Mi, a világ igazhitű püspökei Krisztus apostolainak utódaiként, az USA volt nunciusa, Carlo Maria Viganò példája nyomán, ezennel az egész katolikus egyház színe előtt lemondásra szólítjuk az érvénytelen pápát, Bergoglio Ferencet.

 

 

 

Indokolás: Az érintett a legsúlyosabb herézisek egész sorát követte el, amelyek a katolikus egyház belső önpusztításához vezetnek. Isten Igéje világosan hirdeti: „De ha akár mi, akár egy mennyei angyal más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott legyen! Amint már kijelentettük, most újra megismételjük: Ha valaki más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit tőlünk hallottatok: átkozott legyen! (anathema sit)!” (Gal 1,8-9)

A vádlott más evangéliumot hirdet, tehát Isten anatémáját, az egyházból való kizárást, vonta magára. A legfőbb egyházi hivatalt – a pápaságot – törvénytelenül bitorolja. Jelenleg az egyháznak nincs pápája, sede vacante állapot van.

Az említett személy más, hamis evangéliumot hirdet úgy írásban, mint szóban és gesztusok által. Ezzel durván visszaél az egyház legfőbb tekintélyével a katolikusok félrevezetése és a világ nyilvánosságának manipulálása érdekében.

A Krisztus evangéliuma ellen elkövetett konkrét bűntettek felsorolása, amelyekkel a hamis pápa többszörösen magára vonta Isten anatémáját, azaz a katolikus egyházból való kizárást.

1) 2013-ban, Rio de Janeiro-ból való visszatérése során, a repülőgépen tartott sajtókonferenciáján a következő szavakkal helyeselte a szodómiát: „Ki vagyok én, hogy őt (a szodomitát) elítéljem?“Az, aki a pápai hivatalt viseli, köteles az evangélium tanításait, azaz a hit- és az erkölcsi igazságokat védelmezni. Konkrétan – a szodómiát bűnnek és ocsmányságnak nevezni (a görög eredeti szerint atímia Rm1,26) és a szodomitákat bűnbánatra szólítani, hogy üdvösségre juthassanak.

2) 2015-ben az álpápa a transzszexuális lábának megcsókolásával jóváhagyta a transzszexualitás erkölcsi ferdeségét és annak következményét: a bűnös nemváltó műtéteket. Az ember életfogytig tartó megcsonkításáról van szó, méghozzá nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Ez nyilvánvaló lázadás a Teremtő Isten ellen. Ezzel a hamis pápa jóváhagyta a gender ideológiát, amely nemcsak Istennel, de az emberiességgel is szembemegy.

3) A La Republicanak 2015-ben adott interjújában a következő szavakkal tagadta a poklot: „Nem létezik büntetés, hanem a lélek pusztulása … a test halálával a lélek útja véget ér.“ Ezzel a hamis pápa azt a herézist állítja, hogy az emberi lélek halandó. Ennek eredménye a halál utáni élet tagadása, azaz a hit alapigazságainak, a mennynek és a pokolnak a tagadása.

4) 2016-ban az Amoris laetitia exhortációjában a hamis pápa tagadta az objektíven érvényes erkölcsi normákat, és ezzel Isten parancsolatait is és szubjektivizmussal helyettesítette azokat.

Négy bíboros dúbiával lépett fel, majd utánuk a katolikus intelligencia a Korrekcióval. Mindkettőt ignorálta. Meghallgatás nincs.

5) 2018-ban a hamis pápa Írországban arra igyekezett rávenni a szülőket, hogy ne akadályozzák gyermekeiket, akiket az LMBTQ agenda manipulált, a szexuális devianciák elfogadásában. Ez már nemcsak a szülők és gyermekeik ellen elkövetett további bűntett, hanem Isten és az egyház elleni büntett is.

6) 2018-ban az ifjúságról szóló zsinaton fondorlatos módon vezettette be az egyházi dokumentumokba az LMBTQ kifejezést.

7) 2019-ben Abú Dhabiban a hamis pápa jóváhagyta azt a herézist, hogy állítólag Isten akarata a nemek és a vallások pluralitása. Ferenc ezzel a kijelentésével azt a herézist állítja, hogy Isten szerezte a pogányságot, azaz hogy az Ő akarata szerinti a démonok tisztelete. Éppen ellenkezőleg, ez az Isten első parancsolata elleni bűn. Hasonlóképpen nem Isten akarata a nemek pluralitása, amit manapság nemcsak úgy értenek, hogy Isten teremtette a férfit és a nőt, hanem úgy, hogy Isten számtalan gendert teremtett. Ez hazugság és herézis.

8) Bergoglio Panamából való visszatérése során (2019) autoritatív módon hagyta jóvá az ún szexuális nevelést, amely ma ráerőlteti a gyermekekre a szodómiát és a transzszsexualitást. A médiában propagálta a gyermekeknek a rigiditás mentes szexet. Ezzel a gyermekek bűnös demoralizálásának programját népszerűsíti. Ez súlyos bűntett nemcsak a gyermekek ellen, hanem Isten és az egyház ellen is.

9) 2019. február 21-24. között tartották Rómában az egyházon belüli szexuális visszaélésekről szóló zsinatot. Ez a zsinat kapóra jött Bergogliónak a homoszexualitás bűnének jóváhagyásához, és kötelező érvényű irányelvet adott ki a püspökök számára a homoszexuális személyek ún. kísérésére vonatkozóan.

10) 2019 októberében a hamis pápa a vatikáni kertekben pogány szertartáson vett részt, és Szent Péter templomában trónra emelte Pachamama démont. A Tízparancsolat első parancsolata elleni bűnről van szó, valamint nyílt bálványimádásról és a bálványimádás propagálásáról.

11) 2019-ben az Amazóniáról szóló zsinaton elérte a pogány praktikák és rítusok felvételét a zsinati dokumentumokba, sőt a szent liturgiába is, valamint az ún. ekológiai konverziót. A dokumentum számos herézis összefoglalása. Egy bizonyos bíboros ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy itt nemcsak aposztázisról van szó, hanem butaságról is.

12) 2020-ban a hamis pápa síkra szállt a homoszexuális házasságokat legalizáló állami törvényekért és a gyermekek homoszexuálisok általi örökbefogadásáért.

13) 2020-ban a hamis pápa kierőszakolta az álpandémia felállítását a templomok bezárásával és az eucharisztia meggyalázásával. Fanatikusan erőltette mindenkire a kísérleti vakcinát. Az mRNS vakcina módosítja az emberi génállományt, meddőséget okoz és a drasztikusan meggyilkolt meg nem született gyermekek szövetét tartalmazza. Kétszer oltatta be terror alatt az egész Vatikánt.

14) 2021-ben a hamis pápa meghirdette a szinodális utat, először 2023-ig, majd meghosszabbította 2024-ig. Bergoglio LMBTQ-t legalizáló szinodális útja ellentétes Krisztus üdvösségre vivő evangéliumi útjával.

15) 2022-ben Kanadában a hamis pápa odaszenteltette magát a démonoknak és a sátánnak. Ez a sámán rituáléja alatt történt, aki eközben a vadpulyka csontját fújta. Nyílt aposztázisról, a kicsinyek megbotránkoztatásáról volt szó, valamint a Tízparancsolat első parancsolata elleni bűnről.

16) 2023 januárjában a hamis pápa a világmédiának kijelentette, hogy a homoszexualitást nem lehet kriminalizálni, és azoknak a püspököknek, akik védelmezik az egyház tanítását, valamint az állami törvényekben foglalt erkölcsi elveket, konverzión kell átesniük és üdvözölniük kell az egyházban a bűnbánatot elutasító LMBTQ-t. „Q“ alá vannak besorolva a szexuális gyilkosságok is. Egy bizonyos Q-orientált férfi több, mint 50 nő torkát vágta el. Bergoglio arra utasít, hogy az ilyeneket a bűnbánat mellőzésével üdvözöljék az egyházban.

Ezekkel a herézisekkel Bergoglio szembefordult a katolikus egyház tanításaival, azaz Krisztus evangéliumával, és a Szentírás szerint magára vonta Isten anatémáját, vagyis az egyházból való kizárást.

Egyházi szempontból pedig latae sententiae exkommunikáció hullik rá. Mint heretikusra és aposztatára vonatkoznak rá IV. Pál Cum ex apostolatum officio dogmatikai bullájának kijelentései.

Mi püspökök, mint az apostolok utódai, tanúi vagyunk az egyház belülről történő pusztításának, mégpedig a legfőbb egyházi tekintéllyel való visszaélés által. Isten és Isten népe előtt kötelesek vagyunk az igazságot igazságnak, a heretikust heretikusnak nevezni. Ez minden igazhitű katolikus püspök álláspontja a Szentírás és az Egyházi Hagyományok értelmében. A hívő népnek tudnia kell, hogy nem hallgathat Bergoglio Ferencre, az érvénytelen pápára és nyílt heretikusra és nem engedelmeskedhet neki. Különben részt vállal a heréziseiben és részese lesz az átoknak, amelyet a hamis pápa az egyházra, a nemzetekre és az egyénekre von.

Ezért engesztelő áldozatra, imádságra és bűnbánatra buzdítunk minden őszinte katolikust. Isten irgalmazzon és mentse ki az egyházat ebből az öngyilkos folyamatból, amely jelenleg Bergoglio szinodális LMBTQ útjában tetőzik.

Ajánljuk családi imádságként a rózsafüzért, amelyet legjobb 20.00 és 21.00 óra között imádkozni. Az imádságok célja az érvénytelen pápa lemondása és az egyház megszabadulása Bergoglio LMBTQ szinodális útjától.

 

A püspökök számára az anyagot a BKP püspökei dolgozták ki

  1. 4. 10-én

 

Letöltés: A püspökök lemondásra szólítják Ferenc érvénytelen pápát (2023. 4. 10.)