JÉZUS SZENT ARCÁNAK TISZTELETE
Kedves Barátaim!
Tegnap hozta a postás azt a levelet, ahol egy számomra hiteles személy JÉZUS SZENT ARCÁNAK TISZTELETÉRE azzal hívta fel a figyelmet, hogy: AZ ÚR JÉZUS HÚSHAGYÓ KEDDRE, (Hamvazószerda előtti kedd = Febr. 28.) KÜLÖNÖSEN KÉRTE AZ Ő SZENT ARCÁNAK MEGÜNNEPLÉSÉT, A SZENT-ARC IMÁVAL.
Az ÚR azt is kérte, hogy ezt most minél több embernek ADJUK TOVÁBB, mint IMAKÉRÉST.
A borítékban néhány leporellószerűen összehajtogatott kis lapocska is volt, az imával, és a hozzávaló ismertetővel együtt. Az alábbiakban ezt csatolom:
Az első egy „olvasható forma”.
A második és a harmadik a leporellós formák. – (Mindhárom JPG. => így tudtam csak beszkennelni.)
A harmadik csatolmány a honlapomon (www.marianus.eoldal.hu) is fent van, az SOS.-IMÁK között, SOS-27-es jelzéssel. – Ott a rózsafüzér ima mellé az van kiemelve, hogy az Úr Jézus ígérete szerint a 41 napig hűséggel imádkozott imával „Akár a háború is elkerülhető”! (= XII. Piusz pápa szavai.)
Gondoljunk bele, mit kér most az Úr Jézus:
Ahogy Hamvazószerdától Húsvétig (a vasárnapok kivételével) = 40 nap; ugyanúgy: Húshagyó keddtől Húsvétig = 41 nap = pontosan az imában kért, Kegyelmi Ajándékként meghatározott időszak!Igencsak elgondolkoztató! - Nagyon nagy kegyelmi lehetőség, csatlakozzunk minél többen ehhez a lelki felhíváshoz!

Az Imaszándék nincs meghatározva, de lehet: egyszerűen csak szeretetből és engedelmességből, mert az Úr kérte, és hogy az Ő legjobb szándéka szerint kerüljön oda, ahol a legnagyobb szükség van rá; vagy: a Békéért, a Hazáért, családért és egyéni kéréssel, stb. - 41 nap az Életért.

(Tudom, hogy mindenkinek szűkre szabott az ideje, de az ima elmondása 10 perc!)

2017-02.23.                                                                                                                                       Szeretettel: Mária