2012. november 24., szombat

Római Riport - 2012. 11. 24.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Szeretett papjaim és felszentelt szolgáim, ne féljetek Szavamtól

2012. november 23. szerda, 21:45
Drága szeretett leányom, ahogyan növekszik az ellenállás ezekkel az üzenetekkel szemben, úgy erősödik most az üldöztetés prófétáim és látnokaim ellen.
Különösen azoknak mondom közületek, akik az Én szeretett papjaim és felszentelt szolgáim vagytok: ne féljetek Szavamtól. A félelem és a bizonytalanság, melyet megtapasztaltok, nem Tőlem származik. Ha pedig nem Tőlem származik, akkor meg kell kérdeznetek magatoktól, hogy kitől származhat?
Szent Szavamnak mindig ellenállnak.
Az Én időmben a Földön, az akkori papok és farizeusok mindent megtettek, amit csak tudtak, hogy vitatkozzanak Velem. Minden alkalommal megpróbáltak lebuktatni Engem, a feltett kérdéseiknek az volt a célja, hogy ellentmondásba keverjenek, de nem sikerült nekik.
Csendben maradtam, amikor megpróbáltak rávenni Engem, hogy válaszoljak azokra a kérdésekre, amelyekre – mint tudták – nem voltam hajlandó válaszolni.
Mert mint látjátok, bár ők gyakorolták a vallásukat, számos bonyolult szertartásokat tartottak, drága ruhában ékeskedtek, egy dologban azonban hiányosságuk volt: egy csepp alázattal sem rendelkeztek, mivel tévesen azt gondolták, hogy a szent szolgai szerepük miatt felebarátjaik fölött állnak.
Ők úgy beszéltek, prédikáltak és úgy mutogatták magukat a nyilvános helyeken, mint Atyám Szent Igéjének prófétái. Mégsem értették meg igazán az Atyám által tett ígéretet, még azokat a tanításokat sem, melyeket Ő prófétái által adott nekik. Nem tudták elfogadni, hogy a megígért Messiás eljövetelének időpontjára az ő idejükben került sor.
Azt hitték, hogy erre az eseményre a jövőben fog sor kerülni.
Zavarba estek válaszaimtól, tanításaimtól és attól az egyszerű életviteltől, ahogyan éltem. Mégis vonzódtak Hozzám, újra és újra visszatértek Hozzám, hogy kihívjanak Engem. Aztán fenyegetve érezték magukat a lelki dolgokról való ismereteim miatt, ez tény, melyet nem tudtak letagadni.
Kínoztak Engem. Kérdéseikre Atyám Szent Akaratának megfelelően válaszoltam. Aztán, amikor dühös állapotukban ujjukkal mutogattak Rám, csendben maradtam.
Mert mindannak ellenére, hogy hirdették ismeretüket Isten Igéjéről, a csaló által elhelyezett csapdába estek. Azt hitték, hogy tudásuk fölülmúlta az Enyémet.
Az egyház többszintű hierarchiája melyet létre hoztak, a királyi monarchiához hasonlított. A király, akit tiszteltek nem Isten volt, hanem a saját királyuk, akit önmaguk neveztek ki. A felsőbb réteg akik törzseiket vezették, alig kommunikált az alázatos szolgákkal. Mivel a szegény alázatos emberre nekik kevés idejük maradt.
Mennyire megbántották Atyámat. Mennyire kínoztak Engem. Sokak vére szárad kezükön, mégis sikerült nekik a nyilvánosság szemében tisztának mutatniuk magukat.
Műveltségük elhitette velük, hogy egyedül csak ők értelmezhetik helyesen a Szentírást. Szavamat eretnekségként kezelték.
Ugyanez igaz ma is. Oly kevés felszentelt szolgám van felkészülve Második Eljövetelemre. Képesítésük, mint Egyházam lelkipásztorai, olyan megosztottságot hozhat létre, melyet én nem engedélyeztem.
Ők, akik teológiát tanult emberek, sok éves képzéssel nem értik meg Tanításaimat, a próféciákat vagy azt a módot, ahogyan Én beszélek.
Azoknak mondom közületek, akik megkérdőjelezitek Szavamat vagy megpróbáltok különbséget tenni úgy, hogy összehasonlítjátok a Szentírással kapcsolatos saját hibás tudásotok szerint: most abba kell hagynotok.
Nem tanultatok semmit? Nem fogadjátok el, hogy az idő közel van, és hogy Én vagyok az, aki felkészítelek benneteket?
Szent Küldetésemnek, hogy az felkészítsen benneteket Második Eljövetelemre, sok ellensége van.
A támadások gonoszak. Minden fordulat, minden kanyar és minden lépés, amit ezeken az üzeneteken keresztül teszek, akadályokkal szembesül.
Ha nem fogadjátok el azon Ígéretemet, hogy újra visszajövök, akkor tegyétek fel magatoknak a kérdést: Mi az én szerepem Isten Nevében? Egyszerűen a Szentségek kiszolgáltatása lenne? Nem, nemcsak ez az a szerep, amire elhívattatok.
Ha olyan módon támadjátok meg Üzeneteimet, ahogyan azt most teszitek, akkor a szomorúságtól és a csalódottságtól sírásra fakasztotok Engem.
Hát nem figyelmeztettelek benneteket, hogy legyetek éberek, mert ti nem tudjátok sem a napot, sem az órát, amikor visszajövök? Eljött az idő számotokra, hogy felébredjen lelketek, olvassátok az Igéket, melyeket Atyám Könyve tartalmaz, és aztán imádkozzatok, hogy a megkülönböztetés ajándékával áldjalak meg benneteket.
Azoknak közületek, akik azért utasítanak vissza Engem, mert óvatosak és aggódnak, hogy nem Én vagyok az, aki beszél, megbocsátok. Én megértem, hogy mennyire nehéz is ez, de idővel érezni fogjátok, hogy Szeretetem beborít benneteket.
Azoknak mondom, akik nem hajlandók meghallgatni Engem: ti a büszkeség bűnével vétkeztek.
Azoknak közületek, akik nyilvánosan elítélik Szavamat, szétszedik azt és azt állítják, hogy Üzeneteim a gonosztól jönnek, azt mondom: akkor ti elvesztek Számomra. Oly messzi távolban vagytok arrogáns hitetek ellenére is, hogy azt hiszitek, a lelki dolgokról való tudásotok – melyet könyvekből szereztetek – méltóbbakká tesz benneteket, hogy az Én Nevembe beszéljetek, ezért tudnotok kell a következőket:
Hozzatok Nekem tiszta szívű, egyszerű lelket, aki a miatt szeret Engem, aki valóban vagyok, és ők csatlakozni fognak Hozzám a Paradicsomban.
Hozzatok Nekem olyan lelkeket, akik tele vannak büszkeséggel, és akik torkaszakadtából kiáltják Isten Igéjét, és Én félredobom őket.
Bízzatok Bennem alázatos szívvel, és Én Kegyelmeimet árasztom ki rátok.
Feltétel nélkül szeressetek Engem, és felismeritek majd a Hangomat ebben az időben. Ti szerencsés lelkek vagytok. Mégis ezek a lelkek azok, akik eltávolodtak Tőlem, de akikre a legjobban vágyakozom és  áhítozom.
Ó, gyertek Hozzám felszentelt szolgáim. Én az Igazságot adom nektek, mert meg akarom újítani Irántam való hűségeteket. A tanításaimmal szembeni engedetlenség és gyengeségeitek beismerésének mulasztása éket vert közénk.
Azokhoz a felszentelt szolgákhoz szólok, akik súlyos testi bűnöket követtek el: nektek Hozzám kell jönnötök, hogy tartást adhassak nektek. Ismerjétek be bűneiteket, és Én megújítom a lelketeket, hogy így alkalmasak legyetek segíteni mások lelkének megmentésében még mielőtt újra eljönnék.
Nektek hallanotok kell. Ha kétségetek van, elfogadom azt. Ha ti azonban prófétáimnak próbáljátok ártani, szenvedni fogtok. Sokkal jobb számotokra, ha csendben maradtok. Hajlandóak kell, hogy legyetek a hallásra, és meg kell alázkodnotok Szememben. Csak akkor lesztek alkalmasak arra, hogy képviseljétek Testemet a Földön.

Jézusotok

2004. július 29-e óta Kolumbiából

Én az élők Istene vagyok és nem a holtaké

2012. november 2. 8:15
GYERMEKEIM, AZ ÉN BÉKÉM LEGYEN VELETEK.
Szavaim az életet és a reményt jelentik hűséges embereim számára. Szavaim örömmel töltik el örökségeim lelkét. Szavaim az élet vízét jelentik, melyek eloltják mindazok szomját, akik őszinte szívvel keresnek Engem.
Én vagyok az Élő Víz, és bárki iszik ebből a vízből, nem fog szomjazni többé. Én vagyok az Élő Ige, és bárki meghallgat Engem és megvalósítja azt, elnyeri az örök életet. Én vagyok az élet, melyet belétek akarok árasztani, hűséges gyermekeim.
Kövessetek Engem, ne féljetek Tőlem és Én az örök Paradicsomba viszlek benneteket, ahol senki sem ragadhatja el örömötöket. Gyertek Velem és maradjatok Bennem, és akkor a békét senki sem rabolja el tőletek.
Nyájam juhai, szoktassátok hozzá magatokat, hogy úgy éljetek, ami a legszükségesebb, ne vágyakozzatok e világ kincseire vagy gazdagságára, mert hamarosan minden meg fog történni. Keressétek kincseteket, mely Én vagyok, és örök életet fogtok találni.
Hamarosan gyermekeim, amit ti pénznek hívtok a földre gurul, és vele együtt e világ istene is, és mindazok, akik imádták őt. A bálványok bukása elkezdődött, az ember keze által készített istenekből pedig hamu lesz. A halottak halottaikat fogják eltemetni (Lk 9, 59 - 60), és azok, akik ma hátat fordítottak nekem, keresni fognak, de nem találnak meg Engem.
Fájdalmasan kiáltozni fognak: Hol van a mi Istenünk, aki hátat fordított nekünk?
Urunk, Urunk, hallgass meg minket! És nem lesz Isten, aki válaszolna.
Mert ha nem volt jóindulat benneteket Irántam, Édesanyám iránt és a küldöttek iránt, ha nem emlékeztettek meg az özvegyekről és az árvákról, ha nem támogattátok az elesetteket, ha nem csillapítottátok a szomjasok szomját és az éhezők éhségét, akkor ti nem lehettek az Én gyermekeim, és a válaszom az lesz: „Távozzatok Tőlem!”
Gyermekeim, nyájam juhai, ne a halott dolgokba vessétek bizalmatokat, sokkal inkább az élő Istent keressétek testvéreitekben. Én vagyok az özvegy és az árva, a szegény, a tehetetlen, a nemes szívű Istenfélő ember, aki megtartja a parancsolatokat. Én az élők Istene vagyok, és nem a holtaké.
Újra mondom nektek, egyenesítsétek ki útjaitokat lázadó gyermekek, ne sírjatok és ne is gyászoljatok Igazságszolgáltatásom órájában, melynek nemsokára elérkezik az ideje; ne ragaszkodjatok csökönyösen hiúságaitokhoz és ennek a nagyon hiú világnak hiúságához, mert a világ nagyon hamar utat nyit az új életnek. Ne kössétek magatokat halott dolgokhoz, ne ragaszkodjatok semmihez, mert az egyetlen dolog mellyel tartoznátok Istenetek és testvéreitek iránt az a szeretet, főként a szeretet, és még több szeretet. Mert bizony mondom nektek, az ég és föld elmúlik, de az Én Igéim nem múlnak el. Minden, amit Igéimben elmondtam, szóról szóra be fog teljesedni, csak ne legyek túl késő sokak számára.
