2012. december 4., kedd

Nagyfalui üzenet 2012. december

2012 (2013)-- A SZŰZANYA MEGJELENÉSÉRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS ÉVE--DECEMBER
" Boldog vagy, mert hitted, hogy beteljesedik mindaz, amit az Úr mondott Neked!"(Lk:1,45.)
                     
                           99. havi imatalálkozó Nagyfalu mellett, a Szentháromság hegyén
 
A Szentírásból
olvassuk el és elmélkedjük át Jézus gyermekkorát(Lk: 1,2.Mt: 1,2.)
Havi mottó:" Ne féljetek! Örüljetek! Jézus megszületett!!!(Lk: 2,10-11)
Havi imaszándék: azért ajánljuk fel az engesztelésünket, hogy senki ne kárhozzon el, hanem mindenki üdvözüljön!
Konkrét feladatunk: megígérjük az Úr Jézusnak, hogy mindvégig kitartunk az engesztelő hivatásunkban!
Jókívánságunk: Áldott Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet kívánunk minden jóakaratú embernek!


                                            Szűz Mária üzenete 2012. decemberében

            " Szeretett engesztelő gyermekeim! Ti egyre többen azt várjátok türelmetlenül, hogy minél hamarabb következzen be: az Én eljövetelem, a Szentlélek kiáradása, a Nagy Figyelmeztetés, a gonosz megláncolása,az Új Ég, és az Új Föld, az Új Jeruzsálem. Ezek előbb- utóbb, Isten a tudója mikor, biztosan be fognak következni. Ahogy Éva lányomnak megígértem a gyógyító szent vizet, és az el is indult a Szentháromság  Hegyen, úgy fognak ezek a végső események is mind bekövetkezni.
Addig is amíg mindezek megtörténnek, arra gondoljatok, hogy Nekünk is vannak elvárásaink veletek szemben! Melyek azok?
        -Az utolsó időben, ne az időpontokat találgassátok, mert ezáltal csak megzavartok sokakat! A ti feladatotok a hallott üzenetek gyakorlatba tétele! Ebben nem hibázhattok.
             -A nagy események bekövetkezése előtt végre lépjetek rá az életszentség útjára. Kezdő engesztelők azok, akik a halálos bűnökkel harcolnak. Haladó engesztelők azok, akik a bocsánatos bűnökkel is küzdenek. Szentségre törekvő engesztelők azok, akik a csúcsra törekednek, Isten Akaratát keresve és megtéve.
             -Életetek jó példájával és tanúságtevő szavaitokkal elsősorban  a családotokat vigyétek a pozitív változás felé. Gondoljatok a szentekre, és kérjétek a közbenjárásukat, akik egész nemzetekre voltak jó hatással!
             -Tanuljatok meg alázatosan engedelmeskedni a kis közösségetekben. Szent Fiam alázatossága, istállóban való megszületése, a Nekem való engedelmessége, megrendített Engem is. Minél alázatosabbak tudtok lenni, annál nagyobbak vagytok Isten szemében!
              -Tanuljatok meg úgy imádkozni,úgy böjtölni,úgy szeretni,úgy szenvedni,hogy ezáltal sugárzó, lélekmentő engesztelőkké váljatok.
              - A Szentháromság Nevében megköszönöm nektek az áldozatos anyagi felajánlásaitokat, amelyeket a Szent Hegy továbbépítésére fordítottatok! Jutalmatok százannyi lesz, ráadásul az örök élet. Tudnotok kell, az utolsó időben a legjobb befektetés az, ha az anyagi javaitokat szent célra használjátok fel. Az utánatok jövők, az idők végéig hálásak lesznek nektek, akik kiépítettétek az utolsó idők egyik zarándokhelyét, felajánlott tégláitokkal.
              -A rendkívüli események előtt elvárjuk tőletek, hogy ne csak ünnepeljétek meg, hanem,hanem éljétek is meg az Adventet, kimondva: " Kész vagyok Uram bármikor, hogy találkozzam Veled!" Törekedjetek arra, hogy ne csak ünnepeljétek Szeplőtelen Fogantatásomat,hanem éljétek is meg.Ha megutáljátok a tisztátalanságot és minden bűnt, és megszeretitek a lelki tisztaságot és minden erényt, igazi tisztelőimmé váltok!
Decemberben, ne csak ünnepeljétek meg, hanem éljétek meg, Szent Fiam születését!
Ha a tiszta lelketekben Szent Fiam folyamatosan jól érzi magát, állandó karácsonyotok lesz! Szent Család ünnepét úgy éljétek meg,hogy a családotokban minden nap kölcsönös szeretettel  legyetek egymás iránt.A Szilvesztert úgy éljétek meg,hogy állandó hálaadásra, dicsőítésre törekedtek.
            - Arra kérlek titeket, hogy ne adjatok ultimátummot Szent Fiamnak.Egyesek azt mondják, ha a következő kilenced végéig:- meggyógyulok, a rossztól megszabadulok, ügyeim rendeződnek, látványos dolgok fognak történni velem és körülöttem,-megyek az engesztelésben tovább. Ha Isten nem teljesíti az elvárásaimat, akkor megállok az engesztelés útján. Én Személyesen arra kérlek titeket, hogy a vég felé közeledve, ne hallgassatok a gonosz lélekre, aki meg akar állítani titeket.Ti a Szentlélekre hallgatva, télen-nyáron tartsatok ki a lélekmentő engesztelésben.Örömmel mondom nektek, hogy a közeljövőben olyan rendkívüli kegyelmek várnak rátok és az egész emberiségre, amelyhez hasonló nem volt az ember teremtése óta. Szomorúan azt is el kell mondjam nektek,hogy a világban nagyon sokan, köztük a hiearchikus személyek is, a széles úton vannak és oda visznek másokat is. Ha az engesztelő kilencedben, gátként eléjük álltok, ők megmenekülnek és kiszabadulva a gonosz csapdájából mindörökké hálásak lesznek nektek!
               -Kijelentem a Szentháromság megbízásából, hogy szükségünk van a további engesztelésekre,mert Isten Akarata szerint tőletek is függ a lelkek sokaságának a megmenekülése.
               -Ebben a hónapban, Szent Fiam születésére emlékezve, úgy örvendeztessétek meg Őt,hogy megígéritek Neki, mindvégig kitartotok az engesztelő hivatásotokban és teljesítitek az Ő elvárásait. Szent Fiam pedig úgy fog megörvendeztetni titeket, hogy túlcsordulóan fogja teljesíteni az elvárásaitokat,ígéreteinek a megtartásával!
        Most ünnepélyesen, Szent Fiammal együtt áldunk meg titeket a mindvégig
                     való kitartás kegyelmével!!!"


VISSZATEKINTÉS 2012 NOVEMBERÉRE 
Novemberben az volt a fő feladatunk, hogy megörvendeztessük a Szentlélek Istent. Hogyan tettük ezt?
1.Tudatosan törekedtünk az életszentségre!
Tudatosan tettük a jót és kerültük a rosszat. A Szentlélekre hallgattunk, Aki szentté akar tenni. Arra törekedtünk, hogy "Mindenszentek ünnepe", egykor a mi ünnepünk is legyen. Szentté válásunkkal az egész emberiség jótevőivé akarunk válni, akikre való tekintettel, Isten sokaknak irgalmaz. Keskeny utunkon haladva, nem elégszünk meg a múlandóval, nekünk a maradandó kell: nem elégszünk meg a rövid élettel, nekünk az örök élet kell !!! Arra törekszünk, hogy személyes kapcsolatba kerüljünk az Égiekkel! Keressük a kis közösséget, ahol rejtett bűneinktől is megtisztulhatunk. Védőszentünk életét megismerjük, követjük és kérjük a közbenjárását. Akarunk példás életet élni. Engesztelő hivatásunkért minden áldozatot, szenvedést, sőt a halált is vállaljuk, Isten segítségével! Rövid életünkben nem a poklot, nem a tisztítótüzet, hanem a Mennyországot célozzuk meg, ahová másokat is akarunk segíteni.
Szentlélek Istenünk segíts meg, hogy szentté váljunk!
2.A kiengesztelődés szellemében akarunk élni!
Ez azt jelenti konkrétan:
a). Elhisszük azt, hogy Isten minden megtérő bűnösnek megbocsát. Egy őszinte szentgyónás után, már nem engedjük meg se a gonosz léleknek, se vádló embereknek, hogy visszahozzák a múltat. Ezt mi sem tesszük kérődző tehénként, se magunkkal, se másokkal.
b). Békességben, szeretetben élünk Istennel! Nem haragszunk Istenre bármit ad, elvesz, vagy megenged az életünkben.
c). Kölcsönös szeretetben élünk a felebarátainkkal, elsősorban a családtagjainkkal. Ha hibákat követünk el alázatos lélekkel bocsánatot kérünk és szeretetteljes lelkülettel megbocsátunk azoknak, akik ellenünk vétettek.
d). Békességben élünk önmagunkkal is. Elfogadjuk önmagunkat úgy, ahogy vagyunk, küzdve a gyengeségeinkkel és építve a jó oldalainkat.
e). Örömmel emlékeztünk vissza arra, hogy Vácon a nemzeten belül, és Szilágynagyfaluban a nemzetek között is kiengesztelődtünk 2007-ben.
f). Halottak napján kiengesztelődtünk elhunyt szeretteinkkel. Bocsánatot kértünk tőlük elkövetett hibáinkért és megbocsátottuk nekik azokat a bűnöket, amelyeket életük folyamán ellenünk elkövettek. Így, a szeretet vonalán, hisszük azt, hogy kölcsönösen és hatékonyabban segíthetünk egymáson. Arra törekszünk ezután, hogy a halottainkról csak jót mondjunk, vagy semmit. Ha rosszat mondunk róluk, ez nekünk is rossz és nekik is. Ők a rossz beszédünk hatására jobban szenvednek és több ideig.
Szentlélek Istenünk, adj nekünk olyan élő hitet, amely Neked tetsző életben nyilvánul meg!
4. A Sátántipró Szűzanya segítségével, sátántipró engesztelőkké akarunk válni!
Hogyan? Nem hallgatunk a gonosz kísértéseire! Mindent megteszünk azokért, akik a sátán csapdájába kerültek, hogy kiszabadítsuk őket. E világban a gyűlöletet szeretetté akarjuk változtatni! Élni akarjuk a Sátántipró Asszony erényeit: alázatát,radikalitását, szeretetét, tisztaságát, hitét, engesztelő lelkületét!
Sátántipró Szűzanya, könyörögj érettünk!
5.Befejezőleg gondolkozzunk el két látomáson:
a). Egyik testvérünk hirtelen halála után megmutatta a Szűzanya, hogy mit jelent a közösség imája. Sok-sok imádkozó kéz a fény felé segítette az elhunyt testvérünket. Ő ezért nagyon hálás volt.
b). Minden kérésünket odatettük a Szűzanya palástjába, Aki azokat a Szentháromság elé vitte, áldásra. A Szentháromság áldása a rosszat megsemmisíti, a jót pedig megtisztítva visszaadja.
Szentlélek Istenünk segíts, hogy életünk minden napján megörvendeztessünk Téged!


                                 Házi feladat decemberre:

" SEGÍTS JÉZUSUNK, HOGY TISZTA LELKÜNKKEL AJÁNDÉKOZZUNK MEG
            TÉGED SZÜLETÉSED SZENT ÜNNEPÉN!!!"

Előretekintés 2013. januárjára:
Mindenki a Szilveszteri hálaadást és az Új Évet a családjában és a plébániáján fogja megünnepelni!
Januárban az engesztelések 13 órától 3-4-5.6-án lesznek a Szentháromság Hegyén. Az ünnepélyes hálaadó körmenet a Csodatévő Szűzanya forrásához, elsőszombaton lesz!
Szeretettel ajánljuk a figyelmetekbe: a Szentháromság Hegy forgathatós naptárát és zsebnaptárát, a Szentháromság Hegy képeivel és az általános tájékoztatóval. Más újdonságok is vannak!!!
Vigyázzunk, mert a bankszámok megváltoztak! A naptárokon és az internet oldalon elérhető az új alapítvány a bankszámokkal!

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Felszólítom az emberiséget, hogy készüljön fel Nagy Irgalmasságomra
2012. december 3. hétfő, 19:05
Drága szeretett leányom, felszólítom az emberiséget, hogy készüljön fel Nagy Irgalmasságomra, minden erejével és minden bátorságával.
Felszólítalak benneteket, akik alázatos szívűek és tiszta lelkűek vagytok, hogy imádkozzatok azokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt meg fognak halni.  
Mennyire szükségük van imáitokra. Mennyire szükségem van szenvedéseitekre. Mindkét ajándék, melyeket Én adtam nektek, segíteni fog megmenteni azokat, akiket a saját akaratuk által nem lehet megmenteni.
Amint Irgalmasságom Lángja az egész Földre kiárad, sokan örülni fognak, de a bűnösök számára ez fájdalmas idő lesz, akik a büszkeségük miatt képtelenek lesznek arra, hogy bocsánatot kérjenek Tőlem. 
Az ő megtisztulásuk fájdalmas lesz, és sok szenvedésükbe fog kerülni, hogy megmentsék magukat az Én Szememben.
Mennyire ki lesz fordítva a gonosz emberek szíve, és rémülettel a lelkükben fognak majd Elém zuhanni nagy fájdalmukban. Tudassátok velük, hogy bár sok kínszenvedésen fognak keresztülmenni, milliárdok válnak tiszta szívűvé és lelkűvé. Ezután ők teljesen fel lesznek készülve Eljövetelem nagy napjára.
Leányom, követőim megpróbáltatásai növekedni és fokozódni fognak a Nagyfigyelmeztetés előtt.
Ha ezeket a szenvedéseket felajánljátok, akkor Én milliók lelkét fogom ez által megmenteni. Kérlek benneteket, ne sajnáljátok Tőlem ezeket a kínszenvedéseket, mert nagy csodák lesznek adva azon hálátlan emberek ellenére is, akiknek nincs szégyen a szívükben gonoszságuk miatt, amellyel vétkeztek.
Egy ember sem lesz megkímélve lelke állapotának azon látványától, ahogyan az az Én szememben jelenik meg.
Amikor a lelkük siralmas állapotát látni fogják, mély szégyenérzetük lesz. Azoknak, akik őszintén megbánják Isten ellen elkövetett gonosz tetteiket, bocsánatot fognak nyerni. Ők egy tisztulási folyamatnak lesznek alávetve, melyet alázattal el kell fogadniuk.
Sok-sok lélek fogja elfogadni Irgalmasságom Kezét, de azok, akik halálos bűnöket követtek el, annyira megkeményednek majd, hogy elkerülik Irgalmasságomat.
A Keresztes Imahadjárat ezen imáját a Nagyfigyelmeztetés utáni időben kell imádkoznotok a lelkekért.  
A Keresztes Imahadjárat 88. imája a lelkekért a Nagyfigyelmeztetés után:
Ó, Jézus Szentséges Szíve, mutasd meg mindnyájunknak, szegény bűnösöknek Irgalmasságodat.
Világosítsd meg a kőszívűeket, akik annyira kétségbeestek, miközben vezetést keresnek.
Bocsásd meg nekik gonoszságukat.
Segíts nekik, Szereteted és Irgalmasságod által, hogy azt a szívükben megtalálják, és hogy megragadják Megváltásod nagy Ajándékát.
Könyörgöm Hozzád: bocsáss meg mindazoknak a lelkeknek, akik elutasítják Isten Igazságát.
Borítsd be őket világosságoddal, Drága Jézus, hogy ők vakok legyenek az ördög gonoszságával és csapdáival szemben, aki megpróbálja majd elszakítani Tőled őket egy egész örökkévalóságra.
Kérlek Téged, adj erőt Isten minden gyermekének, hogy hálásak legyenek Nagy Irgalmasságodért.
Kérlek Téged, nyiss ajtót Királyságodhoz minden elveszett lélek számára, akik a tehetetlenség és reménytelenség állapotában vándorolnak a Földön. Ámen.
Menjetek, Tanítványaim, és tartsátok be utasításaimat, hogy felkészítsétek lelketeket Isteni Irgalmasságomra.
Jézusotok