2017. július 22., szombat

Ma a pásztói Szentlélek templomban imádkoztam az esti 6 órai szentmisén az Egyházért és a papságért!!!

Pásztói könnyezés - Vajda Mihály beszámolója

Pásztói könnyezés - Vajda Mihály beszámolója
A hír hallatára, hogy tőlünk nem messze, Pásztón június 28-a óta két Mária szobor könnyezik, július 6-án reggel mi is útra keltünk, hogy imádkozhassunk ebben a kedves kis temetőkápolnában. A parókus atya kérésünkre kinyitotta a templomot, amelyhez folyamatosan érkeztek imádkozó, kíváncsiskodó emberek.
A két szobor a templomhajó két oldalán áll. Az egyik, a nagyobb Lourdes-i szobor magasra van helyezve, azt nem tudtuk igazán szemrevételezni, de a kisebb Rosa Mystica szobor arca nagyon jól látható volt. Valóban, mindkét szeme könnybe volt borulva, mintha éppen sírni kezdene. Bőséges folyást nem láttam, de a fotó, amit a plébános atya engedélyével készítettem, jól visszaadja a látványt.
Nem tudjuk pontosan miért sír a Szűzanya, de oka van rá, sajnos. Talán az leginkább, hogy mi magunk nem siratjuk a bűneinket, Ő viszont nem feledkezik meg rólunk.

http://egriparochia.hu/hirek/2017/p-szt-i-k-nnyez-s-vajda-mih-ly-besz-mol-ja


Jézus válasza arra a kérdésre, hogy a pásztói Szűzanya könnyezése valódi-e – egy választott lelken keresztül:
"Igen, Pásztón könnyezik Édesanyám, mert fájdalom tölti el a szívét, hogy hiába küldi általa a Mennyei Atya a jelenésekkel a figyelmeztetéseket a bűnbánatra, a megtérésre, a sok rózsafűzér-imádságra, csak kevesen hallgatnak Rá. Siratja a széles úton haladó bűnös gyermekeimet."



Kovácsné Pap Éva fényképe.



Kovácsné Pap Éva fényképe.


Kovácsné Pap Éva fényképe.


Kovácsné Pap Éva fényképe.

Kovácsné Pap Éva fényképe.Kovácsné Pap Éva fényképe.

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2017. július 17. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Édesanyám Fatimában a kis Jácintának azt mondta, hogy lesz egy olyan divat, ami nagyon fogja sérteni a Mennyei Édesatyát. Ez a szemérmetlen öltözködés, vagy inkább vetkőzés a ti napjaitokban vált szokássá. A lányok és asszonyok olyan ruhát viseljenek, ami nem takarja ki a testet és nem adja ki a formát! Édesanyám legyen a követendő példa, Ő legyen a női ideálotok!

Drága gyermekeim! Az időtöket úgy osszátok be, hogy mindig jusson a szent csendre, a tabernákulum előtt való imára, beszélgetésre Velem. Kérjetek meg Engem, tanítsalak meg titeket szavak nélkül imádni az Istent! Elég csak egy gondolat: Istenem, szeretlek! Hálát adok mindenért. Ilyenkor tudatosítsátok magatokban, hogy Én bennetek lakom, és ti Énbennem. Én az ilyen lelkekkel örökre elválaszthatatlan egységet alkotok. Ti állandóan az Én Jelenlétemben éltek. Fontosabb vagyok számotokra, mint a levegő, vagy a fény. Nélkülem lelki halottak lennétek. Adjatok hálát szüntelen mindenért: hogy megteremtettelek, hogy a tiétek vagyok, és ti az Enyémek lehettek. Adjatok hálát mindazért, amit megadok, és amit megakadályozok. Boruljatok le Előttem, üresítsétek ki magatokat, és magasztaljátok gondviselő jóságomat. Mindezt lélekben is megtehetitek, akár a tabernákulum előtt vagy a szobátokban: a lényeg az, hogy teremtsetek csöndet magatokban bent, és kint, a környezetetekben. Ne engedjétek, hogy más gondolatok lefoglalják elméteket: üresítsétek ki magatokat teljesen! Adjátok át Nekem magatokat és minden ügyeteket! Határtalanul bízzatok Bennem, mert Én a tiétek vagyok! Nagyon megbízom bennetek. Szent Testemet és Véremet adom nektek. Nem kérek mást, csak azt, hogy szeressetek Engem: teljes szívetekből, teljes lelketekből, teljes elmétekből és minden erőtökből! Imádkozzatok mindazokért, akiket elétek hozok, hogy ők is szentek legyenek, és veletek együtt magasztalják jóságomat és irgalmas szeretetemet Országomban, mindörökké.

Drága gyermekeim! Ez egy egész életprogram. Ha tettekre váltjátok, nagy lelki békét fogtok élvezni. A derű soha nem távozik el a szívetekből, és ha a külső zajok fölerősödnének is, ha üldözés is lesz, ti akkor is nyugodtak maradtok, mert megteszitek, amit kérek tőletek, és Én az Én békémet ajándékozom nektek. Erre áldalak meg titeket, Szívem túláradó végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Mk 2, 13: „(Jézus) tanította őket” 1Tim 1, 13: „üldözés”

2017. július 18. Itthon az Úr Jézus: „Nyisd ki a Szentírást!” Erre a részre nyílt ki:
Márk 13, 33: „(Jézus mondja) Vigyázzatok, legyetek éberek, mert nem tudjátok, mikor jön el az idő!”

„Drága gyermekeim! Amint olvastátok a szent Evangéliumban: „Legyetek éberek!” Bár nem tudjátok a napot és az órát, de figyelmeztetlek benneteket: hatalmas keresztényüldözés támad, kioltják életeteket. De ti ne féljetek a haláltól, mert az valójában nincs. Csupán általa, mintegy küszöb által beléptek az örök fény birodalmába. Abba az Országba, amelyet Atyám azoknak készített, akik szeretik Őt.

Drága gyermekeim! Ti csak egyre törekedjetek: hogy megtegyétek, amit tanítottam nektek! Éljetek szüntelen készenlétben, állandó imában, az Én szent Jelenlétemben! Legyetek ragyogó fáklyák, só, amely megízesíti az ételt, világosság, amely beragyogja a Földet. Hordozzátok körül az Én tanításomat életpéldátokkal, szavaitokkal, cselekedeteitekkel! Hirdessétek az Evangéliumot ott, ahol éltek, és minden eszközt ragadjatok meg, hogy megmentsétek a lelkeket!

Drága gyermekeim! Ebben a munkában akarlak látni benneteket, amikor majd kiragadlak ebből a világból! Legyetek szőlőskertem munkásai! Ti adjatok értelmet Szent Vérem kiontásának, rettenetes kereszthalálomnak, amelyet a Golgotán elszenvedtem a ti megváltásotokért azzal, hogy minél több lélek megmeneküljön, és így ne legyen hiábavalóvá számukra keresztáldozatom.

Drága gyermekeim! Az idő itt van. Vesztetek el van tervezve. Összeesküdtek ellenetek, hogy titeket, keresztényeket, kiirtsanak a Földről, és a világot megváltoztassák a saját kényük-kedvük szerint. De kihagynak Engem a számításukból. Én eddig is beavatkoztam, mert Én örökkön élő, gondviselő Istenetek vagyok. Én, Aki elhoztam a Megváltás művét, megnyitottam előttetek Országom kapuját, Én ne viselnék rátok gondot?! Azért mondom: ti ne féljetek ezektől! Őket ellenfelem, a sátán irányítja, de tudnotok kell, hogy ő az örök vesztes. Még akkor se féljetek, ha megölnek titeket Énértem. Drága nekem minden vértanúm vére, amely Egyházam magvetése.

Kicsinyeim! Készüljetek! Én, Aki ismerem az ember gondolatát, és látom mindazt, amit a rejtekben ellenetek forralnak, ennek birtokában mondom: készüljetek, mert már nagyon közel van, itt, az ajtóban.

Evangéliumban mondtam: „Aki megvall Engem az emberek előtt, azt Én is megvallom Atyám, és szent angyalai előtt. De aki megtagad Engem, azt Én is megtagadom. Mit ér az embernek, ha az egész világot megszerezni, de a lelke kárt szenved? Mit adhat cserébe a lelkéért? Aki mindvégig kitart, az üdvözül.” Készüljetek fel egy nagy, véres keresztényüldözésre, hogy amikor elérkezik, erős hittel szálljatok szembe a sátánnal, valljatok meg Engem üldözőitek előtt, és hűek maradjatok Hozzám mindhalálig! Soha ne cseréljétek fel az Én tanításomat semmi másra: se iszlámra, se protestánsra, se semmire; mert egyes-egyedül Én vagyok az út, az igazság és az élet. Csak Bennem és Általam van utatok az Atyához. Csak az Én tanításom, az örök igazság, az Ige, melyet Atyámtól hoztam le, amikor megtestesültem Szent Anyám méhében. Ez szerzi meg számotokra az örök életet. Én legyek számotokra az első! Szeressetek viszont Engem úgy, ahogy Én szerettelek titeket! Ti is adjátok oda életeteket Értem és tanításomba vetett hitetekért, mert csak akkor tudlak üdvözíteni titeket. Jó példátokkal erősítsétek az elkövetkező generációkat hitük megvallásában! Erre áldalak meg titeket, drága kicsi gyermekeim, Szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Márk 6, 31: „(Jézus) szólt hozzájuk”
2017. július 19. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: Szentírási megerősítések: Mt 26, 1: „Jézus így szólt” 2: „Tudjátok, hogy két nap múlva itt a húsvét. Az Emberfiát kereszthalálra adják.”

„Drága gyermekeim! Nem rémiszteni és ijesztgetni akarlak benneteket, csupán elmélyíteni akarom bennetek üzeneteimet, azért ismétlem annyiszor, amit már többször elmondtam nektek. Mint ahogy Engem kereszthalálra adtak, úgy titeket is meg fognak ölni Énmiattam, mert nem különb a szolga Uránál, sem a tanítvány Mesterénél. Ha Engem megöltek, titeket is megölnek. Ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Értsétek meg, gyermekeim, ez velejárója követésemnek.

Kicsi gyermekeim, készüljetek! Hamarosan rejtekbe kényszerültök. Minden napotokat úgy éljétek meg, mintha ez lenne az utolsó, és már meg kellene állnotok ítélőszékem előtt. Ez jelenti a szüntelen készenlétet.

Legyetek feddhetetlenek! Életpéldátok egyezzen meg a szentek életével! Vegyétek magatokra az Én igámat, mert az Én igám édes és az Én terhem könnyű.

Drága gyermekeim! Bízzatok Bennem! Én legyek az egyedüli támaszotok, példaképetek, reményetek, örök boldogságotok! Én, Aki kereszthalálommal bizonyítottam irántatok való végtelen szeretetemet, Aki meghaltam értetek, hogy nektek örök életetek legyen. Ti, akik nap, mint nap eszitek Testemet és isszátok Véremet, új erőre kaptok, hogy fölényesen legyőzzétek a sátánt, aki az örök vesztes. Utasítsatok vissza miden kísértést, és élvezetet, amit a világ fejedelme, a sátán kínál fel! Csak akkor győzedelmeskedtek felettük, ha mindig megvetitek ezeket, és ha minden gondban, szomorúságban, bajban, tápláljátok magatokban a derűt, a reményt és a bizalmat. Akkor rátok is vonatkozik a nyolc boldogság: boldogok vagytok minden körülmény között, mert örömötök, reményeteket forrása a Mindenható, élő, egyetlen igaz Isten.

Teljes bizalommal hagyatkozzatok Rám életetek minden helyzetében, minden pillanatában! Az idő rövid. A próféciák hamar beteljesülnek. Bízzatok mindabban, amit mondtam! Éljétek meg üzeneteimet, és akkor boldogok lesztek! Én bennetek élek, és ti Énbennem. Örökre, elválaszthatatlanul. Belőlem kapjátok az életet, mint a szőlővessző a Szőlőtőből, és Én pedig belőletek fakasztom gyümölcseimet, hogy ízletesek, élvezhetőek és hasznosak legyenek testvéreitek számára, amely az örök életre vezeti őket. Fogadjátok szeretettől lángoló Szívem, áldását az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Ef 5, 16-17: „Használjátok fel az időt, mert rossz napok járnak… értsétek meg az Úr akaratát.” Mk 14, 42: „Itt az óra, az Emberfiát a bűnösök kezére adják.” 49: „Az Írásnak be kell teljesednie.”



2017. július 20. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Vegyétek nagy kegyelemnek, kitüntetésnek, hogy szólok hozzátok! Egyetlen szavam többet ér számotokra, mint az egész világmindenség együttvéve. Szavam fényt gyújt a lelketekbe és az elmétekbe, megadja a tisztánlátást, az útmutatást, hogy milyen irányba haladjatok. Ha követitek ezt az irányt, akkor a Mennybe juttok, az örök boldogságba. Szavaim ugyanis Lélek és örök élet mindazok számára, akik megtartják, de örök halál mindazoknak, akik ellene szegülnek.

Drága gyermekeim! Engedelmeskedjetek mindig tanításomnak és üzeneteimnek, és akkor kikerülitek az ördög csapdáit, béke és biztonság vesz körül benneteket, s a lelketeket tündöklő fény borítja be, amely Én magam vagyok, mert ti mindnyájan Isten-hordozók vagytok, mint Legszentebb Édesanyám, amikor kilenc hónapon át hordozott Engem a szíve alatt. Ti, akik rendszeresen táplálkoztok Igémmel, Szent Testemet és Véremet a szívetekbe fogadjátok, és tettekre váltjátok tanításomat, ti mindnyájan fényhordozók vagytok, akik Engem, a világ Világosságát hordozzátok magatokban, és ez a fény kiárad belőletek minden megnyilvánulásotokban, életmódotokban, szavaitokban és cselekedeteitekben. Felfogásotok is különbözik a hitetlenekétől, mert ti az Én tanításom szerint gondolkoztok, és a szeretet főparancsa uralkodik a lelketekben.

Drága gyermekeim! Maradjatok meg tanításom megtartásában! Tartsatok ki Mellettem hűségesen mindhalálig, és akkor elnyeritek az örök életet, amelyet a keresztfán, rettenetes kínszenvedésem és kereszthalálom által szereztem nektek.

Sok mindent nem értetek a jövőből, és nem tárul fel előttetek teljes részleteiben, mert nem tenne jót kedélyállapototoknak, nem tudnátok elviselni. Ezt mondtam apostolaimnak is, hogy sok mindent tudnék még nekik mondani, de nem tudnák elviselni. Amíg még testben éltek, földiesen gondolkodtok, a test szempontjából, ami normális, mert még itt éltek, porsátor testetekbe zárva, és a földi körülményekre kényszerültök.

Éljetek a jelenben, a jövőről Én gondoskodom. De készüljetek, mert próféciáim nem váratnak magukra, hamar beteljesülnek. Imádkozzatok mindennap azért, hogy megadjam a kegyelmet, s a lehetőséget, és Én irányítsam a körülményeket, hogy maradéktalanul beteljesítsétek rátok vonatkozó örök, szent tervemet. Mindig mindenért imádkozzatok!

Az üldözés egyre közeledik, és elkerülhetetlen lesz Európa számára, mert elvetették tanításomat. Helyettem a bálványokat imádják, ezért meg kell fenyítenem őket. A jók a gonoszokkal együtt fognak meghalni, ezért éljetek szüntelen készenlétben, hogy amikor tanúságot kell tenni Rólam, meg ne futamodjatok. Mindennap kérjétek a Szentlélek erejét, az erősség kegyelmét, hogy ha kell, véretek kiontása árán is maradjatok hűségesek Hozzám. Erre áldalak meg titeket, drága gyermekeim, megerősítő áldásommal, Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: 2Kor 9, 14: „imádkoznak” Mk 4, 24: „(Jézus) szólt” 33: „hirdette nekik a tanítást”



2017. július 21. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nektek kell megmenteni Egyházamat imáitokkal, böjtjeitekkel és engesztelésetekkel. Tiértetek mondtam: a pokol kapui nem vesznek erőt rajta.

Drága kicsinyeim! Ez az állapot nem tart sokáig. Napjai meg vannak számlálva. Mindezt azért engedtem meg, hogy szétválasszam a búzát a pelyvától, az igazakat a képmutatóktól. Nemde ezt mondtam: aki mindvégig kitart, az üdvözül. Nektek is ezt az irányt kell követni.

Papjaimnak hamarosan színt kell vallani, hogy melyik oldalra állnak.

Az idő rövid. Hamarosan megújítom Egyházamat, amely most egy süllyedő hajóra hasonlít, de kimentem ebből az állapotból, lecsupaszítom mindenféle fölösleges sallangtól (itt a pompára, és a gazdagságra utal az Úr), és meghagyom benne az igazgyöngyöt: Magamat, a Legméltóságosabb Oltáriszentségben, és tanításomat, amely út az üdvösségre.

Kicsinyeim! Csak ezért imádkozzatok, hogy maradéktalanul teljesítsétek rátok vonatkozó örök, szent tervemet. Ez a világ elmúlik, és benne az életetek is, utána pedig mindnyájatoknak meg kell állni ítélőszékem előtt, hogy ki-ki megkapja az örökkévalóságban azt, amit földi cselekedeteivel kiérdemelt. Ezért újra csak azt mondom nektek: törekedjetek az életszentségre, mert ezt kértem tőletek: legyetek szentek, mert Én Szent vagyok. Szüntelen imádkozzatok, vagyis éljetek Jelenlétemben és folytassatok párbeszédet Velem! Fogadjátok el barátságomat, amelyet felkínálok nektek! Éljetek Velem szoros, személyes kapcsolatban, mint igaz baráttal és atyával! Adjátok át magatokat, egész életeteket Nekem teljesen! Engedjétek, hogy szenteket formáljak belőletek! Minden döntéshelyzetben cselekedjetek úgy, ahogy a ti helyetekben Én és Édesanyám tennénk. Éljétek meg a Tíz parancsot és annak csúcsát: a Főparancsot. Szeressetek Engem teljes szívetekből úgy, hogy ha kell, akár az életeteket is adjátok oda hitetekért! A felebarátot pedig úgy szeressétek, ahogy Én titeket, hogy a keresztfán meghaltam értetek. Ha Énértem elveszítitek életeteket, megtaláljátok azt. De ha ragaszkodtok hozzá, és evilági tobzódásban akarjátok megtartani, elveszítitek.

Drága gyermekeim! Már mindent megmondtam nektek. Készüljetek föl a nagy keresztényüldözésre, amely már nem várat sokat magára! Legfőképpen lélekben készüljetek! Gyakoroljátok be, hogy mindig igennel válaszoljatok törvényeimre, a szeretetre, legelső helyen az Isten-szeretetre, és indítsátok föl magatokban a lángoló szeretetet! Ismételgessétek gyakran Nekem fohászokban: „Jézusom, szeretlek! Úgy akarlak szeretni, ahogy te szerettél, amikor értem a keresztfára mentél!” Ha ezeket teljes szívetekből ki tudjátok mondani, mint óhajt, mint vágyat, megkapjátok Tőlem azt a kegyelmet, hogy mindhalálig kitartva, hűségesen, lángoló szeretettel lesztek Irántam. Én pedig halálotok pillanatában bevezetlek titeket Atyám dicsőséges Országába.

Drága Gyermekeim! Én beszélek hozzátok. Ellenfelem el akarja lopni ezt a páratlan, hatalmas kincset. Ne engedjétek! Féltve őrizzétek meg hiteteket, bizalmatokat és reményeteket, amelyeket Belém vessetek, egyedül Belém, a Mindenható Istenbe, Akinek hatalmam van mindenekfölött beteljesíteni az Általam megprófétált jövőt, és hatalmam van arra is, hogy kitoljam az időket. Azt tudjátok, hogy irgalmam végtelen. Azt is, hogy az Evangéliumban ezt mondtam: azt akarom, hogy minden ember üdvözüljön, életük legyen és bőségben legyen. Ezért jöttem erre a világra, ezért haltam kínhalált, és ezért maradtam köztetek a Legméltóságosabb Oltáriszentségben, az Igében és a szeretetben. Nálam az idő olyan, mint a gumi. Ha akarom, meghosszabbítom, ha akarom, rövidebbre veszem. Nekem egy nap annyi, mint ezer év, ezer év pedig annyi, mint egy nap. Az időpontokban ne higgyetek! És az időpontokhoz kötött események lefolyásában sem. Ha Én úgy látom jónak, akkor beteljesítem, de ha lelkeket tudok menteni azáltal, hogy kitolom az időpontot, akkor megteszem. Gondoljátok, hogy fontosabb Nekem az, hogy a prófécia beteljesüljön az időpontra vonatkozóan, mint hogy akárcsak egy lélek is elvesszen?! Mondom nektek: nem.

Drága gyermekeim! Biztosítalak benneteket, hogy mindaz, amit mondtam: beteljesül a maga idejében. Várjatok türelemmel, és ne engedjetek a kísértőnek! Higgyetek sziklaszilárdan Bennem és üzeneteimben, mert ezek módfelett nagy kincsek, amelyek az életszentségre visznek benneteket, megdicsőítve ez által az Én Nevemet, és halálotok pillanata égi születésnapotok kezdete lesz. Erre áldalak meg benneteket, drága gyermekeim, Szívem túláradó szeretetével, tisztánlátást megadó kegyelmével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: 1Kor 10, 8-10: „Ne is vétsünk… Ne kísértsük az Urat… Ne is zúgolódjatok.” 11: „akik a végső időkben élünk”. Mk 6, 50: „Ő (az Úr Jézus)… szólt hozzájuk” Mk 11, 17: „(Jézus) tanított és mondta nekik”