Ismét az ajtótokon kopogtatok, lázadó gyermekek, el foglak hagyni benneteket, ha az utolsó hívásomat figyelmen kívül hagyjátok. Nyissátok ki az ajtót! Együtt szeretnék vacsorázni veletek.
Én vagyok a ti Mesteretek és Pásztorotok, a Názáreti Jézus.
Nyájam juhai, tegyétek ismertté üzeneteimet és terjesszétek azokat.



A világ Királyai destabilizálni akarják a békét, ezáltal kiirtják az emberiség nagy részét 
2012. november 9. 8:40
MÁRIA, A TITKOS ÉRTELMŰ RÓZSA, SÜRGŐS FELHÍVÁSA A NEMZETEKHEZ
Kicsiny gyermekeim, Isten békéje legyen veletek!
Kicsinyeim, az emberiség túlnyomó többsége nem akarja elfogadni Isten irgalmasságát. Milyen szomorúságot érez a szívem, az emberiség anyjaként, látván ezeknek a hálátlan gyermekeknek a megvetését. Atyám tiszteletben tarja a szabad akaratot, és semmit sem ír elő, mégis megmutatja nektek, hogy mi a jó és mi a rossz. Ha megengeditek, hogy vezessen benneteket, akkor az örök életre visz titeket, de ha elhagyjátok Őt, és hátat fordítotok neki, Ő is elhagy benneteket. Az emberiség túlnyomó többsége Isten és törvény nélkül vándorol, tagadják a Mindenható létezését, és azt hiszik magukról, hogy istenek. Szegény teremtmények, amikor felébrednek tévhitükből, mellyel ellenfelem ámítja őket, már túl késő lesz!
A testi örömök és a világi materializmus az emberiséget a saját végzetéhez vezeti. Ha nem teljesítitek Isten Tízparancsolatát, a világias és könnyelmű élet sokak vesztét fogja okozni. Az idő megkezdte visszaszámlálását, a napok, a hónapok és az évek, többé már nem ugyanazon időtartamúak, minden felgyorsult, és ezt az emberiség még észre sem vette. Atyám várni fog egészen az utolsó pillanatig, hogy az emberiség magához térjen és bűnbánatot tartson. Ellenkező esetben a büntetés bekövetkezik, annak minden szörnyű következményeivel.
Kicsinyeim, fokozzátok imáitokat és imádkozzatok a békéért, mert az hamarosan összeomlik. A világ királyai destabilizálni akarják a békét, ezáltal kiirtják az emberiség nagy részét. Tömegpusztító tervek léteznek, halált hozó technológiát fognak használni, hogy a világ népességének többségét elpusztítsák. Ezért kérem gyermekeimet, hogy imádkozzanak, böjtöljenek és vezekeljenek, hogy megállítsák az emberiség számára oly borzalmas események folyamatát. A hatalomvágy és ennek terjedő hatásköre (inkább kiterjedése nem?), háborút von maga után, és ezzel együtt halált és kietlenséget. Máriás hadseregem, légy tehát óvatos és éber, ne feledjétek, hogy az imalánc hatalma az egyetlen, ami képes megállítani ezeket az eseményeket. Egyesüljetek az ima által Szeplőtelen Szívemmel, és imádkozzátok velem Rózsafüzéremet, hogy megállítsuk ellenségem terveit és gonosz erőit. Felhívok minden nemzetet, hogy világszerte tartsanak Rózsafüzér imanapokat, hogy ezzel gátat vessünk a tömegpusztító terveknek, melyet ellenségem és gonosz serege akar végrehajtani, hogy a világ népességének nagy részét eltörölje.
Készüljetek fel Máriás hadseregem, mert hamarosan minden elkezdődik. Az ima, a böjt és a bűnbánat, a hittel és az Istenbe vetett bizalommal együtt azok a fegyverek, amelyek legyőzik ellenségemet és gonosz erőit. Az imalánc hatására meg fog gyengülni ellenségem ereje. Számítok rátok kicsinyeim. Ne feledjétek, a győzelem az Isten gyermekeié.
Édesanyátok, ki szeret benneteket, Mária, a Titkos Értelmű Rózsa.
KÉRLEK BENNETEKET KICSINY GYERMEKEIM, IMÁDKOZZATOK OROSZORSZÁG MEGTÉRÉSÉÉRT.
Tegyétek ismertté üzeneteimet, Szívem kicsinyei.


Egy szellemi harcban vagy nyájam, ne hanyagold el az imádságot, mert elveszítheted a lelkedet
2012. november 19. 8:15
JÉZUS A JÓ PÁSZTOR FELHÍVÁSA NYÁJÁHOZ
Nyájam juhai, az Én békémet hagyom rátok, az Én békémet adom nektek. Az idő lerövidülése elkezdődött, a napok, hónapok és évek, minden idő egyre rövidebb lesz. Mondom nektek, a ti napotok már nem 24 óra többé. Ne feledjétek, hogy ti az időtlen időket élitek, és mindennek be kell teljesednie, ahogyan írva van. Tehát, a maximumot használjatok ki ebben az időben, e múló világ hátralevő idejéből.  Ne pazaroljátok azt világi hiúságokra, inkább az imádkozásra szánjátok rá magatokat, a böjtre és a vezeklésre, hogy ez által megmentsétek a lelketeket és azon testvéreitek lelkét, akiknek a legnagyobb szükségük van Isten Irgalmasságára. Újra mondom nektek, hogy az idő a határértékig lerövidül majd, és Irgalmasságom utat nyit Igazságszolgáltatásomnak, ahonnan már nem lesz visszaút. 
Egy szellemi harcban vagy nyájam, ne hanyagold el az imádságot, mert elveszítheted a lelkedet. Ellenségem üldözi a lelkeket, hogy elveszejtse azokat. Legyetek éberek és óvatosak, mert a mentális támadások növekedni fognak. Újra mondom nektek: „… fogságba ejtünk minden értelmet, Krisztus iránt való engedelmességre.” (2. Kor. 10, 5)
Ne feledjétek, hogy a harc nem a vér és a test ellen irányul, hanem a fejedelemségek és a hatalmasságok ellen, a sötétség világának kormányzói ellen, a gonoszságnak az ég magasságaiban lévő szellemei ellen. (Ef. 6, 12)
„Öltsétek fel Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög cselvetéseivel szemben” (Ef. 6, 11)
Nyájam, vedd mindezt fontolóra, hogy majd ne ess az ellenség csapdájába. A szellemi támadások sokakat az őrületbe fognak kergetni, amíg vér nem folyik. A test minden munkálkodása, a szerencsétlenségek melyek ebben a világban történtek, a szellemi lelkek által gyakorolt ellenőrzés terméke, azok fölött, akik eltávolodtak Istentől. Erősítsétek meg a szellemeteket azáltal, hogy Szent Szavamat olvassátok, vegyétek fel Isten fegyverzetét, hívjátok segítségül Szent Vérem erejét, imádkozzátok az Úrangyalát, mert azzal az erővel rendelkezik, hogy száműzze a gonosz erőket. Az Úrangyala a Szent Rózsafüzérrel együtt egy erőteljes fegyverzet. Azért adom nektek ezt a lelki fegyverzetet, hogy győzedelmeskedjetek, hogy ellenségem erejét legyőzzétek.
Nyájam, ne felejtsd el az exorcizmus imát imádkozni, melyet szolgámnak, XIII. Leo pápának adtam. Imádkozzátok azt Édesanyámhoz, a Szent Rózsafüzér után és Én, biztosítalak benneteket, hogy ellenségem rémülve fog elmenekülni. Ne feledjétek, hogy az imalánc erődöket képes megdönteni. Alkossatok testvéreitekkel együtt kis imaerődöket, és a gonosz hatalmak vereséget fognak szenvedni.
Az Én békémet hagyom rátok, nyájam juhai. Tartsatok bűnbánatot és térjetek meg, mert közel van Isten Országa.
Mesteretek és Pásztorotok,
A Názáreti Jézus
Tegyétek ismertté üzeneteimet a Föld minden sarkában.


ELŐRE MÁRIÁS HADSEREGEM, AZ IMALÁNC EREJE A TI ERŐTÖK, A TI GYŐZELMETEK!
2012. NOVEMBER 23. 8:35
MÁRIA A TITKOS ÉRTELMŰ RÓZSA FELHÍVÁSA ISTEN GYERMEKEIHEZ
Kicsiny gyermekeim, Isten békéje legyen veletek!
Ellenségem készen áll arra, hogy megkezdje nyilvános életét. A nagy hamisító kísérni fogja a tanítványokat, és azt fogja kikürtölni, hogy ő az emberiség által várt Messiás. Legyetek olyanok, mint a kicsiny gyermekek, figyelmesek és éberek, mert az én testet öltött ellenségem megjelenik, és megkezdődik vándorlásotok a sivatagon keresztül.
Atyám teremtése addig fog gyászolni, ameddig ellenfelem a földön jár. A bukott angyalok, az emberiség által úgynevezett „alien” – nek (idegen lények) nyilvánítják ki magukat és a messiás visszatéréséről fognak beszélni. Ti, Isten népe, ne hallgassatok rájuk, ne feledjétek, hogy mindez része annak a tervnek, amelyet ellenségem állított össze, hogy becsapja az emberiség túlnyomó többségét, ezt az istentelen és bűnös nemzedéket. A lelkek milliói fognak elveszni, mert ők figyelmet szentelnek és alávetik magukat ellenségem hamis tanainak. A hamis csodák sokakat elkápráztatnak, ami megtévesztés lesz, hogy minél több lélek elvesszen.
Kicsinyeim, a nemzetek háborúra készülnek, a világ királyai a békéről beszélnek, de csak szavakban, tetteik ugyanis mást mondanak. A nemzetek közötti háborúk a küszöbön állnak, amint a Szentírás írja: „Harcokról és háborús hírekről fogtok majd hallani. Vigyázzatok majd, meg ne rémüljetek. Ennek be kell következnie, de ez még nem a vég. Mert nemzet, nemzet ellen támad és ország, ország ellen. Sokfelé éhínség lesz és földrengés.” (Mt. 24, 6, 7)
Ellenfelem kihasználja majd ezt a nyomorúságot, hogy nagy béketeremtőként mutassa be magát, és sokan fognak hinni neki és követni őt. Szegény emberiség - aki hagyja becsapni magát -, mert amikor felébred a megtévesztésből már túl késő lesz számára. A háborúk útra indítják a tömegpusztító terveket, amellyel a világ királyai azt tervezik, hogy kiirtsák az emberiség egy részét. De nem lesz minden szomorúság és kétségbeesés az emberiség számára, mert íme, megjelenik Énok és Illés és meghiúsítják a hamis messiás tanait és eretnekségét. Énok és Illés világosság lesz a sötétség ködjében. Ők lesznek a vigasztalás Isten népének, aki a gyötrelem sivatagán megy át az Ígéret Földje felé, a Mennyei Jeruzsálem felé.
Előre Máriás hadseregem, az imalánc ereje a ti erőtök, a ti győzelmetek. Bátorság, nemsokára vége lesz, ne tétovázzatok, bízzatok és imádkozzatok és majd minden Atyám Szent Akarata szerint történik!
Mária, A titkos értelmű Rózsa,
A ti Édesanyátok
Tegyétek ismertté üzenetemet az emberiség számára a lehető leghamarabb.