2017. július 22., szombat

Ma a pásztói Szentlélek templomban imádkoztam az esti 6 órai szentmisén az Egyházért és a papságért!!!

Pásztói könnyezés - Vajda Mihály beszámolója

Pásztói könnyezés - Vajda Mihály beszámolója
A hír hallatára, hogy tőlünk nem messze, Pásztón június 28-a óta két Mária szobor könnyezik, július 6-án reggel mi is útra keltünk, hogy imádkozhassunk ebben a kedves kis temetőkápolnában. A parókus atya kérésünkre kinyitotta a templomot, amelyhez folyamatosan érkeztek imádkozó, kíváncsiskodó emberek.
A két szobor a templomhajó két oldalán áll. Az egyik, a nagyobb Lourdes-i szobor magasra van helyezve, azt nem tudtuk igazán szemrevételezni, de a kisebb Rosa Mystica szobor arca nagyon jól látható volt. Valóban, mindkét szeme könnybe volt borulva, mintha éppen sírni kezdene. Bőséges folyást nem láttam, de a fotó, amit a plébános atya engedélyével készítettem, jól visszaadja a látványt.
Nem tudjuk pontosan miért sír a Szűzanya, de oka van rá, sajnos. Talán az leginkább, hogy mi magunk nem siratjuk a bűneinket, Ő viszont nem feledkezik meg rólunk.

http://egriparochia.hu/hirek/2017/p-szt-i-k-nnyez-s-vajda-mih-ly-besz-mol-ja


Jézus válasza arra a kérdésre, hogy a pásztói Szűzanya könnyezése valódi-e – egy választott lelken keresztül:
"Igen, Pásztón könnyezik Édesanyám, mert fájdalom tölti el a szívét, hogy hiába küldi általa a Mennyei Atya a jelenésekkel a figyelmeztetéseket a bűnbánatra, a megtérésre, a sok rózsafűzér-imádságra, csak kevesen hallgatnak Rá. Siratja a széles úton haladó bűnös gyermekeimet."



Kovácsné Pap Éva fényképe.



Kovácsné Pap Éva fényképe.


Kovácsné Pap Éva fényképe.


Kovácsné Pap Éva fényképe.

Kovácsné Pap Éva fényképe.Kovácsné Pap Éva fényképe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése