok, akkor az tele van nehézségekkel. Egyrészt egyszerű feladat követni Őt, de mivel lelketekben a Szentlélek Ajándékát hordozzátok, ezzel magatokra vonjátok a gonosz és Fiam minden ellenségének a haragját. Ez nagyon nehézzé teszi az Igazság Útján való utazásotokat. Minden alkalommal szembeszállnak veletek, még akkor is, amikor Fiam imádatában, csendben maradtok.
Sokan, akik valóban szeretik Fiamat, nem tudják megérteni, amikor mások minden nyilvánvaló ok nélkül bántalmazzák őket, vagy amikor megvádolják őket egy rossz cselekedet elkövetésével. Ez azért van, mert a Szentlélek jelenléte, Isten valóságos Jelenléte, és ez sohasem kerüli el a gonosz figyelmét, akit senki és semmi sem fog megállítani abban, hogy bánatot és aggodalmat ne okozzon nektek. Ő, a gonosz, könyörtelenül ki fog gúnyolni benneteket, és ezt közvetlenül vagy azon lelkek által fogja megtenni, akiket sikerül megfertőznie.
Mindezek a fájdalmak, amelyeket nem tudtok megérteni, Jézus Krisztus iránti odaadásotok miatt vannak. Ahogyan a gúnyt, a megvetést és a gyűlöletet Ő is elszenvedte, úgy azok is el fogják szenvedni, akik Neki szolgálnak. Mivel az Ő Nevéért szenvedtek ezen a Földön, végül tartós békére, szeretetre és örömre fogtok találni Királyságában. Fogadjátok méltósággal a Keresztet. Ne panaszkodjatok. Ne törődjetek azokkal, akik gyűlölettel viseltetnek irántatok, nehogy a ti szívetek is ugyanazzal a méreggel teljen meg.
A gyűlölet, ha válaszoltok rá, gyűlöletet szül. A szeretet, amely Istentől jön, szeretetet szül. Legyetek szeretettel ellenségeitek iránt, imádkozzatok értük, és legyetek könyörülettel irántuk. Ha ezt megteszitek, a Sátán tehetetlen lesz veletek szemben.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja