2012. december 4., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Felszólítom az emberiséget, hogy készüljön fel Nagy Irgalmasságomra
2012. december 3. hétfő, 19:05
Drága szeretett leányom, felszólítom az emberiséget, hogy készüljön fel Nagy Irgalmasságomra, minden erejével és minden bátorságával.
Felszólítalak benneteket, akik alázatos szívűek és tiszta lelkűek vagytok, hogy imádkozzatok azokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt meg fognak halni.  
Mennyire szükségük van imáitokra. Mennyire szükségem van szenvedéseitekre. Mindkét ajándék, melyeket Én adtam nektek, segíteni fog megmenteni azokat, akiket a saját akaratuk által nem lehet megmenteni.
Amint Irgalmasságom Lángja az egész Földre kiárad, sokan örülni fognak, de a bűnösök számára ez fájdalmas idő lesz, akik a büszkeségük miatt képtelenek lesznek arra, hogy bocsánatot kérjenek Tőlem. 
Az ő megtisztulásuk fájdalmas lesz, és sok szenvedésükbe fog kerülni, hogy megmentsék magukat az Én Szememben.
Mennyire ki lesz fordítva a gonosz emberek szíve, és rémülettel a lelkükben fognak majd Elém zuhanni nagy fájdalmukban. Tudassátok velük, hogy bár sok kínszenvedésen fognak keresztülmenni, milliárdok válnak tiszta szívűvé és lelkűvé. Ezután ők teljesen fel lesznek készülve Eljövetelem nagy napjára.
Leányom, követőim megpróbáltatásai növekedni és fokozódni fognak a Nagyfigyelmeztetés előtt.
Ha ezeket a szenvedéseket felajánljátok, akkor Én milliók lelkét fogom ez által megmenteni. Kérlek benneteket, ne sajnáljátok Tőlem ezeket a kínszenvedéseket, mert nagy csodák lesznek adva azon hálátlan emberek ellenére is, akiknek nincs szégyen a szívükben gonoszságuk miatt, amellyel vétkeztek.
Egy ember sem lesz megkímélve lelke állapotának azon látványától, ahogyan az az Én szememben jelenik meg.
Amikor a lelkük siralmas állapotát látni fogják, mély szégyenérzetük lesz. Azoknak, akik őszintén megbánják Isten ellen elkövetett gonosz tetteiket, bocsánatot fognak nyerni. Ők egy tisztulási folyamatnak lesznek alávetve, melyet alázattal el kell fogadniuk.
Sok-sok lélek fogja elfogadni Irgalmasságom Kezét, de azok, akik halálos bűnöket követtek el, annyira megkeményednek majd, hogy elkerülik Irgalmasságomat.
A Keresztes Imahadjárat ezen imáját a Nagyfigyelmeztetés utáni időben kell imádkoznotok a lelkekért.  
A Keresztes Imahadjárat 88. imája a lelkekért a Nagyfigyelmeztetés után:
Ó, Jézus Szentséges Szíve, mutasd meg mindnyájunknak, szegény bűnösöknek Irgalmasságodat.
Világosítsd meg a kőszívűeket, akik annyira kétségbeestek, miközben vezetést keresnek.
Bocsásd meg nekik gonoszságukat.
Segíts nekik, Szereteted és Irgalmasságod által, hogy azt a szívükben megtalálják, és hogy megragadják Megváltásod nagy Ajándékát.
Könyörgöm Hozzád: bocsáss meg mindazoknak a lelkeknek, akik elutasítják Isten Igazságát.
Borítsd be őket világosságoddal, Drága Jézus, hogy ők vakok legyenek az ördög gonoszságával és csapdáival szemben, aki megpróbálja majd elszakítani Tőled őket egy egész örökkévalóságra.
Kérlek Téged, adj erőt Isten minden gyermekének, hogy hálásak legyenek Nagy Irgalmasságodért.
Kérlek Téged, nyiss ajtót Királyságodhoz minden elveszett lélek számára, akik a tehetetlenség és reménytelenség állapotában vándorolnak a Földön. Ámen.
Menjetek, Tanítványaim, és tartsátok be utasításaimat, hogy felkészítsétek lelketeket Isteni Irgalmasságomra.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése