2012. december 4., kedd

Nagyfalui üzenet 2012. december

2012 (2013)-- A SZŰZANYA MEGJELENÉSÉRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS ÉVE--DECEMBER
" Boldog vagy, mert hitted, hogy beteljesedik mindaz, amit az Úr mondott Neked!"(Lk:1,45.)
                     
                           99. havi imatalálkozó Nagyfalu mellett, a Szentháromság hegyén
 
A Szentírásból
olvassuk el és elmélkedjük át Jézus gyermekkorát(Lk: 1,2.Mt: 1,2.)
Havi mottó:" Ne féljetek! Örüljetek! Jézus megszületett!!!(Lk: 2,10-11)
Havi imaszándék: azért ajánljuk fel az engesztelésünket, hogy senki ne kárhozzon el, hanem mindenki üdvözüljön!
Konkrét feladatunk: megígérjük az Úr Jézusnak, hogy mindvégig kitartunk az engesztelő hivatásunkban!
Jókívánságunk: Áldott Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet kívánunk minden jóakaratú embernek!


                                            Szűz Mária üzenete 2012. decemberében

            " Szeretett engesztelő gyermekeim! Ti egyre többen azt várjátok türelmetlenül, hogy minél hamarabb következzen be: az Én eljövetelem, a Szentlélek kiáradása, a Nagy Figyelmeztetés, a gonosz megláncolása,az Új Ég, és az Új Föld, az Új Jeruzsálem. Ezek előbb- utóbb, Isten a tudója mikor, biztosan be fognak következni. Ahogy Éva lányomnak megígértem a gyógyító szent vizet, és az el is indult a Szentháromság  Hegyen, úgy fognak ezek a végső események is mind bekövetkezni.
Addig is amíg mindezek megtörténnek, arra gondoljatok, hogy Nekünk is vannak elvárásaink veletek szemben! Melyek azok?
        -Az utolsó időben, ne az időpontokat találgassátok, mert ezáltal csak megzavartok sokakat! A ti feladatotok a hallott üzenetek gyakorlatba tétele! Ebben nem hibázhattok.
             -A nagy események bekövetkezése előtt végre lépjetek rá az életszentség útjára. Kezdő engesztelők azok, akik a halálos bűnökkel harcolnak. Haladó engesztelők azok, akik a bocsánatos bűnökkel is küzdenek. Szentségre törekvő engesztelők azok, akik a csúcsra törekednek, Isten Akaratát keresve és megtéve.
             -Életetek jó példájával és tanúságtevő szavaitokkal elsősorban  a családotokat vigyétek a pozitív változás felé. Gondoljatok a szentekre, és kérjétek a közbenjárásukat, akik egész nemzetekre voltak jó hatással!
             -Tanuljatok meg alázatosan engedelmeskedni a kis közösségetekben. Szent Fiam alázatossága, istállóban való megszületése, a Nekem való engedelmessége, megrendített Engem is. Minél alázatosabbak tudtok lenni, annál nagyobbak vagytok Isten szemében!
              -Tanuljatok meg úgy imádkozni,úgy böjtölni,úgy szeretni,úgy szenvedni,hogy ezáltal sugárzó, lélekmentő engesztelőkké váljatok.
              - A Szentháromság Nevében megköszönöm nektek az áldozatos anyagi felajánlásaitokat, amelyeket a Szent Hegy továbbépítésére fordítottatok! Jutalmatok százannyi lesz, ráadásul az örök élet. Tudnotok kell, az utolsó időben a legjobb befektetés az, ha az anyagi javaitokat szent célra használjátok fel. Az utánatok jövők, az idők végéig hálásak lesznek nektek, akik kiépítettétek az utolsó idők egyik zarándokhelyét, felajánlott tégláitokkal.
              -A rendkívüli események előtt elvárjuk tőletek, hogy ne csak ünnepeljétek meg, hanem,hanem éljétek is meg az Adventet, kimondva: " Kész vagyok Uram bármikor, hogy találkozzam Veled!" Törekedjetek arra, hogy ne csak ünnepeljétek Szeplőtelen Fogantatásomat,hanem éljétek is meg.Ha megutáljátok a tisztátalanságot és minden bűnt, és megszeretitek a lelki tisztaságot és minden erényt, igazi tisztelőimmé váltok!
Decemberben, ne csak ünnepeljétek meg, hanem éljétek meg, Szent Fiam születését!
Ha a tiszta lelketekben Szent Fiam folyamatosan jól érzi magát, állandó karácsonyotok lesz! Szent Család ünnepét úgy éljétek meg,hogy a családotokban minden nap kölcsönös szeretettel  legyetek egymás iránt.A Szilvesztert úgy éljétek meg,hogy állandó hálaadásra, dicsőítésre törekedtek.
            - Arra kérlek titeket, hogy ne adjatok ultimátummot Szent Fiamnak.Egyesek azt mondják, ha a következő kilenced végéig:- meggyógyulok, a rossztól megszabadulok, ügyeim rendeződnek, látványos dolgok fognak történni velem és körülöttem,-megyek az engesztelésben tovább. Ha Isten nem teljesíti az elvárásaimat, akkor megállok az engesztelés útján. Én Személyesen arra kérlek titeket, hogy a vég felé közeledve, ne hallgassatok a gonosz lélekre, aki meg akar állítani titeket.Ti a Szentlélekre hallgatva, télen-nyáron tartsatok ki a lélekmentő engesztelésben.Örömmel mondom nektek, hogy a közeljövőben olyan rendkívüli kegyelmek várnak rátok és az egész emberiségre, amelyhez hasonló nem volt az ember teremtése óta. Szomorúan azt is el kell mondjam nektek,hogy a világban nagyon sokan, köztük a hiearchikus személyek is, a széles úton vannak és oda visznek másokat is. Ha az engesztelő kilencedben, gátként eléjük álltok, ők megmenekülnek és kiszabadulva a gonosz csapdájából mindörökké hálásak lesznek nektek!
               -Kijelentem a Szentháromság megbízásából, hogy szükségünk van a további engesztelésekre,mert Isten Akarata szerint tőletek is függ a lelkek sokaságának a megmenekülése.
               -Ebben a hónapban, Szent Fiam születésére emlékezve, úgy örvendeztessétek meg Őt,hogy megígéritek Neki, mindvégig kitartotok az engesztelő hivatásotokban és teljesítitek az Ő elvárásait. Szent Fiam pedig úgy fog megörvendeztetni titeket, hogy túlcsordulóan fogja teljesíteni az elvárásaitokat,ígéreteinek a megtartásával!
        Most ünnepélyesen, Szent Fiammal együtt áldunk meg titeket a mindvégig
                     való kitartás kegyelmével!!!"


VISSZATEKINTÉS 2012 NOVEMBERÉRE 
Novemberben az volt a fő feladatunk, hogy megörvendeztessük a Szentlélek Istent. Hogyan tettük ezt?
1.Tudatosan törekedtünk az életszentségre!
Tudatosan tettük a jót és kerültük a rosszat. A Szentlélekre hallgattunk, Aki szentté akar tenni. Arra törekedtünk, hogy "Mindenszentek ünnepe", egykor a mi ünnepünk is legyen. Szentté válásunkkal az egész emberiség jótevőivé akarunk válni, akikre való tekintettel, Isten sokaknak irgalmaz. Keskeny utunkon haladva, nem elégszünk meg a múlandóval, nekünk a maradandó kell: nem elégszünk meg a rövid élettel, nekünk az örök élet kell !!! Arra törekszünk, hogy személyes kapcsolatba kerüljünk az Égiekkel! Keressük a kis közösséget, ahol rejtett bűneinktől is megtisztulhatunk. Védőszentünk életét megismerjük, követjük és kérjük a közbenjárását. Akarunk példás életet élni. Engesztelő hivatásunkért minden áldozatot, szenvedést, sőt a halált is vállaljuk, Isten segítségével! Rövid életünkben nem a poklot, nem a tisztítótüzet, hanem a Mennyországot célozzuk meg, ahová másokat is akarunk segíteni.
Szentlélek Istenünk segíts meg, hogy szentté váljunk!
2.A kiengesztelődés szellemében akarunk élni!
Ez azt jelenti konkrétan:
a). Elhisszük azt, hogy Isten minden megtérő bűnösnek megbocsát. Egy őszinte szentgyónás után, már nem engedjük meg se a gonosz léleknek, se vádló embereknek, hogy visszahozzák a múltat. Ezt mi sem tesszük kérődző tehénként, se magunkkal, se másokkal.
b). Békességben, szeretetben élünk Istennel! Nem haragszunk Istenre bármit ad, elvesz, vagy megenged az életünkben.
c). Kölcsönös szeretetben élünk a felebarátainkkal, elsősorban a családtagjainkkal. Ha hibákat követünk el alázatos lélekkel bocsánatot kérünk és szeretetteljes lelkülettel megbocsátunk azoknak, akik ellenünk vétettek.
d). Békességben élünk önmagunkkal is. Elfogadjuk önmagunkat úgy, ahogy vagyunk, küzdve a gyengeségeinkkel és építve a jó oldalainkat.
e). Örömmel emlékeztünk vissza arra, hogy Vácon a nemzeten belül, és Szilágynagyfaluban a nemzetek között is kiengesztelődtünk 2007-ben.
f). Halottak napján kiengesztelődtünk elhunyt szeretteinkkel. Bocsánatot kértünk tőlük elkövetett hibáinkért és megbocsátottuk nekik azokat a bűnöket, amelyeket életük folyamán ellenünk elkövettek. Így, a szeretet vonalán, hisszük azt, hogy kölcsönösen és hatékonyabban segíthetünk egymáson. Arra törekszünk ezután, hogy a halottainkról csak jót mondjunk, vagy semmit. Ha rosszat mondunk róluk, ez nekünk is rossz és nekik is. Ők a rossz beszédünk hatására jobban szenvednek és több ideig.
Szentlélek Istenünk, adj nekünk olyan élő hitet, amely Neked tetsző életben nyilvánul meg!
4. A Sátántipró Szűzanya segítségével, sátántipró engesztelőkké akarunk válni!
Hogyan? Nem hallgatunk a gonosz kísértéseire! Mindent megteszünk azokért, akik a sátán csapdájába kerültek, hogy kiszabadítsuk őket. E világban a gyűlöletet szeretetté akarjuk változtatni! Élni akarjuk a Sátántipró Asszony erényeit: alázatát,radikalitását, szeretetét, tisztaságát, hitét, engesztelő lelkületét!
Sátántipró Szűzanya, könyörögj érettünk!
5.Befejezőleg gondolkozzunk el két látomáson:
a). Egyik testvérünk hirtelen halála után megmutatta a Szűzanya, hogy mit jelent a közösség imája. Sok-sok imádkozó kéz a fény felé segítette az elhunyt testvérünket. Ő ezért nagyon hálás volt.
b). Minden kérésünket odatettük a Szűzanya palástjába, Aki azokat a Szentháromság elé vitte, áldásra. A Szentháromság áldása a rosszat megsemmisíti, a jót pedig megtisztítva visszaadja.
Szentlélek Istenünk segíts, hogy életünk minden napján megörvendeztessünk Téged!


                                 Házi feladat decemberre:

" SEGÍTS JÉZUSUNK, HOGY TISZTA LELKÜNKKEL AJÁNDÉKOZZUNK MEG
            TÉGED SZÜLETÉSED SZENT ÜNNEPÉN!!!"

Előretekintés 2013. januárjára:
Mindenki a Szilveszteri hálaadást és az Új Évet a családjában és a plébániáján fogja megünnepelni!
Januárban az engesztelések 13 órától 3-4-5.6-án lesznek a Szentháromság Hegyén. Az ünnepélyes hálaadó körmenet a Csodatévő Szűzanya forrásához, elsőszombaton lesz!
Szeretettel ajánljuk a figyelmetekbe: a Szentháromság Hegy forgathatós naptárát és zsebnaptárát, a Szentháromság Hegy képeivel és az általános tájékoztatóval. Más újdonságok is vannak!!!
Vigyázzunk, mert a bankszámok megváltoztak! A naptárokon és az internet oldalon elérhető az új alapítvány a bankszámokkal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése